نحوه صحیح انتقال از Ghost به وردپرس (ابزار رایگان)

نحوه صحیح انتقال از Ghost به وردپرس (ابزار رایگان) نحوه صحیح انتقال از Ghost به وردپرس (ابزار رایگان)

آیا می‌خواهید روش انتقال از Ghost به وردپرس را یاد بگیرید؟ Ghost یک پلتفرم برای ساخت سایت است که به شما اجازه می‌دهد به راحتی سایت خود را بسازید. اما بنا به محدودیت‌هایی که این پلتفرم دارد، بسیاری از کاربران تصمیم می‌گیرند پس از مدتی به وردپرس کوچ کنند. در این مقاله ما قصد داریم روش انتقال از Ghost به وردپرس را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

انتقال از Ghost به وردپرس

بین Ghost و وردپرس شباهت‌های زیادی می‌توان پیدا کرد. اما این پلتفرم فاقد ویژگی‌های خاصی است که وردپرس را به بهترین پلتفرم سایت‌ساز جهان تبدیل کرده‌اند. برخی ممکن است با دیدن آموزش وردپرس درباره بخش‌های مختلف آن، به این پلتفرم علاقه‌مند شوند. در نتیجه تصمیم می‌گیرند دیگر از Ghost استفاده نکنند. وقتی حرف از وردپرس می‌زنیم، منظور ما سرویس خود میزبان (Self-Hosted) WordPress.org است نه WordPress.com که یک سرویس هاستینگ به حساب می‌آید. بسیاری از کاربرانی که از Ghost استفاده می‌کنند، خیلی زود متوجه محدودیت‌های این پلتفرم می‌شوند. این افراد به همین دلیل نیز تصمیم به انتقال از Ghost به وردپرس می‌گیرند. ما این مقاله را برای این اشخاص نوشته‌ایم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

مرحله اول: کار با وردپرس را آغاز کنید

برای شروع کار با یک سایت وردپرسی به یک نام دامنه و هاستیگ وب‌سایت نیاز خواهید داشت. نام دامنه همان نام سایت شما است (مثلا برای ما hamyarwp.com نام دامنه محسوب می‌شود). در واقع نام دامنه همان چیزی است که کاربران برای پیدا کردن سایت شما در مرورگرشان وارد می‌کنند. یک حساب هاستینگ وب جایی است که فایل‌های مربوط به سایت شما در آن جا ذخیره می‌شود. بد نیست اشاره کنیم که  با این که خود وردپرس رایگان است، اما شما برای تهیه دامنه و هاست باید هزینه‌ای پرداخت کنید.

نکته: اگر روی Ghost یک وب‌سایت با دامنه دلخواه دارید و دوست دارید آن را نگه دارید، شما می‌توانید وردپرس را روی یک ساب دامین (Subdomain) موقتی نصب کنید. ما در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه می‌توان دامنه خود را به حساب هاستینگ وردپرس اضافه کرد.

پس از نصب وردپرس شما با محیط مدیریتی آن مواجه خواهید شد که مطابق شکل زیر است:

مرحله اول: کار با وردپرس را آغاز کنید

مرحله دوم: از محتوای خود در Ghost خروجی بگیرید

Ghost به شما اجازه می‌دهد که بتوانید به راحتی از محتوای خود در حساب کاربری‌تان خروجی بگیرید. ابتدا وارد حساب کاربری خود شده و گزینه Settings را انتخاب کنید. این دکمه در قسمت پایینی ستون سمت چپی قرار دارد.

مرحله اول: کار با وردپرس را آغاز کنید

در این جا شما باید روی منوی Labs کلیک کنید. این کار شما را به جایی می‌برد که ویژگی‌های در حال توسعه Ghost در آن جا قرار دارند. روی گزینه Export که در جلوی بخش Export your content قرار دارد کلیک کنید.

مرحله اول: کار با وردپرس را آغاز کنید

پس از این کار مرورگر شما دانلود فایل خروجی با فرمت JSON را آغاز می‌کند. قابل ذکر است که این فرمت توسط ابزار وارد کننده وردپرس پشتیبانی نمی‌شود. در نتیجه شما باید آن را به فرمت XML تبدیل کنید تا برای وردپرس قابل شناسایی شود.

مرحله سوم: فایل‌های مربوط به Ghost را به فرمت وردپرس تبدیل کنید

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، فایل‌های خروجی Ghost توسط وردپرس پشتیبانی نمی‌شوند. با این حال قبلا ابزار مناسبی نیز برای تبدیل بدون مشکل آن خروجی‌ها به فرمت مورد قبول وردپرس وجود نداشت. با این حال حالا ما می‌توانیم یک ابزار مخصوص برای وارد کردن فایل‌های Ghost به وردپرس به شما ارائه دهیم. این ابزار کاملا رایگان است و به شما اجازه می‌دهد فایل‌های خروجی Ghost با فرمت JSON را به فرمت XML که برای وردپرس قابل پشتیبانی است، تبدیل کنید. برای این کار شما می‌توانید وارد سایت مربوطه شوید و فرم نمایش داده شده را تماشا کنید. سپس باید فایل‌های خروجی Ghost را که پیش‌تر دانلود کرده بودید، انتخاب کنید.

