تقریبا همه ما با وردپرس آشنا هستیم و در دنیای امروزی دوست داریم وبسایتی را برای کسب و کارمان با آن طراحی و ایجاد کنیم. مسلما برای ساخت یک وبسایت به فضایی به نام هاست نیازمندیم. یکی از سرویسهایی که برای نصب وردپرس مناسب بوده، لینوکس است و از طرفی یکی از بهترین پنلهای لینوکسی، سی پنل است. امروز قصد داریم آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را داشته باشیم تا دوستان در صورت تهیه چنین هاستی قادر به نصب و راه اندازی وردپرس باشند.
هاست سی پنل چیست؟
هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره میشود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهمترین پنلهای مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
نصب وردپرس روی سی پنل
نصب وردپرس روی سی پنل مراحلی دارد که سریع و آسان است. تنها باید دقت کرده و قدم به قدم با ما در این مسیر همراه شوید تا بتوانید در نهایت وبسایت خود را ایجاد کنید.
مرحله اول: دانلود جدیدترین نسخه وردپرس
در اولین گام باید جدیدترین نسخه وردپرس را از مخزن وردپرس به نشانی www.wordpress.org دانلود کرده و فایل آن را که یک فایل فشرده است روی سیستم خود ذخیره کنید.
مرحله دوم: بارگذاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel
در این مرحله باید فایل فشرده وردپرس را روی هاست سایت خود در مسیر مشخصی آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:
۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت
در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور قبلا آدرس ورودی به هاست برایتان توسط شرکت هاستینگ ارسال شده. آدرس مورد نظر را در مرورگر وارد کنید.
۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری
در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست میشود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.
۳- رفتن به بخش File Manager
در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel خود به بخش File Manager بروید.
۴- رفتن به پوشه public_html
در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایل وردپرس خود را در این بخش که روت یا شاخه اصلی Cpanel است آپلود کنید. مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید. فایل زیپ را در این بخش آپلود کنید.
در این مرحله میتوانید فایل فشرده وردپرس را در مسیر public_html آپلود کنید و بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.
مرحله سوم: ایجاد پایگاه داده در هاست
بعد از آپلود فایلهای وردپرس روی هاست Cpanel نوبت به ایجاد پایگاه دادهبرای اتصال سایت به هاست میرسد. برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
۱- به بخش MySQL در سی پنل بروید.
در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL مطابق شکل زیر کلیک کنید.
۲- تعیین نام پایگاه داده
در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.
۳- تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده
در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید. برای این منظور در صفحهای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور تعریف کرده و روی دکمه Create User در پایین صفحه کلیک کنید.
البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور میتوانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید. بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور، حتما آنها را به خاطر بسپارید.
۴- اختصاص مجوزها به کاربر برای دسترسی به پایگاه داده سایت
بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید به صورت پیشفرض ممکن است کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی نداشته باشد به همین دلیل باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود. برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:
- به بخش Add User To Database بروید.
- کاربر مورد نظر خود را از منو کشویی که شامل نام کل کاربرها است انتخاب کنید.
- پایگاه داده مورد نظر خود را در منوی کشویی Database انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید.
- در گام بعدی ، اختیارات و دسترسی های کاربر به پایگاه داده را تعیین کنید.
- بعد از اجرای مراحلی که بیان کردیم روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی های لازم به پایگاه داده در اختیار کاربر تعریف شده قرار بگیرد.
مرحله چهارم: پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی سی پنل
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی سی پنل، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس میرسد. راههای زیر را برای این منظور طی میکنیم:
آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید و در صفحه باز شده زبان سایت خود را تعیین کنید برای این منظور باید در سایتهای فارسی زبان سایت را فارسی انتخاب کنید.
در گام بعدی به صفحه ای مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد که در این مرحله نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط کافی است روی دکمه “بزن بریم” یا “lets go” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در گام بعدی باید در صفحهای مطابق تصویر زیر اطلاعات مربوط به پایگاه داده سایت خود را وارد کنید. (همان اطلاعاتی که موقع ساخت پایگاه داده داشتیم.) همانطور که مشاهده میکنید در این بخش باید اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و سپس روی دکمه فرستادن یا submit در پایین صفحه کلیک کنید.
در تمام کادرهای بالا باید اطلاعاتی را که در هنگام ساخت دیتابیس ایجاد کردیم، وارد نمایید. پس از وارد کردن اطلاعات روی گزینه فرستادن کلیک کنید تا با صحنه جذاب زیر مواجه شوید:
مرحله پنجم: تکمیل اطلاعات سایت
با کلیک روی دکمه راه اندازی نصب به بخشی منتقل میشوید که باید اطلاعات سایت را در آن وارد کنید:
حال روی گزینه راه اندازی وردپرس بزنید و کار نصب وردپرس روی سی پنل انجام میشود. کار تمام است! از سایت خود لذت ببرید.
