امروزه با گسترش استفاده مردم از اینترنت ، طراحی سایتهای اینترنتی هم به طور چشمگیری افزایش یافته است که یکی از کاربردی ترین ابزارها برای طراحی سایت ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. با استفاده از وردپرس کاربران میتوانند به راحتی یک سایت جذاب و کاربرپسند راه اندازی کنند یکی از مزایای ویژه وردپرس امکان طراحی اولیه سایت روی سیستم کاربر یا همان لوکال هاست است که به کاربران اجازه میدهد ابتدا سایت خود را روی لوکال هاست ایجاد و تست کنند و بعد از اتمام مراحل طراحی و رفع همه خطاها و مشکلات احتمالی سایت ، آن را به هاست و دامنه اصلی سایت منتقل کنند که ما در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس در مورد نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
در ادامه محتوای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد.
- نرم افزار XAMPP چیست؟
- مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن
- مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
نرم افزار XAMPP چیست؟
برای ایجاد و راه اندازی یک سایت وردپرسی روی سیستم لوکال کاربر ، نیاز به سه ابزار زبان برنامه نویسی php ، پایگاه داده mysql و وب سرور Appache است که باید هر سه این موارد روی سیستم کاربر نصب شود تا کاربر بتواند از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی برای راه اندازی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کند.
نصب جداگانه هر یک از این ابزارها و راه اندازی آنها قطعا برای کاربران مبتدی کار دشوار و پیچیده ای است ولی با استفاده از برنامه XAMPP دیگری نیازی به این کار نیست.
برنامه XAMPP در واقع یک نرم افزار است که هر سه این ابزارها را در خود دارد و کاربر با استفاده از آن به راحتی میتواند از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی استفاده کند و به راحتی روی لوکال هاست با استفاده از وردپرس ، سایت خود را راه اندازی کند و سپس آن را به هاست اصلی منتقل کند.
مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن
شاید برای شما این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که اصلا چه نیازی به نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp داریم که برای پاسخ به این سوال باید در مورد مزایای استفاده از لوکال هاست در وردپرس بیشتر بدانید.
از جمله مهمترین مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن توسط کاربران میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- وقتی شما یک تازه کار در حوزه وردپرس باشید با استفاده از نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و بدون نیاز به خرید هاست و دامنه ، به راحتی میتوانید روی سیستم خودتان یا همان لوکال هاست ، بخشهای مختلف وردپرس را بررسی و تست کنید و با آزمون و خطا مهارت خود در حوزه وردپرس را افزایش دهید.
- با استفاده از نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp میتوانید به راحتی سایت خود را روی لوکال هاست یا همان سیستم محلی خودتان راه اندازی کنید و بعد از تکمیل و رفع تمام ایرادات و نواقص آن ، سایت خود را به هاست اصلی سایت خود منتقل کنید.
- با طراحی سایت خود روی لوکال هاست در واقع یک نسخه بک آپ از سایت روی سیستم خود خواهید داشت که میتوانید در صورت نیاز از آن استفاده کنید مثلا در مواقعی که سایت دچار مشکلی شد و حل کردن آن باگ برای شما مقدور نبود میتوانید از این نسخه پشتیبان استفاده کنید یا در مواردی که میخواهید یک پلاگین یا هر چیز دیگری را به سایت خود اضافه کنید میتوانید ابتدا آن تغییر را روی سایت خود در لوکال هاست اجرا کنید و بعد از اطمینان از عملکرد مناسب آن ، ویژگی مورد نظر را روی سایت اصلی خود در هاست هم اعمال کنید.
مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
در این بخش مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که برای این کار باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید.
- نصب برنامه xampp روی
- نصب و راه اندازی وردپرس روی سیستم لوکال xampp
گام اول : نصب برنامه xampp روی سیستم لوکال
در اولین مرحله برای نصب برنامه xampp روی سیستم خود باید آخرین نسخه این نرم افزار را از سایت اصلی آن به نشانی www.apachefriends.com دانلود کنید.
