انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر با WP Clone

انتقال وردپرس

اضافه شدن ویدئوی آموزشی توسط محمدرضا خدری در تاریخ 3 تیر 1396

ممکن است جزء آن دسته از افرادی باشید که:

  • ابتدا سایت وردپرسی خود را روی لوکال هاست ایجاد می کنند و بعد از تغییرات لازم، آماده کردن وبسایت و ایجاد چندین نوشته/برگه از آن بک آپ گرفته و میخواهید انتقال وردپرس به هاست اصلی را داشته باشید.
  • و یا اینکه سایت وردپرسی شما روی یک دامین وجود دارد و می خواهید آن را بر روی یک دامین دیگری آن را تنظیم کنید.

انتقال وردپرس

در هر دو صورت شما می خواهید عملیات انتقال وردپرس را از یک سایت وردپرسی یا یک بسته ی وردپرسی انجام دهید. که اگر بخواهید در حالت عادی این کار را انجام دهید، ابتدا باید از فایل ها و سپس دیتابیس بک آپ تهیه کنید که اگر همه‌ی مراحل را درست انجام دهید و از خطر خراب کردن دیتابیس و .. هم بگذرید، سایت شما بعد از کلی کلنجار رفتن، بالاخره منتقل می شود!

راه حل آسان چیست؟

انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر با افزونه WP clone by WP academy به سادگی هر چه تمام تر قابل انجام است و در هر شرایطی می توانید از وردپرس خودتان یک بسته نصب تهیه کنید که می توانید در سایتی دیگر این بسته را فراخوانی کنید.
این کار به حدی ساده است که به هیچ دانشی به جزء نصب وردپرس و افزونه (پلاگین) نیاز نخواهیم داشت!

آموزش انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر با WP Clone

wp-clone-انتقال وردپرس

این افزونه دارای بیش از 300.000 نصب فعال را در مخزن وردپرس دارد و می توان از آن به عنوان برترین افزونه های انتقال وردپرس یاد کرد.

شروع کار با افزونه

برای شروع کار ابتدا افزونه انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر را دریافت نموده و از بخش افزونه های سایت خود آن را نصب نمایید. بعد از نصب این افزونه در بخش پیشخوان سایت وردپرسی شما بخشی با عنوان WP Clone ایجاد شده است.

menu-انتقال وردپرس

تهیه ی بک آپ/ بسته ی نصب از سایت فعلی

backup-انتقال وردپرس

در این قسمت همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید برای این که از وبسایت فعلی یک بسته ی نصب/بک آپ تهیه کنید ابتدا باید گزینه ی Create Backup را انتخاب کنید و بعد از آن روی دکمه ی آبی رنگ کلیک کنید، به این صورت شما می توانید از وبسایت فعلی خودتان یک بک آپ تهیه کنید.
به گزینه ی Restore backup در پایین گزینه ی قبلی دقت کنید؛ اگر افزونه را تازه نصب کنید این گزینه را نخواهید دید اما بعد از اینکه اولین بک آپ خود را بگیرید این گزینه ظاهر می شود و در مقابل آن بک آپ های سیستم شما را نمایش می دهد که می توانید آن ها را حذف یا اینکه لینک آن ها را کپی کنید.

توجه: فایل بک آپی که این افزونه به شما می دهد بصورت یک url می باشد یعنی به شما خود فایل بک آپ را نمی دهد بلکه لینک آن را در اختیار شما قرار می دهد.

شما باید در وبسایتی که می خواهید این فایل بک آپ را فراخوانی کنید لینک فایل را از وبسایت فعلی کپی و وارد وبسایت دوم کنید.

فراخوانی بک آپ/ بسته ی نصب به سایت مقصد

clone-انتقال وردپرس

بعد از اینکه از سایت اول خودتان بک آپ را تهیه کردید می بایست این فایل بک آپ را در سایت مقصد فراخوانی کنید که می توانید به صورت زیر عمل کنید.
ابتدا در سایت مقصد نیز افزونه انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر را نصب و فعال کنید و به بخش تنظیمات افزونه بروید.
در این قسمت بر روی گزینه ی Restore from URL کلیک کنید و گزینه ای که در زیر نمایش داده می شود را هم فعال کنید.

I AGREE Required for “Restore” function: با فعال کردن این گزینه تعیین می کنید که دیتابیس جدید فایل بک آپ شما جایگزین دیتابیس قدیمی شود.

