9 چالش در وردپرس که تا به حال با آن مواجه نشده‌اید

چالش در وردپرس

وردپرس محبوب افراد زیادی است که از کار کردن با آن لذت می‌برند. اما نمی‌توان گفت این سیستم سایت‌ساز بدون هیچ‌گونه معایب و مشکلات است! به هر حال هر سیستمی مشکلات خاص خود را دارد. بعضی از آن‌ها مشکلات امنیتی و برخی دیگر مشکلات ظاهری است. مسئله مهم اینجاست که تقریبا برای تمامی این مشکلات در وردپرس راه‌حلی وجود دارد و این یعنی مزیت و محبوبیت وردپرس نزد دیگران!
امروز می‌خواهیم 9 چالش در وردپرس که شاید تا به حال با آن برخورد نکرده‌اید را برایتان مشخص کرده و راه‌حل آن را نیز بگوییم. امیدوارم این مقاله را از دست ندهید زیرا ممکن است این چالش‌ها گریبان شما را نیز بگیرد.

چالش در وردپرس

تا به حال خطاهای رایج در وردپرس را بسیار با هم بررسی کردیم و اتفاقا با این کار توانستیم به تعداد کثیری از دوستان کمک کنیم. با این 9 چالش در وردپرس نیز مطمئنا عده زیادی از افراد از مشکلاتی که نمی‌دانند چیست، نجات می‌یابند. بیش از این سر شما را درد نمی‌آورم زیرا می‌دانم بی‌صبرانه منتظر شناختن این 9 چالش در وردپرس هستید.

1- وردپرس همیشه ایمن نیست

secure- چالش در وردپرس

ما با امنیت آغاز کردیم زیرا می‌دانیم این مسئله از مهم‌ترین موردی است که باید به آن پرداخته شود. هر ساله تعداد زیادی از وبسایت‌ها تحت حمله هکری قرار گرفته و نابود می‌شوند. اینکه مدام از شما بخواهیم مراقب امنیت وردپرس باشید شوخی نیست و این مسئله تنها برای وردپرس صدق نمی‌کند بلکه تمامی وبسایت‌ها تحت خطر این حملات هستند. مواردی که بیش از همه باید به آن دقت کنید عبارت است از:

الف) همیشه از یک پسورد قوی و ایمن استفاده کنید.(لطفا!!!) اگر از پسورد معمول و رایج و بسیار ساده استفاده می‌کنید همین الان به شما می‌گویم که اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اید. پس لطفا رمز عبوری را انتخاب کنید که پیچیده باشد.

ب) قالب، هسته وردپرس و افزونه‌های خود را قبل از اینکه در بالای صفحه پیشخوان به صورت پاپ‌آپ اعلان کند، بروزرسانی کنید. در هر بروزرسانی هسته وردپرس و افزونه وردپرس بسیاری از باگ‌ها و حفره‌های امنیتی رفع شده است پس اگر بروزرسانی نکنید یعنی آگاهانه و با خواست خود وبسایتتان را به خطر انداخته‌اید.

ج) لطفا افزونه و قالب را از منابع ناشناخته دانلود نکنید. اگر می‌خواهید از امکانات رایگان استفاده کنید لطفا از مخزن وردپرس کمک بگیرید و چنانچه می‌خواهید حرفه‌ای عمل کنید از مارکت‌های معتبر مانند تم فارست یا ایرانی مانند ژاکت استفاده کنید.

د) از یک افزونه شناخته شده و قوی برای حفظ ایمنی وردپرس کمک بگیرید. به عنوان مثال افزونه‌های Sucuri security و wordfence افزونه‌های قوی و حرفه‌ای در این زمینه هستند.

مواردی که در بالا گفته شد یک چالش در وردپرس است که توجه به آن بسیار ضروری است. پس لطفا نادیده نگیرید و همین حالا به آن بپردازید.

2- عدم وجود امکانی برای تهیه نسخه پشتیبان

backup- چالش در وردپرس

وردپرس امکانات فراوانی در خود دارد اما متاسفانه برای تهیه نسخه پشتیبان به صورت پیش‌فرض گزینه‌ای را برای ارائه ندارد. اگر خدای نکرده وبسایتتان دچار تخریب یا مشکلی شود، حتما باید نسخه پشتیبانی برای برگرداندن اطلاعات و تنظیمات داشته باشید وگرنه وبسایتتان نابود می‌شود. افزونه‌های خوبی برای این منظور در مخزن وردپرس ارائه شده که بهترین‌ آن‌ها افزونه UpdraftPlus است که هم نسخه پشتیبان برایتان تهیه می‌کند و هم در مواقع ضروری آن را بازگردانی می‌کند. پس یکی دیگر از 9 چالش در وردپرس، تهیه بک آپ از وردپرس است.

3- کاهش سرعت بارگذاری در وردپرس

loading- چالش در وردپرس

طبق گزارشات هر 1 ثانیه‌ای که از زمان بارگذاری وبسایتتان بگذرد تعداد کاربران بیشتری را از دست خواهید داد. افراد به هیچ وجه دوست ندارند برای باز شدن یک سایت وقت خود را تلف کنند پس با افزونه‌های افزایش سرعت بارگذاری مانند W3 total cache می‌توان این چالش در وردپرس را رفع کرد.

