خطای Memory Exhausted در وردپرس و افزایش حافظه php + راه حل

خطای Memory Exhausted در وردپرس و افزایش حافظه php + راه حل خطای Memory Exhausted در وردپرس و افزایش حافظه php + راه حل

پلتفرم رایگان وردپرس با رابط کاربری آسان و فوق‌العاده‌ای که دارد موفق شده کاربران زیادی به خصوص افراد مبتدی را به سمت خود جلب کند به گونه‌ای که بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی و داشتن تخصص خاصی می‌توانند در محیط این سیستم مدیریت محتوای جذاب کار و وبسایت خود را به رایگان طراحی و پیاده‌سازی کنند؛ اما ممکن است در طول طراحی سایت و استفاده از وردپرس شاهد بروز مشکلات و خطاهایی باشید که شما را نگران و هراسان کند اما جای هیچگونه نگرانی نیست چرا که هر خطایی به راحتی رفع می‌شود. یکی از این خطاهای رایج، خطای Memory Exhausted در وردپرس می‌باشد. این خطا به راحتی و با افزایش حافظه PHP قابل رفع شدن است. به احتمال زیاد اکنون که این مقاله را می‌خوانید با این خطا مواجه هستید و به دنبال راهی برای برطرف کردن مشکل می‌باشید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با دلایل بروز خطای Memory Exhausted و راه‌های رفع آن آشنا شوید.

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • خطای Memory Exhausted در وردپرس چیست؟
  • نحوه برطرف کردن خطای Memory Exhausted
  • افزایش محدودیت حافظه PHP با ویرایش فایل wp-config.php
  • حذف یا غیرفعال‌سازی افزونه‌های غیرضروری
  • ارتباط با شرکت هاستینگ

خطای Memory Exhausted در وردپرس چیست؟

خطاهای بسیاری در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود دارد که احتمالا در حین طراحی و راه‌اندازی وبسایت با انواع آن روبرو شده‌اید که خطای Memory Exhausted در وردپرس یکی از انواع آن‌هاست. خطای Memory Exhausted یک نوع خطای رایج وردپرس می‌باشد که ناشی از کمبود حافظه PHP است و به همین دلیل نیز بروز می‌کند. پلتفرم وردپرس به زبان PHP نوشته شده که یک زبان برنامه‌نویسی سمت سرور است؛ هر وب‌سایتی به یک سرور و هر سرور به حافظه نیاز دارد تا بتواند به درستی کار و برنامه‌ها را اجرا کند. سرویس‌دهندگان هاست میزان مشخص و محدودی از حافظه را به PHP اختصاص می‌دهند و زمانی که وردپرس شما به حافظه بیشتری احتیاج داشته باشد این خطا نمایش داده می‌شود. اگر اقدامات لازم را برای بهبود و افزایش محدودیت حافظه انجام ندهید، وب‌سایت شما قادر به بارگذاری نیست و پیغام خطایی به شما نشان می‌دهد که به آن خطای Memory Exhausted گفته می‌شود.

این مشکل به راحتی با افزایش محدودیت حافظه PHP در وردپرس قابل رفع شدن است.

نحوه برطرف کردن خطای Memory Exhausted

قبل از شروع کردن هر اقدامی برای برطرف کردن این ارور، لازم است با وردپرس آشنایی کاملی داشته باشید، در غیر این صورت می‌بایست آموزش وردپرس را به صورت کامل فرا گرفته و پس از آن نسبت به رفع هر گونه خطا اقدام نمایید. در ادامه نحوه برطرف کردن این مشکل را به شما آموزش خواهیم داد.

  1. افزایش محدودیت حافظه PHP با ویرایش فایل wp-config.php

به منظور رفع خطای Memory Exhausted در وردپرس و برای افزایش محدودیت حافظه PHP می‌توانید از دو طریق دسترسی مستقیم به هاست و یا یکی از سرویس‌دهنده‌های FTP به فایل wp-config.php دست پیدا کنید.

برای استفاده از روش دسترسی مستقیم به هاست می‌بایست وارد حساب هاست سی پنل خود شوید، از مسیر File manager و سپس public_html فایل wp-config.php را بیابید، آن را ویرایش و قطعه کد زیر را قبل از جمله ‘/* That’s all, stop editing! Happy publishing. */ قرار دهید.

