تکنیک‌ های وردپرسی

تکنیک‌ های وردپرسی تکنیک‌ های وردپرسی

بعد از گذشت نزدیک به دو دهه از ظهور وردپرس، امروز شاهد آن هستیم که بیش از 76 میلیون وب سایت در جهان با این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شده‌اند. که این آمار خیره کننده است. به جرات می‌توان گفت وردپرس مانند یک اکسیر برای شروع و توسعه هر کسب و کاری به شمار می‌آید. به طوری که با رابط کاربری آسان و امکانات بسیار زیاد و متنوع خود راه را برای موفقیت هر کسب و کار اینترنتی بسیار هموار کرده است. به همین خاطر ما در این مقاله قصد داریم با آموزش تکنیک‌ های وردپرسی به شما در استفاده بهتر و کارآمدتر ار وردپرس کمک کنیم. پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

تکنیک‌ های وردپرسی

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • ایجاد اعلان (notification) برای کاربران در بخش دیدگاه‌ها
  • ایجاد محدودیت در ورود به پیشخوان وردپرس
  • نمایش تمام صفحه بخش جستجو در سایت
  • اضافه کردن چند نویسنده به یک مقاله
  • نمایش تعداد کاربران ثبت نام شده در سایت
  • حذف نمایش نسخه وردپرس سایت
  • عدم نمایش دیدگاه‌های قدیمی در برگه‌ها و نوشته‌ها

ایجاد اعلان (notification) برای کاربران در بخش دیدگاه‌ها

notification in comments-تکنیک‌ های وردپرسی
ایجاد اعلان در دیدگاه‌ها

یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که کاربران هنگام پرسش یک سوال یا بیان نظرات خود در بخش دیدگاه‌های سایت به آن مواجه می‌شوند این است که بعد از پاسخ گویی دیگران یا مدیر سایت به سوالاتشان، از این موضوع مطلع نمی‌شوند. و برای پیگیری پرسش یا نظرشان باید مجدد به سایت مراجعه کنند. که این کار ممکن است آزاده دهنده و سخت به نظر می‌رسد. در میان ترفندهای وردپرسی ، استفاده از افزونه Subscribe To Comments Reloaded می‌تواند بهترین راه برای دریافت پاسخ دیدگاه‌ها در وردپرس باشد. با نصب و فعالسازی این افزونه می‌توان بعد از گذاشتن نظرات کاربران اگر پاسخی به آنها داده شده باشد، برایشان به صورت ایمیل، اعلان (notification) ارسال شود.

آموزش دریافت پاسخ دیدگاه‌های شخصی به کمک ایمیل در وردپرس با Subscribe to Comments Reloaded

ایجاد محدودیت در ورود به پیشخوان وردپرس

Restrictions on entering the dashboard-تکنیک‌ های وردپرسی
محدودیت در ورود به داشبورد

در وردپرس به طور پیش‌فرض، هیچ محدودیتی بابت وارد کردن اطلاعات نادرست هنگام ورود به سایت وجود ندارد. این موضوع امنیت سایت شما را دچار اشکال خواهد کرد و سودجویان با حدس زدن نام کاربری و پسورد شما به سایت‌تان نفوذ کرده و آن را هک می‌کنند. در میان تکنیک های وردپرسی استفاده از افزونه Login LockDown می‌تواند به شما در رفع این مشکل کمک کند. با نصب و فعالسازی این افزونه شما می‌توانید تعداد تلاش‌های ناکام برای ورود به حساب کاربری را محدود کرده و امنیت سایت خود را افزایش دهید.

دانلود افزونه Login LockDown

دانلود افزونه Login LockDown صفحه افزونه

نمایش تمام صفحه بخش جستجو در سایت

View full page search section-تکنیک‌ های وردپرسی
نمایش تمام صفحه بخش جستجو

اگر تمایل دارید کاربران‌تان پس از مراجعه به قسمت جستجو سایت‌تان (معمولا در بالای صفحه سمت چپ هر سایت وجود دارد) مطابق شکل زیر، وارد یک صفحه‌ای به صورت تمام صفحه (Full screen) شوند و تجربه جستجوی بهتر و جذاب تری داشته باشند از افزونه WordPress Full Screen Search Overlay  استفاده کنید. برای تغییر پیکربندی فرم جستجو می‌توانید به تنظیمات آن مراجعه کرده و مطابق سلیقه خود آن را شخصی‌سازی کنید.