پس از دانلود برنامه xampp باید فرآیند نصب آن را شروع کنید برای این منظور روی دکمه install کلیک کنید تا مراحل نصب این برنامه آغاز شود.
در اولین گام از فرآیند نصب xampp با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد که باید روی دکمه next کلیک کنید.
در گام بعدی نصب برنامهXAMPP هم ، محل نصب این نرم افزار و بخشهای مورد نظر برای نصب را باید انتخاب کنید که در این مرحله همان تنظیمات پیشفرض نصب را بدون تغییر دنبال کنید و با زدن دکمه next ، فرآیند نصب را به اتمام برسانید تا با تصویری مطابق شکل زیر روبه رو شوید.
بعد از اتمام مراحل نصب در شکل زیر روی دکمه finish کلیک کنید تا فرآیند نصب کامل شود.
بعد از نصب برنامه xampp روی سیستم خود ، باید این برنامه را اجرا کنید و در صفحه ای که مطابق شکل زیر خواهد بود دو بخش Appache و Mysql را با زدن دکمه start راه اندازی کنید.
بعد از کلیک روی دکمه start ، دو بخش Appache و Mysql باید راه اندازی شود ولی اگر فایروال سیستم شما روشن باشد احتمالا از شما برای اجازه دسترسی برنامه xampp مطابق شکل زیر سوال خواهد کرد که با کلیک روی دکمه Allow Access ، این اجازه را به این نرم افزار دهید تا بتواند دو بخش Appache و Mysql را راه اندازی کند.
پس از راه اندازی دو بخش Appache و Mysql ، در پنجره برنامه xampp این دو بخش مطابق شکل زیر به رنگ سبز در خواهند آمد.
بعد از راه اندازی دو بخش Appache و Mysql برنامه xampp ، اگر در مرورگر خود عبارت localhost را وارد کنید با صفحه ای مطابق شکل زیر رو به رو خواهید شد که صفحه مربوط به برنامه xampp است.
گام دوم : نصب و راه اندازی وردپرس روی سیستم لوکال xampp
برای نصب وردپرس روی سیستم لوکال xampp باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
مرحله اول : دانلود فایل وردپرس
برای نصب وردپرس روی سیستم لوکال xampp در اولین گام باید آخرین نسخه وردپرس را مطابق شکل زیر از سایت wordpress.org دانلود کنید.
فایلی که از سایت اصلی وردپرس دانلود میکنید به صورت فرمت فشرده یا زیپ است که در بعد از دانلود باید آن را از حالت فشرده خارج کنید.
گام دوم : انتقال فایل وردپرس به xampp
در گام بعدی باید فایل وردپرس را به داخل پوشه مناسب در برنامه xampp که پوشه htdocs است منتقل کنید.
در سیستم عامل ویندوز باید این فایل را در مسیر C:/Program Files/XAMPP/htdocs و یا C:/Xampp/htdocs منتقل کنید.
در سیستم عامل مک هم باید این فایل را در داخل پوشه Applications/XAMPP/htdocs کپی کنید.
بعد از انتقال فایل وردپرس به پوشه htdocs در داخل برنامه xampp ، بهتر است نام پوشه آن را به نام سایتی که میخواهید طراحی کنید تغییر دهید به عنوان مثال اگر میخواهید سایتی برای همیاروردپرس طراحی کنید میتوانید نام این پوشه را به hamyarwp تغییر دهید.
ما در این محتوا همانطور که در شکل زیر میبینید نام پوشه را بدون تغییر ، همان wordpress قرار میدهیم.
مرحله سوم : راه اندازی وردپرس در مرورگر
در این مرحله باید نام پوشه وردپرس که در داخل فایل htdocs برنامه xampp کپی کرده اید را به همراه کلمه localhost در مرورگر خود وارد کنید به عنوان مثال اگر نام پوشه را website1 قرار داده اید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید.
https://localhost/website1/
بعد از وارد کردن نام پوشه در داخل مرورگر وارد تنظیمات راه اندازی وردپرس میشوید.