بعد از آن در قسمت Restore from URL لینک فایل بک آپی که در سایت اول تهیه کردید را وارد کنید و در نهایت گزینه ی Restore from URL کلیک کنید تا فایل بک آپ برای شما، سایت اول را جایگزین سایت در حال حاضر کند.

advance setting-انتقال وردپرس

در تصویر بالا هم می توانید اطلاعاتی را از سیستم خودتان مشاهده کنید.

نکته ی خیلی مهم: ممکن است فرایند انتقال به خوبی صورت نگیرد، در این صورت ممکن است شما با صفحه ای سفید مواجه شوید یا اینکه با یک ارور مواجه شوید. این عمل بسیار پیش می آید اما جای نگرانی نیست، کافیست دوباره فرآیند Restore را انجام دهید.

restore-انتقال وردپرس

وقتی با صفحه ای مشابه تصویر بالا مواجه می شوید یعنی فرایند Restore با موفقیت انجام گرفته است و می توانید سایت جدید خود را مشاهده کنید. سایت خود را مشابه سایت اولیه خواهید دید!

در صورتی که سایت اولیه لوکال هاست باشد!

اگر وبسایت اولیه لوکال هاست باشد شما با لینک فایل بک آپ نمی توانید کاری انجام دهید، یعنی نمی توانید در سایت مقصد آن لینک را وارد کنید چرا که آن لینک در لوکال می باشد و وجود خارجی ندارد.

راه حل چیست؟

راه حل به این صورت است که باید لینکی را که در لوکال هاست میگیرید را در یک آدرس بار وارد کنید و آن فایل را از لوکال هاست خودتان دانلود کنید و بر روی سیستم خودتان قرار دهید (البته روی سیستم لوکال بوده است از همان اول فقط مسیر فایل را به محل دلخواه تغییر می دهید).
و در یک هاست آن را آپلود می کنید و آن لینک را به افزونه در سایت مقصد می دهید و باقی مراحل هم که به صورتی که در بالا توضیح دادیم خواهد بود، به همین راحتی:)

یک بار مرور کنیم!

با استفاده از افزونه WP clone می توانیم به راحتی از سایت وردپرسی خودمان یک فایل بک آپ تهیه کنیم و این فایل بک آپ را در هر سایتی که می خواهیم فراخوانی کنیم.
بعد از بک آپ، افزونه به ما لینک فایل را می دهد که می توانیم این لینک را در سایت مقصد وارد کنیم تا سایت ما دقیقا مشابه همان سایت اولیه شود.
فقط یک نکته این که اگر سایت اولیه ما لوکال هاست باشد باید از طریق لینک فایل آن را دانلود کنیم و در یک هاست واقعی آپلود کنیم و در سایت مقصد لینک فایل آپلود شده را بدهیم.

موفق باشید…

ویدئوی آموزشی

دانلود ویدئوی آموزشی

ویدئوی آموزشی

دانلود افزونه wp clone by wp academy

دانلودصفحه افزونه

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام، من میخوام سایت رو از هاست به لوکال هاست منتقل کنم، مراحل رو انجام میدهم، لینک بازیابی رو که کپی میکنم و بر بازیابی کلیلک میکنم، بعد از چند دقیقه با خطای max excutation time مواجه میشم. حجم فایل بک آپ تقریبا 200 مگه، حجم به این زیادی رو نمیشه انتقال داد؟ چیکار باید کنم؟

  2. 8 سال عضو همیار وردپرس

    باسلاام و روزبخیر
    من برای انتقال هاست و دامینم روی هاست و دامین دیگه از افزونه wp-clone استفاده کردم.. ولی بعد از زدن ادرس بک آپ روی وردپرسم ارور message was returned:
    Error Message : Internal Server Error

    Temporary files created in /home/mahtab/domains/mahtabroo.com/public_html/wp-content/wpclone-temp will be deleted. میده

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      اگر هنوز دامنه قبلی شما کار می‌کند
      مشکل از ادرس دهی شماست
      ادرسی که شما داده‌اید باید با نام دامنه شروع شود اما ادرسی که در پیغام خطای شما موجود است شبیه ادرس‌های داخلی هاست است.

  3. 8 سال عضو همیار وردپرس

    Fatal error: Maximum execution time of 600 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-http-curl.php on line 332
    درود بر شما
    هنگام ری استور کردن در سایت مقصد، با این پیام خطا مواجه شدم.
    چه باید کرد؟
    پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.

