
پلتفرم رایگان وردپرس با رابط کاربری آسان و فوقالعادهای که دارد موفق شده کاربران زیادی به خصوص افراد مبتدی را به سمت خود جلب کند به گونهای که بدون نیاز به دانش برنامهنویسی و داشتن تخصص خاصی میتوانند در محیط این سیستم مدیریت محتوای جذاب کار و وبسایت خود را به رایگان طراحی و پیادهسازی کنند؛ اما ممکن است در طول طراحی سایت و استفاده از وردپرس شاهد بروز مشکلات و خطاهایی باشید که شما را نگران و هراسان کند اما جای هیچگونه نگرانی نیست چرا که هر خطایی به راحتی رفع میشود. یکی از این خطاهای رایج، خطای Memory Exhausted در وردپرس میباشد. این خطا به راحتی و با افزایش حافظه PHP قابل رفع شدن است. به احتمال زیاد اکنون که این مقاله را میخوانید با این خطا مواجه هستید و به دنبال راهی برای برطرف کردن مشکل میباشید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با دلایل بروز خطای Memory Exhausted و راههای رفع آن آشنا شوید.
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- خطای Memory Exhausted در وردپرس چیست؟
- نحوه برطرف کردن خطای Memory Exhausted
- افزایش محدودیت حافظه PHP با ویرایش فایل wp-config.php
- حذف یا غیرفعالسازی افزونههای غیرضروری
- ارتباط با شرکت هاستینگ
خطای Memory Exhausted در وردپرس چیست؟
خطاهای بسیاری در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود دارد که احتمالا در حین طراحی و راهاندازی وبسایت با انواع آن روبرو شدهاید که خطای Memory Exhausted در وردپرس یکی از انواع آنهاست. خطای Memory Exhausted یک نوع خطای رایج وردپرس میباشد که ناشی از کمبود حافظه PHP است و به همین دلیل نیز بروز میکند. پلتفرم وردپرس به زبان PHP نوشته شده که یک زبان برنامهنویسی سمت سرور است؛ هر وبسایتی به یک سرور و هر سرور به حافظه نیاز دارد تا بتواند به درستی کار و برنامهها را اجرا کند. سرویسدهندگان هاست میزان مشخص و محدودی از حافظه را به PHP اختصاص میدهند و زمانی که وردپرس شما به حافظه بیشتری احتیاج داشته باشد این خطا نمایش داده میشود. اگر اقدامات لازم را برای بهبود و افزایش محدودیت حافظه انجام ندهید، وبسایت شما قادر به بارگذاری نیست و پیغام خطایی به شما نشان میدهد که به آن خطای Memory Exhausted گفته میشود.
این مشکل به راحتی با افزایش محدودیت حافظه PHP در وردپرس قابل رفع شدن است.
نحوه برطرف کردن خطای Memory Exhausted
قبل از شروع کردن هر اقدامی برای برطرف کردن این ارور، لازم است با وردپرس آشنایی کاملی داشته باشید، در غیر این صورت میبایست آموزش وردپرس را به صورت کامل فرا گرفته و پس از آن نسبت به رفع هر گونه خطا اقدام نمایید. در ادامه نحوه برطرف کردن این مشکل را به شما آموزش خواهیم داد.
-
افزایش محدودیت حافظه PHP با ویرایش فایل wp-config.php
به منظور رفع خطای Memory Exhausted در وردپرس و برای افزایش محدودیت حافظه PHP میتوانید از دو طریق دسترسی مستقیم به هاست و یا یکی از سرویسدهندههای FTP به فایل wp-config.php دست پیدا کنید.
برای استفاده از روش دسترسی مستقیم به هاست میبایست وارد حساب هاست سی پنل خود شوید، از مسیر File manager و سپس public_html فایل wp-config.php را بیابید، آن را ویرایش و قطعه کد زیر را قبل از جمله ‘/* That’s all, stop editing! Happy publishing. */ قرار دهید.
define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’ );
این قطعه کد موجب میشود تا حافظه php وردپرس را به 256MB افزایش دهد. پس از افزودن قطعه کد به این فایل فراموش نکنید که تغییرات ایجاد شده را ذخیره کنید.
