لیست ایمیل خود را چند برابر کنید


آخرین بروزرسانی در ۱۷ خرداد

بازاریابی ایمیلی با خرید بانک های ایمیل و معایب آن

یکی ازمهمترین قسمت های فرآیند بازاریابی ایمیلی، تهیه لیست یا بانک ایمیل مقصد میباشید. برای تهیه چنین لیستی جهت ارسال ایمیل انبوه، ساده ترین و در عین حال نامطمئن ترین روش، خرید بانک های ایمیل از اینترنت می باشد. در این روش معمولا پکیج های مختلف با دسته بندی های مختلفی ارائه میشود که متقاضی با توجه به هدف خود و شناخت نسبی ای که از مخاطبان احتمالی خود دارد با صرف هزینه  پکیج مورد نظر خود را تهیه و اقدام به ارسال ایمیل انبوه میکند. در این روش مخاطبان شما متقاضی دریافت ایمیل شما نبوده و شما در واقع حدس می زنید که ممکن است محتوای ایمیل شما برای آن گروه مخاطبان خاص مفید یا مورد نیاز باشد. این روش با وجود سادگی دارای معایب زیر می باشد

  1. لیست ایمیلی که خریداری کردید لزوما دارای آدرس ایمیل های معتبر نباشد. تعداد زیادی از این آدرس ها ممکن وجود خارجی نداشته یا دیگر مورد استفاده کاربر مربوطه نباشند (اینگونه لیست ها را میتوان با استفاده از نرم افزار های خاص تست و آدرس های نامعتبر را از آن حذف کرد)
  2. شما لیستی در زمینه تخصصی خاص تهیه کردید (مثلا لیست ایمیل شرکت های ساختمانی ایران) در مورد چنین لیست هایی هیچ تضمینی وجود ندارد که این لیست کامل و بروز بوده و حاوی تمامی اطلاعات مورد نیاز شما در زمینه تخصصی ساختمان باشد (باید این نکته در نظر داشت که بسیاری افراد از ایمیل شخصی خود بجای ایمیل شرکتی استفاده می کنند.
  3. یکی از ناکارآمد ترین لیست های ایمیل می تواند چنین عنوانی را داشته باشد (لیست ایمیل های یاهو کاربران ایران) ارسال ایمیل به چنین لیستی معمولا نتایج ضعیفی از نظر بازاریابی در پی دارد که در مقابل هزینه های آن از جمله هزینه خرید این بانک و هزینه ارسال ایمیل به این تعداد مخاطب زیاد و بی هدف واقعا مقرون به صرفه نمی باشد.
  4. از خرید  لیست های بدون عنوان که مربوط به دسته بندی خاص با محدود جغرافیایی مشخص نمی باشند اکیدا صرف نظر کنید چون مسلما شما نمیخواهید ایمیل ارسالی شما که بابت آن هزینه کرده اید مثلا برای شخصی در گینه بیسائو ارسال شود ! J
  5. اسپم شدن بزرگترین خطری ایست که ایمیل های انبوه به اهداف نامشخص را تهدید میکند. ایمیلی اسپم میشود که دریافت کننده ایمیل متقاضی آن نبوده و دل خوشی هم از دریافت چنین ایمیل هایی نداشته باشد. خیلی از سرویس های ارسال کننده ایمیل مثل جی میل gmail.com نیز در صورتی که متوجه شوند که تعداد زیادی ایمیل از طریق اکانت شما ارسال میگردد خیلی سریع شما را در لیست اسپمرها (هرزه نگارها) قرار داده و از ارسال ایمیل های بیشتر جلوگیری میکنند.

email-marketing

خرید بانک ایمیل را متوقف کنید و لیست ایمیل Opt-in خودتان را بسازید

مخاطبین اصلی و واقعی شما کسانی هستند که از سایت شما بازدید کرده و با توجه به محتوای ارائه شده در سایتتان مایل هستند در آینده نیز از اطلاعات یا سرویس های شما مطلع شوند. برای اینکه شما بتوانید آدرس ایمیل آنها را بدست آورید ساده ترین راه این است از آنها درخواست کنید. در صورتیکه بازدید کننده های سایت شما مایل به دریافت ایمیل از طرف شما باشند به درخواست شما جواب مثبت داده و ایمیل خود را ثبت میکنند. لیستی که از این آدرس های ایمیل تهیه میشود به لیست Opt-in ایمیل معروف است و وجه تمایز آن با بانک ها و لیست های ایمیل انبوه که فروخته میشوند این است که کاربران با تمایل شخصی خودشان آدرس ایمیلشان را در اختیار شما قرار داده اند و بالطبع ارسال ایمیل به چنین لیستی هرچند که در ابتدا کوچک و محدود باشد، نتایج موثرتری نسبت یه ارسال ایمیل های انبوه و بی هدف در پی دارد.

