ساخت وبسایت چند کاربره وردپرس MU

سلام دوستان عزیز؛
قابلیت جدیدی که پس از انتشار ورژن ۳٫۰ وردپرس به آن اضافه شد، چندکاربره شدن وردپرس بود. با استفاده از این قابلیت می توان چندین سیستم مدیریت محتوای وردپرس را در کنار هم نصب کرد. به عبارتی دیگر به این کار شبکه ای کردن وردپرس هم می گویند.
امروز در این مقاله از همیار وردپرس می خواهم به معرفی وردپرس MU و یا همان وردپرس چندکاربره بپردازم. شما با استفاده از این قابلیت می توانید چندین سایت وردپرسی را با یک پنل مدیریتی، نام کاربری و رمز عبور یکسان مدیریت کنید.

ساخت وبسایت چند کاربره وردپرس MU

وردپرس MU، نسخه ای چند کاربره از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. همچنین یک نرم افزار مناسب برای وبمسترانی است که می خواهند، شبکه ای از وب سایت ها را راه اندازی کنند. این نرم افزار برای سایت های خبری، دانشگاهی، شرکت های بزرگ، وبلاگ های شبکه ای مناسب است.
با استفاده از این ورژن وردپرس می توانید به کاربران خود پیشنهاد ایجاد یک بلاگ جدید را بدهید. در عین حال آن ها می توانند بلاگ مجزایی برای خود داشته باشند و آن را بدون دخالت دیگران مدیریت کنند. شما می توانید برای هر یک از این بلاگ ها، نقش های نامحدودی را تعیین و مدیریت نمایید و به هر یک از آنها دسترسی مجزایی در نظر بگیرید.

ویژگی های وردپرس چند کاربره

در وردپرس MU، افزونه ها و قالب توسط ادمین اصلی کنترل می شوند و کاربران بلاگ های تابع نمی توانند افزونه ها و تم های مورد نظر خود را نصب نمایند. همچنین تمامی افزونه ها و قالب های نصب شده هم می توانند روی تمامی بلاگ ها به اشتراک گذاشته شوند.

مزایای هاست چندکاربره

  • قابلیت ایجاد جامعه کاربری
  • توانایی میزبانی از هزاران کاربر روی یک سایت
  • ایجاد فرصتی برای آماده سازی سرویس میزبانی رایگان به جای سرویس های غیر رایگان
  • قابلیت ایجاد محدودیت ثبت نام  برای ایمیل های دامنه
  • تنظیمات مختلف برای افزودن افزونه ها و امکانات مدیریتی
  • امکان شخصی سازی پنل مدیریتی
  • امکان افزودن پوسته هایی در جهت بالا بردن انتخاب های کاربران
  • محدودیت دسترسی کاربران به تنظیمات قالب
  • امنیت بالا و حفاظت حرفه ای
  • مدیریت نظرات اسپم از طریق افزونه
  آموزش ساخت وبسایت آژانس مسافرتی در وردپرس (راهنمای قدم به قدم)

مزایای وردپرس چندکاربره

تا زمانی که کاربران وردپرس چند کاربره از وبلاگ هایی با نسخه محدود وردپرس استفاده می کنند میتوانند از تم ها و افزونه هایی که ادمین سیستم برای آن ها قرار داده انتخاب و استفاده کنند. از دیگر مزایای وردپرس MU به موارد زیر می توان اشاره کرد:

  1. بدون نیاز به نصب و راه اندازی فقط با یک یوزر و پسورد وبلاگ خود را ایجاد کنید
  2. یک فرصت برای تست وردپرس درایو بدون هیچ ریسکی
  3. به سادگی و بدون هیچ تداخل و نگرانی تم های تست شده وردپرس را انتخاب کرده و استفاده کنید
  4. حفاظت و جلوگیری از ارسال نظرات اسپم

در این آموزش همیار وردپرس به طور خلاصه با وردپرس چندکاربره و مزایای آن آشنا شدیم، حال شما دوستانی که می خواهید چندین سایت وردپرسی راه اندازی کنید، می توانید از همین امروز با استفاده از این قابلیت وردپرس، این کار را انجام دهید. بدون هیچ مشکلی با استفاده از یک پنل مدیریتی مرکزی این سایت ها را اداره نمایید.

جمع بندی کلی!!

اگر خواستید برای شرکت یا ارگانی که در آن مشغول به کار هستید، چندین وبسایت وردپرسی راه اندازی کنید، به شما پیشنهاد می شود که از وردپرس MU استفاده کنید. تا با استفاده از این قابلیت بتوانید در زمان خود، برای راه اندازی و همچنین مدیریت سایت ها صرفه جویی کنید و سریعا به هدف خود دست یابید. حتی برای بروز رسانی افزونه ها و وردپرس فقط لازم است که یکبار آنها را نصب کنید!!

موفق و سربلند باشید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.