ایجاد فرم نظرسنجی بدون نیاز به افزونه و با استفاده از فرم نگار گوگل

سلام دوستان! بار ها در همیار وردپرس در مورد اهمیت استفاده از نظرسنجی برای تعامل بیش تر با مخاطب صحبت کرده ایم.با کمک فرم های نظرسنجی می توانید از نظرات کاربران پیرامون آنچه می خواهید، مطلع شوید. و برای احترام گذاشتن از آنها در وبسایت خود استفاده کنید. البته این روش کمک شایانی به بهبود وضعیت سایت شما هم می کند. در وردپرس نیز افزونه های متعددی در مورد ایجاد فرم های نظرسنجی موجود است! اما امروز قصد داریم در مورد امکانات خوب فرم نگار گوگل صحبت کنیم. این که چگونه با استفاده از آن می توان بدون نیاز به افزونه، فرم نظر سنجی طراحی کرد و یک ایجاد یک نظرسنجی مطلوب نمود!

ایجاد فرم نظرسنجی بدون نیاز به افزونه و با استفاده از فرم نگار گوگل

برای ایجاد فرم نظرسنجی ابتدا از حساب Gmail خود وارد Google Drive می شویم. در آن جا از منوی My Drive گزینه ی بیش تر و بعد از آن فرم نگار  google را مطابق تصویر زیر انتخاب می کنیم.

فرم خامی ایجاد می شود که می توانیم فرم دلخواه خود را با توجه به گزینه هایی که در ادامه توضیح داده شده اند، ایجاد کنیم.

google drive

گزینه های موجود در کادر نارنجی از بالا به پایین به ترتیب برای افزودن سوال، افزودن عنوان و توصیف، افزودن تصویر، افزودن ویدیو و افزودن بخش های اضافه برای ایجاد فرم نظرسنجی، مورد استفاده قرار می گیرند.

در قسمت سوالات می توانیم پرسش ها را با استفاده از امکانات بسیار خوبی که در نظر گرفته شده است، مدیریت کنیم. در این قسمت می توانیم نوع سوالی که مدنظر داریم را انتخاب کنیم. شامل موارد متعددی مانند چهار گزینه ای ، پاسخ کوتاه، کرکره ای و … می باشد. هم چنین می توانیم تعیین کنیم که پاسخ دادن به یک سوال ضروری باشد یا خیر.

  رفع خطای Are you sure you want to do this در وردپرس

google form create

در قسمت پاسخ ها نیز می توانیم نتایج را به صورت کلی و فردی مشاهده کنیم. حتی نتایج را با استفاده از گزینه ای که در تصویر با فلش نشان داده شده است، تبدیل به فایل صفحه گسترده کنیم. هم چنین با غیر فعال کردن گزینه ی ” فرم پاسخ می پذیرد” ، می توانیم مانع از ارسال پاسخ شویم.

create form

بعد از ایجاد فرم نظرسنجی، برای قرار دادن آن روی وب سایت از گزینه ی “ارسال” موجود در بالای صفحه استفاده می کنیم. سپس کادری ظاهر می شود و باید تب نمایش داده شده در تصویر را انتخاب کنیم . در این قسمت می توانیم عرض و ارتفاع فرم را برحسب پیکسل تنظیم کنیم و پس از آن با کلیک بر روی کپی، کد مربوط به فرم در کلیپ بورد ذخیره می شود.

get code

حال در وب سایت خود وارد قسمت ویرایش برگه یا نوشته ای که مایل هستیم فرم  نظرسنجی داخل آن قرار بگیرد، می شویم و تب “متن” را که در تصویر مشخص شده است انتخاب می کنیم و کدی را که کپی کرده بودیم، در این قسمت جای گذاری می کنیم.

copy code

ایجاد فرم نظرسنجی به صورت آی فریم خواهد بود و داخل وب سایت قرار می گیرد:

survey form

فرم نگار گوگل به صورت فارسی هم در دسترس است. بنابراین برای جلوگیری از طولانی شدن آموزش سعی کردیم نکات کلی و مهم برای ایجاد یک فرم نظر سنجی ساده را بیان کنیم. قطعاً با صرف زمان بیش تر و استفاده از امکانات موجود در فرم نگار می توانید فرم های زیبایی تهیه کنید.

امیدوارم این آموزش برای شما دوستان عزیز مفید واقع شده باشد.

پاینده باشید!

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام.
    یک فرم به صورت زیر می‌خواهم درست کنم که کاربر بتواند پس از ورود به محیط کاربری خود آن فرم را پر کرده (به طوری که بتواند دایره‌ها (کلیدهای رادیویی قابل تیک زدن) را به صورت تکی و یا حتی همه را انتخاب کند) و پس از تیک‌زدن، آن فرم را برای سایت ارسال کند. در ارسال فرم هم هیچ محدودیتی نباشد.
    با کدام پلاگین می‌شود این کار را انجام داد؟
    آیا ابزاری دیگری غیر از پلاگین مورد نیاز است؟

    انتخاب اولویت توسط دانش آموز
    ________________________________________________________________________________________________________
    نام | 1 | 2 | 3 | نام
    ________________________________________________________________________________________________________
    A1 | دایره | دایره | دایره | A2
    ________________________________________________________________________________________________________
    B1 | دایره | دایره | دایره | B2

  2. عالی بود ممنون و بسیار کاربردی.

  3. 9 سال عضو همیار وردپرس

    ایفریم روی سئو تاثیر منفی نمیذاره؟

    • 8 سال عضو همیار وردپرس

      سلام؛
      تا اونجایی که من اطلاع دارم و در منابع مختلف دیدم، آی فریم بر روی سئوی کلی وب سایت شما ” نه تأثیر منفی داره و نه تأثیر مثبت”
      چرا که داخل تگ آی فریم آدرس سورس اصلی مشخصه و ربات های جستجو این رو متوجه می شن
      بنابراین چون Duplicate content و cloaking محسوب نمی شه، تأثیر منفی نداره
      و چون اعتبار مربوط به سئو برای سورس اصلی لحاظ می شه، در بهبود سئو بی تأثیره
      اما در صورتی که به هر دلیل دوست ندارید از آی فریم برای نظر سنجی استفاده کنید، می تونید از افزونه های دیگه ای که در همیار وردپرس معرفی کردیم استفاده کنید.
      امیدوارم این توضیحات به شما کمک کرده باشه
      موفق باشید.