امروزه بسیاری از کسب وکارهای آنلاین که از سایت به عنوان یک کانال ارتباطی با مشتریان خود استفاده میکنند از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده میکنند که برای طراحی سایت با این ابزار میتوان روی لوکال هاست کارها مراحل طراحی سایت را انجام داد و سپس آنها را به هاست اصلی منتقل کرد و یا میتوان به طور مستقیم مراحل طراحی سایت را روی هاست اصلی انجام داد. شاید سوالی که برای بسیاری از افراد پیش بیاید این است که فرق لوکال هاست با هاست اصلی چیست و اینکه تست روی لوکال هاست بهتر است یا روی هاست اصلی سایت؟
به علاوه در طول سال موارد متعددی پیش می آید که یک کسب وکار بخواهد ویژگی ها و امکانات جدید به سایت خود اضافه کند و یا تغییراتی را در ویژگی های موجود در سایت ایجاد کند.
در این شرایط به نظر شما بهتر است تیم فنی این کسب وکار تغییرات را مستقیما روی هاست اصلی اعمال کند یا ابتدا تغییرات مورد نظر خود را روی لوکال هاست اجرا کند و بعد از تست اولیه آن و رفع ایرادات احتمالی ، تغییرات را روی هاست اصلی آپلود کند؟
در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس ، در مورد این موضوعات با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد و در مورد فرق لوکال هاست با هاست اصلی توضیحاتی را برای شما بیان خواهیم کرد و در نهایت هم در مورد هر یک از بخشهای زیر به طور جداگانه صحبت خواهیم کرد.
- لوکال هاست در وردپرس چسیت؟
- مزایای استفاده از لوکال هاست در وردپرس چیست؟
- معایب استفاده از لوکال هاست در وردپرس چیست؟
- تست روی لوکال هاست بهتر است یا هاست اصلی؟
لوکال هاست در وردپرس چیست؟
وقتی کاربری یک آدرس URL را در مرورگر خود وارد میکند مرورگر درخواستی را به سمت سرور که در واقع خود یک سیستم کامپیوتری است میفرستد و از آن اطلاعات مربوط به سایت را درخواست میکند سرور هم این اطلاعات را به سمت کامپیوتر کاربر یا در اصطلاح تخصصی client میفرستد و اطلاعات سایت در صفحه مرورگر ، به کاربر نمایش داده میشود.
حال اگر یک کاربر بخواهد اطلاعات مربوط به یک سایت در حال طراحی را روی سیستم خود ببیند قطعا باید آن اطلاعات را از سیستم خود دریافت کند که سیستم خود کاربر در واقع همان لوکال هاست است و معمولا دارای آدرس آی پی 127.0.0.1 است.
برای اینکه بتوانید از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی یا همان لوکال هاست استفاده کنید باید از برخی از برنامه های کاربردی مثل wampp ، xampp ، lamp و یا mamp استفاده کنید.
با استفاده از برنامه هایی مثل xampp میتوانید همزمان 3 ابزار php ، apache و دیتابیس mysql را روی سیستم خود داشته باشید و با راه اندازی آنها در سیستم خود ، به راحتی سایت مورد نظر خود را روی لوکال هاست ایجاد و خطاهای آن را اصلاح کنید و سپس آن را به هاست اصلی سایت خود منتقل کنید.
برای مشاهده نحوه نصب و استفاده از برنامه xampp میتوانید به محتوای نصب وردپرس روی لوکال هاست با xampp در سایت همیاروردپرس مراجعه کنید.
مزایای لوکال هاست در وردپرس چیست؟
در ادامه برای بررسی فرق لوکال هاست با هاست اصلی در این بخش در مورد برخی از مزایای لوکال هاست با شما صحبت خواهیم کرد.