WordPress Full Screen Search Overlay-تکنیک‌ های وردپرسی
افزونه WordPress Full Screen Search Overlay
آموزش جستجوی تمام صفحه سایت با WordPress Full Screen Search Overlay

اضافه کردن چند نویسنده به یک مقاله

Add multiple authors to an article-تکنیک‌ های وردپرسی
اضافه کردن چند نویسنده به یک مقاله

در میان ترفندهای وردپرسی ، اضافه کردن چند نویسته به یک مقاله می‌توانید یکی از پر استفاده ترین ترفند ها باشد. در وردپرس به طور پیش‌فرض، مقالات دارای یک نویسنده هستند. با این حال اگر شما نیاز به چندین نویسنده داشته باشید می‌توانید از افزونه Co-Authors Plus استفاده کنید. با نصب و فعالسازی این افزونه می‌توانید مقالات خود را به صورت چند نویسنده یا نویسنده همکار (Co-Authors) منتشر کنید. مطابق شکل زیر این بخش در انتهای هر نوشته یا برگه ظاهر می‌شود که با کشیدن و رها کردن ( Crop & Drop) می‌توانید جایگاه هر نویسنده را به طور دلخواه تعیین کنید.

  آموزش نحوه فعال سازی gzip در وردپرس
Co-Authors-تکنیک‌ های وردپرسی
افزونه Co-Authors Plus
آموزش اضافه کردن نام چند نویسنده برای محتوا در وردپرس با Co-Authors Plus

نمایش تعداد کاربران ثبت نام شده در سایت

Display the number of registered users
نمایش تعداد کاربران ثبت نام شده

اگر در سایت تان امکان ثبت نام کاربران وجود دارد، نشان دادن تعداد کل کاربران ثبت نام شده می‌تواند کاربران بیشتری را برای ثبت نام ترغیب کند. نمایش تعداد کاربران ثبت نام شده در سایت یکی از پرکاربرد ترین تکنیک‌ های وردپرسی است. با نصب و فعالسازی افزونه Simple Blog Stats می‌توانید کد کوتاه تولید شده یعنی [ sbs_users ]به هر نوشته یا برگه اضافه کنید تا تعداد تعداد کاربران ثبت نام شده در سایت، برای مخاطبان‌تان نمایش داده شود. مطابق شکل زیر ما نیز در همیار از این تکنیک وردپرسی استفاده کرده‌ایم.

Simple Blog Stats
افزونه Simple Blog Stats

مخفی کردن نمایش نسخه وردپرس سایت

یکی دیگر از تکنیک‌ های وردپرسی که سبب افزایش امنیت سایت شما می‌شود، مخفی کردن نمایش نسخه وردپرس سایت‌تان می‌باشد. خوب است بدانید که در وردپرس به طور پیش فرض نسخه وردپرس مورد استفاده شما برای مخاطبان‌تان قابل مشاهده است. برای عدم نمایش نسخه وردپرس سایت‌تان کافی ست کد زیر را به فایل functions.php موجود در هاست خود اضافه کنید:

function hamyarwp_remove_version() {
return '';
}
add_filter('the_generator', 'hamyarwp_remove_version');

البته به شما توصیه می‌کنیم حتما همیشه نسخه وردپرس خود را به روز نگه دارید و از استفاده از نسخه‌های قدیمی وردپرس جدا اجتناب کنید.

عدم نمایش دیدگاه‌های قدیمی در برگه‌ها و نوشته‌ها

گاهی اوقات ممکن است بعضی از برگه‌ها یا نوشته‌های بسیار قدیمی بدون هیچ دلیل واضحی‌ای شروع به گرفتن نظرات اسپم کنند. یکی از راه‌های مقابله با این کار بستن دیدگاه‌ها در مقالات قدیمی است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس به شما این امکان را می‌دهد به طور خودکار دیدگاه‌ها را برای مقالات قدیمی غیر فعال کنید. برای فعال کردن این قابلیت مطابق شکل زیر به قسمت “تنظیمات” پیشخوان وردپرس‌تان بروید و در قسمت “گفت‌و‌گو” گزینه “بستن خودکار دیدگاه‌ها” را تا هر زمانی که مدنظرتان است فعال کنید. این قابلیت یکی از تکنیک‌ های وردپرسی می‌باشد که برای سایت‌های خبری که دائما در حال تولید محتوا و ایجاد مقالات جدید هستند بسیار کاربردی می‌باشد.

Do not display old views in tabs and posts
عدم نمایش دیدگاه‌های قدیمی در برگه‌ها و نوشته‌ها

ترفندهای وردپرسی

در دنیا وردپرس ترفند‌های بسیاری زیادی وجود دارند که با مرور زمان به تعداد آنها نیز افزوده می‌شود اما آن چیزی که حائز اهمیت این است که شما برحسب نیازتان از آن استفاده کنید. چراکه خیلی از ترفند‌ها ممکن است اصلا هیچ‌وقت به کارتان نیاید! ما در این مقاله 7 تا از کاربردی‌ترین و راحت‌ترین ترفندهای وردپرسی را به شما آموزش دادیم. در صورت بروز هر گونه سوال می‌توانید آن را از بخش دیدگاه‌ها بپرسید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منبع: wpbeginner.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.