ما برای دریافت اپلیکیشنهای اندرویدی، منابع معتبر ایرانی و خارجی داریم اما از مشهورترین منابع که در گوشیمان بصورت پیشفرض موجود بوده گوگل پلی است. تمامی اپهای استاندارد را در خود داشته و میتوان برای بروزرسانی اپلیکیشنها نیز به آن مراجعه کرد. اما باید این را بدانید که جایگزین گوگل پلی نیز بسیار است و میتوان از آنها نیز استفاده کرد. برای این منظور در این مقاله همراهمان باشید تا بهترین گزینههای جایگزین گوگل پلی (GooglePlay) را بشناسید.
بهترین برنامههای جایگزین گوگل پلی
شاید الان برایتان این سوال پیش آمده باشد که چرا باید برای گوگل پلی که این همه معروف است به دنبال جایگزین بگردیم؟ متاسفانه گوگل پلی ما را با آی پیهای مختلف دچار محدودیتهایی میکند و اجازه دانلود و دسترسی به برخی اپلیکیشنها را نمیدهد از این رو باید راهی برای این مشکل پیدا کنیم که بهترین راه همین استفاده از سایر جایگزینهاست. در زیر لیست بهترین برنامههای جایگزین گوگل پلی را مشاهده میکنید که در ادامه درمورد هرکدام توضیحات تکمیلی را به شما میگوییم.
- F-Droid
- ApkPure
- Amazon App Store (فروشگاه برنامه آمازون)
- App Brain برای دریافت رایگان اپهای پرمیوم اندروید
- QooApp
- APK Mirror
- Uptodown
- Yalp store
- Aptoide
- فروشگاه اپلیکیشن سامسونگ
- 9Apps
- Humble Bundle
1- F-Droid
پلتفرم F-Droid تمرکز عجیبی روی حریم خصوصی کاربران خود دارد. پس اگر امنیت برایتان مسئله مهمی است میتوانید این پلتفرم را انتخاب کنید. در این بستر تنها اپلیکیشنهای رایگان و منبع باز ارائه میشود. از طرفی با رابط کاربری خوبی که دارد امکان دانلود راحت را فراهم میکند. از ویژگیهای مهم این پلتفرم عبارت است از:
- منبعباز و رایگان
- امنیت بالا در دانلود برنامهها
- حفط حریم خصوصی
2- APK Pure
یکی از پلتفرمهای دانلود اپلیکیشن و بازیها بصورت رایگان پلتفرم APK Pure است که از قضا هیچ مشکلی با مناطق مختلف نداشته و شما بدون محدودیت قادر به دانلود اپ موردنظر خود خواهید بود. این مارکت امکان دسترسی افراد به گزینههای محبوبی مانند PUBG Mobile، تیکتاک را نیز فراهم میکند. از ویژگیهای بارز این پلتفرم عبارت است از:
- دارای دهها هزار برنامه و بازی
- دسترسی رایگان به همهی برنامهها
- دانلود ایمن و رمزنگاری شده
- رابط کاربری آسان و زیبا
3- Amazon App Store
اپ استور آمازون نیز برای تمامی دستگاههای اندرویدی قابل استفاده است و جالب اینجاست که امکان دریافت یک برنامه پرمیوم در روز برای شما بصورت رایگان وجود دارد. Amazon App Store فروشگاه معتبر و ایمنی است که ارزش امتحان کردن را دارد. از ویژگیهای مهم و بارز آن:
- دسترسی به دهها هزار برنامه و بازی اندرویدی
- دستهبندیهای مختلف برای دسترسی آسانتر به برنامهها و بازیها
- امنیت بالا برای دانلود برنامهها
- رابط کاربری سریع و سرعت بالای دانلود برنامهها
- امکان دانلود رایگان یک برنامهی پولی بصورت روزانه
4- App Brain
App Brain پلتفرمی است که در آن میتوانید برخی از اپهای پرمیوم را بصورت رایگان دریافت کنید. از این رو میتوان آن را به عنوان جایگزین گوگل پلی در نظر گرفت. ویژگیهای این پلتفرم شامل موارد زیر است:
- بررسی امنیت اپلیکیشنهای اندرویدی
- امکان دانلود اپهای پرمیوم بصورت رایگان
5- QooApp
پلتفرم QooApp مناسب کاربرانی است که در شرق آسیا زندگی میکنند. اپلیکیشنهای ژاپنی که جایی پیدا نمیشود را در این پلتفرم میتوان یافت. البته برنامههای انگلیسی زبان نیز در آن یافت میشود. از ویژگیهای این اپلیکیشن عبارت است از:
- دارای بازیهایی با سبک خاص
- مخصوص برنامههای شرق آسیا
6- APK Mirror
پلتفرم APKMirror امکان دانلود هر گونه فایل اندرویدی را به شما میدهد. متاسفانه این پلتفرم، اپلیکیشن نیست و باید تمامی برنامهها را با کمک سایتی که دارد دانلود نمایید. این پلتفرم به ما اجازه دانلود اپها در نسخههای قدیمیتر را برایمان فراهم میکند. از ویژگیهای آن عبارت است از:
- سازگار با همهی دستگاههای مجهز به اندروید
- دستهبندیهای مختلف برای دسترسی آسانتر به برنامهها و بازیها
