
امروزه با گسترش استفاده مردم از اینترنت ، طراحی سایتهای اینترنتی هم به طور چشمگیری افزایش یافته است که یکی از کاربردی ترین ابزارها برای طراحی سایت ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. با استفاده از وردپرس کاربران میتوانند به راحتی یک سایت جذاب و کاربرپسند راه اندازی کنند یکی از مزایای ویژه وردپرس امکان طراحی اولیه سایت روی سیستم کاربر یا همان لوکال هاست است که به کاربران اجازه میدهد ابتدا سایت خود را روی لوکال هاست ایجاد و تست کنند و بعد از اتمام مراحل طراحی و رفع همه خطاها و مشکلات احتمالی سایت ، آن را به هاست و دامنه اصلی سایت منتقل کنند که ما در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس در مورد نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
در ادامه محتوای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد.
- نرم افزار XAMPP چیست؟
- مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن
- مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
نرم افزار XAMPP چیست؟
برای ایجاد و راه اندازی یک سایت وردپرسی روی سیستم لوکال کاربر ، نیاز به سه ابزار زبان برنامه نویسی php ، پایگاه داده mysql و وب سرور Appache است که باید هر سه این موارد روی سیستم کاربر نصب شود تا کاربر بتواند از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی برای راه اندازی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کند.
نصب جداگانه هر یک از این ابزارها و راه اندازی آنها قطعا برای کاربران مبتدی کار دشوار و پیچیده ای است ولی با استفاده از برنامه XAMPP دیگری نیازی به این کار نیست.
برنامه XAMPP در واقع یک نرم افزار است که هر سه این ابزارها را در خود دارد و کاربر با استفاده از آن به راحتی میتواند از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی استفاده کند و به راحتی روی لوکال هاست با استفاده از وردپرس ، سایت خود را راه اندازی کند و سپس آن را به هاست اصلی منتقل کند.
مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن
شاید برای شما این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که اصلا چه نیازی به نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp داریم که برای پاسخ به این سوال باید در مورد مزایای استفاده از لوکال هاست در وردپرس بیشتر بدانید.
از جمله مهمترین مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن توسط کاربران میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- وقتی شما یک تازه کار در حوزه وردپرس باشید با استفاده از نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و بدون نیاز به خرید هاست و دامنه ، به راحتی میتوانید روی سیستم خودتان یا همان لوکال هاست ، بخشهای مختلف وردپرس را بررسی و تست کنید و با آزمون و خطا مهارت خود در حوزه وردپرس را افزایش دهید.
- با استفاده از نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp میتوانید به راحتی سایت خود را روی لوکال هاست یا همان سیستم محلی خودتان راه اندازی کنید و بعد از تکمیل و رفع تمام ایرادات و نواقص آن ، سایت خود را به هاست اصلی سایت خود منتقل کنید.
- با طراحی سایت خود روی لوکال هاست در واقع یک نسخه بک آپ از سایت روی سیستم خود خواهید داشت که میتوانید در صورت نیاز از آن استفاده کنید مثلا در مواقعی که سایت دچار مشکلی شد و حل کردن آن باگ برای شما مقدور نبود میتوانید از این نسخه پشتیبان استفاده کنید یا در مواردی که میخواهید یک پلاگین یا هر چیز دیگری را به سایت خود اضافه کنید میتوانید ابتدا آن تغییر را روی سایت خود در لوکال هاست اجرا کنید و بعد از اطمینان از عملکرد مناسب آن ، ویژگی مورد نظر را روی سایت اصلی خود در هاست هم اعمال کنید.
مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
در این بخش مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که برای این کار باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید.
- نصب برنامه xampp روی
- نصب و راه اندازی وردپرس روی سیستم لوکال xampp
گام اول : نصب برنامه xampp روی سیستم لوکال
در اولین مرحله برای نصب برنامه xampp روی سیستم خود باید آخرین نسخه این نرم افزار را از سایت اصلی آن به نشانی www.apachefriends.com دانلود کنید.
پس از دانلود برنامه xampp باید فرآیند نصب آن را شروع کنید برای این منظور روی دکمه install کلیک کنید تا مراحل نصب این برنامه آغاز شود.
در اولین گام از فرآیند نصب xampp با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد که باید روی دکمه next کلیک کنید.
در گام بعدی نصب برنامهXAMPP هم ، محل نصب این نرم افزار و بخشهای مورد نظر برای نصب را باید انتخاب کنید که در این مرحله همان تنظیمات پیشفرض نصب را بدون تغییر دنبال کنید و با زدن دکمه next ، فرآیند نصب را به اتمام برسانید تا با تصویری مطابق شکل زیر روبه رو شوید.
بعد از اتمام مراحل نصب در شکل زیر روی دکمه finish کلیک کنید تا فرآیند نصب کامل شود.
بعد از نصب برنامه xampp روی سیستم خود ، باید این برنامه را اجرا کنید و در صفحه ای که مطابق شکل زیر خواهد بود دو بخش Appache و Mysql را با زدن دکمه start راه اندازی کنید.
بعد از کلیک روی دکمه start ، دو بخش Appache و Mysql باید راه اندازی شود ولی اگر فایروال سیستم شما روشن باشد احتمالا از شما برای اجازه دسترسی برنامه xampp مطابق شکل زیر سوال خواهد کرد که با کلیک روی دکمه Allow Access ، این اجازه را به این نرم افزار دهید تا بتواند دو بخش Appache و Mysql را راه اندازی کند.
پس از راه اندازی دو بخش Appache و Mysql ، در پنجره برنامه xampp این دو بخش مطابق شکل زیر به رنگ سبز در خواهند آمد.
بعد از راه اندازی دو بخش Appache و Mysql برنامه xampp ، اگر در مرورگر خود عبارت localhost را وارد کنید با صفحه ای مطابق شکل زیر رو به رو خواهید شد که صفحه مربوط به برنامه xampp است.
گام دوم : نصب و راه اندازی وردپرس روی سیستم لوکال xampp
برای نصب وردپرس روی سیستم لوکال xampp باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
مرحله اول : دانلود فایل وردپرس
برای نصب وردپرس روی سیستم لوکال xampp در اولین گام باید آخرین نسخه وردپرس را مطابق شکل زیر از سایت wordpress.org دانلود کنید.
فایلی که از سایت اصلی وردپرس دانلود میکنید به صورت فرمت فشرده یا زیپ است که در بعد از دانلود باید آن را از حالت فشرده خارج کنید.
گام دوم : انتقال فایل وردپرس به xampp
در گام بعدی باید فایل وردپرس را به داخل پوشه مناسب در برنامه xampp که پوشه htdocs است منتقل کنید.
در سیستم عامل ویندوز باید این فایل را در مسیر C:/Program Files/XAMPP/htdocs و یا C:/Xampp/htdocs منتقل کنید.
