فروشگاه اینترنتی آنلاین داشته باشیم یا نه ؟

فروشگاه اینترنتی آنلاین

فروشگاه اینترنتی و حضور در فضای مجازی، این روزها برای همه کسب وکارها به خصوص کسب و کارهای  سنتی به صورت امری ملزم و قابل توجه تبدیل شده است زیرا با توجه به پیشرفت تکنولوژی از یک سو و همه گیری ویروس کرونا از سوی دیگر بیشتر افراد ترجیح می‌دهند به جای تحمل ترافیک و اتلاف کردن زمان و به خطر انداختن سلامتی خود، خرید خود را در منزل و از طریق فروشگاه اینترنتی انجام دهند. در این راستا اطلاعات صاحبان کسب و کارها از چگونگی طراحی فروشگاه اینترنتی و اینکه انواع سیستم‌های مدیریت فروشگاه اینترنتی چه کمکی در کسب و کار آن‌ها خواهد نمود، کمک شایانی به آن‌ها در داشتن یک فروشگاه اینترنتی موفق می‌نماید. بنابراین اگر به عنوان صاحب یک کسب و کار نیاز به داشتن سایت و فروشگاه اینترنتی برای کسب و کار خود احساس نمودید و در این راستا به این سوال رسیدید که “از کجا باید شروع کنیم” مقاله ما را تا پایان دنبال نمایید.

فروشگاه اینترنتی آنلاین

فروشگاه اینترنتی آنلاین چیست؟

امروزه رونق کسب و کارهای اینترنتی سبب شده تا کم کم کسب و کارهای حضوری از صحنه روزگار محو شده و همین امر استقبال مردم از این امر را به قدری زیاد نموده که همه مدیران و صاحبان کسب و کار را به فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی انداخته است و در این راستا راه‌ اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از بهترین‌ راه‌های کسب درآمد است.

در تعریف فروشگاه اینترنتی آنلاین می‌توان گفت به وب‌سایتی گفته می‌شود که تعدادی کالا یا خدمات از هر نوعی را در ویترین خود عرضه می‌کند و مشتریان برای استفاده از آن خدمات یا کالاها، به فروشگاه سفارش می‌دهند و امکان پرداخت هزینه خدمات یا کالا به صورت آنلاین در بعضی از آن‌ها نیز فراهم می‌باشد. در این فروشگاه‌ها سیستمی به نام سبد مجازی طراحی شده است که برای دریافت سفارش از مشتری در نظر گرفته شده  به طوری که می‌توان سفارشات را در آن ثبت نمود. مشتری در طی چند روز، سبد خرید را تکمیل نموده  و سپس می‌تواند هزینه آن را پرداخت نماید و خدمات و کالای خود را دریافت کند. ارائه خدمات در اینگونه فروشگاه می‌تواند به صورت فیزیکی مانند خرید کتاب، مایحتاج زندگی، موبایل و . . .یا غیر حضوری (مجازی) مانند فروش فیلم، موسیقی و . . .  باشد.

این روش خرید و فروش، یک نوع تغییر مدل در شیوه تجارت محسوب شده و برای فروشنده و مشتری سودمند می باشد به شرط آن‌که به یک سری عوامل که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود، توجه نمود.

  • باید برای طراحی سایت هزینه کافی نمود تا سود بهتری عاید شود زیرا فروشگاه اینترنتی همانند فروشگاه فیزیکی نیاز به سرمایه برای جذب مشتری دارد.
  • باید امنیت فروشگاه اینترنتی را نسبت به سارقان اینترنتی که خیلی ماهرتر از سارقان فیزیکی عمل می کنند؛ تضمین نمود.
  • باید تبلیغات کارامد و مفید برای مطرح کردن فروشگاه اینترنتی در بین مردم در نظر گرفت.

