لیست کامل الگوریتم های گوگل

لیست کامل الگوریتم های گوگل

یک سایت جهت رسیدن به رتبه‌های خوب در نتایج، باید اصول مهم و تاثیرگذار گوگل را درنظر بگیرد. اگر یک سایت برای افزایش سرعت نتیجه‌ گیری از روش‌های سئو کلاه سیاه استفاده کند و سعی در گول زدن گوگل داشته باشد، با سدهای محکم انواع مختلف الگوریتم گوگل مواجه خواهد شد. الگوریتم‌ های گوگل حکم پلیسانی وظیفه‌ شناس را در دنیای عظیم سئو دارند. طی این مطلب قصد داریم ضمن ذکر انواع مختلف الگوریتم گوگل، وظایف آن‌ها را نیز شرح دهیم. با ما همراه باشید.

محبوب ترین الگوریتم گوگل : الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا سعی دارد تا بگوید جوهره اصلی یک سایت، محتوای آن است. این الگوریتم گوگل وظیفه دارد تا کیفیت محتوای تولیدی سایت شما را با دقت مورد بررسی قرار دهد. پاندا اگر پی ببرد محتوای سایتی فاقد ارزش لازم است و نمی‌تواند مخاطبان را راضی نگه دارد، خیلی زود اقدام به جریمه سایت می‌کند. جهت اینکه از شمشیر دو لبه الگوریتم پاندا در امان باشید، باید کیفیت محتوای قرارگرفته در سایت خود را با دقت مورد بررسی قرار دهید. این محتوا به‌هیچ‌ عنوان نباید کپی باشد؛ اگر گوگل تشخیص دهد که محتوای تولیدی صرفا کپی از مطالب دیگر است، در سریع‌ترین زمان ممکن سایتتان را جریمه کرده و اجازه نمی‌دهد که سایت شما در کلمه کلیدی مورد نظر (و یا حتی کلمات دیگر) به رتبه خوبی در نتایج گوگل دست پیدا کند. الگوریتم پاندا اهمیت زیادی به کاربرپسند بودن مطالب سایت می‌دهد؛ در صورتی که یک کاربر زمان نسبتا قابل قبولی را در یکی از صفحات سایت شما بگذراند و به جواب خود برسد، گوگل امتیاز ویژه‌ای را برای شما در نظر گرفته و سایت‌ تان را جزو نتایج اولیه در صفحه نتایج گوگل قرار می‌دهد.

الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم مرغ مگس خوار به مانند الگوریم پاندا به محتوای تولیدی سایت‌ها اهمیت ویژه‌ای می‌دهد. این الگوریتم گوگل به این منظور معرفی شد تا محتواهایی را که در بطن خود از کیورد استافینگ استفاده کرده‌اند، شناسایی کند. اکنون ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شود که کیورد استافینگ به چه معناست؟ استفاده بیش‌ازحد از یک کلمه کلیدی در قلب متن را کیورد استافینگ می‌گویند. در زمان گذشته و پیش از معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار، سایت‌ها سعی می‌کردند با بمباران محتوای خود از کلمات کلیدی مختلف، مطلب خود را در نتایج گوگل به رتبه‌های برتر برسانند؛ اما با معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار تمام نقشه‌های این سایت‌ها نقش بر آب شد و این سایت‌ها با جربمه‌های سنگینی مواجه شدند. کیورد استافینگ یکی از روش‌های قدیمی سئو کلاه سیاه جهت افزایش سرعت در رسیدن به نتایج اولیه گوگل بود که پس از معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار، تا حد زیادی کنار گذاشته شد.

الگوریتم پنگوئن

در گذشته سایت‌ها جهت افزایش اعتبار صفحات خود و رسیدن به رتبه‌های برتر در کلمات کلیدی خاص، به شکل گسترده‌ای لینک‌ سازی داخلی و خارجی انجام می‌دادند. کار به جایی رسیده بود که سایت‌ها دیگر اهمیتی به محتوای تولیدی خود نمی‌دادند و تنها به‌ واسطه لینک‌ سازی مطالب خود را در کلمات کلیدی خاص به رتبه‌های اولیه نتایج گوگل می‌رساندند. در این زمان بود که گوگل با معرفی الگوریتم پنگوئن مانع از پیشرفت سایت‌ های خلافکار شد. الگوریتم پنگوئن سایت‌هایی را که محتواهایی بی‌ارزش تولید کرده و سعی می‌کردند تا صرفا با لینک‌سازی داخلی و خارجی مطلب خود را در نتایج بالا بیاورند شناسایی کرده و به بدترین شکل ممکن آن‌ها را جریمه کرد. لینک‌ سازی داخلی و خارجی امروزه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اما دیگر سایت‌ها مثل قبل قادر نیستند با لینک‌ سازی افراطی به نتایج مطلوب برسند. سایت‌ها اکنون جهت لینک‌ سازی باید به چگالی آن و همچنین انکرتکست‌ های مدنظرشان نیز توجه کنند که شاهد نتیجه‌ ای ویرانگر نباشند و با جریمه گوگل مواجه نشوند.