در سیستم عامل مک هم باید این فایل را در داخل پوشه Applications/XAMPP/htdocs کپی کنید.
بعد از انتقال فایل وردپرس به پوشه htdocs در داخل برنامه xampp ، بهتر است نام پوشه آن را به نام سایتی که میخواهید طراحی کنید تغییر دهید به عنوان مثال اگر میخواهید سایتی برای همیاروردپرس طراحی کنید میتوانید نام این پوشه را به hamyarwp تغییر دهید.
ما در این محتوا همانطور که در شکل زیر میبینید نام پوشه را بدون تغییر ، همان wordpress قرار میدهیم.
مرحله سوم : راه اندازی وردپرس در مرورگر
در این مرحله باید نام پوشه وردپرس که در داخل فایل htdocs برنامه xampp کپی کرده اید را به همراه کلمه localhost در مرورگر خود وارد کنید به عنوان مثال اگر نام پوشه را website1 قرار داده اید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید.
https://localhost/website1/
بعد از وارد کردن نام پوشه در داخل مرورگر وارد تنظیمات راه اندازی وردپرس میشوید.
در اولین مرحله با صفحه ای مطابق شکل زیر مواجه خواهید شد که باید زبان سایت خود را انتخاب کنید اگر میخواهید یک سایت فارسی راه اندازی کنید زبان سایت را فارسی انتخاب کنید تا هم زبان سایت فارسی شود و هم سایت به صورت راستچین تنظیم شود.
بعد از انتخاب زبان فارسی روی دکمه ادامه یا همان continue کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.
در گام بعدی با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد که به شما میگوید برای راه اندازی وردپرس باید نام پایگاه داده ، نام کاربری ، رمز عبور و اطلاعات مربوط به هاست نیاز است پس باید این موارد را ایجاد کنید که در ادامه نحوه ایجاد پایگاه داده را بیان خواهیم کرد.
در این مرحله باید یک پایگاه داده برای سایت خود ایجاد کنید برای این منظور میتوانید آدرس https://localhost/phpmyadmin/ را در مرورگر خود وارد کنید و یا در پنجره xampp مطابق شکل زیر روی دکمه Admin بخش Mysql کلیک کنید تا به بخش phpmyadmin برنامه xampp که مربوط به پایگاه داده های سایت لوکال است منتقل شوید.
در بخش phpmyadmin برنامه xampp در تب مربوط به پایگاه داده یا همان database مطابق شکل زیر روی دکمه new کلیک کنید تا به بخش ایجاد یک پایگاه داده جدید وارد شوید.
اگر میخواهید یک سایت فارسی راه اندازی کنید باید فرمت پایگاه داده آن هم با زبان فارسی سازگار باشد پس در صفحه ایجاد پایگاه داده جدید حالت پایگه داده را utf8_persian_ci انتخاب کنید و بعد از انتخاب نام پایگاه داده ، مطابق شکل زیر روی دکمه create کلیک کنید تا پایگاه داده شما ایجاد شود.
بعد از ایجاد پایگاه داده به برگه مرورگر خود که آدرس localhost/website1/ را وارد کرده اید بروید و روی دکمه “بزن بریم!” یا همان “Lets go!” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در مرحله بعدی همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید اطلاعات مربوط به پایگاه داده ای که برای سایت خود ایجاد کردید مورد نیاز است.
نام پایگاه داده را برابر نامی که برای پایگاه داده خود در مرحله قبلی انتخاب کردید قرار دهید.
نام کاربری را هم مطابق شکل زیر برابر root قرار دهید و رمز عبور را خالی بگذارید و دو فیلد بعدی یعنی میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول را تغییری ندهید و روی دکمه فرستادن یا همان submit کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
بعد از کلیک روی دکمه ارسال یا همان submit اطلاعات مربوط به پایگاه داده شما در داخل فایل wp-config.php ایجاد و ذخیره میشود که این فایل در بین فایلهای مربوط به وردپرس در داخل پوشه htdods برنامه xampp قرار دارد.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده و کلیک روی دکمه ارسال ، وارد مرحله بعدی میشوید که در آن در صفحه ای مطابق شکل زیر اطلاعات کلی مربوط به سایت از شما خواسته میشود.
در بخش عنوان سایت یا همان site title ، عنوان دلخواه خود را برای سایت خود انتخاب کنید.
در بخش نام کاربری یا همان user name ، نام کاربری خود و در بخش رمز عبور یا همان password هم رمز عبور مورد نظر خود برای ورود به پنل مدیریت وردپرس سایت روی لوکال تعیین کنید.
در بخش ایمیل یا همان email هم ایمیل خود را وارد کنید.
اگر تیک مربوط به چک باکس پایین این صفحه را بزنید موتورهای جستجو مثل گوگل صفحات سایت شما را ایندکس نمیکنند و در واقع سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو یا در اصطلاح تخصصی همان SERP نمایش داده نمیشود که ما توصیه میکنیم تیک این بخش را نزنید تا سایت شما در هنگام آپلود روی هاست در صفحه نتایج موتورهای جستجو هم ظاهر شود و در واقع بتوانید از طریق موتورهای جستجو هم برای سایت خود ترافیک باکیفیت جذب کنید.
بعد از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز در این صفحه روی دکمه راه اندازی وردپرس یا همان Install WordPress کلیک کنید تا وردپرس روی سیستم لوکال شما با موفقیت نصب شود.
برای ورود به داشبورد وردپرس روی لوکال سیستم خود میتوانید در مرورگر خود نام فایلی که در داخل پوشه htdocs برنامه xampp قرار دادید در مرورگر خود وارد کنید تا به صفحه لاگین یا همان صفحه ورود به پنل مدیریت وردپرس هدایت شوید به عنوان مثال اگر نام فایل را hamyarwp قرار داده اید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید.
Localhost/ hamyarwp/wp-admin
که با وارد کردن این آدرس در مرورگر خود به صفحه لاگین داشبورد وردپرس مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد.
که برای ورود به پنل مدیریت وردپرس باید نام کاربری و رمز عبوری که در مراحل راه اندازی وردپرس روی لوکال تعیین کردید را وارد کنید و وارد داشبورد وردپرس سایت خود روی لوکال شوید.
با اجرای گام به گام مراحلی که در این بخش گفتیم به راحتی میتوانید اقدام به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس ، ضمن معرفی برنامه بسیار کاربردی xampp و مزایای استفاده از آن ، نحوه نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp را به شما عزیزان آموزش دادیم.
fateme 7 ماه عضو همیار وردپرس
سلام. من قالب flatsome رو فعال کردم وقتی وارد سایت میشم یه آیکون تحت عنوان BOOK NOW نمایش میده و با کلیک روی آیکون این اخطار رو میده
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wc_get_template_part() in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\flatsome\page-checkout.php:6 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\template-loader.php(106): include() #1 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-blog-header.php(19): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #2 C:\xampp\htdocs\wordpress\index.php(17): require(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #3 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\flatsome\page-checkout.php on line 6
به علاوه وردپرس هم میگه وبسایت شما از https استفاده نمیکنه و ماژول اختیاری imagick و ماژول ضروری gd نصب نشده یا غیرفعاله.
