از سرعت سایت وردپرسی ناراضی هستید؟

سلام دوستان؛

مدتیه وقتی دیدگاه و نظرات رو بررسی میکنم، به مشکل کاربرا با سرعت پایین لود سایت برخورد میکنم.
این مشکلات بی اساس و پایه نیستند و مطمئن باشید به عواملی توی سایت شما بستگی داره که با حل کردنشون میتونید وضعیت رو بهبود بدید. چند راهکار رو امروز خدمت شما ارائه میدم که ۵ دقیقه از وقتتون رو میگیره و ارزشش رو داره که این وقت رو بذارید و تمام مطلب رو کامل بخونید.

انتخاب سرور خوب

داشتن سرور و تهیه ی اون از شرکت های قدرتمند خیلی در امر سرعت موثره! یعنی میتونم بگم بیش از ۵۰ درصد موضوع به انتخاب سرور برمیگرده برای اینکه بتونین میزبان خوبی داشته باشید باید برای این قضیه تحقیق کنید و زمان بگذارید.هاست شما باید پهنای باند خوبی رو پشتیبانی کنه همچنین باید به اصطلاح هاستینگ ها درصد زیادی آپ تایم باشه و مهم تر از همه اینه که باید به صورت کاملا منظم بک آپ گیری بشه.
بعضی از هاستینگ ها این امر رو نادیده میگیرند و بر گردن مشتری میگذارند. این کار خیلی اشتباهه!!! درسته که مشتری خودش باید همیشه از سایت نسخه ی پشتیبان تهیه کنه اما شرکت هاستینگ موظفه بدون توجه به این مورد همیشه به صورت منظم از سرور هر مشتری بک آپ بگیره و در مواقعی که نیازه استفاده کنه.

انتخاب قالب مناسب

متاسفانه، تمامی قالب هایی که برای وردپرس منتشر میشه استاندارد نیستند! بعضی از قالب ها دارای تنظیمات خوبی نیستند و از همون اول کاری قبل از اینکه افزونه ای نصب بشه درگیر کندی سرعت هستند.
برای اینکه قالب شما استاندارد باشه همیشه از مراجع اصلی استفاده کنید.
درباره ی قالب های ترجمه شده نیز باید به شما این نکته رو یاداور بشم که برخی قالب ها در زمان فارسی شدن بهم میریزند و دچار مشکلاتی میشن! در واقع به حالت کلی قالب خوب و زیبا و بدون نقصی به نظر میرسند اما در باطن کم کم متوجه مشکلاتش خواهید شد. پس در انتخاب این مدل قالب ها نیز بسیار دقیق عمل کنید.
پیشنهاد من برای انتخاب قالب اینه که قبل از خرید یا دانلود، دموی قالب رو به دقت بررسی کنید!

مواردی که در بالا به آن اشاره شد موارد ابتدایی هستند که باید در آغاز کار بسیار به آنها توجه کرد. موارد دیگری نیز وجود دارند که به اونها اشاره میشه:

شناسایی افزونه هایی که باعث کاهش سرعت میشن

ax-1

P3 یکی از بهترین افزونه ها در زمینه ی شناخت افزونه های نصب شده بر روی سایت شماست.خیلی دقیق زمان بارگذاری هر افزونه رو روی سایت شما مشخص میکنه.
خیلی هوشمندانه این کار رو انجام میده! حتما استفاده کنید تا نتیجه رو ببینید.

 

دانلود

صفحه افزونه

 

 

فشرده سازی سایت

زمانی که فایل هایی روی کامپیوتر هستند حجم اونها خیلی زیاد میشه و شما با استفاده از نرم افزارهای Winrare یا Zip اونها رو فشرده می کنید تا حجم رو کاهش بدید! خب حالا این مورد رو باید روی فایل های سایت هم انجام بدید.

  بهترین افزونه های سئو در وردپرس

نرم افزاری که این کار رو برای فایل های سایت انجام میده Gzip نام داره.

فشرده سازی تصاویر

عکس ها معمولا یکی از مهم ترین عواملی هستند که پهنای باند زیادی مصرف می کنند! افزونه ی WP smush.it یکی از قدرتمند ترین ها در این زمینه هست که تصاویر رو بسیار کم حجم میکنه و به حالت lossless عمل میکنه.
(فشرده سازی lossless نوعی از فشرده سازی است که کیفیت تصویر رو به هیچ وجه از بین نمیبره)

 

دانلود

صفحه افزونه

 

 

حذف موارد اضافی از پایگاه داده

ax-5

دیتابیس میتونه همه ی موارد رو در خودش ذخیره کنه! این مورد از طرفی خیلی خوبه و طرفی هم باعث فشار اومدن به دیتابیس میشه. باید این اطلاعات اضافی رو که حجم دیتابیس رو میگیره، حذف کرد. برای اینکه این موارد رو شناسایی و حذف کنید افزونه ی WP-optimize رو پیشنهاد میکنم.

