آموزش جامع افزایش حجم آپلود در وردپرس

افزایش حجم آپلود در وردپرس افزایش حجم آپلود در وردپرس

اگر وبسایت خود را بر پایه‌ی وردپرس راه‌اندازی کرده‌اید قطعا با مشکل محدودیت حجم آپلود هنگام بارگذاری فایل‌ها در سایت وردپرسی خود روبرو شده‌اید، در این صورت باید با افزایش حجم آپلود در وردپرس این مشکل را حل کنید؛ البته لازم به ذکر است که وجود این مشکل به این سیستم مدیریت محتوای محبوب برنمی‌گردد و از سمت سرور شما نشات می‌گیرد که محدودیت‌هایی بر روی حجم بارگذاری فایل‌ها اعمال می‌کنند و شما دیگر قادر نیستید از طریق بخش بارگذاری رسانه فایلی با حجم بالاتر در وبسایت خود آپلود کنید و با خطا مواجه می‌شوید. اگر این مشکل برای شما نیز رخ داده و به دنبال راه‌حل آن هستید تا پایان این مقاله از سری مقاله‌های آموزش وردپرس با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه این مشکل را رفع و حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس را با چند روش کاملا ساده و کاربردی به راحتی افزایش دهید.

افزایش حجم آپلود در وردپرس

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • حداکثر حجم بارگیری فایل در وردپرس چقدر است؟
  • چگونه حجم فایل بارگذاری در وردپرس را افزایش دهیم؟

حداکثر حجم بارگیری فایل در وردپرس چقدر است؟

وردپرس به طور خودکار حداکثر حجم آپلود فایل در هنگام بارگذاری تصاویر یا رسانه به شما نشان می‌دهد که به طور پیشفرض حداکثر اندازه فایل‌ها برای بارگذاری 2 مگابایت می‌باشد. برای مشاهده‌ی آن می‌توانید به پنل مدیریتی وردپرس مراجعه و از بخش “رسانه”، گزینه‌ی “افزودن” را انتخاب کنید. مطابق تصویر زیر می‌توانید حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس را مشاهده کنید.

max upload size-افزایش حجم آپلود در وردپرس
حداکثر اندازه پرونده برای بارگذاری در وردپرس

چگونه حجم فایل بارگذاری در وردپرس را افزایش دهیم؟

علت اصلی مشکل محدودیت حجم آپلود در وردپرس مربوط به ارائه دهندگان خدمات میزبانی یا هاستینگ سایت شما می‌شوند، در ادامه راه‌حل‌های مناسبی جهت افزایش حجم آپلود در وردپرس به شما معرفی خواهیم کرد.

1. افزایش اندازه آپلود در سایت­‌های چندگانه

اگر در حال نصب سایت‌های چندگانه یا وردپرس شبکه هستید، فقط در صورت مجاز بودن تنظیمات سرور قادر خواهید بود حجم آپلود سایت خود را سفارشی سازی کنید، به عنوان مثال، اگر سرور شما روی 20 مگابایت تنظیم شده باشد، نمی‌توانید اندازه آپلود فایل وردپرس بیش از 20 مگابایت افزایش دهید. برای این کار از طریق تنظیمات پنل مدیریتی برای افزایش حجم آپلود در وردپرس اقدام کنید.

2. ایجاد یا ویرایش فایل php.ini در وردپرس

فایل php.ini مربوط به تنظیمات پیشفرض سرور سایت شما می‌باشد، برای دستیابی به این فایل از طریق FTP یا SFTP به پوشه اصلی سایت وردپرس خود مراجعه و یا از طریق برنامه مدیریت فایل به حساب کاربری هاست سی پنل خود دسترسی پیدا کنید، سپس یک فایل php.ini را باز یا ایجاد و کد زیر را به آن اضافه کنید. “دقت کنید که حتما از سایت خود قبل از انجام این کار بک آپ تهیه کنید”

upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300

3. ویرایش فایل htaccess.