چطور باید این مشکلات رو برطرف کنم؟
روی لوکال هاست کار میکنم نمیدونم این موضوع ربطی به ارورهای وردپرس داره یا نه
سروش صفایی 7 ماه عضو همیار وردپرس
خیلی خیلی ممنونم
چقدر رررر شما خوبید که همه این اطلاعات رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیارمون قرار میدید
واقعا ممنونم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
درود بر شما
موفق باشید
Abolfazl 8 ماه عضو همیار وردپرس
سلام خسته نباشید
می تونم روی لوکال هاست دامنه بگیرم
یا باید روی هاست دامنه بگیرم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
برای دامنه باید هاست تهیه کنید.
متین محمدی 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام و تشکر از پشتیبانی و سایت خوبتون. بعد از مدتی وقتی میخواستم که SQL زمپ رو اجرا کنم این ارور رو میداد.
7:49:52 PM [mysql] Error: MySQL shutdown unexpectedly.
7:49:52 PM [mysql] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
7:49:52 PM [mysql] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
7:49:52 PM [mysql] Press the Logs button to view error logs and check
7:49:52 PM [mysql] the Windows Event Viewer for more clues
7:49:52 PM [mysql] If you need more help, copy and post this
7:49:52 PM [mysql] entire log window on the forums
برای یه پروژه داشتم کار میکردم که این اتفاق افتاد و کلا عقب افتاد. ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید. پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون ️
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
پورت زمپ رو تغییر بدید وامتحان کنید و حتما بررسی کنید که نسخه php بالای 7.2 باشه.
ادیب شمیل زاده 9 ماه عضو همیار وردپرس
سلام
من زمپ رو دانلود و نصب کردم و برای یک سایتم مطابق آموزش شما کار های نصب وردپرس رو انجام دادم
حالا برای سایت سات سایت جدید (استفاده بطور همزمان) چیکار کنم؟
و برای انتقال لوکال هاست از روی یک سیستم به سیستم دیگه چیکار کنم؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
برای ساخت یه سایت دیگه توی لوکال هاست میتونید یه پوشه توی htdocks ایجاد کنید و بعد در آدرس مرورگر آدرس رو به این شکل وارد کنید و یه سایت جدید داخل اون پوشه بسازید: localhost/name pooshe
برای انتقال سایت از روی یک سیستم به سیستم دیگه میتونید با افزونه duplicator از سایتی که ساختید بسته نصبی بسازید و در سیستم دیگه نصب کنید. آموزش ساخت و نصب بسته نصبی در سایت هست.
منصوری 8 ماه عضو همیار وردپرس
سلام وقتتون بخیر ممنون از آموزش شما من ورد پرس رو نصب کردم ولی موقع تغییر پوسته یا هر فعالیتی که بخوام داخل وردپرس انجام بدم پیغام انگلیسی بلند و بالایی میده و میگه به ایمیل شما فایلی فرستادیم ولی هیچ فایلی نیست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
جدیدا نرم افزار زمپ برای بسیاری از کاربران به مشکل خورده و بهتره شما یک بار نرم افزار wamp رو امتحان کنید و آموزشش هم داخل سایت هست.
امیرعلی 9 ماه عضو همیار وردپرس
سلام وقتتون بخیر…سوالی داشتم خیلی ممنونتون میشم راهنمایی کنید.وقتی localhost/wordpress/ رو سرچ میکنم این خطا را نشان میده: Not Found
The requested URL was not found on this server.
Apache/2.4.49 (Win64) OpenSSL/1.1.1l PHP/8.0.11 Server at localhost Port 80 من باید چکاری انجام بدم
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
پوشه wordpress توی htdocks هست؟ خطا میگه که پیدانکرده این پوشه رو
Amir 9 ماه عضو همیار وردپرس
سلام من یک پسر ۱۳ سال هستم عاشق طراحی سایت با وردپرس میخوام یک کسب و کار طراحی وبسایت برای خودم راه بندازم خواستم بدونم برای مثال یکی ثبت سفارش ساخت یک وبسایت کرده من باید برای هاست بخرم یا میتونم با همین نرم افزار به اون تحویل بدم و وقتی سایت رو درست و طراحی کردم چطور به طرف تحویل بدم ممنون میشم جواب من رو بدید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بهتره هاست تهیه کنه و اگر اینجا درست کردید، با افزونه duplicator بسته نصبی بسازید و به هاست منتقل کنید. آموزش این کار هم در سایت هست و با جستجو عبارت duplicator میتونید پیدا کنید.
masoud 10 ماه عضو همیار وردپرس
من طشئحح رو بدرستی نصب کروم،apache و mysql استارت نمیشدن، apache رو پرتشو گذاشتم 81 و mysql رو گذاشتم 3307 و درست شدن.ولی میرم به آدرس localhost:81/phpmyadmin/ که دیتابیسمو بسازم این اروو رمیده . لطفا راهنمایی کنید
Error
MySQL said: Documentation
Cannot connect: invalid settings.
mysqli::real_connect(): (HY000/1045): Access denied for user ‘pma’@’localhost’ (using password: NO)
Connection for controluser as defined in your configuration failed.
mysqli::real_connect(): (HY000/1045): Access denied for user ‘root’@’localhost’ (using password: NO)
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از نرم افزار wamp و یا laragon استفاده کنید و تست کنید، احتمالا زمپ با سیستم شما سازگار نیست و یا نصب apache به خوبی انجام نشده.
Armin Ajrian 11 ماه عضو همیار وردپرس
سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سؤال داشتم اونم اینه که وقتی وارد وردپرسم (در لوکال هاست) میشم و روی قسمت بازدید از سایت کلیک میکنم این ارور نمایش داده میشه :
Warning: Undefined array key 1 in C:\xampp\htdocs\اسم وبسایتم\wp-content\plugins\wp-parsidate\includes\fixes-permalinks.php on line 247
این یعنی چی؟ باید چی کار کنم؟ اگر یه بار لوکال هاستم رو پاک کنم دوباره نصب کنم درست میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
افزونه parsidate داره مشکل به وجود میاره و باید حذف بشه.
حمیدرضا تیزپر 10 ماه عضو همیار وردپرس
سلام.خیلی ممنون از اموزش خوبتون.من هفته پیش تمام کارهای لوکال هاست رو انجام دادم و اون موقع که واردش می شدم میاورد ولی الان میگه نمیشه پیداش کرد…چی کار کنم؟؟ممنون میشم پاسخ بدید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بررسی کنید که چراغ های زمپ سبز باشند.