از جمله مزایای استفاده از لوکال هاست در وردپرس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- یکی از بزرگترین مزایای استفاده از لوکال هاست در مراحل مختلف طراحی سایت ، عدم نیاز به اینترنت برای کار با آن است به طوری که حتی اگر سیستم کاربر به اینترنت متصل نباشد میتواند مراحل طراحی و ویرایش صفحات سایت وردپرسی خود را روی لوکال هاست مدیریت کند.
- مزیت دیگر استفاده از لوکال هاست در مراحل طراحی و تست سایت این است که چون تمامی این مراحل روی سیستم لوکال کاربر صورت میگیرد و نیازی به اتصال به اینترنت ندارد سرعت آپلود ، دانلود و جابه جایی فایلها بیشتر است زیرا سرعت آپلود و دانلود محدود به سرعت اینترنت نیست.
- برای طراحی و تست سایت روی سیستم لوکال هاست نیازی به پرداخت هزینه برای خرید هاست نیست به علاوه برای آپلود و جابه جایی فایلها نیازی به اتصال اینترنت و خرید بسته اینترنتی نیست در نتیجه با طراحی اولیه سایت روی لوکال هاست میتوانید هزینه های طراحی سایت را کاهش دهید هر چند مقدار پولی که صرفه جویی میکنید خیلی زیاد نیست!!!
- با استفاده از لوکال هاست در طراحی و تست سایت هیچ محدودیتی در فضای ذخیره سازی داده ها ندارید زیرا به هر حال هر هاستی حجم محدودی برای ذخیره اطلاعات سایت دارد که این محدودیت در لوکال هاست وجود ندارد.
- با استفاده از لوکال هاست برای طراحی سایت میتوانید به هر اندازه که نیاز دارید تست و آزمایش روی بخشهای مختلف سایت خود ایجاد کنید و سرعت پردازش اطلاعات هم در لوکال هاست بسیار بیشتر است
- امکان ایجاد تغییرات در لوکال هاست بسیار ساده است و برای این کار نیازی به استفاده از پنلهای مدیریت هاست مثل سی پنل یا دایرکت ادمین که شاید برای برخی از کاربران کمی پیچیده باشد نیست.
- با استفاده از لوکال هاست برای طراحی سایت امکان از بین رفتن اطلاعات سایت به حداقل میرسد زیرا داده ها و اطلاعات به جای هاست اصلی سایت ، روی سیستم خود کاربر ذخیره شده اند و به راحتی میتوان به آنه دسترسی داشت.
معایب استفاده از لوکال هاست در وردپرس چیست؟
در ادامه این محتوا برای بررسی فرق لوکال هاست با هاست اصلی در این بخش در مورد برخی از معایب لوکال هاست با شما صحبت خواهیم کرد.
استفاده از لوکال هاست در طول طراحی و تست سایت ، در کنار مزایای فراوانی که دارد دارای معایبی هم است که از جمله این معایب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برخی از افزونه ها و پلاگینهای وردپرس که نیاز به اتصال به سرور دارند در سیستم لوکال هاست به درستی کار نمیکنند.
- گاهی پورت مورد استفاده توسط برنامه های کاربردی استفاده از لوکال هاست مثل xampp ، توسط برنامه های دیگر مثل skype اشغال میشوند و در این شرایط امکان استفاده از لوکال هاست وجود ندارد مگر اینکه پورت اشغال شده ، آزاد شود.
- بعد از طراحی سایت روی لوکال هاست برای انتقال آن به هاست اصلی ممکن است مشکلات و چالشهایی برای کاربران ایجاد شود.
تست روی لوکال هاست بهتر است یا هاست اصلی
در این بخش که بخش پایانی این محتوا برای بررسی فرق لوکال هاست با هاست اصلی است به سوالی که در بخش ابتدایی این محتوا مطرح کردیم بازمیگردیم و سعی میکنیم با توجه به نکاتی که در بخشهای قبلی این محتوا به آنها اشاره کردیم به این پرسش پاسخی منطقی بدهیم.
