مبادا که ترک بردارد! نکاتی درباره‌ی تعویض و تعمیر تاچ و ال سی دی سامسونگ

تاچ ال سی دی سامسونگ

شکستن تاچ ال‌سی‌دی در جیب شلوار بدتر است یا آن کابوس همیشگی؟ یعنی موبایلی که می‌لزرد و از لبه‌ی میز پرت می‌شود و مثل نان که همیشه از آن روی مربایی‌اش سقوط می‌کند، با صورت، با ال سی دی، روی زمین می‌آید و بعد هم آن خطوط رنگی و کریستال مایعِ شکسته و تصویرِ در هم و واژگون؟

«ال‌سی‌ دی تاچ» ایده‌ی اصلی تلفن‌های همراه هوشمند است. جهانِ شیشه‌ای که همه چیز در آن با اشاره‌ی دست، با یک تلنگر کوچک یا یک لمس لطیف، محقق می‌شود. فاصله‌ی شما تا رویای‌تان می‌شود شیشه‌ی نازکی که کافیست نوازشش کنید. حالا فرض کنید این ال سی دی نازنین درست جلوی چشم شما ترک بردارد یا بشکند. تصویر غم‌انگیزیست!

تاچ ال سی دی شکسته

تاچ ال سی دی یکی از گران‌ترین اجزای موبایل است و کسی دوست ندارد کار ال‌سی‌دی موبایلش به تعمیر تخصصی بکشد. در ادامه سه تا از رایج‌ترین مشکلات مربوط به تاچ و ال سی دی گوشی‌های سامسونگ را مرور می‌کنیم و راه‌حل‌های احتمالی آن‌ها را. اگر هیچ کدام از این راه حل‌ها مؤثر نباشد، باید حتماً به فکر تعمیر موبایل باشید و از مراکز تخصصی تعمیر موبایل و تاچ ال سی دی سامسونگ کمک بگیرید. اما قبل از آن بد نیست اجزای ال سی دی را بهتر بشناسیم و ساختمان آن را، به شکلی کلی، مرور کنیم.

توضیح اجمالی ساختمانِ ال سی دی

ال سی دی ساختمانی پنج لایه دارد که اجزای مختلف آن روی هم پرس شده‌اند. این اجزا عبارتند از گلس روی ال سی دی، تاچ یا دیجیتایزر، ال سی دی، لایه‌ی نور پس زمینه و فریم ال سی دی که در اصطلاح عامیانه به مجموعه‌ی همه‌ی این‌ها می‌گوییم ال سی دی.

  • گلس روی ال سی دی را معمولاً با پلاستیک نازک محافظی که از مغازه می‌خریم و روی ال سی دی گوشی‌مان می‌چسبانند اشتباه می‌گیریم. در صورتی که گلس، همان طور که از اسمش پیداست، از جنس شیشه و یا جدیداً گوریلاگلاس است و لایه‌ایست که خود کارخانه‌ی سازنده‌ی گوشی، مثلاً سامسونگ، روی مجموعه‌ لایه‌های ال سی دی می‌کشد تا از برخورد مستقیم دست کاربر با تاچ ال سی دی جلوگیری کند. گرانیِ قیمت ال سی دی بابت همین ساختار پنج‌لایه است.
  • تاچ یا دیجیتایزر همان لایه‌ی حساس به لمس است که زیر گلس گوشی قرار گرفته است. همان لایه‌ای که با یک اشاره پیتزا را دم در تحویل‌تان می‌دهد. این لایه با یک کابل به سوکت مخصوص خودش در مادربرد متصل می‌شود.
  • ال سی دی زیرِ لایه‌ی دیجیتایزر قرار دارد و محتوای بصری را نمایش می‌دهد. ال سی دی هم با یک کابل به مادربرد متصل می‌شود.
  • لایه نور پس زمینه قطعه‌ایست با چراغ‌های متعدد که نور را روی ال سی دی می‌تاباند تا ما بتوانیم تصاویر را ببینیم. خاموش شدن صفحه‌ی نمایش و کار نکردنش مستقیماً به این قطعه مربوط است.
  • فریم ال سی دی آخرین قطعه‌ایست که تمام لایه‌های مختلف نمایشگر را کنار هم نگه می‌دارد و تمام این لایه‌ها روی فریم ال سی دی پرس می‌شود و مجموعه‌ای واحد را به وجود می‌آورد که همان صفحه نمایشگر گوشی شماست.