- امنیت بالا
- ارائهی پیشنهاد برای دانلود برنامه و بازی براساس موقعیت زندگی
- توسعهدهندگان میتوانند برنامهها و بازیهای خود را ازطریق کنسول APK Mirror در این فروشگاه منتشر کنند
7- Uptodown
پلتفرم uptodown نیز جایگزین googleplay بوده که ویژگی جالبی دارد! آن هم پیشنهاد اپلیکیشن براساس موقعیت افراد است. همچنین با توجه به همین موقعیت برخی از اپها کاملا رایگان ارائه میشوند. از ویژگیهای مهم این بستر عبارت است از:
- پشتیبانی از 12 زبان مختلف
- پیشنهاد اپلیکیشن اندروید بر اساس منطقه و موقعیت افراد
8- Yalp store
Yalp store یک پلتفرم عالی برای جایگزین شدن است و جالب اینکه بدون وارد شدن به اکانت گوگل خود میتوانید هر اپلیکیشنی را که در آن وجود دارد دریافت کنید. در واقع منبع اصلی اپلیکیشنهای این بستر، گوگل پلی است. از ویژگیهای مهم این اپلیکیشن عبارت است از:
- تمامی اپهای موجود در گوگل پلی را دارد
- رابط کاربری استاندارد
- امکان دانلود برای گوشیهای روت شده نیز وجود دارد
9- Aptoide
مارکت Aptoide نیز میتواند جایگزین خوبی برای گوگل پلی باشد. حتی بسیاری از اپهای موجود در آن، در گوگل پلی موجود نیست و این مسئله میتواند دلیل خوبی برای انتخاب Aptoide است. از ویژگیهای مهم این مارکت عبارت است از:
- جایگزین بسیار عالی و با کیفیت برای گوگلپلی
- دسترسی به میلیونها برنامه و بازی
- بخش ویژه که برنامهها را براساس سلیقهی شما پیشنهاد میدهد
- پلتفرم منبعباز برای توسعهدهندگان برای انتشار برنامهها و بازیها
- امکان دسترسی به برخی برنامههایی که در گوگلپلی منتشر نشدهاند
10- Samsung Galaxy Store
در گوشیهای سامسونگ سری گلکسی و Gear، فروشگاه سامسونگ نصب شده و امکان دریافت اپها از آن وجود دارد. کاربران این فروشگاه با دریافت اپها میتوانند از این فروشگاه امتیاز دریافت کنند. با کمک این مارکت میتوانید تجربه کار با دستگاه خود را با استفاده از تمها و فونتهای بسیار متنوع داشته باشید. از ویژگیهای این مارکت عبارت است از:
- پلتفرم دانلود برنامه، بازی، تم، فونت و موارد دیگر
- ارائهی تجربهای عالی برای گیمرهای اندروید
- رابط کاربری ساده و جذاب
11- 9Apps
پلتفرم 9Apps در واقع یکی از محبوبترین و بهترین جایگزین گوگل پلی به شمار میرود که مخاطبین زیادی دارد. این مارکت تا حد زیادی همه برنامهها و بازیهای منتشر شده در فروشگاه رسمی اندروید را در خود دارد. یکی از مزیتهای عالی این پلتفرم دسترسی سریع و امن به اپهاست. از ویژگیهای بارز پلتفرم 9Apps:
- دسترسی به میلیونها اپ و بازی
- دانلود ایمن و سریع
- دارای بخش دانلود تصویر زمینه، آهنگ زنگ و …
- پشتیبانی از اکثر دستگاههای اندرویدی
- رابط کاربری زیبا و ساده
12- Humble Bundle
همانطور که از نام Humble Bundle مشخص است، یک سری بسته نرم افزاری است که در مجموع تبدیل به استور شده که جایگزین گوگل پلی است. شما در این سایت میتوانید موسیقی و کتاب نیز دانلود کنید. از ویژگیهای این استور عبارت است از:
- دارای برنامههای متعدد به همراه بروزرسانی
- دارای موسیقی و کتاب برای دانلود
- رابط کاربری قابل قبول
- این استور تقریبا شبیه به Play Store یا فروشگاه App Amazon است
چه زمانی از جایگزین های گوگل پلی استفاده کنیم؟
مسلما زمانی که ما به راحتی میتوانیم از گوگل پلی که بستری معروف و عالی برای دانلود اپلیکیشنهای اندرویدی است، دانلودهایمان را انجام دهیم نیازی به سایر موارد نیست. پس چرا برای گوگل پلی جایگزین معرفی کردیم؟
- به علت وجود محدودیتهای تحریم
- برخی نرم افزارها با موقعیت ما در دسترس نیست
- برخی اپها در گوگل پلی نیستند
جمع بندی بهترین جایگزین گوگل پلی
بسترهای فراوانی مانند گوگل پلی موجودند که امکان دانلود اپلیکیشنها، موزیک، بازی و کتاب را برایمان فراهم میکنند. در این مقاله سعی کردیم بهترین گزینهها را به شما معرفی کنیم.
سامان واشقانی 5 ماه عضو همیار وردپرس
من گوشیم گلکسی سامسونگه و واسه بعضی برنامه ها بجای گوگل پلی از اپ استور سامسونگ استفاده میکنم. ممنونم که گزینه های دیگه رو هم معرفی کردید