به نظر شما واقعا برای آزمایش سایت وردپرسی ، تست روی لوکال هاست بهتر است یا هاست اصلی؟
با توجه به نکاتی که در این محتوا بیان کردیم قطعا تست سایت روی لوکال هاست دارای مزایای بسیار فراوانی در مقایسه با تست سایت روی هاست اصلی سایت است.
فرض کنید کسب وکاری برای ارتباط با مشتریان خود و فروش محصولاتش یک سایت اینترنتی طراحی کرده است و مدیران این کسب وکار آنلاین ، پس از بررسی و تجزیه و تحلیلهای فراوان به دنبال ایجاد برخی تغییرات در سایت خود و حتی اضافه کردن امکانات و ویژگی های جدید به آن هستند.
در این مثال اگر تیم فنی آن کسب وکار بخواهند به طور مستقیم و از همان ابتدا تغییرات را روی هاست اصلی سایت اعمال کنند فرآیند ایجاد این تغییرات احتمالا چند روز طول خواهد کشید و سایت این کسب وکار که کانال فروش اصلی آن است از دسترس کاربران خارج خواهد شد و در نتیجه قطعا این کسب وکار متحمل ضرر خواهد شد.
به علاوه در طول فرآیند ایجاد تغییرات در سایت به احتمال بسیار زیاد چالشها و باگهایی پیش خواهد آمد که فرآیند اعمال تغییرات در سایت را طولانی تر خواهد کرد.
پس همانطور که در این مثال به خوبی درک کردید اگر فرآیند اعمال تغییرات روی لوکال هاست اجرا و تست شود و سپس از لوکال هاست به هاست اصلی سایت منتقل شود ، میتوان طوری برنامه ریزی کرد که در طول فرآیند ایجاد تغییرات در سایت ، سایت از دسترس کاربران خارج نشود و آن کسب وکار متحمل ضرر ناشی از عدم دسترسی کاربران به سایت و کاهش فروش نشود.
نتیجه گیری
در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس به بررسی فرق لوکال هاست با هاست اصلی پرداختیم و به این پرسش پرتکرار بسیاری از کاربران که “تست روی لوکال هاست بهتر است یا هاست اصلی؟” پرداختیم. امیدواریم این محتوا برای شما عزیزان مفید بوده باشد در پایان اگر هر گونه انتقاد یا پیشنهادی دارید خوشحال میشویم از طریق کانالهای ارتباطی ما در سایت همیاروردپرس با ما در میان بگذارید.
منبع :
hedi 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
وقت به خیر
در درایوی غیر از درایو ویندوز ، رو لوکال ، سایتی طراحی کردم
پس از نصب ویندوز ،برای بازیابی و نصب مجدد چه کارهایی باید انجام بدم ؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه بک آپی نگرفتید که نمیشه قبلی رو برگردوند. باید مجدد از نو زمپ نصب کنید و وردپرس رو راه اندازی کنید.
نگین
با سلام و عرض وقت بخیر
من میخام یک سایت طراحی کنم که امکان بارگذاری مطالب و پی دی اف و فایل و اطالاعات شخصی کارکنان و اینجور مسائل رو داشته باشه..اما محدودیتی که برای من وجود داره اینکه نمیخام در فضای اینترنت منتشر بشه و در واقع میخام فقط اعضای یک سازمان بهش دسترسی داشته باشن ….یعنی اطلاعاتی که داخل این سایت گذاشته میشه محرمانه باشه…
حالاسه تا سوال دارم : 1- اگر راهی برای این درخواستم دارید ممنون میشم راهنماییم کنید
2- استفاده از لوکال هاست در این مورد مناسبه ؟ یعنی من سایتمو همیشه بذارم رو لوکال هاست بمونه و اونو به هاست اصلی انتقال ندم که بخاد دیتا ها رو رو نت پخش کنه…
3- امنیت لوکال هاست به چه اندازه است ؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله بهترین گزینه همان لوکال هاست هستش و امنیتش هم با افزونه های امنیتی وردپرس تامین میشه
z amiri 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام روزتون بخیر
من لوکال هاست رو برای اولین بار اجرا کردم و قالب جدیدی که خریدم هم روی اون اجرا کردم
حالا میخوام بکاپ سایتمو که رو هاست سی پنل گرفتم بریزم تو پوشه xampp . و قالب جدید رو رو سایتم تست کنم. آیا این راه درسته؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله میشه به شرطی اینکه بک آپ شما کامل باشه.