در اولین مرحله با صفحه ای مطابق شکل زیر مواجه خواهید شد که باید زبان سایت خود را انتخاب کنید اگر میخواهید یک سایت فارسی راه اندازی کنید زبان سایت را فارسی انتخاب کنید تا هم زبان سایت فارسی شود و هم سایت به صورت راستچین تنظیم شود.
بعد از انتخاب زبان فارسی روی دکمه ادامه یا همان continue کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.
در گام بعدی با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد که به شما میگوید برای راه اندازی وردپرس باید نام پایگاه داده ، نام کاربری ، رمز عبور و اطلاعات مربوط به هاست نیاز است پس باید این موارد را ایجاد کنید که در ادامه نحوه ایجاد پایگاه داده را بیان خواهیم کرد.
در این مرحله باید یک پایگاه داده برای سایت خود ایجاد کنید برای این منظور میتوانید آدرس https://localhost/phpmyadmin/ را در مرورگر خود وارد کنید و یا در پنجره xampp مطابق شکل زیر روی دکمه Admin بخش Mysql کلیک کنید تا به بخش phpmyadmin برنامه xampp که مربوط به پایگاه داده های سایت لوکال است منتقل شوید.
در بخش phpmyadmin برنامه xampp در تب مربوط به پایگاه داده یا همان database مطابق شکل زیر روی دکمه new کلیک کنید تا به بخش ایجاد یک پایگاه داده جدید وارد شوید.
اگر میخواهید یک سایت فارسی راه اندازی کنید باید فرمت پایگاه داده آن هم با زبان فارسی سازگار باشد پس در صفحه ایجاد پایگاه داده جدید حالت پایگه داده را utf8_persian_ci انتخاب کنید و بعد از انتخاب نام پایگاه داده ، مطابق شکل زیر روی دکمه create کلیک کنید تا پایگاه داده شما ایجاد شود.
بعد از ایجاد پایگاه داده به برگه مرورگر خود که آدرس localhost/website1/ را وارد کرده اید بروید و روی دکمه “بزن بریم!” یا همان “Lets go!” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در مرحله بعدی همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید اطلاعات مربوط به پایگاه داده ای که برای سایت خود ایجاد کردید مورد نیاز است.
نام پایگاه داده را برابر نامی که برای پایگاه داده خود در مرحله قبلی انتخاب کردید قرار دهید.
نام کاربری را هم مطابق شکل زیر برابر root قرار دهید و رمز عبور را خالی بگذارید و دو فیلد بعدی یعنی میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول را تغییری ندهید و روی دکمه فرستادن یا همان submit کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
بعد از کلیک روی دکمه ارسال یا همان submit اطلاعات مربوط به پایگاه داده شما در داخل فایل wp-config.php ایجاد و ذخیره میشود که این فایل در بین فایلهای مربوط به وردپرس در داخل پوشه htdods برنامه xampp قرار دارد.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده و کلیک روی دکمه ارسال ، وارد مرحله بعدی میشوید که در آن در صفحه ای مطابق شکل زیر اطلاعات کلی مربوط به سایت از شما خواسته میشود.
در بخش عنوان سایت یا همان site title ، عنوان دلخواه خود را برای سایت خود انتخاب کنید.
در بخش نام کاربری یا همان user name ، نام کاربری خود و در بخش رمز عبور یا همان password هم رمز عبور مورد نظر خود برای ورود به پنل مدیریت وردپرس سایت روی لوکال تعیین کنید.
در بخش ایمیل یا همان email هم ایمیل خود را وارد کنید.