روش دیگری که میتوانید به فایل wp-config.php دسترسی پیدا کنید با کمک سرویس دهنده FTP مانند Filezilla میباشد که با اتصال به هاست خود میتوانید فایل موردنظر خود را پیدا و قطعه کد فوق را به آن اضافه کنید.
پس از انجام این کار به وبسایت خود مراجعه و بررسی کنید که مشکل برطرف شده است یا خیر.
-
حذف یا غیرفعالسازی افزونههای غیرضروری
از دیگر دلایل مهمی که موجب نمایش خطای Memory Exhausted در وردپرس میشود وجود افزونههای فراوان است؛ اگر با افزودن قطعه کد به فایل wp-config.php خطای Memory Exhaustedبرطرف نشد میتوانید برخی افزونههای غیرضروری که بلااستفاده هستند و فضای قابل توجهی از هاست را اشغال میکنند را غیرفعال و یا حذف کنید تا بخشی از فضای هاست شما آزاد شود؛ پس حذف پلاگینهای اضافی به وبسایت خود مراجعه کنید و ببینید که مشکل برطرف شده است یا خیر.
-
ارتباط با شرکت هاستینگ
در صورتی که مشکل محدودیت حافظه PHP وردپرس شما با راهکارهایی که در بالا آموزش دادیم برطرف نشد به این معنی است که ارائه دهنده هاستینگ وبسایت به شما اجازه نمیدهد محدودیت حافظه PHP را به صورت دستی افزایش دهید و باید از ارائه دهنده میزبانی وب خود درخواست کنید که محدودیت حافظه PHP وردپرس شما را به افزایش و مشکل را برطرف نمایند.
سخن آخر
همانگونه که کار کردن با سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس بسیار آسان است و کلیه افراد حتی مبتدیان را تشویق به استفاده از این پتلفرم رایگان نموده و در کنار قابلیتها و امکانات پیشرفته و متعددی که دارد گاهی اوقات در موقعیتها و زمانهای مختلف خطاهای گوناگونی را نمایش میدهد و شما را از وجود مشکلاتی که در سایت وردپرسی رخ میدهد آگاه میکند؛ افراد به خصوص کسانی که آشنایی چندانی در زمینه طراحی سایت با وردپرس ندارند در هنگام روبرو شدن با این خطاها عکسالعمل شدیدی از خود نشان میدهند و بسیار وحشتزده میشوند. توصیه ما به شما این است در این مواقع به هیچ وجه نگران نشوید زیرا همین نگرانیهای بیجا موجب میشود دست به اقداماتی بزنید که منجر به از دست رفتن کلیه اطلاعات و یا وبسایت شما گردد؛ در این مقاله به معرفی یکی از این خطاهای رایج که خطای Memory Exhausted در وردپرس نام دارد پرداختیم و روشهای برطرف کردن آن را نیز به شما آموزش دادیم، این مشکل به دلیل کمبود حافظه ظاهر میشود و به سرعت با اقداماتی که در این مقاله ذکر کردیم قابل رفع شدن است. شما میتوانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه ها با ما مطرح کنید؛ همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برای شما مفید بود، خوشحال میشویم آن را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
منابع:
دیزاینر
سلام من سایت رو تنظیم کردم اینجوری بدون www باز بشه اون مشکلی نداره تا اینجا بعد سایت رو با www دیگه باز نمیکنه و صفحه سفید میاد و مشکل دومم اینه صفحه ورود وردپرس رو که میزنی وارد نمیشه و اون افکت همیشگی وردپرس که میگه خطا در ورود نمیاد اصلا نمیگه خطا در ورود فقط صفحه دوباره لود میشه
تمام پلاگین ها رو حذف کردم درست نشد
رم هاست رو بالا بردم بازم درست نشد
ممنون میشم مشکلو پیدا کنین
زغال سیستم
با سلام
این که در بعضی مواقع هنگام لود سایت و پیشخوان وردپرس صفحه سفید میشه و دوباره باید صفحه رو لود کنیم تا نمایش داده بشه چه مشکلیه؟
محمد امین مجیدی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگر از کروم استفاده میکنید این مشکل کروم هستش که من خودم به شخصه با وجودش خیلی اذیت میشم!