  4. سلام خسته نباشید . من سایت وردپرسی دارم میخوام کل مطالب سایت رو به یک دامین جدید منتقل کنم . میخواستم بدونم اگه منتقل کردم بعدا از گوگل سایت حذف میشه یا نه چون نمیخوام به سایت اصلیم مشکلی ایجاد شه . لطفا راهنمایی کنید اینکار خوبه یا بد ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      بک آپ بگیرید
      بعد از انتقال هم با افزونه ی broken link آدرس ها را ترمیم کنید.

  5. سلام من این ارور رو میده
    The plugin encountered an error while extracting the zip file using php ziparchive

  6. سلام من سایتمو با یه پوسته از وردپرس درست کردم و از طریق افزونه wp clone by wp academy به هاست مورد نظر منتقل کردم ولی اشکالی که وجود داره اینه که پنل کاربری ادمین وجود نداره کسی دلیلشو میدونه ممنون میشم پاسخ بدین؟

  7. سلام خسته نباشید
    خدا قوت
    ببخشید یه مقاله کامل در مورد وردپرس میخواستم .امکان داره راهنمایی کنید چندتا دانلود کردم اما متاسفانه نسخه قدیم رو توضیح دادن که مربوط به سال 87 است .برای پایانامه دانشگاه میخوام.سایتم رو با وردپرس اماده کردم .اگه اکان داره سریع راهنمایی کنید ممنون میشم
    یه سوال هم در مورد هاست داشتم من برای سایتم چه نوع هاستی رو باید خریداری کنم؟؟ هاست لینوکس سی پنل میشه؟؟ ممنون میشم سریع راهنمایی کنید

  8. با سلام و تشکر بابت آموزش خوبتون
    سوالی داشتم:
    من یک سایت وردپرسی در روت هاستم دارم. میخوام یکسری تغییرات اساسی بدم اما نمیخوام موقع این تغییرات کاربرا متوجه بشن یا خللی در سایت پیش بیاد. برای همین تصمیم گرفتم در یک پوشه در هاستم به نام test یک وردپرس دیگه نصب کنم. تنظیمات و تغییراتی که میخوام اعمال کنم رو اونجا انجام بدم بعد همه رو یکباره انتقال بدم به سایت اصلیم.
    اولا آیا این کار درست هست؟ راه بهتری هست؟
    دوما آیا با این افزونه میتونم اینکار رو انجام بدم؟ پلاگین ها و تنظیماتی که برای سئو انجام دادم از بین نمیره؟ (مثلا لینک های قبلی حذف بشه)

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      بله این کار شدنی است و مشکلی هم ندارد.
      شما می‌توانید از این افزونه برای کپی گرفتن از سایت یا انتقال سایت استفاده کنید.

    • ممنون جناب رحیمی
      چه بلایی سر پلاگین ها میاد؟ مثلا من edd دارم. میخوام تبدیلش کنم به ووکامرس. اگه من از سایت اصلی کپی بگیرم تو صفحه test بریزم و بعد edd رو حذف کنم و ووکامرس نصب کنم، بعد از انتقال به سایت اصلی edd حذف میشه؟ ینی یجورایی مثل replace تو ویندوز عمل میکنه؟
      آدرس ها چی؟ آدرس صفحات بهم نمیخوره؟ مثلا من یه صفحه دارم به اینصورت: example.com/?p=123 اگه اینو ببرم تو تست میشه example.com/test/?p=123 درسته؟ بعد این صفحه رو ویرایش کنم و برگردونم تو سایت اصلی باز همون example.com/?p=123 رو بهم میده؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      با clone کردن دقیقا یک سایت نمونه در جایی دیگر خواهید داشت با تمام افزونه‌ها و قالب‌ها

  9. سلام یک سوال دارم، بنده از سیستم سایت ساز استفاده می کنم و حالا می خوام از اون سیستم جدا بشم و به یک سایت طراحی شده با php یا ورد پرس انتقال بدم آیا این امکان وجود داره که تمام اطلاعات سایت مثل لیست ایمیل ها ، و از همه مهم تر اکانت کاربران و دیتابیش انتقال داده بشه ؟
    ممنون

  10. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    مطلب مفیدی بود .
    من مراحل را انجام دادم ولی تموم نوشته های فارسی ؟ شدن.برای رفع این مشکل باید چیکار کنم ؟

    یکی از دوستان دیگر مشکل منو داشتن که شما جواب دادید :
    داخل phpmyadmin هاستتون

    توضیح بدید لطفا باید اینجا چیکار کنیم ؟