کسب درآمد از اینترنت8: کسب درآمد از راه فریلنسری

کسب درآمد از راه فریلنسری

سلام همراهان عزیز؛
این روزها بیشتر افراد به دنبال کسب درآمد از اینترنت هستند حتی افرادی که به تازگی با اینترنت آشنا شدند. این جاذبه سن و سال خاصی ندارد و تمامی گروه‌های سنی را شامل می‌شود. تا امروز 7 روش برای کسب درآمد از اینترنت به شما معرفی کردیم. در این جلسه نیز می‌خواهیم مبحث دیگری را با هم بررسی کنیم. آیا تا به حال درباره کسب درآمد از راه فریلنسری فکر کرده‌اید؟ آیا می‌دانید فریلنسر به چه شخصی می‌گویند؟ امروز می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم. فکر می‌کنم برای شما نیز جالب است که بدانید این روش چگونه است. پس لطفا ما را همراهی کنید.

کسب درآمد از راه فریلنسری

فریلنسر یا Freelancer در لغت یعنی آزادکار. به شخصی که از راه دور یا در خانه پروژه‌هایی را دریافت کرده و انجام می‌دهد فریلنسر می‌گویند. کسب درآمد از راه فریلنسری می‌تواند در هر نوع فعالیتی امکان‌پذیر باشد و این موضوع کاملا به مهارت شما برمی‌گردد. مثلا اگر شما یک وردپرس‌کار هستید، می‌توانید پروژه‌های وردپرسی دریافت کنید. مثلا برای طراحی یک وبسایت بر پایه وردپرس، کدنویسی برای وبسایت‌های وردپرسی، نوشتن یک افزونه تخصصی، نوشتن یک قالب تخصصی، نصب و راه‌اندازی یک سایت و… فقط کافیست خود را به عنوان یک فریلنسر معرفی کنید و رزومه خود را در وبسایت‌های شغلی تدوین کنید. همچنین می‌توانید برای خود یک سایت طراحی کرده و مشخصات خود را در آن قرار دهید و اعلام کنید که می‌توانید چنین پروژه‌هایی را دریافت کنید.

وبسایت‌های معروف ایرانی برای فریلنسرها

در حال حاضر در جهان وبسایت‌های متعددی برای فعالیت فریلنسرها و کسب درآمد از راه فریلنسری ایجاد شده که می‌توانید در آن‌ها ثبت‌نام کرده و رزومه خود را وارد کنید تا بعد از ثبت پروژه از سمت افراد بتوانید آن را دریافت کرده و آماده کنید. این وبسایت‌ها درصدی از هزینه را برداشت می‌کنند و مابقی آن به شما خواهد رسید.
وبسایت‌های خارجی عملکرد خوبی دارند اما برای ما ایرانی‌ها پاسخگو نیست ولی در داخل ایران به یک نمونه سایت حرفه‌ای در این حوزه اشاره می‌کنیم.

پونیشا: فکر می‌کنم اکثر دوستان با این وبسایت آشنا باشند و یا حداقل نام آن را شنیده‌اند. این وبسایت برای کسب درآمد از راه فریلنسری گزینه مناسبی است.

ponisha- کسب درآمد از راه فریلنسری

فریلنسر شدن برای چه کسانی مفید است؟

افرادی که سرمایه کافی برای ایجاد یک استارت‌آپ و شرکت را ندارند می‌توانند از این وبسایت‌ها استفاده کنند و کسب درآمد نمایند. همچنین افرادی که می‌خواهند علاوه بر شغل اول خود از حرفه‌ای که دارند استفاده بیشتری کنند و درآمد بیشتری نیز کسب کنند پیشنهاد می‌کنیم فریلنسر شدن را امتحان کنند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من خودم هم با پونیشا و چند سایت دیگر کار کردم و تصمیم گرفتن یه پلتفرم کاملتری رو طراحی و توسعه بدم. karito.ir دوستان پیشنهاد می‌کنم حتما یه سری بزنید پشیمون نمیشید.
    ممنون از خانم بهار ه کوهستانی بابت مطالب خوبش.

  2. لطفا پاسخ رو ایمیل بفرمایید
    سپاس فراوان

  3. با سلام و تشکر از اطلاعات مفیدی که دراختیار کاربران قرار میدین.
    آیا خودتون قالب فریلنسری و پیمانکاری دارید؟
    میخوام راستچین و ترجمه شده باشه و مشکلی نداشته باشه.
    توی سایتهای دیگه هست ولی مایل هستم بخاطر اعتبار همیار وردپرس اگه شما داشته باشین از شما تهیه کنم .
    ممنون از پاسختون و راهنماییتون
    موفق باشید

  4. با سلام مجدد
    ایده های کسب درامدی که می ذارید فوق العاده هستن.به نظرم جذابیت این مطالب حتی از جذابیت مطالب اموزشی هم بیشتر هست.
    می خواستم بدونم افزونه و قالب خاصی برای ایجاد یک سایت فریلنسری مدنظر دارید؟
    خواهش می کنم کمکم کنید.
    باز هم بابت مطالب فوق العاده تون تشکر می کنم.

  5. سلام خیلی متشکرم از توضیحاتی که دادید
    ممکنه در مورد سایت های فریلنسری خارجی هم صحبت بفرمایید
    و این که بستر کدوم یک از این سایت ها برای کاربرای ایرانی فراهم تر هست.