7 تکنیک کاربردی برای بهینه سازی وبسایت

زمانی که مدیریت وب سایت اقدام به راه اندازی سایت خود می نماید تازه در خط شروع یک ماراتن بزرگ قرار گرفته است.  قدم بعد از راه اندازی سایت بهینه سازی وبسایت میباشد. خبر خوبی که برای شما داریم این است که تکنیک های مافوق حرفه ای سئو را برای شما راحت و آسان و بدون پرداخت یک ریال هزینه  در همیار وردپرس در اختیار شما کاربران گرامی قرار داده ایم تا بتوانید به وسیله آنها به یک وبمستر حرفه ای تبدیل شوید. برخی از مدیران وب سایت نگران هزینه های بالای  بهینه سازی وبسایت  و پیدا کردن بازار مناسب فعالیت خود هستند، درحالیکه واقعیت این نیست. پایه و اساس قوی تر از بحث مالی وجود دارد که آن هم تجربه است که شما در این راه کسب میکنید. شما میتوانید بدون هزینه کردن پول و تلف کردن وقت خود، از تکنیک های سئو و بهینه سازی سایت که در این مقاله آورده شده است استفاده کرده تا بتوانید ترافیک وب سایت خود را به حد اعلا برسانید.

بهینه سازی وبسایت

1- منحصر به فرد بودن

همانطور که میدانید هرروز تعداد سایت های بیشتری به سایت های موجود در اینترنت اضافه میشود و وقتی شما تصمیم به رشد و ارتقا و کسب موفقیت و اقتدار بخشیدن به سایت خود میگیرید زمینه آن استفاده از مطالب ناب و دست اول میباشد به گونه ای که کاربر تنها در سایت شما شاهد آن مطلب بوده باشد و در سایر سایت ها اثری از آن مطلب وجود نداشته باشد.

 2- تبادل مطالب خود با سایر سایت ها

یکی از نکات ستاره دار همینجاست! وقتی شما یک مطلب جالب و منحصر به فرد دارید میتوانید آنرا  با صاحبان سایت هایی که موضوع فعالیت آنها شبیه موضوع فعالیت سایت شماست به اشتراک بگذارید ودر این بین وقتی شما اطلاعات و فعالیت های دیگران را مشاهده میکنید همین امر میتواند باعث ایجاد جرقه های نو آورانه ای در ذهن شما برای ایجاد محتوا های نوین شود. و در نتیجه بخشی از  بهینه سازی وبسایت  به شمار می رود. 

3- برقراری رابطه با همکاران

اولین قدم برای افزایش ترافیک وب سایت این است که سایت شما دیده شود و این دیده شدن راه های مختلفی دارد که به بعضی از بهترین آنها در موارد بالا اشاره کردیم اما یکی از موثرترین راه ها، شبکه های اجتماعی هستند. اگر شما دراین شبکه ها فعال شوید و بتوانيد افراد و سایت هایی که به نوعی با شما همکار هستند را پیدا کنید قدم بزرگی برداشته اید. یک راهنمایی کوچک: برای پیداکردن این افراد میتوانید از  weFollow.com یا Followerwonk کمک بگیرید.

  قرار گرفتن وردپرس در صفحه اول جستجوی گوگل

4- انتشار اصولی مطالب

بعد از طراحی سایتتان شما میتوانید از سایت های دیگر هم بازدید کنید و مطالبی که در آن سایت ها ازنظر شما مفید بوده است را برداشته و چند وقت یکبار آنها را در فضای مجازی قرار بدید. با اینکار با یک تیر دو نشان میزنید: اول اینکه خودی نشان داده اید و شناخته میشوید، دوم اینکه میتوانید ازاین مطالب و جمع آوری آنها در ذهن خود فکری تازه بوجود آورید. راه دیگر قرار دادن همین مطلب در وب سایت خود می باشد که با اینکار به نوعی بازاریابی محتوا کرده اید. این هم یک راه  بهینه سازی وبسایت می باشد. 

5- ارتباط با دیگران

این مورد از مهم ترین و قوی ترین موارد بالا بردن ترافیک سایت بشمار می آید: وقتی شما از سایت دیگران بازدید می کنید و درمورد مطالب آنان نظر میدهید با این برقراری ارتباط بازاریابی انجام داده اید. این برقراری ارتباط باعث میشود هم کاربران و  هم موتور های جستجوگر مختلف شما را بیشتر بشناسند و در نتیجه بهینه سازی وبسایت صورت می گیرد.

 6- کاوش در کلمات مهم و اساسی

همیشه باید مطلب ما موثر و مفید واقع شود و این درصورتى امکان دارد که کلماتی که ما استفاده میکنیم  توانایی این را داشته باشد که درعین کوتاهی و سادگی، تاثیر خود را بر مخاطب بگذارد که برای اینکار باید کلمات را کاوش کنیم که امروزه این کاوش ازطريق تمرکز بر چند کلمه ی کلیدی قوی میسر میشود.

7-  اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی

وقتی شما مطلب جدیدی داشته باشید که دیگران از آن برخوردار نباشند، اشتراک گذاشتن همین مطلب میتواند بسیار ارزشمند باشد. البته قرار دادن چنین محتوایی درهر فضایی نمیتواند بازتاب مورد نظر شما را داشته باشه.  به عنوان مثال دو فضایی که بازدهی بالایی را برای سایت شما به ارمغان می آورند  Hubpages و Squidoo هستند که برای بازاریابی شما مکان های فوق حرفه ای هستند که گذاشتن مطلب در این مکان ها بازدهی بسیار بالایی دارد.

 راه بعدی آن است که برای خود تعدادی شبکه اجتماعی انتخاب کنید و مطالب جالب و مفید خود را در آن ها به اشتراک بگذارید که کاری وقت گیر است پس بهتر است از ابزارهایی مثل Hootsuite و sendibleh استفاده کنید که کار اشتراک گذاری را با راحتی بیشتر و سرعت بالاتری انجام دهید.

با انجام تکنیک های حرفه ای که در 7 مورد بالا ذکرشد شما کاربران گرامی میتوانید از آنها برای بهینه سازی وبسایت و بالا بردن ترافیک سایت خود استفاده نمایید.

در پایان امیدوارم از این آموزش هم نهایت لذت و استفاده را برده باشید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. عنوان مطلب ارتباطی با محتوای مطالب نداره!
    مباحث بهینه سازی همواره متصل به مباحث سئو می باشد و مواردی که در این مقاله عنوان شده ارتباطی با سئو نداره!
    عنوان این مقاله می تونست تکنیک های تجارت الکترونیک باشه نه بهینه سازی وب سایت!