مرحله سوم: فایل‌های مربوط به Ghost را به فرمت وردپرس تبدیل کنید

برای ادامه کار روی دکمه Generate WP Import File کلیک کنید.

پس از آن ابزار انتقال از Ghost به وردپرس فایل‌های پلتفرم مبدا را به فرمت XML وردپرس تبدیل می‌کند. پس از اتمام کار شما می‌توانید فایل‌ها را روی کامپیوتر خود دانلود کنید. حالا شما می‌توانید فایل‌های مربوطه را به سایت وردپرسی‌تان وارد کنید.

مرحله چهارم: وارد کردن محتوا به وردپرس

از طریق محیط مدیریتی وردپرس باید از Tools صفحه Import را باز کنید. سپس در آن جا باید گزینه Install Now را بزنید.

مرحله چهارم: وارد کردن محتوا به وردپرس

پس از آن پلاگین وردپرس مخصوص وارد کردن فایل‌ها نصب خواهد شد. پس از پایان نصب، لینک Install به Run Importer  تغییر نام خواهد داد. در ادامه شما باید روی گزینه Run Importer کلیک کنید.

در صفحه بعدی شما گزینه Upload را بزنید. سپس فایل‌های XML مخصوص وردپرس که در مراحل پیشین دانلود کردید را انتخاب کنید.

مرحله چهارم: وارد کردن محتوا به وردپرس

سپس روی گزینه Upload کلیک کنید تا فایل‌های انتخاب شده بارگذاری شوند. در این زمان وردپرس شروع به بارگذاری فایل‌های ورودی می‌کند. بعد از این از شما خواسته می‌شود که نویسنده‌های خود را تعیین کنید.

شما می‌توانید اطلاعات نویسنده مورد نظر را از Ghost وارد کنید. همچنین می‌توانید یک نویسنده جدید معین کرده یا تمام محتوا را به نویسنده از پیش مشخص شده در وردپرس منتقل کنید.

  چگونه پست ها با بیشترین دیدگاه در وردپرس را  نمایش دهیم؟

مرحله چهارم: وارد کردن محتوا به وردپرس

یادتان باشد که حتما تیک گزینه Download and import file attachments را بزنید. در ادامه تصاویر از Ghost وارد کتابخانه رسانه وردپرس می‌شوند.

وقتی کار وارد کننده فایل‌ها تمام شد، یک پیام حاوی متن موفقیت‌آمیز بودن عملیات را خواهید دید.

مرحله چهارم: وارد کردن محتوا به وردپرس

در برخی مواقع که خیلی هم معمول نیست، ممکن است با مشکل مربوط به از دست رفتن بعضی از پست‌ها یا خطای Timed Out روبه‌رو شوید. عجله نکنید، شما می‌توانید به هر تعداد باری که دوست دارید ابزار وارد کننده فایل‌ها را اجرا کنید. این ابزار به صورت خودکار فایل‌های تکراری را شناسایی کرده و فقط فایل‌های آپلود نشده را بارگذاری می‌کند.

با توجه به مقدار محتوای شما، ابزار ممکن است در وارد کردن برخی تصاویر پست‌ها و صفحات مختلف به کتابخانه رسانه‌ای وردپرس به مشکل بخورد. در ادامه راهنمای انتقال از Ghost به وردپرس ما به نحوه حل این مشکل خواهیم پرداخت.

مرحله پنجم: وارد کردن تصاویر از Ghost به وردپرس

ابزار وارد کننده وردپرس تلاش خود را می‌کند تا بتواند تصاویر را از Ghost به پلتفرم مقصد منتقل کند. هرچند گاهی پیش می‌آید که برخی تصاویر آپلود نشوند یا اصلا هیچ عکسی بارگذاری نشود. با این حال سایت شما هنوز هم تصاویر را از Ghost نشان خواهد داد. اگر سایت Ghost شما پاک شده باشد، این اتفاق برای شما دردسرهایی را به وجود خواهد آورد.

خوشبختانه روش ساده‌ای وجود دارد که شما به لطف آن می‌توانید تصاویر خارجی را وارد کتابخانه رسانه‌ای وردپرس کنید. برای این روش شما به پلاگین نیاز پیدا می‌کنید.