Ali Sarvary 10 ماه عضو همیار وردپرس
با سلام و درود
من به هیچ طریقی نمیتونم تصاویر رو در وردپرس ادیت کنم
یعنی بعد از اینکه دکمه ادیت تصاویر رو میزنم ارور Image rotation is not supported by your web host رو میده
ورژن Xampp v3.3.0 هست که داخل درایو دیگهای به جز C (ویندوز) نصب کردم
برای رفع مشکل چکار میتونم بکنم؟
ممنونم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من با کمی جستجو در سایت های خارجی به این نتیجه رسیدم که احتمالا نسخه php زمپ شما پایینه که این ارور رو دریافت میکنید. این مورد رو چک کنید.
Ali Sarvary 10 ماه عضو همیار وردپرس
درود مجدد
چک کردم دیدم PHP Version 8.0.7 هست که گویا آخرین نسخه باید باشه!
و نمیدونم دیگه چه مشکلی میتونه این بین وجود داشته باشه!
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
شما یک بار نرم افزار wamp و یا لاراگون رو امتحان کنید، حتما جواب میگیرید.
Ali Sarvary 10 ماه عضو همیار وردپرس
توی وردپرس GD Library رو دیدم که نوشته نصب نشده
سرچ هم کردم اما به نتیجه ای برای حل مشکل هنوز نرسیدم!
علی بابایی 10 ماه عضو همیار وردپرس
سلام وقتتون بخیر…سوالی داشتم خیلی ممنونتون میشم راهنمایی کنید.وقتی localhost/phpmyadmin رو سرچ میکنم این خطا را نشان میده:
Composer detected issues in your platform: Your Composer dependencies require the following PHP extensions to be installed: mysqli, openssl
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوتا اکستنشن mysqli, openssl روی این نسخه php شما نصب نشده.
برای دانلود mysqli:
https://dev.mysql.com/downloads/connector/php-mysqlnd/
برای openssl از راهنمای زیر استفاده کنید:
https://stackoverflow.com/questions/14062055/composer-warning-openssl-extension-is-missing-how-to-enable-in-wamp
اگر مشکل حل نشد از wamp و یا laragon استفاده کنید.
کورش منوچهری 10 ماه عضو همیار وردپرس
با عرض سلام
پس از وارد کردن آدرس localhost وارد صفحه نصب ورد پرس نمیشم و خطا میده .. لطفا راهنمایی بفرمایید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خواهش میکنم ویدیو آموزشی رو ببینید وطبق همون پیش برید.
علی عطا 10 ماه عضو همیار وردپرس
سلام وقت همگی بخیر لطفا کمک کنید من وقتی دیتا بیس را ایجاد میکنم میگه No tables found in database. لطفا راهنمایی کنید جوری که متوجه بشم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
ویدیو رو ببینید و مرحله به مرحله باهاش پیش بردید.
محمدحسین صباحی 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام. روزتون بخیر
ببخشید من یک سایت وردپرسی را که یکسری تغییرات قبلا روی آن اعمال شده است را می خواهم روی لوکال هاست روی یک سیستم ویندوزی اجرا کنم و مجددا یکسری تغییرات روی آن اعمال کنم. نرم افزار زمپ را نصب کردم. فایل وردپرس سایت را در پوشه htdocs کپی کردم. بعد در قسمت localhost/phpmyadmin یک دیتابیس ایجاد کردم و دیتابیس موجود را import کردم. اما بعد از اجرای سایت، سایت به صورت خیلی ناقص بالا آمد.
لطفا راهنمایی کنید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
سایت رو از طریق بسته نصبی انتقال بدید و برای ایجاد بسته نصبی می تونید از افزونه duplicator استفاده کنید.
قاصدک ایمانی 11 ماه عضو همیار وردپرس
سلام و خدا قوت
من زمپ و وردپرس رو نصب کردم و بعد اجرا، آپاچی و اس کیو ال هر دو سبز شد و اروری نداد اما در مرورگرم، لوکال هاست بالا نیومد، سرچ که کردم گفته شده بود چون ویندوز ۱۰ نصبه باید پورت رو تغییر بدم، پورت آپاچی و اس کیو ال هر دو تغییر دادم و اجرا زدم، هر دو باز سبز شد و اروری نداد، اما باز در مرورگرم، لوکال هاست پورت جدید بالا نیومد، مشکل کجاست استاد؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
پورت رو تغییر داید، آدرس رو با پورت وارد کردید؟ مثلا به این شکل:
localhost:3333
mrezahooman77 4 سال عضو همیار وردپرس
با سلام و وقت بخیر
من وردپرس رو طبق توضیحات شما نصب کردم.
فقط دو تا سوال دارم اونم اینکه اگه تو مرحله وارد کردن اطلاعات دیتابیس نام کاربری رو root قرار بدیم آیا موقع لود کردن سایتمون در بستر اینترنت به مشکلی بر نمی خوریم؟ و سوال دوم هم اینکه اگه تو مرحله وارد کردن اطلاعات دیتابیس نام کاربری رو root قرار بدیم برای لود کردن سایت در بستر اینترنت چکار باید بکنیم؟
ممنون میشم اگه به این دو تا سوال من هم پاسخ بدید و منو راهنمایی کنید.
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
وقتی سایت رو روی لوکال هاست بالا بیارید اصلا رویبستر اینترنت نیست و کاملا آفلاینه و فقط خودتون میبینید.
متین 11 ماه عضو همیار وردپرس
با سلام
ممنونم از مطالب خیلی خوب و مفیدتان
اگر بخواهم سایت را از روی سی پنل به روی زمپ بیارم باید چیکار کنم؟
تا بتوانم قالبش را تغییر بدم ببینم سایت چطوری میشه؟!
وقتی میخواهم دیتا بیس را در زمپ import کنم خطا میده
وقتی هم آدرس سایت در لوکال هاست را بهش میدم این خطا را میده:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.4.46 (Win64) OpenSSL/1.1.1h PHP/8.0.1 Server at localhost Port 80
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
سی پنل روی لوکال نصب نمیشه و شما طبق آموزش میتونید که وردپرس رونصب کنید و قالبتون رو نصب کنید.
پویا بخشی 12 ماه عضو همیار وردپرس
واقعا توضیحات سایت درجه یک و کار راه انداز بود
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سپاس از لطف شما
احمد 1 سال عضو همیار وردپرس
سلام وقت بخیر من امروز اومدم وارد لوکال هاستم بشم اول از همه چراغ mysql سبز نمی شد استارت نمی خورد کلا بعد رفتم این ارور برام نمایش میده (This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can’t contact the database server at localhost. This could mean your host’s database server is down.
