نصب وردپرس روی Cpanel
امروزه یکی از بهترین و رایجترین روشهای طراحی سایت استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ زمان مورد نیاز برای اجرای پروژه نسبت به طراحی سایت اختصاصی بسیار به صرفه تر است.
برای طراحی یک سایت باید فایلهای مربوط به آن را روی هاست بارگذاری و نصب کرد که با توجه به نوع هاست سایت که میتواند Cpanel ، دایرکت ادمین ، فلسک یا هر نوع پنل مدیریت هاست دیگری باشد روش نصب متفاوت است که ما در این محتوا در ادامه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس در مورد آموزش نصب وردپرس روی Cpanel با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
درادامه این محتوا در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد:
هاست سایت در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره میشود و برای مدیریت هاست سایت ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهمترین پنلهای مدیریت هاست دایرکت ادمین ، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
در این بخش از محتوای آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، مراحل گام به گام نصب وردپرس روی سی پنل را به شما آموزش خواهیم داد که برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
در اولین گام از آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ابتدا باید جدیدترین نسخه وردپرس را از سایت وردپرس به نشانی www.wordpress.org از بخش Get WordPress مطابق شکل زیر دانلود کنید و فایل آن را که یک فایل فشرده زیپ است روی سیستم خود ذخیره کنید.
البته سایت بالا نسخه انگلیسی وردپرس را در اختیار شما قرار میدهد اگر میخواهید نسخه فارسی و راستچین آن را دریافت کنید میتوانید به بخش فارسی این سایت به آدرس www.fa.wordpress.org مراجعه کنید.
بعد از دانلود فایل فشرده زیپ وردپرس و ذخیره آن در سیستم خود ، در این مرحله آن فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، باید فایلهای وردپرس را روی هاست سایت خود آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:
در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel ، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور برای مثال اگر میخواهید وارد هاست Cpanel سایت همیاروردپرس شوید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:
Hamyarwp.com/cpanel
در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست خود ، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست میشود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.
در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel سایت خود به بخش File Manager بروید.
در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایلهای وردپرس خود را در این پوشه ، که پوشه فایلهای اصلی سایت در Cpanel است آپلود کنید.
مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید یک فایل به نام wordpress در این پوشه ایجاد کنید و تمامی فایلهای خود را در این پوشه آپلود کنید.
البته در این مرحله میتوانید فایل فشرده وردپرس را در پوشه wordpress که در داخل public_html ایجاد کرده اید آپلود کنید در این صورت باید بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس ، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract مطابق شکل زیر ، از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.
بعد از آپلود فایلهای وردپرس روی هاست Cpanel در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، نوبت به ایجاد پایگاه داده روی هاست برای سایت است که برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL cPanel مطابق شکل زیر کلیک کنید.
در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.
در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید برای این منظور در صفحه ای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور برای کاربر خود تعیین کنید و روی دکمه Next Step در پایین صفحه کلیک کنید.
البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور میتوانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید.بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور ، حتما آنها را در یک مکان خاص از سیستم خود ذخیره کنید تا بتوانید از آنها در مواقع لزوم استفاده کنید.
بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید و سپس کاربری هم تعریف کردید به صورت پیشفرض ، کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی ندارد که باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود که ما در این بخش آن را به شما آموزش میدهیم.
برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:
با اجرای گامهایی که بیان کردیم میتوانید پایگاه داده ای برای سایت خود ایجاد کنید و ضمن تعریف یک کاربر جدید ، مجوزهای لازم برای دسترسی کاربر به پایگاه داده سایت خود را ایجاد کنید.درادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، در بخش بعدی در مورد مراحل تکمیل تنظیمات نصب وردپرس روی هاست Cpanel صحبت خواهیم کرد.
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای این نصب وردپرس است که برای این کار دو روش وجود دارد:
بعد از ایجاد پایگاه داده ، برای پیکربندی تنظیمات سایت باید یک فایل wp-config.php ایجاد کنید که برای این منظور باید فایل wp-config-sample.php را اصلاح کنید و سپس یک کپی با نام wp-config.php در بخش روت فایلهای سایت وردپرسی خود ایجاد کنید.