  بهترین پلاگین های نظرات مشتریان در وردپرس را بشناسید

4- قالبی که انتخاب کرده‌اید ایمن نیست

theme secure- چالش در وردپرس

معمولا قالبی را که انتخاب می‌کنید، ظاهرش شما را جذب کرده و اگر خیلی فنی باشید عملکردش را چک می‌کنید. ولی ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد و آن‌طور که شما تصور می‌کنید استاندارد نباشد. به همین علت می‌توان با کمک افزونه Theme Check در وردپرس، مشکلات یک قالب را به صورت کامل بررسی کرد. (حتما این‌کار را برای حل این چالش در وردپرس انجام دهید!)

5- عدم وجود دکمه شبکه‌های اجتماعی 

social share- چالش در وردپرس

امروزه شبکه‌های اجتماعی حرف اول را در معرفی و تبلیغ محتوا، محصولات و خدمات شما می‌زنند. یعنی در پست‌ها نیازمند قرار دادن دکمه شبکه‌های اجتماعی جهت اشتراک‌گذاری توسط کاربران هستید. این گزینه به صورت پیش‌فرض تعبیه نشده و با قالبی که نصب می‌کنید ایجاد می‌شود در غیر اینصورت باید با کمک افزونه‌ها آن را نصب کنید. به عنوان مثال افزونه AddToAny Share Buttons افزونه جالب و زیبایی برای افزودن آیکون شبکه‌های اجتماعی است تا این چالش در وردپرس را رفع کنید.

6- فشرده‌سازی تصاویر در وردپرس همیشه مفید نیست

images- چالش در وردپرس

وردپرس دارای یک ویژگی برای فشرده‌سازی تصاویر دارد. به صورت پیش‌فرض هر تصویر JPG دارای کیفیت 90% است. اما وقتی وبسایتتان نیازمند تصاویر با کیفیت است حتی همان 10% باقی‌مانده را باید در نظر بگیرید و در اینجا دیگر نباید از عملیات فشرده‌سازی کمک بگیرید. برای این منظور پیشنهاد می‌کنم قطعه کد زیر را در فایل function.php قرار دهید (البته بعد از اینکه نسخه پشتیبان از این فایل تهیه کردید!):

add_filter( 'jpeg_quality', 'reset_jpeg_quality' );
function reset_jpeg_quality() {
return 100;
}

7- تصاویر شاخص همیشه بهینه نیستند

thumbnail-چالش در وردپرس

همان‌طور که در جریان هستید وردپرس از تصویر شاخص در بخش‌های مختلف نوشته، برگه و… استفاده می‌کند. اما زمانی که قالب خود را تغییر دهید به مراتب تنظیماتی که برای تصویر شاخص مانند اندازه و میزان کیفیت آن در نظر گرفتید، از بین خواهد رفت. برای اینکه این اتفاق شما را اذیت نکند می‌توانید از افزونه‌ای مانند Regenerate Thumbnails برای بازسازی تصاویر شاخص کمک بگیرید تا این چالش در وردپرس را نیز رفع کنید.

8- وبسایتتان دارای لینک‌های شکسته است

links- چالش در وردپرس

در واقع این لینک‌های شکسته در ظاهر مشخص نیستند و تا زمانی که به صفحه مورد نظرش نروید، نمی‌توانید متوجه خراب بودن آن شوید. برای اینکه بتوانید این موضوع را در سایتتان چک کنید و سپس آن را رفع نمایید حتما از افزونه Broken Link Checker کمک بگیرید.

9- بازتاب‌ها می‌توانند بی‌نظمی ایجاد کنند

pingback- چالش در وردپرس

بازتاب‌‌ها از ویژگی‌های باستانی در وردپرس هستند که در واقع امکان مطلوبی به حساب می‌آیند. به وبسایت وردپرسی شما امکان ارتباط با سایر سایت‌ها را می‌دهد اما اگر تعداد آن‌ها زیاد شود امکان حملات DDos را فراهم می‌کنند. پس در اینصورت بهتر است از بخش تنظیمات>> گفت و گوها آن‌ها را غیرفعال کنید.

نتیجه گیری

کمی که دقت می‌کنیم و مطالبی را مطالعه می‌کنیم، متوجه این امر می‌شویم که به تنهایی می‌توان خیلی از مشکلات را رفع کرد و آن‌چنان که می‌گویند دشوار نیست. فقط کافیست دقت کنیم و سایت و آینده آن برایمان مهم باشد. این 9 چالش در وردپرس که امروز به آن اشاره شد را شاید بارها شنیده‌اید و دیده‌اید اما به آن توجه نکرده‌اید زیرا به ظاهر بسیار کم اهمیت می‌آید ولی در باطن بسیار مشکل‌ساز است. لطفا به همین نکات ریز دقت کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.