جمع بندی محتوا
در این مقاله آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را به شما ارائه کردیم. با کمک این آموزش میتوانید سایت خود را در کمترین زمان و بطور کاملا استاندارد روی سیپنل نصب کرده و به فعالیت روی آن بپردازید.
چنانچه در مسیر نصب مشکلی داشتید، حتما در بخش کامنتها با ما درمیان بگذارید.
ehsanix
چرا باید یوزر پسورد رو روو wp-config.php سیو کنیم
این خو راحت هرکسی میتونه یوزر پسو گیر بیاره
علی حاجی محمدی 14 سال عضو همیار وردپرس
عزیزم باید اجازه بدی سیستم کارش رو انجام بده خب و دسترسی رو داشته باشه
Moein
سلام
ببخشید آقای علی حاجی محمدی لطفا جواب بدهید چند بار به شما نامه دادم ولی جواب ندادید اگر مشکلی برای جواب دادن دارید به ایمیل من بفرستید که من هر ساعت هی آن نشوم.
چند سوال از شما داشتم ممنون می شوم اگر جواب بدهید.
یک سایت گالری عکس دارم درست می کنم فقط چند سوال:
از کی دامنه بخرم؟
چه دامنه ای بگیرم؟(ir,com,netو…)
آیا هاست رایگان بخرم؟
از کی هاست بخرم؟
چه هاستی بخرم به دردم می خرد؟
عکس هایم را همه را آپلود کنم یا فایلش را بگذارم برای دانلود؟
حجم هر فایل چه قدر باشد؟
هر یک ساعت یک بار تو ایمیلم می روم تا پاسخ را ببینم ممنون می شوم اگر هر چه سریع تر جواب بدهید(لطفا دامنه یا هاست از نظر قیمت هم مناسب باشد)
ببخشید هم خیلی سوال پرسیدم هم خیلی پر رو بازی در آوردم .
ممنون از شما با سایت خوبتان
علی حاجی محمدی 14 سال عضو همیار وردپرس
والا دوست عزیز سوالهاتون رو بنده نمیتونم هیچ سایتی رو پیشنهاد بدم. اما هاستی قوی بخرید که سخت افزار بالا داشته باشه و suphp هم فعال شده باشه
رامبد
با سلام
وقتی من تغییرات را انجام دادم باید چند ساعت صبر کنم ؟ چون هرچه میزنم appeliha.ir/wordpress میگوید صفحه ی مورد نظر پیدا نشد
لطفا کمک کنید خواهش میکنم
ممنون
آرش
كمك كمك كمك
من تازه دامين ir و هاست سي پنل گرفتم وقتي ميخوام وارد سايتم http://www.bndownload.ir بشم اينو مينويسه
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
وردپرس رو هم نصب كردم هرموقع ميخوام وارد بشم همينو مينويسه
ناشناس باهوش
اگه تشکر نمیکردم کم لطفی بود.
واقعا عالی و محشر بود.
خدا قوتت بده. یاعلی
parham
دوستان من سایتم پاک شده
چطور میتونم برش گردونم؟
دیتابیس و wp-content موجوده
parham
فک کنم اشکال از پوسته ای که نصب کردین باشه
پوسته رو عوض کنین
milad
سلام همه ی این هارو انجام دادم ولی باز هم نشد ارور داد
ارور:
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/share/php/header.php:2) in /home/wall2gra/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 2530
خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده
parham
من که مشکلی نداشتم با این قضیه .
ادمین جان تو آخرین کامنتی که نوشتی جلسه بعدی کی ه گفته بودی 7ه ی دیگه
الان حدود(مرداد , شهریور, مهر , آبان , آذر , دی ) 6 ماه گذشت بهمن هم که کم کم تموم میشه شد 7 ماه
امید وارم منظورت از هفته (7روز که نبود) 7 سال هم نباشه
ما به همون 7 ماه راضی ایم :دی
جلال عباسیان
خوشگلم همه آموزشت خوبه فقط یه جاش رو اشتباه نوشتی
آخر آخر وقتی وردپرس نصب شده، نوشتی باید به آدرس yourdomain.com/wordpress بریم تا تنظیمات نهایی انجام بشه. در حالی که باید به آدرس yourdomain.com/wordpress/install.php رفت.
همین نکته کوچولو پدر من رو در آورده بود!
موفق باشی