نصب چند افزونه در وردپرس منطقی است؟

نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس

اغلب کاربران از ما می‌پرسند که باید چه تعداد افزونه‌ بر روی سایت خود نصب کنند؟ یا به عبارتی نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس چقدر است؟ حقیقتا سوالی که همه می‌پرسند این است که چه افزونه‌هایی اضافی به حساب می‌آیند و باید از چرخه سایت حذف شوند؟
از آنجایی که تصورات غلطی در مورد افزونه‌های وردپرس، نحوه‌ی تاثیر آن‌ها بر سرعت وبسایت، عملکرد و امنیت آن، وجود دارد، می‌خواهیم در این مقاله به توضیح این مطلب بپردازیم و کاربران خود را از این موضوع آگاه سازیم.

نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس

در این مطلب توضیح خواهیم داد که نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس به چه صورت بوده و چگونه باید با تدبیر خود انتخاب درستی داشته باشیم. همچنین خواهیم گفت که افزونه‌ها چگونه بر سایت تاثیر می‌گذارند یا نمی‌گذارند. هدف ما این است به شما کمک کنیم، تا وبسایت خود را با ترکیبی عالی از نصب افزونه کاربردی در وردپرس راه اندازی کنید.

افزونه‌های وردپرس و نحوه‌ی عملکرد آن‌ها

پیش از اینکه به عمق این مسئله برویم، بگذارید تا کمی در مورد افزونه‌های وردپرس و نحوه‌ی عملکرد آنها صحبت کنیم.
افزونه‌های وردپرس حکم اپلیکیشن در موبایل، برای وبسایت شما را دارند. این افزونه‌ها به شما کمک می‌کنند تا ویژگی‌ها و امکاناتی همچون ساخت فروشگاه آنلاین، افزودن فرم تماس، بهینه‌سازی، حفظ امنیت و … را در سایت خود ایجاد کنید.

performance- نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس
بررسی عملکرد و کارایی افزونه ها

افزونه‌ها نیز همچون وردپرس با زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده‌اند. کدهای PHP بر روی هاست وبسایت راه‌اندازی می‌شوند و از منابع آن استفاده می‌کنند. به همین جهت است که باید یک کمپانی خوب هاست وردپرس را انتخاب کنید تا به شما ابزاری آسان برای مدیریت آن منابع را ارائه دهد و به صورت موثر وبسایت شما را راه‌اندازی کند.

از انتشار نسخه‌ی 1.2 وردپرس (یعنی زمانی که پشتیبانی افزونه‌های وردپرس افزوده شد) تاکنون، افزونه‌ها برای کاربران همچون یک نعمت بزرگ و حیاتی بوده‌اند. وردپرس بدون افزونه مثل یک اسباب‌بازی فروشی بدون اسباب‌بازی است و هیچ چیز سرگرمی در آن وجود ندارد.

چرا افزونه‌ها برای وبسایت‌های وردپرسی ضروری‌اند؟

اگر چه وردپرس خود یک سایت قوی را فراهم می‌کند اما در اصل این افزونه ها هستند که سبب شده‌اند وردپرس به محبوب‌ترین سازنده‌ی وبسایت در جهان تبدیل شود. تعداد افزونه‌های موجود وردپرس در طول سال‌ها رشد چشم‌گیری داشته‌ است. در زمان نوشته شدن این مقاله، تعداد افزونه‌های رایگان وردپرس موجود در فهرست رسمی افزونه‌ها به بیش از 54 هزار می‌رسد.

علاوه بر افزونه‌های رایگان، هزاران افزونه‌ی وردپرس به واسطه‌ی کمپانی‌ها و توسعه‌دهندگان شخص ثالث به فروش می‌رسد. که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را داشته و امکانات بیشتری را از آن کاربران خود می‌کنند.
افزونه‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا سئو را ارتقا دهید، امنیت را افزایش دهید، کاربران را مدیریت کنید و هزاران فعالیت دیگر را به ثمر رسانید. توسعه دادن کسب و کارتان بدون استفاده از افزونه‌های وردپرس در وبسایت، کاری بسیار دشوار خواهد بود.