با توجه به وجود برخی محدودیت‌ها در سرور ممکن است قادر نباشید به فایل php.ini دست پیدا کنید، روشی دیگری که می‌توان با استفاده از آن حجم آپلود فایل در وردپرس را افزایش داد ویرایش فایل htaccess. می‌باشد. فایل htaccess. شامل یک سری تنظیمات مختلف سایت می‌باشد که با افزودن قطعه کد زیر شاهد افزایش حجم آپلود در وردپرس خواهید بود. اگر از این روش استفاده می‌کنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!

php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

4. ویرایش فایل wp-config.php

روش دیگر برای افزایش حجم آپلود در وردپرس، ویرایش فایل wp-config.php است. شما باید با استفاده از FTP یا SSH به به دایرکتوری اصلی وردپرس خود دسترسی پیدا کنید و و فایل wp-config.php را برای ویرایش انتخاب نمایید و قطعه کد زیر را به آن بیفزائید. اگر از این روش استفاده می‌کنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!

@ini_set('upload_max_size','64M');
@ini_set('post_max_size','64M');
@ini_set('max_execution_time','300');

5. ویرایش فایل functions.php

اگر با هیچکدام از روش‌های فوق مشکل محدودیت حجم آپلود در وردپرس برطرف نشد، لازم است فایل function.php وردپرس خود را ویرایش کنید و قطعه کد زیر را در آن اضافه کنید. اگر از این روش استفاده می‌کنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!

@ini_set('upload_max_size','64M');
@ini_set('post_max_size','64M');
@ini_set('max_execution_time','300');

6. افزایش حجم آپلود در وردپرس با افزونه Increase Max Upload File size

increase file size- افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس
افزونه Increase Maximum Upload File Size

یکی دیگر از راهکارهای افزایش حجم آپلود استفاده از افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس می‌باشد، اگر به هر دلیلی به نتیجه نرسیدید یا تمایلی به اعمال تغییرات دستی در تنظیمات سرور ندارید استفاده از افزونه Increase Max Upload File size برای شما بهترین گزینه است. افزونه رایگان Increase Max Upload File size با بیش از 80 هزار نصب فعال از مخزن وردپرس قابل نصب می‌باشد و با یک کلیک می‌توانید محدودیت حجم آپلود فایل در وردپرس را به سادگی برطرف کنید.

پس از نصب و فعالسازی افزونه، از پنل مدیریتی وردپرس گزینه Increase Max Upload File size را انتخاب کنید تا مطابق تصویر زیر به تنظیمات افزونه وارد شوید، سپس مقدار اندازه آپلود فایل را تغییر دهید و ذخیره‌­ی تغییرات را انتخاب کنید.

Increase Max Upload File size setting menu
تنظیمات افزونه Increase Max Upload File size
دانلود افزونه Increase Maximum Upload File Size
دانلود افزونه Increase Maximum Upload File Size صفحه افزونه

6. تماس با ارائه دهنده هاستینگ

اگر در وردپرس خود با مشکل محدودیت آپلود فایل روبرو هستید اما نمی‌توانید مشکل را برطرف کنید می‌توانید همیشه با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید تا این کار را برای شما انجام دهد، در ضمن اگر دارای هاست اشتراکی هستید، ممکن است روش‌های فوق کارایی نداشته باشند، در این مواقع باید با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید و بخواهید که میزان محدودیت بارگذاری را برای وردپرس شما افزایش دهند.

آپلود فایل در وردپرس بدون محدودیت

وردپرس، این سیستم مدیریت محتوای محبوب به انعطاف پذیری معروف است و شما متناسب با نیازهای خود می‌توانید آن را سفارشی‌سازی کنید. مشکل محدودیت آپلود فایل نیز یکی از مشکلات اساسی وردپرس می‌باشد، در واقع آپلود فایل‌ها بدون محدودیت در وردپرس یک امکان فوق‌العاده برای مدیران و کاربران وردپرسی به شمار می‌آید. اگر با مشکل محدودیت بارگذاری فایل روبرو هستید در این مقاله چندین راهکار مناسب و آسان جهت افزایش حجم آپلود در وردپرس در اختیار شما قرار دادیم.