Are you sure you have the correct username and password?
Are you sure you have typed the correct hostname?
Are you sure the database server is running?)
و وارد xampp هم که شدم از mysql این ارور هارو نشون میده :
07:42:15 ق.ظ [mysql] Error: MySQL shutdown unexpectedly.
07:42:15 ق.ظ [mysql] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
07:42:15 ق.ظ [mysql] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
07:42:15 ق.ظ [mysql] Press the Logs button to view error logs and check
07:42:15 ق.ظ [mysql] the Windows Event Viewer for more clues
07:42:15 ق.ظ [mysql] If you need more help, copy and post this
07:42:15 ق.ظ [mysql] entire log window on the forums
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست و باید چیکار کنم سپاس
danios 1 سال عضو همیار وردپرس
سلام
به من این ارورو میده
Parse error: syntax error, unexpected identifier “air”, expecting “)” in C:\xampp\htdocs\wp-config.php on line 23
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مقاله زیر رو مطالعه کنید.
https://hamyarwp.com/sytax-error-and-how-to-solve-it/
اگر نتونستید مشکلتون حل کنید از wamp و یا laragon برای سخا لوکال هاست استفاده کنید آموزششون در سایت وجود داره.
alireza. 1 سال عضو همیار وردپرس
سلام من ممنون بابت سایت خوبتون
همچی درسته فقط زمان اتصال مینویسه خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده دوستانم مشکل داشتن گفتید apacheرو دوباره استارت کنن برای من اینم کار نکرد متاسفانه .
چکارکنم؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خواهش میکنم. زمانی که وارد سایت میشید این خطا رو میگیرید؟
saeidaspr 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام ممنونم از این مطلب مفید.
هدفم از لوکال هاست اینه که بعد از طراحی کل سایت رو از رو کامپیوتر آپلود کنم رو هاست. طریقه آپلود رو هم لطفا توضیح بدید
با سپاس
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
درود بر شما
شما میتونید با افزونه duplicator بسته نصبی درست کنید و اون رو داخل سایت نصب کنید. این ساده ترین روش برای انتقاله! آموزشش رو توی لینک پایین میتونید مطالعه نمایید.
https://hamyarwp.com/dupliucator/
taharanjbari 1 سال عضو همیار وردپرس
سلام من وقتی میخوام installer.php فراخوانی کنم با این ارور مواجه میشم میشه لطفا کمکم کنید
ممنون
Fatal error: Uncaught TypeError: decoct(): Argument #1 ($num) must be of type int, string given in C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php:607 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(607): decoct(‘u+rwx’) #1 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(583): DUPX_Bootstrap->setPermsOnItem(‘C:/xampp/htdocs…’, ‘u+rwx’) #2 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(566): DUPX_Bootstrap->setPerms(‘C:/xampp/htdocs…’, ‘u+rwx’, false) #3 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(497): DUPX_Bootstrap->fixInstallerPerms(‘localhos…’) #4 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(1608): DUPX_Bootstrap->run() #5 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php on line 607
[PHP ERR][FATAL] MSG:Uncaught TypeError: decoct(): Argument #1 ($num) must be of type int, string given in C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php:607
Stack trace:
#0 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(607): decoct(‘u+rwx’)
#1 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(583): DUPX_Bootstrap->setPermsOnItem(‘C:/xampp/htdocs…’, ‘u+rwx’)
#2 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(566): DUPX_Bootstrap->setPerms(‘C:/xampp/htdocs…’, ‘u+rwx’, false)
#3 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(497): DUPX_Bootstrap->fixInstallerPerms(‘localhos…’)
#4 C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php(1608): DUPX_Bootstrap->run()
#5 {main}
thrown [CODE:1|FILE:C:\xampp\htdocs\taha12\installer.php|LINE:607]
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
نرم افزار رو ریست کنید یک بار احتمالا مشکل حل میشه.
marrry_km 1 سال عضو همیار وردپرس
سلام توضیحاتتون خیلی عالی بود و من با اینکه تا به حال با ورد پرس کار نکردم خیلی راحت تونستم ورد پرس رو برای خودم درست کنم و استارت ساخت سایتمو بزنم. اما یه مشکلی که برام پیش اومده اینه که از وقتی از سایتم خارج شدم دیگه نمیتونم واردش بشم حتی با لینک localhost/wordpress/wp-admin
وقتی لینکو وارد میکنم با پیام This site can’t be reached رو به رو میشم.
ممکنه بگید مشکل کارم کجا بوده؟؟؟ و چطوری میتونم سایتی که داشتم روش کار میکردمو برگردونم؟
من فقط چند ساعت تونستم کار کنم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
باید دقت کنید که نرم افزار زمپ اجرا شده باشه و اون دو گزینه ای که در توضیحات گفتیم سبز باشه. اگر اینطور نباشه وبسایت بالا نمیاد.
marrry_km 1 سال عضو همیار وردپرس
خیلی ممنون راهنماییتون خیلی خوب بود و مشکلمم همون بود که آپاچیم غیر فعال بود.
یه سوال دیگه ایم که داشتمم اینه که این توضیحات فقط برای نصب ورد پرس روی لوکال هاسته یا روی هاست های رایگان هم میشه انجام داد؟
من یه هاست رایگان دارم میتونم همین مراحلو برای نصب وردپرس روش انجام بدم؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
روی هاست هم روال همینه وتفاوت زیادی نداره. شما میتونید مقاله نصب وردپرس روی cpanle یا نصب وردپرس روی direct admin رو توی سایت جستجو کنید و مطالعه کنید.
WEB Parham 2 سال عضو همیار وردپرس
چگونه کاری نکنیم که خطا ندهد
WEB Parham 2 سال عضو همیار وردپرس
3. چگونه کاری نکنیم که خطا ندهد
WEB Parham 2 سال عضو همیار وردپرس
1. زمپ بهتره یا wamp
2. آیا در زمپ میشه دونفر سایت را مدیرت کنیم ؟ با ذکر دلیل
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
طبق تجربه کاربران از زمپ خطاهای بیشتریدریافت میکنن. در مورد سوال دوم باید بگم خیر فقط روی یک کامپیوترقابل استفاده هستند تمام لوکال هاست ها
WEB Parham 2 سال عضو همیار وردپرس
ممنونم
donyayechap 2 سال عضو همیار وردپرس
Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: array_merge() does not accept unknown named parameters in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\widgets.php:1261 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\widgets.php(1261): array_merge(wp_inactive_widgets: Array, sidebar-1: Array, mesmerize_pages_sidebar: Array, first_box_widgets: Array, second_box_widgets: Array, third_box_widgets: Array) #1 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\widgets.php(1216): retrieve_widgets(true) #2 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(289): _wp_sidebars_changed(‘Twenty Twenty’) #3 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\theme.php(2974): do_action(‘after_switch_th…’, ‘Twenty Twenty’, Object(WP_Theme)) #6 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(287): check_theme_switched(”) #7 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #8 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #9 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-settings.php(540): do_action(‘init’) #10 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-config.php(90): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #11 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-load.php(37): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #12 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-admin\admin.php(34): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #13 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-admin\update-core.php(10): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #14 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\widgets.php on line 1261
سلام این ارور رو چطور رفع کنم؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
فایل وردپرس رو از مخزن وردپرس دانلود کنید و نصب کنید. اگرجواب نگرفتید از wamp استفاده کنید.