«ال سی دی یا گلس؟» مسئله این است!

فرض می‌کنیم از بد روزگار، آن تصویر غم‌انگیز روی ال سی دی گوشی سامسونگ شما نمایان شده است. اگر خبری از آن خطوط رنگی نیست و تاچ گوشی هم کار می‌کند باید مژدگانی بدهید. ترک‌ها و شکستگی‌هایی که روی اسکرین گوشی‌تان می‌بینید ربطی به آسیب‌دیدگی ال سی دی ندارد و نیازی به تعمیر ال سی دی موبایل‌تان نیست. فقط گلسِ روی ال سی دی شکسته که باید آن را به تعمیرکار متخصص سامسونگ بدهید تا محافظ ال سی دی موبایل شما را به صورت تخصصی تعمیر کند.

صفحه‌ی سفید و دیگر هیچ!

یکی از مشکلاتی که ممکن است برای ال سی دی گوشی شما پیش بیاید این است که وقتی گوشی را روشن می‌کنید با صفحه‌ای سفید مواجه می‌شوید. در این حالت ابتدا می‌بایست گوشی خودتان را فلش کنید. می‌توانید فلش گوشی را خودتان انجام دهید ولی به شرطی که این کار را بلد باشید. وگرنه پیشنهاد ما استفاده از خدمات تخصصی تعمیر موبایل است. اگر بعد از فلش همچنان آن صفحه‌ی سفید سر جایش بود، می‌بایست حتماً از یک تعمیرکار متخصص تعمیر تاچ و ال سی دی سامسونگ کمک بگیرید.

صفحه‌ی سفید در تاچ ال سی دی
صفحه‌ی سفید در تاچ ال سی دی

خط رنگی روی ال سی دی

اگر این خط کذایی را روی ال سی دی موبایل‌تان دیدید، متأسفانه باید ال سی دی گوشی‌تان را عوض کنید. یکی از مهم‌ترین مسائل تعویض ال سی دی، علاوه‌بر قیمت ال سی دی، حصول اطمینان از اصلی بودن قطعه‌ی ال سی دی است. اورجینال بودن ال سی دی یا فابریک بودن ال سی دی، نکته‌ی بسیار مهمی است که کیفیت نور و تصویر و تاچ ال سی دی شما را تعیین می‌کند. بنابراین ضروری است که تاچ و ال‌سی‌دی موبایل‌تان را در مراکز مطمئن تعویض کنید. قبل از اقدام برای تعویض تاچ و ال سی دی هم حتماً سرچ کنید و قیمت تاچ و ال سی دی مدل مورد نظرتان را پیدا کنید. البته به غیر از تاچ و ال سی دی فابریک، از نسخه‎‌های های کپی و نسخه‌های متفرقه هم می‌توانید استفاده کنید که قیمت کم‌تر و کیفیت پایین‌تری هم دارند که البته ما این را به شما توصیه نمی‌کنیم!

یکی از کارهایی که قبل از اقدام برای تعمیر تخصصی موبایل‌تان می‌توانید انجام دهید این است که اگر اخطار یا پیغامی روی گوشی‌تان می‌بینید، آن را در گوگل جست و جو کنید تا اگر مشکل پیش پا افتاده‌ای بود، قبل از مراجعه به مراکز تخصصی تعمیر تاچ و ال سی دی سامسونگ، خودتان مشکل را برطرف کنید و هزینه‌ی اضافی‌ای نپردازید.

موبایل کمک با قطعات اورجینال و حرفه‌ای‌ترین متخصص‌ها در کنار شماست تا در سریع‌ترین زمان ممکن تعمیرات موبایل شما را انجام دهد. کافی است با شماره 75147-021  تماس بگیرید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.