اگر وبسایت شما کند است، باید احساس خطر کرده و هر چه سریعتر به دنبال حل این مشکل باشید. با این حال، حتی اگر تمام قسمتهای وبسایت خود را بهینه کردهاید، درخواستهای دامنههای خارجی همچنان میتوانند تأثیر زیادی بر زمان بارگذاری صفحه شما داشته باشند. آدرس وبسایتهایی غیر از صفحات خودتان میتواند مشکلساز شود! در این مقاله نحوه پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس را به شما نشان میدهیم تا فکری به حالشان کنید.
پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس
با کاهش زمان بارگذاری صفحات خود، میتوانید تجربه کاربری را بهبود ببخشید، بازدیدکنندگان بیشتری داشته باشید و سئوی وردپرس خود را تقویت کنید. راههای زیادی برای افزایش سرعت وبسایت وجود دارد، از جمله بهینه سازی تصاویر و انتخاب بهترین هاست وردپرس. با این حال، درخواستهای دامنه خارجی نیز میتواند عملکرد سایت شما را حتی با بهترین هاست و بهینه سازی تحت تاثیر قرار دهد.
درخواست دامنه خارج از سایت، محتوا یا منابع را از مکانی خارج از دامنه شما بارگیری میکند. برخی از نمونههای رایج عبارتند از محتوای رسانههای اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک، شبکههای تبلیغاتی از جمله Google AdSense و حتی برخی از افزونههای کامنت وردپرس. تعداد زیادی از درخواستهای دامنه شخص ثالث میتواند سرعت وبسایت شما را کاهش دهد. با این حال، گاهی اوقات حتی یک درخواست شخص ثالث میتواند بارگذاری بقیه صفحه را مسدود کند. هنگامی که این اتفاق میافتد، وردپرس به URL شخص ثالث متصل میشود و قبل از بارگیری بقیه صفحه شما، تمام محتوای مورد نیاز را دانلود میکند.
با این گفته، بیایید ببینیم چگونه میتوان سرعت وبسایت خود را با پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس افزایش دهید.
نحوه شناسایی درخواست های دامنه شخص ثالث در وردپرس
اولین گام، شناسایی تمام درخواستهای دامنه شخص ثالثی است که سایت شما انجام میدهد، با استفاده از Pingdom که یک ابزار محبوب نظارت بر عملکرد است میتوانید زمان کارکرد سرور وردپرس خود را بررسی کرده و تحت نظارت قرار دهید. همچنین میتواند تمام درخواستهای دامنه شخص ثالث سایت شما را نشان دهد.
ابتدا باید به وبسایت Pingdom مراجعه کرده و نام دامنه خود را در قسمت “URL” وارد کنید. سپس بر روی “Start Test” کلیک کنید.
پس از چند لحظه، Pingdom تجزیه و تحلیل عملکرد سایت شما را نشان میدهد. برای مشاهده تمام درخواستهای دامنه شخص ثالث، به بخش «File Requests» بروید. در اینجا، نوع محتوا، URL و اندازه هر درخواست را خواهید دید.
برای یافتن درخواستهای شخص ثالث، به دنبال مواردی باشید که با نام دامنه سایت شما شروع نمیشوند. اگر میخواهید درباره یک درخواست اطلاعات بیشتری کسب کنید، کافی است ماوس خود را روی نوار آن در نمودار قرار دهید.
در اینجا، تمام مراحلی را که وردپرس برای دریافت محتوا از این دامنه شخص ثالث (دامنه غیر از دامنه وبسایت خودمان) انجام میدهد، از جمله جستجوی DNS، SSL و دانلود دادهها از آن دامنه را مشاهده خواهید کرد. Pingdom همچنین نشان میدهد که هر مرحله بارگذاری چقدر طول میکشد، بنابراین میتوانید درخواستهای دامنهای را که بیشترین تأثیر را بر عملکرد سایت شما دارند، شناسایی کنید.
اگر یک سرویس شخص ثالث را نمیشناسید، فقط URL آن را در یک موتور جستجو مانند Google قرار دهید. اغلب، با این کار پیوندهایی به اسناد، صفحات و انجمنهایی که میتوانید در مورد دامنه اطلاعات بیشتری کسب کنید، ظاهر میشود.
نحوه بهینه سازی درخواست های دامنه شخص ثالث
در مرحله قبل نحوه دستیابی و پیدا کردن دامنههای خارجی که موجب بارگذاری کُند وبسایت شدهاند را گفتیم. حال میخواهیم ببینیم چگونه میتوانیم مشکل را حل کرده و به اصطلاح با پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس عملیات بهینه سازی و بهبود را انجام دهیم.