SeyedAbbasRahi 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام موقع وصل شدن apache این ارور رو میده باید چیکار کرد؟
Error: Apache shutdown unexpectedly.
11:34:18 AM [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
11:34:18 AM [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
11:34:18 AM [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
11:34:18 AM [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
11:34:18 AM [Apache] If you need more help, copy and post this
11:34:18 AM [Apache] entire log window on the forums
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از wamp استفاده کنید.
alireza133 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام وقت بخیر وقتی که پایگاه داده رو میسازم و میخوام ورد پرس رو نصب کنم وقتی فرستادن رو میزنم ارور میزنه که خطا در برقراری ارتباط با پایکاه داده مشکلش از چیه؟ تشکر
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
آپچی احتمالا به خوبی اجرا نشده. در تنظیمات زمپ یک بار آپاچی رو ریلود کنید.
reyhandalir 1 سال عضو همیار وردپرس
من هم این مشکلو دارم
دقیقا چکار باید انجام بدم
ممنون میشم توضیح بدید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
برنامه زمپ رو باز کنید و Aphache رو خاموش و روشن کنید مشکل برطرف میشه احتمالا
دانیال دیناروند 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من تازه وردپرس رو شروع کردم و برای لوکال هاست زمپ رو نصب کردم و وردپرس رو اجرا کردم اما لپتات بصورت دیوانه وار NOt Responding شد
زمپ رو حذف کردم و بجاش ومپ رو نصب کردم اما باز هم همینطور شد.
لطفا اگه میدونین چه مشکلی داره بهم بگین…. خواهش میکنم.
sepehrweb 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من نتونستم Apache رو راه اندازی کنم.
وقتی دکمه Start رو میزنم خطا میده. اگر کسی کمکم کنه ممنون میشم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
چه خطایی دریافت میکنید؟
mehran342 2 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
در مراحل نصب ورد پرس در لوکال هاست به کمک شبه ساز زمپ بعد از دادن یوزر نیم و پس ورد و ایمیل در مرحله بعد اعلام کرد نیاز به تعمیر داره و نتایج زیر اعلام شد . برای رفع این خطاها که در زیر نوشتم چه باید کرد
p_posts: Table ‘test2.wp_posts’ doesn’t exist
wp_comments: Table ‘test2.wp_comments’ doesn’t exist
wp_links: Table ‘test2.wp_links’ doesn’t exist
wp_options: Table ‘test2.wp_options’ doesn’t exist
wp_postmeta: Table ‘test2.wp_postmeta’ doesn’t exist
wp_term_relationships: Table ‘test2.wp_term_relationships’ doesn’t exist
wp_commentmeta: Table ‘test2.wp_commentmeta’ doesn’t exist
متشکرم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
به پیشخوان وردپرس میتونید وارد بشید یا کل صفحه با این ارور روبرو میشید؟
mehran342 2 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
برای نصب و راه اندازی با شبیه ساز زمپ پس از ساخت دیتا بیس جدید با وارد کردن اطلاعات این خطا ظاهر میشود :
حتمالاً نام کاربری یا رمز عبور شما در پروندهی wp-config.php اشتباه است یا ارتباط با پایگاهداده به هر دلیلی در localhost برقرار نیست. ممکن است پایگاهداده شما در دسترس نباشد.
مطمئن هستید که نام کاربری و رمزعبور شما درست هستند؟
آیا از تایپ صحیح نام میزبان مربوطه اطمینان دارید؟
آیا از کارکرد درست پایگاه داده اطمینان دارید؟
در فایل نصبی زمپ وارد wp-config.php شدم و اطلاعات را شامل نام کاربری و یوزر و و… را اصلاح کردم .
هر کاری میکنم این خطا می آید
واقعا نیاز به کمک دارم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از اینکه دیتابیس رو به صورت صحیح ساختید، اطمینان دارید؟ اگر هم اینطور بوده از یک نرم افزار دیگه مانند laragon یا wamp استفاده کنید و تست کنید.
یاسین نظری نژاد 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام ممنونم از آموزش خیلی خوبتون اما چرا وقتی می خوام rss رو ایمپورت کنم ارور میده؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا بیشتر توضیح بدید.
یاسین نظری نژاد 5 سال عضو همیار وردپرس
این اسکرین شاتشه
uupload.ir/files/aahi_درونریزی_‹_yasin_nazari_nejad_یاسین_نظری_نژاد_—_وردپرس_-_google_chrome_16_05_1399_11_10_14.png
یاسین نظری نژاد 5 سال عضو همیار وردپرس
در واقع می خواوستم اطلاعات سایتم در ویکس رو به وردپرس منتقل کنم و برای اطمینان قبل از خرید هاست خواستم روی زمپ تست کنم که اینجوری شد
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
شما یک بار wamp نصب کنید و ببینید که آیا باز هم این خطا را میگیرید یا نه؟
mr.rADMAN 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام من میخوام وردپرس رو از زمپ که روی یک هارده انتقال بدم به زمپ جدید
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
درود
آموزش زیر رو مطالعه کنید
https://hamyarwp.com/simple-install-wordpress/
mr.rADMAN 6 سال عضو همیار وردپرس
من فقط دسترسی به فایل های وردپرسم دارم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
من متوجه منظورتون نشدم . لطفا بیشتر توضیح بدید
mr.rADMAN 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام من روی سیستمم روی زمپ وردپرس داشتم بعد هارد لپ تاپ رو با ssd عوض کردم بعد که خواستم همون زمپ رو بیارم رو لپ تاپ نشد ولی بعد از کلی کار تونستم بیارمش ولی کلا هدر سایت بهم ریخت
خواستم ببینم میشه از طریق فایل یه فایل نصبی درست کنم یا از یه راهی بتونم دقیقا همون سایت رو برگردونم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر متاسفانه این امکان وجود نداره.
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از اونجا که وب سایت وردپرسی درون پوشه htdocs در مسیر نصب برنامه زمپ قرار داره، شما می تونید به راحتی محتویات پوشه htdocs رو کپی کرده(یا فشرده کنید) و سپس اونا رو به پوشه htdocs در زمپ جدید یا پوشه www در نرم افزار ومپ سرور منتقل کنید!
به همین راحتی.