شما عزیزان می‌توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منبع: blog.templatetoaster

سوالات متداول

وردپرس به طور خودکار حداکثر حجم آپلود فایل در هنگام بارگذاری تصاویر یا رسانه به شما نشان می‌دهد که به طور پیشفرض حداکثر اندازه فایل‌ها برای بارگذاری 2 مگابایت می‌باشد. برای مشاهده‌ی آن می‌توانید به پنل مدیریتی وردپرس مراجعه و از بخش “رسانه”، گزینه‌ی “افزودن” را انتخاب کنید. این محدودیت باعث بروز چنین خطایی می‌شود.
۱.افزایش اندازه آپلود ۲.ایجاد یا ویرایش فایل php.ini در وردپرس ۳.ویرایش فایل htaccess. ۴.ویرایش فایل wp-config.php ۵.ویرایش فایل functions.php ۶.افزایش حجم آپلود در وردپرس با افزونه Increase Max Upload File size ۷.تماس با ارائه دهنده هاستینگ
فایل php.ini مربوط به تنظیمات پیشفرض سرور سایت شما می‌باشد، برای دستیابی به این فایل از طریق FTP یا SFTP به پوشه اصلی سایت وردپرس خود مراجعه و یا از طریق برنامه مدیریت فایل به حساب کاربری هاست سی پنل خود دسترسی پیدا کنید، سپس یک فایل php.ini را باز یا ایجاد و کد زیر را به آن اضافه کنید. “دقت کنید که حتما از سایت خود قبل از انجام این کار بک آپ تهیه کنید: upload_max_filesize = 64M post_max_size = 64M max_execution_time = 300
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. دمتون گرم، عالی بوداز دومی استفاده کردم و جواب داد.

  2. بسیار عالی بود، ممنون

  3. “internal server error” 
    آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟
    :((
    روش دوم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگه با این روش ها جواب نداد حتماً با پشتیبانی هاست خودتون در میان بگذارید

      با احترام

  4. توی وردپرس 3.8 هیچکدومشون نیست راهنمایی بکنید

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      چی دقیقاً نیست ؟ ما هم روی 3.8 تست کردیم ! لطفاً دقیق تر بفرمایید مشکل رو

      با احترام

  5. عالی بود ممنون از زحمتتون

  6. اتفاقا مشکل من هم همینه که خطای 500 میده وقتی از روش دوم میرم . یعنی وقتی کد ها رو قرار میدم اون خطا ظاهر میشه .

    مشکل من حتی حاد تر هست . من اصلا نمیتونم فایلی رو اپلود کنم .و این اتفاق قبلا نبوده و جدیدا پیش اومده .
    فقط امیدوارم به این کامنت ها جوابی داده بشه . 9 اسفند آخرین کامنت هست و از اون موقع تا حالا جوابی داده نشده

  7. من هرکاری میکنم با روش دوم ارور 500 میده لطفاض راهنمایی کنید ضروریه هاستمم سی پنل هست

  8. پس اسکریپتی که آقای life گفتن کو….!!!

  9. █ سلام و خسته نباشد.
    █ حتما این سوال رو خیلی پرسیدن ولی منم مجبورم بپرسم:
    █ چطور میشه این صفحه رو بصورت اتوماتیک غیرقابل دسترس کرد:
    █http://dl.wordpress98.com/2014/02/
    █ منظورم آرشیو آپلوده…
    █ اگه میتونید لطفا راهنمایی کنید.
    █ ممنون

  10. ممنون از راه حل دوم (htaccess.) به نتیجه رسیدم , سپاسگذارم .