 

دانلود

صفحه افزونه

 

 

کوتاه کردن فایل های سی اس اس و جاوا اسکریپت

اگه افزونه های زیاد و مختلفی در سایت استفاده می کنید باید بدونید این افزونه ها هر کدوم شامل فایل های زیادی از سی اس اس و چاوا اسکریپت هستش. خب این موضوع اصلا حالت ایده آلی نداره! یعنی به صورت قانونی همه ی فایل های سی اس اس باید در یک بخش مجزا و فایل های جاوا اسکریپت در بخش دیگه ای باشند.
بهترین افزونه ای که برای این نظم دهی وجود داره Better WordPress Minify هستش.

 

دانلود

صفحه افزونه

 

 

بستن بخش پینگ بک و ترک بک

این دو روش به شما هشداری درباره ی پست های کپی شده مشابه شما در جاهای دیگه ای رو میده!در حالیکه فواید بسیاری داره اما غیر فعال کردنش کمک بسیار زیادی به بالا رفتن سرعت سایت میکنه.

جایگزین کردن پی اچ پی به جای کدهای ایستای اچ تی ام ال

زبان پی اچ پی جزء یکی از زبان های برنامه نویسی سطح بالاست که نسبت به اچ تی ام ال سبک تر و کوتاه تره و کارایی بهتری نیز داره. پس باید سعی کنیم از پی اچ پی در جاهایی که امکانش هست به جای اچ تی ام ال استفاده کنیم.

مواردی که رو که امروز بهش اشاره کردیم میتونه تاثیرات خوبی رو روی سایت وردپرسی بذاره به شرطی که اصولی بهش پرداخته بشه! البته صرفا همین موارد نیستند و موارد دیگه ای هم میتونن دخیل باشند که سعی میکنم در جاهای دیگه حتما بهش پرداخته بشه.

اوقاتتان خوش

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. ممنون از معرفی افزونه ها

  2. من جدیدا روی هاست رایگانhostinger.co.uk استفاده میکنم. به نظرتون با همین کار کنم سرعت سایت میاد پایین یا برم سراغ یه سرویس دیگه.چون زیاد سایت مهمی هم نیست.در کل پیشنهاد دوستان چیه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      در کل استفاده از هاست رایگان پیشنهاد نمیشه چون به صورت استاندارد نیست

  3. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام.خواهشا بهم کمک کنید.آدرس وب من megamag.ir
    چند روزی هست که سرعت وبم به شدت افت کرده(طبق gt metrix تا ۶۰ ثانیه رسیده بود!) و منم چند مقاله خوندم و چند افزونه نصب کردم که یکم بهتر شد اما افزونه bwp کمک چندانی نکرد و خواستم پاکش کنم که که کلا سایت نابود شد و عملا قالبی نداشت و توی gt metrix کلی bad request پیدا کرد و مجبور شدم دوباره نصبش کنم ولی سرعت هنوز هم به شدت پایینه.الان در واقع مشکل من اینه که میخوام این افزونه رو پاک کنم و همینطور سرعت لودم رو بهتر کنم.لطفا کمکم کنید.
    +اگر نکته خاصی مد نظرتون هست بگید.
    ممنون

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام دوست عزیز
      این افزونه رو از پنل هاست پاک کنید

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      ممنون از نظرتون اما مشکل من هم دقیقا همین هست
      اگر افزونه رو از هاست پاک کنم تمام فایل های سی اس اس و جاوا که همین افزونه اون ها رو تغییر داده بود پاک میشن و در واقع سایت بدون قالب بالا میاد و پر از ۴۰۴ و ۴۱۰ میشه.
      اگر افزونه نصب و حتی غیر فعال هم بشه مشکلی از این بابت نیست اما من میخوام پاک بشه چون هیچ تاثیر مثبتی نداشته و باعث کندتر شدن وب شده
      +ممنون میشم اگر یک راهنمایی کاملی بکنید
      +اگر بخوام از طریق بکاپ مشکل حل بشه راهی هست؟بکاپ از کدوم قسمتها لازمه