تنها چیزی که باقی می مونه، تنظیمات سرور هست که باید بر روی سرورهای جدیدتون انجام بدین که اگه اونم به فایل های سرور آشنا باشین، میشه به راحتی از سرور قدیمی کپی کرد و به سرور جدید(زمپ جدید یا ومپ) منتقل نمود.
پیروز باشید.
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
بازم ارور قبلی میده
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
ممنون از راهنمایی تون. wamp را نصب کردم با پایگاه داده مشکلی نداشت ولی زمانی که ادرس سایت وارد می کنم مینویسه برگه پیدا نشد
از روش تعمیر پایگاه داده را وارد کردم که نوشت کد زیر را وارد فایل wp…… کنید وارد کردم ولی بازم اوکی
نشدdefine(‘WP_ALLOW_REPAIR’, true) ;
در هاست واقعی هم اینقدر دردسر دارده ؟؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
نصب وردپرس در هاست کمی دردسر کمتری داره ولی برای این اروری که دریافت میکنید، شما پوشه جدید با نام جدید در WWW ایجاد کنید و دوباره امتحان کنید.
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
سوالی که مطرح کردین، گنگ هست و نیاز به توضیح بیشتری از سمت شما داره. نصب وردپرس بر روی ومپ و یا زمپ بسیار آسونه و اصلا جای نگرانی نداره.
اما اگه شما بعد از ایجاد پایگاه داده و بعد از نصب وردپرس در ومپ(پوشه www) ، نمی توانید با وارد کردن آدرس لوکال هاست:
localhost
یا
127.0.0.1
به وب سایت پرسی دستسری داشته باشین، ممکنه فایل index.php درون پوشه www وجود نداشته باشه یا خراب شده باشه(دستکاری شده باشه). همچنین ممکنه هر یک از فایل های php درون وردپرس دچار اسیب یا تغییر شده باشند. در این حالت، اگه هنوز در مرحله اغازین نصب وردپرس بودین، بهتره محتویات پوشه www رو پاک کنید و وردپرس دوباره نصب کنید.
علت دیگه میتونه به دلیل درگیر بودن پورت مورد استفاده سرور آپاچی(ومپ) توسط یکی از برنامه های دیگر در سیستم عامل باشه. برای همین سرور نمیتونه فعالیت کنه. باید از طریق خود نرم افزار ومپ(کلیک راست بر روی اون و سپس قسمت Tools و بعد هم Test Port 80) ببینید پورت 80 توسط چه برنامه ای در حال استفاده هست.
علت دیگه ای هم که به ذهنم میرسه اینه که شما وردپرس رو درون یک پوشه دیگه در پوشه www کپی کردین. به عنوان مثال، وردپرس رو درون پوشه به نام mywp درون پوشه www کپی کردین. در این حالت، برای نصب وردپرس باید به این نشانی برید:
localhost/mywp
*** نکته: سعی کنید وقتی سوالی مطرح می کنید، مراحل دقیق کاری که انجام دادین و اینکه دقیقا در چه مرحله ای قرار دارین و در چه مرحله ای به مشکل خوردین رو بیان کنید. جزییات مشکل برای رفع خطا بسیار مهمه.در این جا، سوال شما مبهم بود و دقیقا مشخص نیست بعد از نصب وردپرس به مشکل برخوردین یا در مرحله نصب ؟
اینکه فایلی رو تغییر دادین و ادیت کردین یا نه؟ و …
پیروز باشید.
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
با فیلترشکن هم ارور قبلی داد هم با وای فای و هم با اینترنت گوشی تست کردم و هردو همین مشکل بود
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
از برنامه wamp استفاده کنید.
https://hamyarwp.com/wamp-wordpress/
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
اصلا نیازی به استفاده وی پی ان و فیلترشکن و … نیست. لوکال هاست، هاستی بر روی سیستم خود شماست و نیازی به اتصال به اینترنت نداره
در ضمن ومپ و زمپ، هیچ کدوم نه فیلتر هستند و نه تحریم.
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
این پیغام میده
Firefox cant establish a connection to the server at localhost
درمرورگردیگه هم تست کردم نشد و اینترنتمم پرسرعته و sqlوapacheهم سبزرنگ هستند
لطفا راهنمایی کنید دیگه ناامید شدم
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
احتمالا مشکل از اینترنت شماست . برنامه رد تحریم فعال کنید و نتیجه رو بهمون بگید.
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از اونجا که لوکال هاست، یعنی همون سیستم خود شما(کامپیوتر شخصی یا موبایل و ..)، در نتیجه همه چی بر روی سیستم خودتون انجام میشه و سیستمتون به عنوان میزبان(هاست) برای وب سایت استفاده میشه و اصلا نیازی به اتصال به اینترنت برای دسترسی به وب سایتی که در سیستم خودتون می سازین نیست.
اگه هیچ مرورگری نمیتونه به لوکال شما دسترسی داشته باشه، به نظرم دو دلیل میتونه باشه:
یا پورت مورد استفاده پیش فرض برای سرور http که پورت 80 هست، توسط برنامه ی دیگری در حال استفاده هست و برنامه ومپ یا زمپ نمیتونند ازش استفاده کنند و در نتیجه سرور آپاچی نمیتونه استارت بشه.
اگه از اجرای سرور آپاچی اطمینان دارین، علت دیگه میتونه از نحوه نصب وردپرس بر روری لوکال باشه. در این حالت نیازه شما مراحل نصب وردپرس رو با دقت و طبق اموزش انجام بدین و اگه باز هم مشکل بود، اون وقت باید مراحل نصبتون رو مرحله به مرحله و دقیق کامنت کنید تا یکی از دوستان راهنمای شما در رفع مشکل باشند.
پیروز باشید.
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
هر چیزی رو که برای نخستین بار به سراغش میایین، بدون شک براتون جدیده و مشکلاتی باهاش دارین. اصلا نباید ناامیدی به خودتون راه بدین بلکه هر کدوم از این مشکلات شما رو به یه فردی که داره مهارت هایی رو کسب میکنه تا به یک متخصص تبدیل بشه، می رسونه. پس به دید مثبت نگاه کنید.
اگه برای امروز، از کار با وردپرس خسته شدین، کلا امروز رو بذارین کنار و به ذهنتون استراحت و ارامش بدین و فردا با انگیزه تر و انرژی بیشتری برای حل مشکل اقدام کنید.
کسی پیروزه که در برابر مشکلات کم نیاره و مقاومت کنه.
مطمئن باشید تمام افرادی که الان متخصص هستند و یا در سطح متوسط، همه یه روزی در جای شما و مقدماتی بودند و با انواع مشکلات دست و پنجه نرم کردند.
اونایی موفق شدند ک از مشکلات نترسیدند و با قدرت ادامه دادند.
براتون بهترینارو ارزو دارم.