چرا افزونه‌های وردپرسی شهرت بدی کسب کردند؟

هدف افزونه‌ها این است که وردپرس را به قدری توسعه دهند تا تقریبا بتوانید هرآنچه تصورش را می‌کنید انجام دهید. با این حال هم‌اکنون شاهد احساس ترس یا امتناع در استفاده از افزونه‌ها از جانب کاربران تازه‌کار هستیم. غافل از اینکه هر چیزی حدی دارد و شما باید نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس را کنترل کرده و هر آنچه به آن نیازمند هستید را انتخاب کنید تا به مشکل برنخورید.

plugins- بررسی افزونه های استاندارد
بررسی افزونه های استاندارد

مردم در مورد عملکرد، امنیت، اطمینان و … دچار نگرانی می‌شوند. این در اصل به این خاطر است که طراحان، توسعه‌دهندگان و تکنسین‌های پشتیبان هاستینگ در زمان رفع اشکالات وبسایت‌ مشتریان با حالت استیصال برخورد می‌کنند. این افراد در این حالت نظراتی همچون “باید افزونه های کمتری داشته باشد” یا “افزونه ها سرعت سایت شما را پایین آورده‌اند” را ابراز می‌کنند.
این نظرات برای افراد در شبکه‌های اجتماعی، ملاقات‌های رو در رو و کنفرانس‌ها تشدید می‌شوند. بزرگ‌ترین اشکال در مورد این نظرات ابهام موجود در آن‌ها است.

چه تعداد افزونه کم است؟ چه تعداد افزونه زیاد است؟

ما عقیده داریم که مشکل کمیت افزونه‌ها نیست بلکه کیفیت آن‌هاست.
شما می‌توانید بدون هیچ مشکلی ده‌ها افزونه‌ی وردپرس بر روی سایت خود داشته باشید اما یک افزونه که کدنویسی ضعیفی دارد یا استاندارد نیست، می‌تواند سرعت وبسایت شما را کاهش دهد.
زمانی که این اتفاق می‌افتد و شما برای رفع اشکال درخواست کمک می‌کنید، پشتیبان هاست یا یک توسعه دهنده‌ شما را بابت تعداد افزونه‌ها سرزنش می‌کنند و مطمئنا به شما اینگونه می‌گوید که باید به نصب افزونه کاربردی در وردپرس بپردازید.

این منطقی است چون رفع اشکال سایتی که دارای ۵ افزونه است، آسان‌تر از سایتی است که 30 افزونه دارد. تعداد افزونه‌ها کار این افراد را سخت‌تر می‌کند. بسیار مهم است این نصایحی که از سر بی‌حوصلگی و استیصال مطرح می‌شوند را با احتیاط بررسی کنید.
شما باید با رعایت ادب از این افراد درخواست کنید که بگویند کدام افزونه‌ی نصب شده اشکال ایجاد کرده است. چراکه سرزنش کردن شما بابت تعداد افزونه‌ها تنها نشانه‌ی تنبلی است.

فرض کنید وبسایتی داری ۶۰ افزونه است. شما بدون دلیل نمی‌توانید روی آن‌ها برچسب خرابکار بزنید! اگر ما یک افزونه داشته باشیم که وبسایت را کُند کند باید تنها همان یک افزونه‌ی خراب را از کار بیندازیم نه هر ۶۰ افزونه را. پس تا اینجا به این نتیجه می‌رسیم که نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس تفکر خوبیست اما سایتی که تعداد زیادی افزونه دارد، منطقاً سایت مشکل‌داری نیست!
با چیزهایی که گفته شد، بگذارید تا نگاهی به چگونگی تاثیر افزونه‌ها بر جنبه‌های مختلف وبسایت بیندازیم.

افزونه‌های وردپرس چگونه بر سرعت و عملکرد وبسایت اثر می‌گذارند

speed- بررسی سرعت وبسایت
کاهش سرعت وبسایت به واسطه افزونه‌ها

انواع بسیار متفاوتی از افزونه‌های وردپرس وجود دارند و هرکدام عملکرد وبسایت شما را به شکل متفاوتی تحت تاثیر قرار می‌دهند. برخی از افزونه‌ها هستند که به طور عمده بخشی از سایت را که مستقیما در دید کاربر قرار دارد، تحت تاثیر قرار می‌دهند. برای مثال افزونه‌های ساخت صفحه، فرم‌های تماس، گالری، اسلایدرها و … .
همچنین افزونه‌هایی هستند که در تمامی حوزه‌ها همچون حوزه‌ی مربوط به ادمین و بخش‌های مربوط به کاربران فعالیت می‌کنند. برای مثال افزونه‌های سئو، افزونه‌های فایروال وردپرس و افزونه‌های دیگر.