برای این منظور باید اطلاعات مربوط مورد نیاز را در فایل wp-config-sample.php مشابه زیر وارد کنید.
// ** MySQL settings – You can get this info from your web host ** // /** The name of the database for WordPress */ define(‘DB_NAME’, ‘michaelh_demowp’); /** MySQL database username */ define(‘DB_USER’, ‘michaelh_dbuser’); /** MySQL database password */ define(‘DB_PASSWORD’, ‘abc.123.!@#’); /** MySQL hostname */ define(‘DB_HOST’, ‘localhost’);
در این فایل باید اطلاعات مورد نیاز برای پیکربندی سایت وردپرسی که شامل موارد زیر است را وارد کنید:
در مرحله بعد ، از به بخش Authentication Unique Keys and Salts بروید و کلید منحصر بفرد خود را وارد کنید.
بعد از وارد کردن این اطلاعات در فایل wp-config-sample.phpیک فایل با نام wp-config.php از آن ایجاد میکنید که این فایل یکی از مهمترین فایلهای سایتهای وردپرسی است و بیانگر تنظیمات اصلی سایت است.
با انجام مراحلی که گفتیم میتوانید با ایجاد یک فایل wp-config.php ، با اطلاعات کاربری کاربر و هاست سایت خود ، تنظیمات مورد نیاز سایت را پیکربندی کنید البته دقت کنید که در هنگام ایجاد فایل wp-config.php از روی فایل wp-config-sample.php اطلاعات مورد نیاز را به درستی و بدون غلط املایی وارد کنید زیرا وجود هر گونه غلط املایی در آن میتواند راه اندازی سایت را با چالش مواجه کند.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده در فایل wp-config.php ، آدرس سایت خود را در مرورگر خود وارد کنید و سپس در صفحه باز شده اطلاعاتی مثل عنوان سایت ، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید تا پیکربندی تنظیمات سایت تکمیل شود.
روشی که برای پیکربندی تنظیمات سایت بیان کردیم نیاز به ایجاد یک فایل config-sample.php با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز سایت در فایل wp-config-sample.php دارد که این روش به دلیل وارد کردن دستی اطلاعات احتمال خطای زیادی دارد.
در مرحله بعدی روش پیکربندی تنظیمات سایت از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر را به شما آموزش میدهیم که این روش نسبت به روش ایجاد دستی فایل config-sample.php روشی رایجتر و تا حدودی ساده تر است که ضریب خطای کمتری هم دارد.
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، به موضوع پیکربندی تنظیمات سایت وردپرسی از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر میپردازیم.
برای این منظور کافی است مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
در این مرحله اطلاعاتی مثل عنوان سایت ، نام کاربری ، رمز ورود به سایت و ایمیل از شما خواسته میشود که باید آنها را وارد کنید.
با اجرای گام به گام مراحلی که بیان کردیم به راحتی میتوانید وردپرس را روی هاست Cpanel خود نصب کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس ضمن معرفی پنل مدیریت هاست سی پنل ، به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel پرداختیم و مراحل مختلف این کار را گام به گام به شما عزیزان آموزش دادیم.
منبع : https://phoenixnap.com/kb/how-to-install-wordpress-in-cpanel
این مطلب ویرایش شده در ۱۴۰۰-۱۲-۰۸ ۹:۵۰ ق٫ظ
داشتن هدفی شفاف و ارزشی که بتوانید در مسیر پر پیچ و خم راه اندازی…
نامناسب بودن سبد خرید فروشگاهها، یکی از مهمترین دلایل منصرف شدن مشتریان در هنگام خرید…
امروزه با گسترده شدن شبکه جهانی اینترنتی در سرتاسر دنیا تمام امور به سمت فرآیندی…
امروزه اکثر کسبوکارهایی که به صورت آنلاین مشغول فعالیت هستند و ارتباطات بسیار زیاد و…
بهطورکلی در زمینه راهاندازی و اتصال سایتهای مختلف به شبکه جهانی اینترنت به هاست وردپرس،…
کسبوکار در قرن 21 حسابی تغییر کرده است. روش کسب درآمد، جذب مشتری و فروش،…