اگر تیک مربوط به چک باکس پایین این صفحه را بزنید موتورهای جستجو مثل گوگل صفحات سایت شما را ایندکس نمیکنند و در واقع سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو یا در اصطلاح تخصصی همان SERP نمایش داده نمیشود که ما توصیه میکنیم تیک این بخش را نزنید تا سایت شما در هنگام آپلود روی هاست در صفحه نتایج موتورهای جستجو هم ظاهر شود و در واقع بتوانید از طریق موتورهای جستجو هم برای سایت خود ترافیک باکیفیت جذب کنید.
بعد از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز در این صفحه روی دکمه راه اندازی وردپرس یا همان Install WordPress کلیک کنید تا وردپرس روی سیستم لوکال شما با موفقیت نصب شود.
برای ورود به داشبورد وردپرس روی لوکال سیستم خود میتوانید در مرورگر خود نام فایلی که در داخل پوشه htdocs برنامه xampp قرار دادید در مرورگر خود وارد کنید تا به صفحه لاگین یا همان صفحه ورود به پنل مدیریت وردپرس هدایت شوید به عنوان مثال اگر نام فایل را hamyarwp قرار داده اید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید.
Localhost/ hamyarwp/wp-admin
که با وارد کردن این آدرس در مرورگر خود به صفحه لاگین داشبورد وردپرس مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد.
که برای ورود به پنل مدیریت وردپرس باید نام کاربری و رمز عبوری که در مراحل راه اندازی وردپرس روی لوکال تعیین کردید را وارد کنید و وارد داشبورد وردپرس سایت خود روی لوکال شوید.
با اجرای گام به گام مراحلی که در این بخش گفتیم به راحتی میتوانید اقدام به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس ، ضمن معرفی برنامه بسیار کاربردی xampp و مزایای استفاده از آن ، نحوه نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp را به شما عزیزان آموزش دادیم.
آژند
سلام من از سیستم عامل مک استفاده می کنم بعد از نصب وردپرس وقتی می خوام چیزی توش آپلود کنم این خطا را می دهد
پرونده فرستاده شده نمیتواند به wp-content/uploads/2015/01 برود.
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
در مرحله ی اول بعد از نصب وردپرس اون رو به مسیر اصلی (روت) منتقل کنید و در مرحله ی دوم هر چیزی (قالب، افزونه و…) میخواید آپ کنید اون رو اول از حالت فشرده خارج کنید چون به احتمال زیاد فایل های پشتیبانی دیگه ای همراهش هست که به شما اجازه ی آپلود رو نمیده! سپس خود فایل اصلی افزونه یا قالب رو زیپ کنید و دوباره آپ کنید
مجتبی
میخواستم سوالی خارج از موضوع پشتیبانی کنم و اگه میشه منو راهنمایی کنید.
من بر روی ویندوز سرور نرم افزار xampp را نصب کردم و بعد wordpress را نصب کردم و سایتم را طراحی کردم و این سایت را در شبکه اداره قرار است به عنوان پرتال اداره کار کنه؛ حالا اینجا مشکلی داریم که وقتی بر روی یه سیستم دیگه در همین شبکه محلی آدرس ip سرور را وارد میکنم سایت بصورت ناقص load میشه؛ جالب اینجاست که وقتی نرم افزار xampp را بر روی کامپیوتر نصب کردم سایت را کامل از سرور load کرد.
لطفا میتونید کمک می کنید
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
معمولا اصولی اینه که روی تمامی سیستم هایی که میخواید نمایش داده بشه لوکال هاست نصب بشه! خیلی حساسه و همونطور که شما گفتید ناقص نمایش داده میشه.