افزونه‌ی وردپرس بسته به اینکه در کدام بخش بارگذاری شده باشد، بر روی سرعت و عملکرد وبسایت اثرگذار است. برای مثال افزونه‌هایی که تنها در زمان فعالیت شما به عنوان ادمین، در زمان انجام فعالیت‌هایی خاص بارگذاری می‌شوند، معمولا بر عملکرد وبسایت شما اثر نمی‌گذارند. از سوی دیگر افزونه‌هایی که در بخشی که کاربران به صورت مستقیم با آن‌ها سر و کار دارند، بارگذاری می‌شوند، اغلب نقش بیشتری در عملکرد و سرعت سایت دارند.

همچنین افزونه‌هایی که فرآیندهای معمول پس‌زمینه مثل بررسی لینک‌های خراب، بررسی 404 و … را انجام می‌دهند، می‌توانند به طرز مشهودی سرعت وبسایت شما را کاهش دهند.  افزونه‌ها می‌توانند به صورت‌های زیر عملکرد سایت شما را تحت تاثیر قرار دهند:

ایجاد درخواست‌های اضافی HTTP

برخی از افزونه‌ها (عمدتا افزونه‌هایی که در ارتباط مستقیم با کاربر هستند) ممکن است برای اینکه خوب عمل کنند به طراحی سفارشی یا اسکریپت نیاز داشته باشند. به این جهت فایل‌های JS و CSS اضافی ایجاد می‌کنند. بارگذاری این فایل‌ها ممکن است به ایجاد درخواست‌های اضافی HTTP که بارگذاری صفحه‌ی شما را کُند می‌کند، منجر شوند.

کوئری‌های اضافی DB

برخی از افزونه‌ها ممکن است کوئری‌های دیتابیس شما را افزایش دهند. برای مثال افزونه‌هایی که مسئول نمایش پست‌های محبوب و پست‌های مرتبط هستند و یا هر چیز دیگری که سبب استفاده از عوامل دیتابیس می‌شود و آن را به نمایش کاربران درمی‌آورد از این دسته افزونه‌ها هستند.

فرایند‌های پشت‌صحنه و نوشتن دیتابیس

database- بررسی پایگاه داده
افزایش سرعت عملکرد دیتابیس

برخی از افزونه‌ها ممکن است در زمان انجام فرآیندهای پشت صحنه، بسیاری از منابع سرور را مورد توجه قرار دهند. مثل بررسی لینک‌های خراب، بررسی و ثبت آمارهایی همچون بازدید پست‌ها و … . اکثر افزونه‌های خوب وردپرس تنها در زمان نیاز، فایل‌های اضافی را بارگذاری می‌کنند و نیاز به دیتابیس را به حداقل می‌رسانند. با این حال گاهی این مسئله امتناع‌ناپذیر است.

خوشبختانه در اکثر موارد، بهینه‌سازی‌هایی امکان‌پذیر است. بگذارید برای این مسائل به راهکارهای کوتاه و بلند مدت نگاهی بیندازیم. پیش از انجام این کار، ابتدا مطمئن شوید که اجرای قابلیت کش بر روی وبسایت شما امکان‌پذیر است. بدون کش، وبسایت شما همیشه کُند خواهد بود. پس استفاده از یک افزونه کش وردپرس مانند W3 total cache نصب افزونه کاربردی در وردپرس به حساب می‌آید.

رفع مشکل در درخواست‌های اضافی HTTP

افزونه‌ها برای اینکه خوب عمل کنند باید درخواست‌های اضافی HTTP (مثل فایل JS و CSS) ایجاد کنند. برای مثال زمانی که یک افزونه‌ی فرم تماس را نصب می‌کنید، می‌خواهید که هم خوب عمل کند و هم ظاهر خوبی داشته باشد. مردم در مورد درخواست‌های اضافی HTTP شکایت می‌کنند و از یاد می‌برند که گاهی این درخواست‌ها، ضروری هستند. در اینجا می‌بینید که یک فرم بدون طرح به چه شکل است.

(نمایش یک فرم ساده بدون شکل)

اکثر کاربران این فرم را دوست ندارند، برخی حتی ممکن است فکر کنند که این فرم خراب است. خب این دقیقا همان اتفاقی است که اگر فرم تماس درخواست‌های اضافی HTTP را اضافه نکند تا فایل‌های CSS و JS بارگذاری شوند، رخ می‌دهد.
به طور خلاصه طرح‌ها و اسکریپت‌های اضافی برای اینکه افزونه به درستی کار کند، لازم هستند.

