اگر به اتریوم علاقه دارید، این حقایق شگفت ‌انگیز را از دست ندهید

حقایق شگفت ‌انگیز درباره اتریوم

اتریوم (ETH) دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازاری است. اتریوم یکی از رمزارزهایی است که به دنیا نشان داده که فناوری بلاکچین چقدر مهم است و چگونه می ‌تواند دنیا را تغییر دهد. به همین دلیل است که اتریوم مستقیما با فناوری‌ های جدید از دیفای (DeFi) گرفته تا NFT در ارتباط است.

اتریوم چیزی فراتر از یک ارز دیجیتال است

اغلب افراد، اتریوم را به عنوان یک آلت کوین معمولی مانند بقیه آلت کوین ها می شناسند، اما این مفهوم اشتباهی است. اتریوم یک پلتفرم رمزارز و ابزار برنامه ‌نویسی است که به کاربران اجازه می ‌دهد هر فرآیندی را به صورت غیر متمرکز انجام دهند.

اتریوم فراتر از یک رمزارز است، زیرا به برنامه ‌نویسان دسترسی کامل به یک سری از ویژگی ‌ها، شامل برنامه ‌های غیر متمرکز (Dapps) را می ‌دهد. به عنوان مثال، برنامه‌ نویسان می ‌توانند با استفاده از اتریوم  بازی تولید کنند.

افرادی که قصد خرید اتریوم را دارند برای درک بهتر اهمیت اتریوم، باید توجه داشته باشند که بیشتر رمزارز های موجود در بازار امروز روی شبکه اتریوم اجرا می ‌شوند و این خودش نشان می دهد که اتریوم یک رمزارز عادی نیست.

اتریوم مانند بیت کوین (BTC) می تواند بازار را به حرکت درآورد و به آن سمت و سو دهد

بخش بزرگی از توکن ‌های موجود در بازار، امروزه بر اساس استاندارد ERC-20 اتریوم اجرا می‌ شوند. استاندارد ERC-20 یک استاندارد انقلابی برای قراردادهای هوشمند است که بدون نیاز به واسطه‌، قیمت را تعیین می کند. قیمت اتریوم به طور پیش فرض بر تمام توکن‌ های ERC-20 تاثیر می‌ گذارد. این موضوع باعث می ‌شده که اتریوم دومین رمزارزی باشد که به طور خودکار می ‌تواند باعث تحرکات بازار ارزهای دیجیتال شود.

اتریوم با سرمایه گذاری جمعی تامین مالی می شود

بسیاری از رمزارز های امروزی موجود در بازار تا حد زیادی متمرکز هستند. بسیاری از آنها از یک گروه اولیه از افراد ثروتمند برای جمع ‌آوری سرمایه اولیه مورد نیاز خود استفاده می ‌کنند. اما اتریوم این مشکل را ندارد زیرا سرمایه اولیه خود را از طریق جمع‌ آوری سرمایه عمومی (crowdfunding) تامین کرده است.

ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin) توسعه دهنده اصلی اتریوم، این رمزارز را در سال 2013 اختراع کرد. در آن زمان به دلیل نداشتن منابع مالی کافی، قادر به فعالسازی آن نبود. اما خوشبختانه، در سال 2014، فروش عمومی آنلاین آن آغاز و با موفقیت همراه شد و این رمزارز در سال 2015 به طور کامل راه اندازی شد.

بسیاری از کسب و کارهای بزرگ عاشق اتریوم هستند

اتریوم یکی از چندین رمزارز است که در سطوح خرده ‌فروشی و سازمانی (حقوقی) پذیرفته شده است. در حال حاضر، برخی از بزرگترین شرکت‌ های جهان از طریق اتحادیه اتریوم (Enterprise Ethereum Alliance) از این رمزارز استفاده می‌ کنند. برخی از بزرگترین شرکت ‌های عضو این اتحادیه جی ‌پی مورگان (JP Morgan)، آکسنچر (Accenture)، موسسه تحقیقات تویوتا (Toyota Research Institute)، مایکروسافت (Microsoft)، سامسونگ (Samsung) و … هستند.

با توجه به اینکه تمامی این شرکت ‌ها به رشد و توسعه اتریوم متعهد هستند، آینده اتریوم به شدت تامین شده است. اتریوم همچنین در بهترین صرافی‌ های رمزارز در دسترس است و از این رو آینده اتریوم به نظر بسیار روشن و پر امید به نظر می ‌رسد.

توکنومیک اتریوم در حال تغییر است

اتریوم یکی از رمزارز های بسیار جذاب است. قیمت این رمزارز از زمان راه ‌اندازی در نوسان بوده، اما با این حال در نوامبر 2021 موفق شد از چند دلار به بالاترین سطح خود، یعنی 4800 دلار برسد. این موضوع، نشان دهنده این است که اتریوم با میزان تقاضای بالایی همراه است و تمام اترهای استخراج شده در اکوسیستم آن به کار گرفته می‌ شوند.

تغییر در سیستم توکنومیک اتریوم از طریق به‌ روزرسانی EIP-1559 در ماه آگوست 2021 صورت گرفت. از طریق این به ‌روزرسانی، بخشی از کارمزد ‌های شبکه اتریوم سوزانده می ‌شود. این اتفاق باعث شده تا اتریوم به یک رمزارز جذاب در بازار تبدیل شود.

اتریوم را می توان به 18 قسمت، تقسیم کرد

قیمت اتریوم به مرور زمان بالاتر رفته و برای بسیاری از سرمایه ‌گذاران قابل دستیابی نیست. به عنوان مثال، اتریوم در ژانویه 2016،  با قیمت 1 دلار معامله می‌ شد، در حالی که در حال حاضر با قیمت 1550 دلار معامله می ‌شود. البته این قیمت پس از اصلاح از بالاترین قیمت تاریخی در 4800 دلار، به دست آمده است.

اتریوم با قابلیت تقسیم تا 18 رقم اعشار، توانسته است از ثبات قیمت و امنیت بهره ‌مند شود و در عین حال به راحتی در واحدهای کوچک معامله شود. به همین دلیل، این رمزارز برای همه قابل دسترسی است.

اتریوم در سال 2016 فورک شد

دائو (DAO) اتریوم در سال 2016، هک شد و تقریبا ۳۳ درصد از سرمایه ‌های افراد آن به والت های دیگری منتقل شد. پس از این موضوع اتریوم فورک شد و تمامی سرمایه ‌ها بازگردانده شدند. کسانی که از این حرکت راضی نبودند، در زنجیره اصلی باقی ماندند و رمزارزی که اکنون به عنوان اتریوم کلاسیک می شناسیم را ایجاد کردند. تفاوت اصلی بین اتریوم و اتریوم کلاسیک این است که سرمایه ثابتی در اتریوم کلاسیک وجود دارد، در حالی که سرمایه اتریوم تغییر می کند. از بین این دو، اتریوم موفق‌ تر بوده است. این رمزارز در تمامی صرافی ‌های اصلی لیست شده و به همین دلیل، نرخ پذیرش آن نسبت به اتریوم کلاسیک بسیار بیشتر است.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.