مجید
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همهی شما همیاریا…
میخواستم بدونم وقتی میخوایم وردپرسو از ومپ انتقال بدیم به سرور، آیا نام و پسورد دیتابیسی که روی سرور میسازیم باید همون نام و پسورد لوکالمون باشه یا خیر؟
و اینکه اصلا چطور میشه نام و پسورد دیتابیس لوکال رو بعد از ساخت سایت تغییر داد؟ من تو mysql تغییرش دادم و تو wp-config.php و .htaccess هم تغییرش دادم اما ارور دیتابیس میده، آدرس ورود به وردپرس رو هم با نام دیتابیس جدید میزنم اما همچنان مشکل داره (البته بک آپ داشتما)
ممنونم که کمکم میکنین
به امید سلامتی و بهروزی شما
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر نیازی نیست
شما فقط باید این موارد رو از phpmyadmin کنترل نمایید
موفق باشید
مح مح
سلام
زنده باد همیار وردپرس
ممنون که جواب دادین
چطور سرویس IIS را غیرفعال کنم یا پورتی که آپاچی اجرا میشود رو تغییر بدم؟
محمد جواد فرکاریان 10 سال عضو همیار وردپرس
سلام
در run اینو تایپ کن: services.msc
بعد برید به World Wide Publishing service
و IIS رو stop کنید
برای تغییر پورت اپاچی هم مراحل زیر رو طی کنید
فایلhttpd.conf رو از تو پوشه اپاچی پیدا کن و داخل خط listenپورت رو عوض کنید
تشکر
مح مح
سلام
واقعا از زحمات شما ممنونم
لطفا به من کمک کنید چون در نصب برنامه xampp و اجرای Apache و MySQL مشکل دارم.
کلا چندین نسخه از برنامه زمپ رو دانلود کردم و موقع نصب ارور داده تا اینکه xampp-win32-1.8.2-6-VC9 رو دانلود کردم ولی وقتی وارد کنترل پنلش میشم Apache اجرا نمیشه.
و به دنبال اون این آدرس هم قابل لود و مشاهده نیست برام:
http://www.localhost.com/phpmyadmin
واقعا مدتیه من سردرگمم. اگه میشه لطفا راهنمایی دقیق بکنید.
لطفا به من بگید با توجه به مشخصات ویندوزم چه نسخه از برنامه زمپ رو باید دانلود و نصب کنم که بدون خطا کامل نصب و اجرا بشه؟
ضمن اینکه اصلا نسخه های قدیمی رو نمیتونم تو نت پیدا کنم. اگر ممکنه نسخه ی مناسب رو برای دانلود بهم بدید. واقعا اگر کمکم کنید خیلی لطف بزرگی بهم کردید.
خواهشا از شاگرداتون حمایت کنید 🙂
محمد جواد فرکاریان 10 سال عضو همیار وردپرس
سلام
شما چون IIS را روی سیستم نصب کردی و احتمالاً سرویسش هم در حال اجراست پورت ۸۰ برای آپاچی قابل استفاده نیست برای همین نمیتواند اجرا شود. دو راه حل برای رفع این مشکل وجود دارد: یا سرویس IIS را غیرفعال کنی یا پورتی که آپاچی اجرا میشود را تغییر دهی.
اگر نرم افزار اسکایپ و تیم ویبر دارید حتما غیر فعالش کنید چونه که معمولا این نرم افزار پورت ۸۰ رو اشغال میکنه
در ضمن کاری هم به نسخه جدید و قدیم نداره
تشکر
مهسا
من هم پوشه ی wordpress یکی هست هم نام اون پوشه رو به این wp-config.phpتغییر دادم ولی مشکلم رفع نشده
محمد جواد فرکاریان 10 سال عضو همیار وردپرس
سلام
حتما یکی از مراحل را اشتباه طی کردید
حتما wp-config رو هم برسی کنید شاید اطلاعاتی که وارد کردید اشتباه باشه
تشکر
HP
سلام و خسته نباشید
من XAMPP رو نصب کردم
موقع استارت کردن اپاچه ارور زیر رو بهم میده
لطفا راهنماییم کنید
Error: Apache shutdown unexpectedly.