  هایلایت کردن متن در وردپرس برای تاکید بر محتوای مهم

سه راه برای بهینه‌سازی مشکل درخواست‌های اضافی HTTP وجود دارد. تمام این راه‌ها به کمی دانش کدگذاری و وردپرس نیاز دارند اما یکی از روش‌ها از بقیه بسیار ساده‌تر است.

اولین روش این است که طرح‌ها و اسکریپت‌های اضافی را که با افزونه بارگذاری می‌شوند، لغو کنید. پس از آن می‌توانید طرح افزونه را با فایل style.css قالب خود ترکیب کنید و اسکریپت افزونه را با فایل اصلی جاوا اسکریپت قالب خود ترکیب کنید.

روش دوم به این شکل است که به صورت شرطی طرح‌ها یا اسکریپت‌های موجود بر روی صفحات در زمان نیاز، بارگذاری می‌شوند.

اگر با کد‌ها آشنایی کامل ندارند، می‌توانید از افزونه‌ای مثل WP Rocket استفاده کنید که به شما امکان این را می‌دهد که با یک کلیک فایل‌ها را کوچک و ترکیب کنید. این کار در اکثر موارد جواب می‌دهد اما در برخی از موارد می‌تواند با برخی از افزونه‌ها مشکل ایجاد کند.

با توجه به آنچه گفته شد، باید متوجه شده باشید چند درخواست اضافی HTTP، آنطور که فکر می‌کنید مهم نیستند. ما در اینجا در مورد میلی‌ثانیه صحبت می‌کنیم. با این حال اگر افزونه‌های زیادی دارید که درخواست‌های اضافی HTTP زیادی ایجاد می‌کنند، این بهینه‌سازی به شما کمک می‌کند تا چند ثانیه‌ای از زمان بارگذاری خود بکاهید. شاید در اینجا بتوان صحبت از نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس کرد.

رفع مشکل کوئری‌های دیتابیس

برخی از افزونه‌ها ممکن است بار سرور دیتابیس شما را افزایش دهند. وردپرس خود در کش کوئری‌ها بسیار خوب عمل می‌کند و اکثر افزونه‌هایی که به خوبی کدگذاری شده‌اند هیچ مشکل خاصی را ایجاد نمی‌کنند. با این حال اگر یک وبسایت پر‌ترافیک دارید، استفاده از افزونه‌هایی که مربوط به دیتابیس می‌شوند، می‌تواند برای شما به مشکل تبدیل شود. خصوصا اگر منابع سرور مناسبی نداشته باشید.

برای مثال اگر یک وبسایت فروشگاهی با امکان عضویت کاربران داشته باشید، با بسیاری از درخواست‌های کش نشده رو به رو می‌شوید. در این مسئله تنها گزینه‌ی موجود این است که از یک هاست مدیریتی وردپرس به عنوان راه حل استفاده کنید و یا حتی از هاست ووکامرس بهره ببرید.

هم‌اکنون افزونه‌هایی همچون برخی از افزونه‌هایی که در قسمت داخلی برای ایمیل بهینه‌سازی شده‌اند، افزونه‌ی آماری وبسایت، افزونه‌ی بررسی میزان بازدید پست و … هستند که در وردپرس امکانات آماری گوناگونی را می‌افزایند. این افزونه‌ها در هر صفحه‌ای که بارگذاری می‌شود به صورت نامناسب بر روی دیتابیس نوشته می‌شوند که می‌توانند به شکل قابل توجهی سبب کندی وبسایت شما شوند. اینجاست که مسئله نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس جوابگوست و باید به آن توجه کنید.

می‌توانید با افزونه‌هایی همچون google analytics for wordpress by monsterinsights برای بررسی آمار تجزیه و تحلیل سایت یا Jetpack stats آنالیزهای سایت را به روشی حساب‌شده‌تر زیر نظر بگیرید.
همچنین افزونه‌هایی هستند که خطاهای 404 را بررسی می‌کنند و به بررسی لینک‌های خرابی که می‌توانند بار سنگینی را بیفزایند و یا منابع سرور را سنگین کنند می‌پردازند. به جای استفاده از آن افزونه‌ها، باید از یک سرویس cloud ثالث مثل Ahrefs یا SEMrush استفاده کنید که به صورت خودکار لینک‌های خراب را بررسی می‌کنند و دیدکلی بالایی در مورد سئو نیز به دست می‌دهند. می‌توانید از یک ابزار رایگان مثل broken link check که به شما امکان می‌دهد به صورت همزمان 300 صفحه را از لحاظ لینک‌های خراب بررسی کنید، استفاده کنید.