الگوریتم رنک برین

گوگل طی سالیان اخیر تمام سعی خود را انجام داده تا نتایجی را در رتبه‌های برتر قرار دهد که ارتباط معنایی خوبی با خواسته‌ های کاربران داشته و به خوبی پاسخ آن‌ها را بدهد. الگوریتم رنک برین به این منظور از سوی گوگل معرفی شد که محتوای تولید شده در سایت‌ها را به دقت بررسی کرده و با بهبود ارتباط معنایی آن با خواسته کاربران، بهترین نتیجه را مشخص کند. درواقع این الگوریتم تنها به نیاز و خواسته کاربر اهمیت می‌دهد. این الگوریتم گوگل جهت حداکثر کارایی سعی می‌کند تا معنای دقیق کوئری‌ها را درک کرده، موقعیت جغرافیایی را بسنجد و حتی سابقه جستجوی کاربر را بررسی کند. درواقع الگوریتم رنک برین تمام تلاش خود را می‌کند تا بهترین نتایج ممکن را برای کاربران به تصویر بکشد تا آن‌ها دیگر نیاز به جستجوهای اضافی نداشته باشند.

الگوریتم برت

الگوریتم برت تغییری انقلابی در درک خواسته‌ های کاربران ایجاد کرد که در نوع خود خارق‌العاده بود. درواقع این الگوریتم گوگل به منظور راحتی هرچه بیشتر کاربران جهت جستجو طراحی شد. این الگوریتم در نخستین اقدام مهمش سعی کرد تا غلط‌های املایی کاربران را به آن‌ها گوشزد کرده و نتایج مرتبط با کلمات درست را به آن‌ها نشان دهد. یکی دیگر از ویژگی‌های جالب الگوریتم برت درک آن از عبارات محاوره‌ای است؛ این الگوریتم حتی به شکل محاوره‌ای پیشنهادات جستجوی مختلفی را به شما پیشنهاد می‌دهد که در نوع خود جالب توجه است.

الگوریتم کبوتر

الگوریتم کبوتر منجر به تحولی عظیم در حوزه کسب‌ و کارهای محلی شد. این الگوریتم گوگل با این هدف طراحی شد که طبق خواسته کاربران، نزدیک‌ترین کسب‌ و کارهای مورد نظر آنان را معرفی کند. تصور کنید که سعی دارید غذا سفارش داده یا قصد دارید به یک رستوران در نزدیکی محل حضورتان بروید؛ در این شرایط اگر در گوگل به دنبال یک رستوران باشید، نزدیک‌ترین رستوران‌ها به محل حضورتان به شما معرفی خواهد شد. این قابلیت جذاب را مدیون الگوریتم کبوتر هستیم. به‌واسطه این الگوریتم گوگل هم کسب‌ و کارهای محلی به سوددهی می‌رسند و هم کاربران به نتیجه دلخواه خود دست پیدا می‌کنند.

الگوریتم سندباکس

اگر یک سایت جدید راه‌اندازی کنید، ممکن است بعد از ماه‌ها فعالیت نتوانید به نتایج مورد نظر خود دست پیدا کرده و به رتبه‌های برتر گوگل برسید. این الگوریتم سندباکس است که به شما اجازه نمی‌دهد اصطلاحا ره صد ساله را یک شبه طی کنید. این الگوریتم گوگل قصد دارد با این کار شما را آزمایش کرده و پی ببرد که محتوای تولیدی شما تا چه حد می‌تواند مفید باشد. یک سایت تازه‌ تاسیس جهت خارج شدن از وضعیت الگوریتم سندباکس باید به تولید محتوای جذاب ادامه داده و از دست زدن به روش‌های مختلف سئو کلاه سیاه پرهیز کند. راه‌حل خارج شدن از سندباکس چیست؟ یک سایت جدید با تولید متحوای منظم و باارزش، لینک‌ سازی داخلی اصولی، بهبود سرعت و به طور کلی رعایت اصول ساده سئو کلاه سفید می‌تواند با سرعت بیشتری از این حالت خارج شود. البته نمی‌توان به طور دقیق زمان مشخصی را برای خروج از این حالت تعیین کرد.

الگوریتم گورخر

امروزه فروشگاه‌های اینترنتی نقش مهمی را در زندگی انسان‌ها ایفا می‌کنند. افراد به دلیل مشغله کاری و نبود وقت کافی تصمیم می‌گیرند که اکثر خریدهای خود را به شکل غیرحضوری و آنلاین انجام دهند. فروشگاه‌ های اینترنتی زیادی وجود دارند که متقاضیان می‌توانند به آن‌ها مراجعه کرده و خرید خود را انجام دهند. نکته حائز اهمیت برای کاربران آن است که هنگام جستجو جهت انتخاب فروشگاه اینترنتی، به فروشگاه‌ هایی برسند که کیفیت قابل قبولی داشته و آن‌ها را راضی کند. گوگل جهت بررسی سایت‌های فروشگاهی و کیفیت آن‌ها الگوریتمی به نام الگوریتم گورخر را طراحی کرد. ازجمله مهم‌ترین اقداماتی که باعث می‌شود این الگوریتم گوگل باعث افزایش رشد سایت فروشگاهی شما شود، می‌توان به ریسپانسیو بودن سایت و کاربرپسند بودن قالب و محتوای سایت اشاره کرد.
منبع

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

مطالب زیر را حتما بخوانید