مزایای فروشگاه اینترنتی آنلاین :

در پاسخ به این سوال که “انواع سیستم‌های مدیریت فروشگاه اینترنتی چه کمکی در کسب و کار ما می‌کند؟” باید گفت که فواید زیادی در فروش یا تجارت الکترونیکی برای تجارت و کسب و کارهای مختلف وجود دارد. از جمله مهم‌ترین این مزایا و فواید عبارتند از:

مزایای فروشگاه اینترنتی آنلاین
مزایای فروشگاه اینترنتی آنلاین
  • راحتی و عدم محدودیت زمانی برای فروش آنلاین به طوریکه 24 ساعته و در هر زمان و در هر مکان و در هر شرایط آب و هوایی مشتری می‌تواند به کمک سایت فروشگاه، خرید مورد نظر را انجام داده و ثبت سفارش نماید.
  • امکان مقایسه قیمت‌ها در فروشگاه‌های مختلف برای مشتری و اطلاع رسانی به مشتریان از تخفیفات فروشگاهی به مناسبت‌های مختلف و تخفیفات بازار رقابت با عضویت آنان در خبرنامه‌های فروشگاه‌ها
  • داشتن حضور پررنگ در اینترنت جهت ارائه تصویر بهتراز شرکت‌ و کسب و کار مورد نظر و نشان دادن جدی بودن صاحب کسب و کار در فعالیت خود
  • ارائه بی حد و حساب محصولات مختلف با توجه به فضای نامحدود فروشگاه اینترنتی بر خلاف محدودیت فضایی فروشگاه‌های سنتی
  • دسترسی مشتریان به نظرات سایر مصرف کننده‌ها در فروشگاه اینترنتی و تصمیم گیری آگاهانه از خرید خود
  • صرفه جویی در زمان برای مشتریان جهت تامین مایحتاج خود به جای حضور فیزیکی در سطح شهر و اتلاف وقت و سپری نمودن زمان زیاد در ترافیک و شلوغی شهر جهت رسیدن به یک فروشگاه سنتی
  • ارائه خدمات بهتر به مشتریان به کمک پاسخ به سؤالات مشتریان، برگزاری وبینارهایی برای فروش یا تبلیغات، رسیدگی به مشکلات مشتریان بدون اتلاف وقت به کمک تهیه ویدئو یا لیستی از سؤالات رایج
  • کم بودن هزینه‌‌ی ساخت برای راه‌اندازی استارتاپ و فروشگاه اینترنتی و کاهش هزینه‌های عملیاتی فروشگاه‌های آنلاین در مقابل خرید ملک، خودرو و لوازم اداری برای کسب و کار سنتی. تنها نیاز آن در کنار طراحی سایت فروشگاهی، استخدام تعداد محدودی کارمند است.
  • ارائه خدمات به مشتریان و مدیریت کسب و کار در هر مکان و هر زمان و امکان هماهنگ کردن کسب و کار با سبک زندگی صاحبان ان
  • پرداخت آسان در فروشگاه اینترنتی با ثبت آنلاین سفارشات و عدم نیاز به کارکنان بخش خدمات مشتریان و کاستن هزینه‌های اداری و دفتری و همچنین پرداخت صورت‌حساب‌ها و قبوض، ردیابیِ سفارشات و فرستادن کالاها از طریق اینترنت و فروشگاه اینترنتی
  • هدف قرار دادن بازار جهانی برای ارائه محصولات به کمک مارکتینگ و تبلیغات و افزایش ترافیک وب‌سایتِ فروشگاه اینترنتی به کمک  رسانه‌های اجتماعی برای معرفی و تبلیغ وب‌سایت‌
  • افزایش سرعت پاسخ‌دهی شرکت برای سفارش‌های خرید، پیشنهادات و دیگر نیازهای مشتریان در لحظه که اسباب رضایت مشتری را به همراه می‌آورد.
  • آنالیز دقیق بازدید کنندگان از فروشگاه اینترنتی و اندازه گیری دقیق آمار مراجعه کنندگان به سایت به کمک ابزارهایی همچون گوگل انالیتکس و.. و کمک به اتخاذ تصمیمات اجرایی متناسب با آن جهت تبدیل هر چه بیشتر بازدیدکنندگان به مشتری
  • بازاریابی اینترنتی به جای صرف‌کردن هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی برای فروشگاه اینترنتی با انجام برخی فعالیت‌ها در زمینه‌ی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب
  • برندسازی با معرفی خدمات در بستر اینترنت به هزاران مشتری و کسب شهرت و اعتبار تجاری و کمک به دیده شدن کسب و کار در هر مکانی که اینترنت وجود دارد.
  • کسب درآمد جانبی به کمک تبلیغات محصولات و خدمات دیگران

البته باید متذکر شد که در اینگونه فروشگاه‌های اینترنتی امکان امتحان محصولات نیست، سوال فوری به صورت گفتاری وجود ندارد ونگرانی‌هایی در مورد امنیت و حفظ حریم خصوصی وجود دارد که با پیشرفت علم و تکنولوژی همگی آن‌ها قابل رفع می‌باشد.