چگونه افزونه‌های وردپرس، امنیت را تحت تاثیر قرار می‌دهند

زمانی که بحث نصب افزونه‌های وردپرس به میان می‌آید، امنیت یک نگرانی مهم دیگر است که باید به آن توجه شود. بسیاری از کاربران نگران هستند که اگر افزونه‌های بیشتری داشته باشند امنیت سایت‌ آن‌ها پایین‌تر بیاید. پس چاره کار این است در نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس دقت کنیم.

درست است که یک افزونه‌ی وردپرس که کدگذاری خوبی ندارد، می‌توانند مورد استفاده‌ی هکرها قرار گیرد و امنیت سایت شما را پایین آورد. با این حال باید بدانید که این اتفاق می‌تواند برای تمام نرم‌افزارهای موجود رخ دهد و تنها مربوط به افزونه‌ها نمی‌شود.
اشتباهات سهوی همیشه رخ می‌دهند. با این حال بهترین بخش منبع باز (Open Source) این است که بسیاری از افراد در حال استفاده از این نرم‌افزار هستند و در نتیجه در صورتی که مشکل امنیتی پیش بیاید با سرعت بیشتری کشف و رفع می‌شود.

می‌توانید با استفاده از یک افزونه‌ی امنیتی وردپرس همچون Sucuri امنیت وبسایت خود را حفظ کنید. این افزونه‌ تمام بخش‌های وبسایت را اسکن می‌کنند و به شما کمک می‌کنند که با یک افزونه‌ی آسیب‌پذیر، اکثر مشکلات امنیتی را بیابید.
همچنین می‌توانید با بالا بردن امنیت وردپرس نیز از سایت خود محافظت کنید. این کار به شما امکان این را می‌دهد تا پیش از اینکه هر کدام از افزونه‌های غیرایمن به دست هکرها بیفتند، لایه‌هایی امنیتی بیفزایید.

اعتماد به افزونه‌های وردپرس

abondon plugin- نصب افزونه کاربردی در وردپرس
عدم استفاده از افزونه‌های منقضی شده در مخزن

برخی از افراد در رابطه با اینکه افزونه‌ها قابل اطمینان هستند یا خیر نگرانند. اگر افزونه از کار بیفتد چه می‌شود؟ اگر بروزرسانی‌ها کند باشند چه؟
بخش جالب در رابطه با اکوسیستم منبع باز وردپرس این است که همیشه جایگزین‌هایی وجود دارند. اگر از یک افزونه‌ی محبوب استفاده می‌کنید، احتمال این وجود دارد که این افزونه از کار نیفتد. اما اگر چنین اتفاقی رخ دهد، احتمالا یک شخص دیگر مسئولیت آن را به عهده می‌گیرد و به ارتقای آن می‌پردازد. این قدرت منبع باز است. این‌چنین بود که وردپرس بوجود آمد (پلتفرم قبلی b2/cafelog نام داشت).

کد اسنیپت‌ها جایگزین خوبی برای افزونه‌ها هستند؟

مقاله‌هایی در سراسر وب وجود دارند که به شما نشان می‌دهند، “چطور بدون استفاده از افزونه کارهای خود را از پیش ببرید؟”.
هدف این مقاله‌ها این نیست که شما را در استفاده از افزونه‌ها دلسرد کنند بلکه هدف این است که به شما کدگذاری را آموزش داده و به نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس کمک می‌کند.
سه راه اساسی وجود دارد که از طریق آن‌ها می‌توانید کد اسنیپت‌ها را به سایت خود بیفزایید. شما می توانید آن‌ها را به فایل functions.php و یا به یک افزونه‌ی خاص بیفزایید. همچنین می‌توانید از یک افزونه برای افزودن کد اسنیپت‌های سفارشی استفاده کنید.

صرفنظر از اینکه کدام روش را انتخاب می‌کنید، افزودن کد اسنیپت‌ها به سایت شما تاثیر عملی مشابهی همچون افزونه دارد. اگر کد اسنیپتی که اضافه می‌کنید برای افزونه قابل تشخیص باشد، در واقع بدون نصب افزونه آن را راه‌اندازی کرده‌اید. اما مشکل این است که هیچ بروزرسانی برای افزونه و هیچ اصلاح امنیتی برای آن کد دریافت نمی‌کنید. این خود یک عیب بزرگ است!

