5 عامل موثر برای توسعه وبلاگ در وردپرس

توسعه وبلاگ در وردپرس

شاید واژه ی وبلاگ برای بسیاری از ما کم اهمیت باشد و به آن توجه نکنیم اما اگر میخواهید در بین رقیبان خود پیروز شوید به شما پیشنهاد میکنیم حتما به داشتن وبلاگ فکر کنید.

توسعه وبلاگ در وردپرس

وقتی وبلاگ ها به شکل های مختلف ایجاد می شوند، قطعا با تلاش و به درستی می توان روی آن سرمایه گذاری کرد. ما اینجا تلاش می کنیم چند عامل مفید را برای توسعه وبلاگ در وردپرس پیشنهاد کنیم تا با کمک آن در بین رقبا پیروز میدان شوید!

1- ایجاد برنامه دقیق

در واقع این یک تصور غلط است که تعداد پست ها، مهم ترین فاکتور در وب سایت شما است! برعکس این سازگاری برنامه هاست که بزرگترین اثر را در موفقیت بلاگ ها دارد نه تعداد پستهای ناقص و بی فایده!
مهم است که آیا شما یک فرد ماهر یا تازه کار هستید؟ قبل از اینکه پستها را ایجاد کنید مطمئن شوید که نسبت به زمان لازم در نمایش پستها و تمایل واقعی تان در گذاشتن آنها در وبلاگ شناخت لازم را دارید. روزهای خاصی را برای انتشار مطالب در هرماه انتخاب کنید و به آن متعهد باشید تا بتوانید توسعه وبلاگ در وردپرس را عملی کنید.

به نویسندگان برنامه بدهید تا آنها بهتر بتوانند برای نوشتن محتوای خود در بلاگ در طول هفته برنامه ریزی داشته باشند. با برآورد زمان واقعی و داشتن استراتژی مدیریتی روی پست ها، شما نیز می توانید تعهدتان را نسبت به نویسندگان به نحو احسنت انجام دهید.

نیازی به گفتن ندارد، اگرشما کیفیت را قربانی کمیت کنید اشتباه بزرگی مرتکب شده اید. از ایجاد پست هایی که از نتایج و محتوای خوبی برخوردار نمی باشند پرهیز کنید.

2- برای وبلاگ خود هدف داشته باشید

وقتی شما یک وبلاگ می سازید، بهتر است از گذاشتن مطالب کپی شده در آن اجتناب کنید. ترجیحا با هر ایده ای که در فکر شما است یا با جواب دادن به این سوال که این وبلاگ با کسب و کارم چه ارتباطی دارد؟ شروع کنید.
سوال ساده و خوبی است اما برای شما عجیب است که به سهولت، متن را ایجاد و انتشار دهید و با ایده و شناختتان نیز مرتبط باشد. انتشار متن صرفا برای پر کردن بلاگ و بدون هدفمندی برای یک دهه قبل است که جالب نیست و به شما در توسعه آن در وردپرس هیچ کمکی نمیکند.

برآورد لازم را روی فعالیت و زمان داشته باشید تا پست های خوب و سازگار با هدفتان تولید شوند. متن خوب در بالا بردن اطلاعات خوانندگان تاثیر مطلوبی خواهد داشت.
خودتان را به عنوان یک کارشناس حوزه فعالیتتان در نظر بگیرید و همیشه پیگیر فرصتها باشید و آنها رابه اطلاع افرادی که آن را جستجو می کنند، برسانید.

  قلق هایی درباره آموزش ساخت قالب و مولدهای سیلیکونی و اکسسوریهای سنگی که به شما نمی گویند

3- نوشتن درباره موضوعات ویژه

وقتی یک عنوان را انتخاب می کنید بک گراندی از آن را هم درنظر داشته باشید و سعی کنید درباره موضوعی بنویسید که برای خوانندگان پیشنهاد روشن و خوبی را داشته باشد.
اگر شما خودتان را در محدودیت قرار دهید، در واقع با ندادن آگاهی لازم و مناسب به خوانندگان ریسک بزرگی در کارتان ایجاد می کنید. اگر خودتان را آماده دریافت رنکینک بالا نکنید و یک لیست از راه حل ها یا عناوینی که به راحتی توسط خواننده بکار گرفته می شود، ارائه ندهید، مسلما نمی توانید یک عملیات بازاریابی خوبی در وبلاگتان داشته باشید.

4- نوشتن درمورد تجربیات خود

نوشتن در وبلاگ با نوشتن انشا در حالت استاندارد تفاوت دارد. در حالت استاندارد بیشتر از یک فرمول لازم است اما در وبلاگ فرمت خاصی برای نوشتن متن وجود ندارد، بنابراین وحشتی نداشته باشید! چون وبلاگ به شما اجازه می دهد که کاملا به راحتی کلام خود را منتقل کنید.
بعلاوه فرایند نوشتن در وبلاگ، لذت بخش است! واقعا یک متن بلند را می توان تهیه کرد که مورد علاقه خواننده است و آن را تبدیل به متنی کرد که به موفقیت وبلاگ کمک شایانی می کند.
مثل اینکه شما دارید صحبت می کنید و می نویسید که احساس گفتگوی بهتری را تداعی می کند و مردم را برای خواندن بیشتر آن تشویق می کند.

5- بررسی و مرور پست های ایجاد شده

حتما یک استراتژی برای پست هایتان در وبلاگ دارید که مربوط به عناوینی می شود که آنها را انتخاب کردید. عنوان مقاله موضوع بسیار مهمی است که می توانید روی آن تمرکز کنید.

حقیقتا برای باز خوانی متن سی دقیقه وقت بیشتر نیاز نیست. پس برای این موضوع حتما وقت بگذارید زیرا کاربران مانند معلمانی سخت گیر تمامی متن شما را با دقت مطالعه کرده و اشکالات آن را می بینند.

چنانچه به بررسی مجدد می پردازید متوجه خواهید شد که تا چه میزان اشتباهاتی سهوی در متن وجود دارد که از چشم شما پنهان مانده بود. با این عمل به راحتی می توانید ویراستاری مطالب خود را انجام دهید و مطالبی بی نقص ارائه کنید.

کار بر روی یک وبلاگ سخت نیست. با این حساب شما نیاز دارید مواردی را هم اکنون تغییر دهید و در راستای فعالیت خود به نظرات کاربران نیز توجه کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.