محمد جواد
سلام . ببخشید من یه سایت ساختم که در لوکال به خوبی اجرا میشه ولی در هاست اصلی مشکلاتی داره . پشتیبانی که میدم میگن مشکل از اسکریپته !!
چجوری میشه که در لوکال اجرا کنه مثلا تاریخ آخرین ورود یا اضافه کردن محصول ولی در هاست اصلی مشکل داشته باشه ؟!!
امیررضا 9 سال عضو همیار وردپرس
با سلام می خواستم سوال کنم چطوری می تونم فول بک آپ رو روی لوکال هاست(xamp)ریستور کنم؟
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
در لوکال هاست
پوشه نظیر public_html با نام htdocs در محل نصب xamp قرار دارد فایل های بک اپ را در انجا قرار دهید
اما در مورد دیتابیس بخث کمی فرق می کند
فایل دیتابیس شامل ادرس سایت و هاست هم میشود که باید ابتدا این فایل را با یک ویرایشگر باز کنید و تمام جاهایی که این ادرس هست را به ادرس لوکال هاست تغییر دهید
و بعد از دیتابیس استفاده کنید.
حمید
سلام، چطور می تونیم تمام سایتمون رو که روی ساب دامین ساختیم به سایت اصلی بیاریم؟ آیا فقط کپی کردنه یا کار دیگه ای هم باید انجام بدیم؟
محمد جواد فرکاریان 10 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا سوالتون رو واضح تر بیان کنید
تشکر
مانی رضویزاده
Xamp و wamp روی ویندوز ۸ فوقالعاده کند عمل میکنند و هکهای موجود واسه من جواب نداد. شما چی توصیه میکنید؟
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام من از xampp در ویندوز ۸ استفاده می کنم و سرعت مناسبی هم داره البته در همیار وردپرس روش های جایگزین هم ذکر کردند که من چون تست نکردم نمی تونم بگم کدوم بهتره.
جواد نادری
ممنونم. مقاله خوبی بود
Hossein
سلام . من مشکلی که همیشه با لوکال هاست دارم اینه که چیزهای ریسپانسیو تو قالبم رو باز نمیکنه با قالب رو خیلی بد باز میکنه اما رو هاست اصلی مشکلی نداره ! بیشتر نرم افزار ها مثل Xamp , wamp , easy php رو امتحان کردم اما باز اینجوری بوده . میشه لطفا کمک کنید و بگید که آیا مشکل از منه یا کلا لوکال هاست اینجوریــه ؟؟!! ممنون
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام همینطور که در این مقاله هم گفتیم احتمال اینکه مشکل از لوکال هاست باشه زیاده برای امتحان همون قالبی که روی لوکال باهاش مشکل دارید رو روی هاست هم نست بگیرید.
خرید گوشی موبایل قسطی
ممنون اونوقت وقتی قالب را امتحان میکنیم روی لوکال هاست میشه لوکال هاست را مثل روز اولش کرد.یعنی امتحان کنیم برگردونیم و دوباره امتحان کنیم که واقعا تست کرده باشیم و خطای احتمالی حذف بشه؟
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام شما در لوکال هاست می توانید بی نهایت سایت درست کنید و همه چیز مثل کار کردن در هاست اصلی هست در ضمن این مطلب هم درباره ریست وردپرس می تونه کمکتون کنه.