نصب چند افزونه در وردپرس منطقی است؟

شما باید افزونه‌های لازم برای راه‌اندازی وبسایت خود و رشد کسب و کار خود را نصب کنید. در واقع نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس امری واجب است و به شما در بهینه کار کردن کمک شایانی می‌کند. به صورت متوسط برای یک وبسایت تجاری چیزی حدود ۲۰ الی ۳۰ افزونه طبیعی است و به شرط آنکه افزونه‌ها همگی استاندارد باشند، مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
اگر از قابلیت‌های وردپرس نهایت استفاده را می‌کنید و بسیاری از ویژگی‌های پیشرفته را دارید، این میزان به راحتی به بالای ۵۰ افزونه نیز خواهد رسید. برای مثال افزونه‌های نصب شده بر روی برخی وبسایت‌ها در اینجا آمده است:

  • Webeginner: تعداد ۶۰ افزونه ی فعال
  • Optionmonster: تعداد ۶۷ افزونه‌ی فعال
  • Wpforms: تعداد ۵۴ افزونه‌ی فعال
  • Monstrtinsights: تعداد ۶۸ افزونه‌ی فعال
  • Syed balkhi’s blog: تعداد ۴۸ افزونه‌ی فعال
  • Rafflepress: تعداد ۱۷ افزونه‌ی فعال
  • Wp mail smtp: تعداد ۳۹ افزونه‌ی فعال

این مقادیر به شما نشان می‌دهند که کمیت افزونه‌ها نیست، که سرعت سایت را کاهش می‌دهند. تا زمانی که از افزونه‌های باکیفیت که از استانداردهای کدگذاری وردپرس بهره می‌برند استفاده کنید، می‌توانید از تعداد بالایی افزونه استفاده کنید و نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس به خودتان بستگی دارد.

چگونه بهترین افزونه‌های وردپرس را انتخاب کنیم؟

یکی از سوال‌هایی که به صورت مکرر از جانب کاربران ما مطرح می‌شود این است، “چگونه بهترین افزونه‌ها را برای وبسایت خود انتخاب کنم؟”
اگر به دنبال یک افزونه‌ی رایگان هستید، تنها آن را از فهرست افزونه‌های wordpress.org دانلود کنید. همچنین فهرست رسمی افزونه‌های وردپرس انتخاب و نصب افزونه کاربردی در وردپرس را ساده‌تر می‌کند.
می‌توانید رتبه‌بندی افزونه و نظراتی که از جانب سایر کاربران وردپرس مطرح شده‌اند را مشاهده کنید. همچنین می‌توانید مشاهده کنید که افزونه آخرین بار در چه زمانی بروزرسانی شده است و چند وبسایت آن را نصب کرده‌اند. از سوی دیگر اگر به دنبال یک افزونه‌ی پریمیوم هستید اطمینان حاصل کنید که محصول یک کمپانی وردپرس یا توسعه‌دهنده‌ی معتبر است. اگر مطمئن نیستید به دنبال نظرات و شواهد مربوط به این افزونه بگردید و براساس آن تصمیم گیری کنید.

امیدواریم این مقاله درباره نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس به شما کمک کرده باشد. اگر آن را مطالعه کردید، حال دیگر می‌توانید تصمیم درست را گرفته و بدانید چه تعداد و چه افزونه‌هایی را باید نصب کنید. خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این زمینه با ما درمیان بگذارید.

منبع:

WPBegginer

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 4 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    چطور میشه کدهای پلاگین ها رو بهینه کرد ؟
    منظورم کد های php هستن
    چون سایت ما حدود 50 تا افزونه فعال داره و از cdn و کش هم استفاده میکنیم روی وبسایت
    ولی با این حال زمانی که کاربر روی لینک کلیک میکنه تا زمانی که اولین اطلاعات دانلود میشن خیلی زیاده !
    البته برای اولین بار این اتفاق رخ میده چون دفعات بعد کش میشن درخواست ها و سرعت خوب میشه
    لطفا راهنمائی کنید…

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این کار توسط توسعه دهنده ها انجام میشه و بهتره از این افراد راهنمایی دریافت نمایید.

    • 1 سال عضو همیار وردپرس

      سلام دوست عزیز، من یه راهکار خوب توی این ویدئو ارائه دادم. لطفا این مطلب را چک کنید.
      khateaval.com/seo/%da%86%d9%87-%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%84%d8%a7%da%af%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1%d8%b3-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%da%a9%d9%86%db%8c%d9%85-%d8%9f/