This may be due to a blocked port, missing dependencies,
improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
Press the Logs button to view error logs and check
the Windows Event Viewer for more clues
If you need more help, copy and post this
entire log window on the forums
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مشکل اصلی برمیگرده به مشغول بودن پورت ۸۰ ، زمانی که آپاچی رو فعال میکنید نباید این پورت درگیر مورد دیگه ای باشه + فایروال ویندوز رو آف کنید
sirous
اگه ممکنه درمورد رفع اشکال این مبحث کمی بیشتر توضیح بدین
فابرفال رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد متاسفانه
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه منظورتون مشکل در برقراری ارتباط آپاچی هست باید خدمت شما عرض کنم که وب سرور آپاچی روی سرور ۸۰ باید بنا بشه و از طرفی چون خطا میده یعنی موردی مثل IIS روی پورت ۸۰ هست ، برای اینکار باید روی قسمت ویرایشگر آپاچی توی زمپ کلیک کنید و در خطی که پورت رو روی ۸۰ گذاشته به ۸۱ تغییر بدید.
اگه زمانش باشه آموزش کاملش رو قرار میدم
elham
Maximum excution time of 30 secends exceeded
من می خوام افزونه اضافه کنم ولی این error میده بهم
می شه کمکم کنین ؟
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام افزونه رو در پوشه ی پلاگین ها کپی کنید و از قسمت افزونه ها فقط فعالش کنید.
سید محمدرضا
سلام
خیلی خیلی ممنون از آموزش های عالی شما
چند سوال دارم
۱-چرا در phpmyadmin تعداد user ها ۵ تا است؟
Any هاست %
Any هاست localhost
pma هاست localhost
root هاست ۱۲۷٫۰٫۰٫۱
root هاست ::۱
root هاست localhost
منظورم اینه که نمیشه یک یوزر با تمام سطح دسترسی ها ایجاد کرد و بقیه رو حذف کرد؟
۲-برای انتقال از لوکال هاست به سرور هم باید پوشه وردپرس منتقل بشه هم دیتابیس، درسته؟ خب حالا سوالم اینه که یوزر و پسورد استفاده شده بر روی دیتابیس لوکال چی میشه؟ از لوکال منتقل میشه؟ چون هاست من دایرکت ادمین هست و امکان تغیررات در پسورد دیتابیس از phpmyadmin اصلا وجود نداره ( یعنی اصلا قسمت users نداره ) اینا رو برای این گفتم که چون میخوام دیتابیس رو از لوکال هاست منتقل کنم. خواستم بدونم قضیه پسوردش چی میشه ؟ چون ۵ تا یوزر بدون پسورد در لوکال دارم امنیت سایتم پایین نیاد
ممنون
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام میشه یوزر ایجاد کرد اما اصلا به تنظیمات خود لوکال هاست دست نزنید.
یک جوان
من الان یه سایت دارم ایا میشه این اطلاعاتی که دارم رولوکال هست ببرم وپست هامو بصورت افلاین تهیه کنم وبعد باز کردن نرم فزار زمپ خودش به هاستم انتقال پیداکنه ومنتشربشه؟؟؟
قبلایه نرم افزاری به اسم window live writerبود کمارش خوب بود این قضیه لوکال هاست هم همونه؟؟؟؟
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله امکانش هست
لوکال هاست ها عملکردشون عین همه فقط تئوریشون کمی متفاوته
behzad
من وردپرس رو به وسیله bitnami که یه قسمت از همون xampp خودمونه رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نیست . میخواستم بدونم آیا امکانش هست که همین لوکاسلهاست رو در محیط یک شبکه lan به اشتراک بزارم و از کامپیوترهای دیگه از امکاناتش استفاده کنم ؟
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه شبکه بشه بله میشه
MTA
چطور میشه لوکال هاست رو به وسیله ی LAN یا وایرلس به اشتراک گذاشت
یه توضیح کامل میخوام چون تاحالا خیلی جستجو کردم و هیچ کدوم کامل و یا کاربدی نبوده؟؟
میخوام کسانی که توی شبکه ی منند با زدن آی پی اون پیج خاص تو لوکال رو توی سیستم خودشون لود کنند!!!
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
در راستای حرفی که زدید در انجمن برنامه نویس صحبتی مطرح شده که فکر کنم به کار شما بیاد.