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      معمولا بک آپ پایگاه داده بسیار حائز اهمیت هست. اما بهتره بک آپ کاملی تهیه نمایید

  4. 10 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    این مدل فشرده سازی سایت و تصاویری که عرض کردید، نقطه ی ضعفی ندارند؟
    مثلا یکی از راه هایی که به سرعت لود دوباره ی سایت کمک میکنه کش هست! که خب کش میتونه به ریپ شدن قالب کمک کنه!
    این افزونه های فشرده سازی که معرفی کردید، نقطه ی ضعفی ندارند؟؟

    موارد اضافی توی پایگاه چی هستند مثلا؟ و خب اگر اضافی اند اصلا چرا تولید میشن؟
    پاک کردنشون مشکلی که نداره؟

    افزونه ی Better WordPress Minify چجوری کار نظم دهی رو انجام میده؟ جای فایل هارو تغییر میده؟
    مشکلی در روند کار و اجرای پلاگین بجود نیاره! 😐

    بخش پینگ بک و ترک بک بطور پیش فرض فعال هست؟
    چطور میشه غیر فعالش کرد؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خیر مشکلی ایجاد نمیکنه!
      دیتابیس سایت گاهی پوشه ها و فایل هایی غیر ضروری به عنوان پشتیبان ایجاد میکنه که لزومی به بودن نداره

  5. 10 سال عضو همیار وردپرس

    در زمان ورود به وردپرس این پیغام میاد : لطفاً دوباره وارد شوید. صفحه‌ی ورود در یک پنجره‌ی جدید گشوده خواهد شد. پس از ورود می‌توانید پنجره را بسته و به این صفحه بازگردید.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگه عمل خاصی روی سایت انجام ندادید و افزونه ی جدیدی نصب نکردید ، باید به هاستینگ خود اطلاع بدید

  6. 10 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام
    چند روزه که سرعت سایت من خیلی خیلی اومده پایین یعنی صفحه اصلی سایت که باز نمیشه و وارد قسمت وردپرس هم که میشم سرعت بی نهایت پایینه

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دلیل اولیه که میشه بررسی کرد هاست هست. ممکنه هاستینگ شما دچار مشکل شده باشه

  7. سلام خسته نباشید
    یه سوال داشتم این افزونه Better WordPress Minify آپدیتش مال پنج ماه پیش هست مشکلی نداره نصب کنیم ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خیر

  8. سلام من بعد از نصب افزونه کش برای وردپرسم به یه مشکل برخورد کردم – یعنی بجای باز شدن سایت – یه فایل با پسوند .gz یا هخمون زیپ دانلود میشه . . . ممکنه راهنمایی کنید ؟

  9. سلام. به نظر میرسه مورد «جایگزین کردن پی اچ پی به جای کدهای ایستای اچ تی ام ال» زیاد صحیح نیست. چون پی اچ پی نیاز به پروسس شدن داره؛ در صورتی که اچ تی ام ال این طور نیست و فقط نمایش داده میشه. در صورت عدم موافقت با این موضوع، لطفا توضیح دهید و یا با مثال ارائه دهید. متشکرم.

  10. سلام
    من سایتم وردپرسی هست و چند وقتی هست که از طرف هاست بهم ایمیل زدن سایت من رم زیادی مصرف میکنه.
    چطور میتونم مشکل سایت رو رفع کنم؟

    ممنون

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام

      برای ایجاد یک سایت قدرتمند باید یک سرور مجازی یا اختصاصی داشت . افزونه ی کش ( w3 total cache ) استفاده کنید . Hotlink ها رو کنترل کنید و نزارید تصاویر سایتتون کپی بشه . اینطوری BW ( پهنای باند ) مصرف میشه و طبیعتا همراه با اون سی پی یو و رم هم مصرف میشه . تصاویرتون رو بهتره در یک آپلود سنتر ( مثلا پیکوفایل ) آپلودکنید.
      استفاده از افزونه ی WP CleanFix هم توصیه میشه . برای حذف پیش نویس ها و برگه ها و متن های اضافه و بدون کاربرد در دیتابیس استفاده میشه . بنده دیتابیسم ۱۵۰ مگابایت بود که این افزونه آوردش روی ۳۰ مگابایت !! خیلی میتونه موثر باشه . بعد از نصب باید از پنل تنظیماتش ، مواردی که داده رو انجام بدین.
      تشکر