Shab ahang
سلام من تازه دارم وورد پرس رو یاد میگیرم تا به حال چند بار مجبور به نصب ورد پرس شدم این بار به دلیل آپلود نشدن عکس ورد پرس رو به روز رسانی کردم که دیگه کلا ارور داد و وارد سایت نشد
این بار دوباره می خواستم ورد نصب کنم ولی هرچی localhost /phpmyadmin رو میزنم صفحه خالی سفید میاد
نمی دونم مشکل چیه لطفا کمکم کنید
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
زمپ رو دوبار نصب کنید.
رحمان
ممنونم ازتون…..
خیلی کاربردی بود…
حسین
سلام، بعد از جابجایی سرور، در قسمت مدیریت ووکامرس، محصولات نمایش داده نمی شوند، وقتی افزونه ها رو غیر فعال میکنم درست میشه ولی مجددا با فعال کردن افزونه ها، محصولات ناپدید میشن، البته این مشکل فقط در قسمت ادمین سایت هست. چه کاری می تونم انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنید.
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
باید ببیند با کدام افزونه تداخل دارد و از ان افزونه استفاده نکنید.یکی یکی افزونه ها را غیر فعال کرده و تست کنید.
mohammad.zarei13800219 10 سال عضو همیار وردپرس
ارور زیر که از فایل فانکشن پوسته هست هم به همین مربوطه ؟
Fatal error: Allowed memory size of 167772160 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /home/saatraap/domains/saatraap.ir/public_html/wp-content/themes/jupiter/functions.php on line 281
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله امکانش وجود داره !
sasan.behmanesh213 10 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
تا چه میزان میشه از طریق wp-config.php رم رو افزایش داد؟ حداکثرش ۵۱۲ هست؟
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله
sasan.behmanesh213 10 سال عضو همیار وردپرس
من میزان حافظه رو افزایش دادم هم از طریق wp-config.php و هم از طریق wp-includes/default-constants.php ولی باز امروز این اخطار بالای پیشخوان اومده : Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/antineti/public_html/wp-config.php on line 83 معنیش چیه؟ چیکار باید بکنم؟ کسی هست مشکل منو حل کنه از داشتن سایت بیزار شدم
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
با پشتیبانی هاست خود حتما صحبت کنید.
saeed
سلام
ممنون از شما بابت این نوشته مفید.
بنده چند روزی هست که در یک قسمت از وردپرس(زمانی که میخوام همه نوشته هارو بیارم) با چنین پیغام خطایی مواجه میشم…با اضافه کردن کد اولیه در فایل wp-config مشکل حل نشد…بعد رفتم سراغ php.ini با اضافه کردن رم از php.ini بازهم مشکل برطرف نشد..بنظرتون باید چه کار کنم؟
حسین
سلام
بسیار ممنون، عالی بود
امیرحسین
سلام وقت به خیر بسیار از مقاله خوبتون ممنونم… یه سوال داشتم من این مشکل بعد 8 ماه سر افزونه contactform7 برام پیش اومده … نمیدونم جرا؟ افزونه غیر معبری هم نیست اخه… ممنون میشم یه توضیحی در این مورد بدید که باید چی کار کنم اگه میخوام دوباره استفادش کنم
و اینکه چرا روی این افزونه همچین چیزی رخ داده؟
مرسی از لطفتون
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دقیقا متوجه نشدم الان مشکل کجاست ؟