  اجازه دسترسی افزونه ها به داده ها در وردپرس (درست است یا خیر؟)

define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’ );

نحوه برطرف کردن خطای Memory Exhausted

این قطعه کد موجب می‌شود تا حافظه php وردپرس را به 256MB افزایش دهد. پس از افزودن قطعه کد به این فایل فراموش نکنید که تغییرات ایجاد شده را ذخیره کنید.

روش دیگری که می‌توانید به فایل wp-config.php دسترسی پیدا کنید با کمک سرویس دهنده FTP مانند Filezilla می‌باشد که با اتصال به هاست خود می‌توانید فایل موردنظر خود را پیدا و قطعه کد فوق را به آن اضافه کنید.

پس از انجام این کار به وبسایت خود مراجعه و بررسی کنید که مشکل برطرف شده است یا خیر.

  1. حذف یا غیرفعال‌سازی افزونه‌های غیرضروری

از دیگر دلایل مهمی که موجب نمایش خطای Memory Exhausted در وردپرس می‌شود وجود افزونه‌های فراوان است؛ اگر با افزودن قطعه کد به فایل wp-config.php خطای  Memory Exhaustedبرطرف نشد می‌توانید برخی افزونه‌های غیرضروری که بلااستفاده هستند و فضای قابل توجهی از هاست را اشغال می‌کنند را غیرفعال و یا حذف کنید تا بخشی از فضای هاست شما آزاد شود؛ پس حذف پلاگین‌های اضافی به وبسایت خود مراجعه کنید و ببینید که مشکل برطرف شده است یا خیر.

  1. ارتباط با شرکت هاستینگ

در صورتی که مشکل محدودیت حافظه PHP وردپرس شما با راهکارهایی که در بالا آموزش دادیم برطرف نشد به این معنی است که ارائه دهنده هاستینگ وبسایت به شما اجازه نمی‌دهد محدودیت حافظه PHP را به صورت دستی افزایش دهید و باید از ارائه دهنده میزبانی وب خود درخواست کنید که محدودیت حافظه PHP وردپرس شما را به افزایش و مشکل را برطرف نمایند.

سخن آخر

همانگونه که کار کردن با سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس بسیار آسان است و کلیه افراد حتی مبتدیان را تشویق به استفاده از این پتلفرم رایگان نموده و در کنار قابلیت‌ها و امکانات پیشرفته و متعددی که دارد گاهی اوقات در موقعیت‌ها و زمان‌های مختلف خطاهای گوناگونی را نمایش می‌دهد و شما را از وجود مشکلاتی که در سایت وردپرسی رخ می‌دهد آگاه می‌کند؛ افراد به خصوص کسانی که آشنایی چندانی در زمینه طراحی سایت با وردپرس ندارند در هنگام روبرو شدن با این خطاها عکس‌العمل شدیدی از خود نشان می‌دهند و بسیار وحشت‌زده می‌شوند. توصیه ما به شما این است در این مواقع به هیچ وجه نگران نشوید زیرا همین نگرانی‌های بیجا موجب می‌شود دست به اقداماتی بزنید که منجر به از دست رفتن کلیه اطلاعات و یا وبسایت شما گردد؛ در این مقاله به معرفی یکی از این خطاهای رایج که خطای Memory Exhausted در وردپرس نام دارد پرداختیم و روش‌های برطرف کردن آن را نیز به شما آموزش دادیم، این مشکل به دلیل کمبود حافظه ظاهر می‌شود و به سرعت با اقداماتی که در این مقاله ذکر کردیم قابل رفع شدن است. شما می­توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه ­ها با ما مطرح کنید؛ همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برای شما مفید بود، خوشحال می­شویم آن را با دوستان خود در شبکه­ های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منابع:

wpbeginner.com

happyaddons.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. وردپرس‌من‌این‌ارور‌میده
    Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home/aemiir/domains/rezaghaemi.ir/public_html/wp-content/themes/hestia/functions.php:1348) in /home/aemiir/domains/rezaghaemi.ir/public_html/wp-content/themes/hestia/inc/woocommerce/functions.php on line 532

  2. سلام من این ارورو دارم چی کار باید بکنم
    Fatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/u761218033/public_html/wp-includes/class-wp-locale.php on line 233
    سایتم: gameplayer.gq

  3. 8 سال عضو همیار وردپرس

    سلام من یکی از قالب ها رادانلود کردم و هنگام آبلود قالب یک پیغام
    error می دهد :
    می‌خواهید ‌این کار را انجام دهید؟
    خواهشمندیم دوباره تلاش کنید
    به من می دهد لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل چیست ؟