۱- درخواست دامنه شخص ثالث را حذف کنید
این گزینه خوبی برای همه وبلاگهای وردپرسی نیست، اما حذف یک یا چند درخواست شخص ثالث میتواند تاثیر زیادی بر زمان بارگذاری صفحه شما داشته باشد. ممکن است به طور تصادفی یک درخواست دامنه اضافه کرده باشید. به عنوان مثال، ممکن است ابتدا Google AdSense را اضافه کرده باشید اما اکنون با فروش محصولات WooCommerce در فروشگاه آنلاین خود درآمد بیشتری کسب کنید. با حذف Google AdSense، ممکن است عملکرد فروشگاه خود را تا حدی بهبود ببخشید که فروش بسیار بیشتری داشته باشید و در مقایسه با نمایش تبلیغات آنلاین، درآمد بسیار بیشتری کسب کنید.
در اینجا، هیچ راه حل آسانی وجود ندارد که برای همه وبسایتها کار کند. با در نظر گرفتن این موضوع، ممکن است سعی کنید خدمات و محتوای مختلف را از سایت خود حذف کرده و سپس تأثیر آن را بر معیارهای مهم مانند نرخ تبدیل ردیابی کنید. اگر تصمیم به حذف ویژگیها و افزونههایی دارید که درخواستهای دامنه شخص ثالث را ارائه میکنند، پس باید از وبسایت وردپرسی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. این امر به شما امکان میدهد که در صورت مواجه شدن با هر گونه خطایی به سادگی متوجه اشتباه خود شده و وبسایت خود را به سرعت بازیابی کنید.
۲- افزونه های غیر ضروری وردپرس را حذف کنید
افزونهها دلیل بزرگی در محبوبیت وردپرس هستند. با افزونههای مناسب، میتوانید ویژگیهای لازم را اضافه کنید، عملکرد داخلی را گسترش داده و وبلاگ وردپرسی خود را به هر نوع وبسایتی تبدیل کنید. با این حال، برخی از افزونههای وردپرس درخواستهای شخص ثالث زیادی را ارسال میکنند و حتی ممکن است سرعت وبسایت شما را کاهش دهند. حتی ممکن است که شما از پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس کاملا غافل باشید.
با در نظر گرفتن این موضوع، ایده خوبی است که در داشبورد وردپرس به افزونهها » افزونههای نصب شده بروید و هر پلاگینی را که دیگر به آن نیاز ندارید حذف کنید.
۳- از قبل به دامنه های مهم شخص ثالث متصل شوید
گزینه دیگر اتصال به دامنه خارجی درست در ابتدای فرآیند بارگذاری صفحه است. هنگامی که یک مرورگر ابتدا به یک دامنه خارجی متصل میشود، اغلب میتواند محتوای شخص ثالث را بسیار سریعتر دانلود کند. فقط توجه داشته باشید که اتصال اولیه به یک URL خارجی منابع را از بارگیری بقیه صفحه شما دور میکند. اگر منبع خارجی مهم نیست، اولویتبندی آن به این روش ممکن است با تأخیر در بقیه محتوای شما به تجربه کاربر آسیب برساند.
برای استفاده از روش پیش اتصال، به فهرستی از تمام درخواستهای دامنه شخص ثالث خود نیاز دارید. اگر قبلاً این کار را نکردهاید، میتوانید این اطلاعات را با استفاده از Pingdom و با دنبال کردن فرآیندی که در بالا توضیح داده شد، دریافت کنید. پس از آن، باید کد سفارشی را در وردپرس اضافه کنید. برخی از راهنماها به شما میگویند که فایلهای تم خود را مستقیماً ویرایش کنید، اما این میتواند باعث بسیاری از خطاهای رایج وردپرس شود. همچنین بدون از دست دادن سفارشی سازی، نمیتوانید قالب وردپرس خود را به روز کنید.
به همین دلیل است که افزونه WPCode را توصیه میکنیم. WPCode بهترین افزونه قطعه کد است که به شما امکان میدهد بدون اینکه سایت خود را در معرض خطر قرار دهید CSS، PHP، HTML و موارد دیگر را سفارشی اضافه کنید. همچنین میتوانید قطعه کدهای خود را با کلیک یک دکمه فعال و غیرفعال کنید.
پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس
هر چیزی که آدرس غیر از وبسایتمان را داشته باشد، میتواند موجب بارگذاری با سرعت کم در سایت شود. پس باید اقدام به پیگیری دامنه های خارجی در وردپرس کرده و در صورت لزوم قطعا این موارد را حذف کنیم تا سرعت سایتمان بهینه شده و بهتر بارگذاری شود.