چگونه به 3 روش با دیدگاه‌های اسپم در وردپرس مبارزه کنیم؟

دیدگاه‌های اسپم در وردپرس

اسپم‌ها برای هر شخصی که دارای وبسایت است موجودی آزاردهنده است. این اسپم‌ها ممکن است از بخش‌های مختلف، وارد وبسایت شوند اما بیشترین راه نفوذ از سمت دیدگاه‌ها است. در وردپرس نیز موضوع به همین صورت است و برای مقابله با آن راه‌های مختلفی را پیشنهاد دادیم. مثلا استفاده از افزونه‌های امنیتی وردپرس یا افزونه کپچا در وردپرس. امروز تصمیم گرفتیم با 3 روش به جنگ دیدگاه‌های اسپم در وردپرس برویم. موافقید؟

دیدگاه‌های اسپم در وردپرس

دیدگاه‌ها بهترین گزینه برای دسترسی اسپمرهاست. به گونه‌ای که حتی گاهی با نصب افزونه نیز نمی‌توان جلوی آن را گرفت. بنابراین باید تدبیر خوبی داشته باشید و دیدگاه‌های اسپم در وردپرس را از بین ببرید. در واقع مقاله امروز ما نوعی جمع‌بندی است تا بتوانید به کمک آن تصمیم درستی برای مقابله با این موجودات موذی بگیرید. راستی، شما هم با این مشکل درگیر هستید؟

1- نصب افزونه امنیتی و کپچا

no spam- دیدگاه‌های اسپم در وردپرس

Akismet افزونه‌ای است که به عنوان اولین افزونه‌های نصبی روی وردپرس استفاده می‌شود. این افزونه کمی محدودیت برایتان ایجاد کرده اما نگران نباشید! به جای آن می‌توانیم از افزونه‌هایی مانند Google Captcha و SI CAPTCHA Anti-Spam استفاده کنید. با نصب این افزونه‌ها تا حدی مانع از ورود اسپم‌ها به بخش دیدگاه خواهید شد. چنانچه باز هم اسپم‌ها را مشاهده کردید به گزینه دوم مراجعه کنید…

2- کوکی‌ها برای دیدگاه‌ها

Cookies for comments افزونه فوق‌العاده‌ای است که مانع ورود اسپم‌ها به وبسایتتان شده و از ایجاد دیدگاه‌های اسپم در وردپرس جلوگیری می‌کند. اما جالب است که افراد کمی از وجود آن باخبرند و از آن آن‌طور که لایق است، استفاده نمی‌شود. در واقع این افزونه شیوه‌نامه یا تصاویری را به منبع وبسایت شما اضافه می‌کند. زمانی که وبسایتتان در مرورگر بارگذاری می‌شود فعال شده و حالت دفاعی برای دیدگاه‌های اسپم در وردپرس و سایر قسمت‌ها ایجاد می‌کند. نصب و راه‌اندازی آن اصلا سخت نیست. تنها آن را نصب کرده و فعال کنید و با خیال راحت به فعالیتتان ادامه دهید 🙂

  نحوه کاهش زمان به بایت اول (TTFB) در وردپرس

3- لینک‌های Nofollow در دیدگاه‌ها

spammer- دیدگاه‌های اسپم در وردپرس

کاربران وبسایتتان از لینک‌هایی در بخش دیدگاه‌ها استفاده می‌کنند. شما نمی‌دانید آن لینک‌ها سالم هستند یا خیر! پس باید چه کرد؟ یا باید تمامی لینک‌ها را حذف کنید یا باید از امکان Nofollow کمک بگیرید. با کمک افزونه Ultimate nofollow که چند روز پیش خدمتتان معرفی کردم می‌توانید تمامی لینک‌های موجود در دیدگاه‌ها را به صورت nofollow درآورید و با این عملیات مانع به وجود آمدن دیدگاه‌های اسپم در وردپرس شوید.

نتیجه گیری

اسپم‌ها را حتما جدی بگیرید و راحت از کنارشان عبور نکنید. همین اسپم‌ها باعث از بین رفتن تدریجی وبسایتتان در بخش‌های مختلف خواهد شد. مطمئنم با این سه‌روش به راحتی می‌توانید با دیدگاه‌های اسپم در وردپرس بجنگید و مانع ورود آن‌ها شوید.
شما چه پیشنهادی برای مقابله با اسپم‌ها دارید؟ با ما در همین قسمت در میان بگذارید. 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.