پشتیبان فروشگاه
پشتیبان فروشگاه

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنیم:

همانطور که گفته شد، راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از روش‌های کسب درآمد از اینترنت است که امروزه بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته‌است و افراد باید شناخت کافی نسبت به آن داشته باشند زیرا در غیر اینصورت بسیار سریع با شکست مواجه خواهند شد چون رقبا نیز در این حوزه بسیار زیاد می‌باشند. بنابراین جهت اطلاع مخاطبان، در ادامه به توضیح این که ” برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنیم” خواهیم پرداخت. پس تا پایان گزارش ما را همراهی نمایید.

قدم اول : انتخاب نوع محصول برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با ارائه یک لیست از تمامی محصولاتی که توانایی فروش آنلاین آن‌ها را دارا باشید. محصولاتی که دارای شرایط تامین و نگهداری آن‌ها باشید، سود مناسب داشته باشد، علاقه شخصی شما باشد و شناخت کافی نسبت به محصولات داشته باشید به خصوص محصولاتی که مشتریان دوره‌ای تهیه می‌کنند. بتوانید امکان بسته‌بندی و ارسال بدون دردسر آن را برای خود فراهم کنید. در ضمن از محصول ارزیابی به عمل آورید که آیا مردم به صورت آنلاین حاضر به تهیه آن هستند؟ یا به جای ارائه محصولات مختلف بهتر است فروش تخصصی یک کالا را برای خود در نظر بگیرید و در ضمن حتما بهترین محصول فروشگاه اینترنتی را برای عرضه انتخاب نمایید.

قدم دوم : انتخاب بازار هدف و مشخص نمودن گروه سنی و جنسی مناسب محصولی که انتخاب کرده‌اید و تعیین افرادی که محصول برای آن‌ها مفید است از لحاظ جغرافیای محل سکونت و معین نمودن میانگین سطح درآمد این افراد و قدرت خرید انان، اهداف خرید محصول توسط مشتریان و …

قدم سوم : انتخاب روش مناسب برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی سه روش کلی وجود دارد:

  • استفاده از CMS اختصاصی که استفاده از این روش احتمالاً هزینه زیادی در بر دارد؛ زیرا باید یک یا چند برنامه‌نویس استخدام نمود تا آن‌ها کل فروشگاه را از صفر تا صد برنامه‌نویسی کرده و آنلاین کنند.
  • استفاده از فروشگاه‌سازهای آنلاین به صورت ثبت نام در این سرویس دهنده‌ها و دریافت یک وب‌سایت فروشگاهی همراه با پنل کاربری از آنان
  • استفاده از سیستم فروشگاهی وردپرس (با استفاده از ووکامرس)

قدم چهارم : انتخاب هاست و دامنه مناسب یا همان آدرس اینترنتی سایت

فروشگاه آنلاین
فروشگاه آنلاین

و درنهایت باید گفت که در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی خود می‌توانید از مجموعه های خوب طراحی سایت همچون طراحان وب تبریز کمک گرفته تا بهترین و بهینه‌ترین سایت را برای رونق کسب و کار خود صاحب شوید. طراحان وب تبریز به شما کمک می کنند تا با طراحی فروشگاه اینترنتی مناسب کسب و کار خود به راحتی به کاربران بالا دسترسی داشته  و به راحتی سایت خود را شخصی‌سازی نموده و اقدام به‌روزرسانی‌های مکرر فروشگاه اینترنتی خود با امنیت بالا نمایید. همچنین با سئوی عالی و راهکارهای افزایش فروش یک فروشگاه اینترنتی شما را در پیشرفت کسب و کارتان یاری می‌نماید.

مرکز طراحی سایت در تبریز به نشانی ” datacss.ir ” با داشتن متخصصان بومی و با اتکا به تجربه کاری طولانی مدت توانسته مجری طراحی و راه اندازی وبگاه شرکت‌های بزرگ استان و خارج از استان باشد. پس با کمک گرفتن از متخصصان آن در طراحی فروشگاه اینترنتی خود، کسب و کارتان را پر رونق گردانید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 4 سال عضو همیار وردپرس

    عالی بود ممنون