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
دیگه در موبایل هم باز نمیشه
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
درود
برای نصب پایگاه داده در زمپ سایتphpmyadmin روی موبایلم باز میشه ولی روی کامپیوتر نه.با دو مرورگر هم تست کردم!!
میشه روی گوشی دانلود کرد و به سیستم انتقال داد؟؟
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام. یک بار برنامه رد تحریم فعال کنید و امتحان کنید .
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
شما وقتی ومپ سرور یا زمپ رو نصب می کنید، برنامه phpmyadmin هم به صورت خودکار همراهشون نصب میشه و نیاز به دانلود جداگاان هاین نرم افزار نیست.
نرم افزار phpmyadmin یک رابط گرافیکی برای کار با دیتابیس در سرورها می باشد تا شما نیازی به تایپ دستورات SQL نداشته باشید و بتونید به صورات گرافیکی عملیات رو انجام بدین.
بعد از نصب ومپ، کافیه روی ایکون اون که در کنار ساعت ویندور(اعلانات ویندوز) قرار داره، کلیک کنید(دکمه چپ ماوس) و سپس گزینه phpmyadmin رو بزنید تا صفحه لاگین دیتابیس براتون بیاد. در حالت، نام کاربری رو root بزنید و رمز هم خالی بمونه. اوکی بزنید تا وارد بشین.
در نرم افزار زمپ، وقتی برنامه رو اجرا کردین، هر دو برنامه Apache و MySQL را استارت کنید(دکمه های روبروشون). سپس از جلوی گزینه MySQL دکمه Admin رو بزنید تا وارد برنامه phpmyadmin بشید. در نرم افزار زمپ، صفحه لاگین ورود به دیتابیس نمایش داده نمیشه و مستقیم وارد میشه(فقط در لوکال هاست اینجوره).
وقتی وارد شدین، از پنل سمت چپ، گزینه new رو بزنید تا آماده ساخت دیتابیس بشین. در ادامه بر اساس آموزش گفته شده در مطلب بالای صفحه استفاده کنید.
پیروز باشید.
التماس دعا.
maryam59 2 سال عضو همیار وردپرس
درود
برای ایجاد پایگاه داده درxampp ، وارد سایتphpmyadmin که میشوم با تصویری که شما از اون قسمت قرار دادیدمتفاوته و عکس شما قدیمی ست وdatebase نداره
میشه راهنمایی بفرمایید در وبسایت جدید کدوم قسمت برم
تشکر
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
درود
دقت کنید که آیا هر دو برنامه Apache و MySQL، وضعیت به رنگ سبز دارند یا نه . در ضمن تغییری در این برنامه ایجاد نشده .
ARN1380 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من فایل eds-www رو از سرور روی کامپیوتر اوردم و الان میخوام روی لوکال هاست بوسیله easyPhp بیارمش بالا
چطور باید اینکارو انجام بدم؟
(فکر میکنم دیتابیس رو دانلود نکردم از روی سرور ،امکان ساخت یه دیتابیس برای این سایت هست بطوریکه همون قالب ها و تنطیمات ثابت بمونه و اگر مطالب از بین برن مشکلی نیست)
سید سجاد غلام پور 4 سال عضو همیار وردپرس
از duplicator استفاده کنید برای انتقال .
Rezaxx 2 سال عضو همیار وردپرس
میخوام صفحه localhost/phpmyadmin باز کنم ارور mySQL میده:
The mysqli extension is missing. Please check your PHP configuration. See [[email protected]/html/faq.html#[email protected]]our documentation for more information.
چیکار کنم؟
Rezaxx 2 سال عضو همیار وردپرس
کسی نمیدونه باید پیکار کنم؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا مطالعه کنید:
https://hamyarwp.com/how-to-solved-apache-port-on-xampp/
محمد یحیی استقامت 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
آیا در فایل php.ini تغییراتی ایجاد کرده اید؟
در این صورت فایل php.iniرو باز کنید و سپس عبارت زیر را جست و جو کنید:
extension=mysqli
از اولین نتیجه رد بشید و دوباره سرچ بزنید.
اگر افزونه mysqli فعال باشه،
در دومین سرچ، باید در لیستی از extensionها قرار داشته باشید که کی از اونها نوشته شده:
extension=mysqli
اگر چنین چیزی پیدا کردین اما در ابتدای اون، از علامت نقطه ویرگول استفاده شده بود، باید اون علامت رو بردارین و فایل رو ذخیره کنید و سرور آپاچی رو از نو راه اندازی کنید(ری استارتش کنید).
اما گاه عبارت extension=mysqli
رو پیدا نکرد، خودتون باید دستی بنویسید. برای این کار باید برید قسمت extension های فایل php.ini.
ابتدا برید به نخستین خط. حالا دوباره کادر جست و جو رو باز کنید و عبارت زیر رو سرچ بزنید:
Dynamic Extensions
بعد صفحه رو کمی به پایین اسکرول کنید تا با لیستی از خطوط که با کلمه extension اغاز شده اند روبرو بشید.
حالا بعد از یکی از اون خط ها اینتر بزنید و عبارت زیر بنویسید
extension=mysqli
و فایل رو ذخیره کنید و ومپ یا زمپ رو ری استارت کنید.
این راه حل برای زمانیه که فایل php.ini دستکاری شده باشه.
پیروز باشید.
Zahra7 2 سال عضو همیار وردپرس
با سلام. من قبلا وردپرس را روی لوکال هاست نصب کرده بودم ولی به خاطر مشکلی که پیش اومد، پاکش کردم و بعد از خرید هاست، الان روی هاستم نصبش کردم. چجوری میتونم روی لوکال هاست هم نصبش کنم که بتونم آفلاین هم باهاش کار کنم؟ همین مراحل را دوباره باید انجام بدم؟
و بعد برای انتشار محتوا روی سایت از لوکال هاست باید چیکار کرد؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا مطالعه بفرمایید:
https://hamyarwp.com/move-live-wordpress-site-to-local-server/
ahmad2018 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام من یک سایت دارم و میخوام سایتم رو با تمام محتویات روی کامپیوتر اجرا کنم چطور باید این کارو بکنم؟؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا مطالعه بفرمایید:
https://hamyarwp.com/move-live-wordpress-site-to-local-server/
nazaniin 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام خسته نباشید ممنون از اموزش خوبتون.فقط من تا اون قسمت رفتم فایل پوشه ای وردپرس رو کپی و جایگزاری کردم تو مسیر زمپ و اون پوشه htdocs و اسم پوشه رو میزارم test تو مرورگر که تایپ میکنم مسیر رو مثل شما ولی این صفحه خوش امدگویی نمیاد میاره not found ممنون میشم راهنماییم کنییییییییییییید
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
تنظیمات phpmyadmin رو انجام دادین؟