  ساخت ربات تلگرام وردپرس بدون استفاده از افزونه

لیست ایمیل Opt-in خود را با استفاده از پنجره های Popup چند برابر کنید

برای تهیه لیست ایمیل Opt-in روش های مختلفی وجود دارد که ساده ترین و قدیمی ترین آن قرار دادن فرم خبرنامه در سایت است. این فرم ساده دارای تنها یک ورودی برای دریافت ایمیل کاربران می باشد و پیچیدگی های فرم های ثبت نام را نداشته و معمولا تنها برای دریافت ایمیل و نام کاربر طراحی می گردد. این فرم ها معمولا بصورت ثابت در قسمتی از صفحه اول سایت قرار گرفته و در نگاه اول معمولا خیلی جلب توجه نمی کنند. اما با یک روش ساده و موثر میتوان کاربران را به دیدن این فرم و ورود اطلاعات تشویق نمود. در هر حال در نظر داشته باشید برای تهیه لیست Opt-in ایمیل، تمایل کاربر برای ورود اطلاعات، شرط اصلی است. اما وب مسترها می توانند با استفاده از یک تکنیک ساده کاربران را به انجام این کار تشویق کنند. یکی از موثرترین روش ها که بطور چشمگیری درصد مشارکت کاربران برای ورود اطلاعات را افزایش داده و در نتیجه لیست ایمیل Opt-in شما را بزرگتر میکند، قرار دادن فرم دریافت ایمیل در پنجره پاپ آپ هنگام ورود به صفحه اصلی یا صفحات فرود Landing Page ها میباشد. پنجره ها یا فرم های پاپ آپ Popup معمولا در پس زمینه تیره روی صفحه زیرین خود باز می شوند و در آن ها از کاربر درخواست میشود تا اطلاعات تماس خود (معمولا ایمیل و نام) خود را وارد کند. استفاده از این روش تاثیر قابل توجهی در جلب توجه مخاطبان و تبادل اطلاعات با سایت دارد و موجب میشود تا لیست ایمیل  Opt-in شما با سرعت بیشتری بزرگتر شود.

 popup

معرفی افزونه نینجا پاپ آپز، برای ایجاد پنجره های پاپ آپ Popup حرفه ای و جذاب

در قسمت قبل  در مورد تاثیر فرم های پاپ آپ Popup در ترغیب کاربران جهت تبادل اطلاعات با وبسایت صحبت شد. در این قسمت  افزونه ای را به شما معرفی می کنم که با استفاده از آن قادر خواهید بود با صرف کمترین وقت و هزینه به سایت خود فرم های پاپ آپ Popup جذاب و حرفه ای اضافه کرده و لیست ایمیل Opt-in خود را در کمترین زمان و موثرترین روش ایجاد و یا بهبود دهید. این افزونه دارای تعداد زیادی پوسته گرافیکی جذاب  برای ایجاد فرم های پاپ آپ بوده که برای اولین بار در مارکت همیار وردپرس بصورت کاملا فارسی و راستچین ارائه شده است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه این محصول در ژاکت مراجعه نمائید.

صفحه این محصول در ژاکت

 

معرفی افزونه پاپ آپ لایه ای Layered Popups

ا استفاده از این افزونه قادر خواهید بود لایه های مختلف با محتوای دلخواه ایجاد کرده و به هرلایه حرکت دهید. همچنین قادر خواهید بود فرم های تماس یا اشتراک ایجکسی درون پاپ آپ خود گذاشته که این فرم ها قادر به اتصال به ۲۶ ارائه دهنده ایمیل مارکتینگ معروف دنیا می باشند.
(MailChimp, AWeber, Constant Contact, GetResponse, iContact, Mad Mimi, Sendy, Interspire, Benchmark, Campaign Monitor, ActiveCampaign, MailPoet (WYSIJA), SendPress, MailerLite, Your Mailing List Provider (YMLP), Ontraport (Office Auto Pilot), FreshMail, SendReach, SalesAutoPilot (MailMaster), Direct Mail for Mac OS X, Customer.io, E-goi, Elastic Email, SendGrid MyMail and MailWizz)

این افزونه به شما این امکان را می دهد که در ۵ رویداد مختلف پاپ آپ خود را در وبسایت نمایش دهید (۱٫ لود برگه/نوشته ۲٫خروج ازبرگه/نوشته ۳٫اسکرول برگه/نوشته ۴٫غیرفعال شدن کاربر ۵٫کلیک بر روی هر عنصر دلخواه)

برای اطلاعات بیشتر به صفحه این محصول در ژاکت مراجعه نمائید.

صفحه این محصول در ژاکت

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 8 سال عضو همیار وردپرس

    لینک این مطلب “در مارکت به این مطلب” ارور 404 میده به خاطر اینکه /wordpress قبلش داره لطفا درست کنید

  2. سلام.
    وقت بخیر.

    تنها سوالی که برای من بوجود اومده اینه که:
    بعد از دریافت ایمیل های کاربران ارسال ایمیل برای آن ها به چه صورته؟

  3. لینک نینجا پاپ(داخل مطلب) ارور ۴۰۴ میده. احتمالا عوضش کردین.

  4. بلی یا MyMail هماهنگه

  5. سلام من میخواستم این پلاگین رو خریداری کنم ولی نمیدونم از چه پلاگینی برای ارسال ایمیل گروهی استفاده کنم که با هم همخوانی داشته باشن آیا اون پلاگین mymail اگر اشتباه نکن با این پلاگین مچ هستن ؟