سلام دوستان؛
در قسمت اول این آموزش موارد مورد نیار برای سئوی سایت وردپرسی رو مطرح کردم در این بخش هم ادامه ماجرا رو دنبال میکنیم.
گام هفتم: ایجاد نقشه سایت
شما میتونید سایت خودتون رو جوری درست کنید که در موتور جستجو راه بیفته. یکی از مواردی که بسیار حائز اهمیته و باید حتما بهش توجه بشه استفاده از نقشه ی سایته!
برای این کار من افزونه ی Google XML sitemap plugin رو پیشنهاد میکنم.
گام هشتم: استفاده از گوگل آنالیز برای وردپرس
استفاده از یک آنالیزور برای سایت حتما پیشنهاد میشه! چرا؟؟؟
با استفاده از آنالیز کردن سایت خود میتونید به راحتی و به درستی به اشکالات موجود در آن و روند و عملکرد سایت پی ببرید و برای بهبود آن تلاش کنید.برای داشتن بک آنالیزور قوی من Google Analytics رو پیشنهاد میکنم.
گام نهم: قالب واکنش گرا
در انتخاب قالب بسیار دقت کنید!امروزه باید از قالب های واکنش گرا استفاده کنید. زیرا بسیاری از کاربران شما از گوشی های هوشمند یا تبلت استفاده میکنند.پس این امری بسیار ضزوزی و مهمه!
اما تشخیص قالب ریسپانسیو خود مسئله ی بسیار حساسی هستش.گاهی قالبی با عنوان ریسپانسیو به شما عرضه میشه اما متاسفانه برای تمامی دستگاه ها این خصوصیت رو نداره. برای جلوگیری از این مشکل سعی کنید قالب مورد نظر خودتون رو از سایت های معتبر بگیرید.
گام دهم:کدهای قالب را شخصی سازی کنید
قالبی رو که تهیه میکنید باید از کدهای مناسب و بهینه ای استفاده کرده باشه تا مدام برای شما ارورهای مختلفی رو به همراه نیاره!برای تست این مورد میتونید از مرورگری مثل فایرفاکس استفاده کنید که هم کدها رو نشون میده هم فایرباگ داره!
گام یازدهم: شخصی سازی فایل htaccess.
این فایل ساده در عین حال خیلی کارایی داره و از سرور دستور میگیره و مسیر صفحات رو مشخص میکنه.داشتن همین فایل باعث میشه تا بتونن امنیت سایت رو بالا ببرید یا بهش دستور بدید. در حفظ این فایل بسیار دقت کنید و با دقت کدها رو در آن وارد کنید.
لحظه هاتون شاد