جهت این کار شما ابتدا باید  Auto Upload Imagesرا نصب و فعال کنید. پس از فعال‌سازی شما باید پست‌های بلاگ خود را ویرایش و آپدیت کنید. سپس پلاگین تصاویر مربوط به آن مقالات را به کتابخانه رسانه‌ای وردپرس انتقال می‌دهد.

مرحله ششم :

در این مرحله شما انتقال محتوا از Ghost به وردپرس را به موفقیت پشت سر گذاشته‌اید. حالا زمان آن رسیده که مخاطبان خود را به سایت وردپرسی جدید خود راهنمایی کنید.

اگر سایت شما از یک ساب دامین Ghost استفاده می‌کند (مثلا yourwebsite.ghost.io)، شما نمی‌توانید آن لینک را به سایت وردپرسی‌تان منتقل کنید. به جای آن پیشنهاد می‌کنیم سایت Ghost را ویرایش کرده و متنی بنویسید تا کاربران متوجه تغییر سایت شما شوند و به وب‌سایت جدید مراجعه کنند.

اما اگر از دامنه سفارشی نظیر yourdomain.com استفاده می‌کنید، می‌توانید تنظیمات DNS را تغییر داده و آن را به ارائه دهنده هاستینگ وردپرس ارجاع دهید.

برای تغییر تنظیمات دامنه باید وارد حساب کاربری ثبت دامنه شده و گزینه مربوطه به تنظیمات DNS را پیدا کنید. در محیط تنظیمات DNS باید اطلاعات مربوط به سرور ارائه دهنده هاستیگ وردپرس را وارد کنید. معمولا این موارد به شکل زیر دیده می‌شوند:

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

پس از تغییر دادن نام سرور DNS، دامنه شما وب‌سایت وردپرسی‌تان را به جای سایت قدیمی مربوط به Ghost نشان می‌دهد. قابل ذکر است که شاید چند روز طول بکشد تا تغییرات انجام شده روی سایت اعمال شوند.

مرحله هفتم: تنظیم پیوندهای یکتا

قدم بعدی در انتقال از Ghost به وردپرس این است که کاربران‌تان را از صفحات سایت Ghost به صفحات جدید روی سایت وردپرسی‌تان انتقال دهید.

به صورت پیش‌فرض سایت‌های Ghost از ساختار پیوندهای یکتای پیش‌فرض برای نام پست‌ها و صفحات مختلف استفاده می‌کنند. شما می‌توانید به راحتی آن‌ها را با سایت وردپرسی خود ارتباط دهید.

برای این کار از قسمت Settings وارد Permalinks شوید و Post Name را به عنوان ساختار URL خود انتخاب کنید.

مرحله هفتم: تنظیم پیوندهای یکتا

فراموش نکنید که حتما دکمه Save Changes را بزنید تا تغییرات ثبت شوند.

مرحله هشتم: ابزارها و پلاگین‌های ضروری وردپرس

WPForms: افزونه WPForms بهترین پلاگین برای ساخت فرم ارتباط وردپرس به حساب می‌آید. این پلاگین به شما اجازه می‌دهد بدون نوشتن حتی یک خط کد، بتوانید هر نوع فرمی که دوست دارید برای سایت وردپرسی خود بسازید.

All in One SEO: افزونه AIOSEO جامع‌ترین پلاگین مربوط به سئو برای وردپرس محسوب می‌شود. کار کردن با این پلاگین بسیار آسان است و ابزاری دارد که به شما کمک می‌کند بتوانید ترافیک بیشتری روی سایت خود داشته باشید.

PushEngage: آیا می‌خواهید اعلان‌های فوری خود را برای کاربران روی گوشی‌های موبایل یا کامپیوتر ارسال کنید؟ افزونه PushEngage بهترین پلاگین در این زمینه است که به شما در ارسال اعلان‌های فوری و جذب بازدید کننده کمک می‌کند. به لطف این پلاگین می‌توانید شاهد تعامل بیشتر کاربر با سایت‌تان باشید.

MonsterInsights: پلاگین MonsterInsights به شما کمک می‌کند که بتوانید به سادگی Google Analytics را روی وردپرس نصب کنید. همچنین این پلاگین به شما گزارش ترافیک سایت‌تان را به شکلی نشان می‌دهد که درک آن کاملا ساده است. همان‌طور که دیدید انتقال از Ghost به وردپرس کار سختی نیست. البته ممکن است در این راه به چالش‌هایی برخورد بکنید؛ اما همه این مشکلات به لطف پلاگین‌ها و راه‌کارهای مختلف قابل حل هستند. اگر به دقت ای مقاله را مطالعه کرده باشید، احتمالا به هیچ مشکلی در این فرآیند برخورد نخواهید کرد.

این بود روش انتقال از Ghost به وردپرس. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع: How to Properly Move from Ghost to WordPress (Free Tool) (wpbeginner.com)

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.