کسب درآمد از یوتیوب (9 ایده درآمدزایی از یوتیوب)

کسب درآمد از یوتیوب

یوتیوب یک پلتفرم ویدیویی عالی برای تولید محتوا به سبک ویدیو است که دقیقا مانند یک موتور جستجوی ویدیویی عمل می‌کند. همین حالا وارد یوتیوب شوید و این مسئله را تست کنید. هر چیزی که جستجو کنید، چندین ویدیو برای آن موجود است. این بستر گزینه مناسبی برای کسب درآمد دلاری است و این موضوع به نفع ما ایرانی‌هاست. هر چقدر بر تعداد افرادی که شما را دنبال می‌کنند افزوده شود، تعداد بازدیدها و زمان مشاهده افراد افزایش یابد قطعا شما نیز درآمد بیشتری کسب می‌کنید. فقط کافیست راه درست و جذابی را برای درآمدزایی از یوتیوب پیدا کنید.

 

آیا در ایران می‌توان از یوتیوب درآمدزایی داشت؟

برخی به دلیل مسائل مختلفی مانند نقد کردن پول، بهترین بستری که افراد برای فعالیت در حال حاضر انتخاب می‌کنند، اینستاگرام است. درست است که ما برای فعالیت در پلتفرم‌هایی مانند یوتیوب و نقد کردن پولمان، با محدودیت مواجه هستیم اما شاید خبر ندارید که به راحتی می‌توان این محدودیت را برطرف کرد. در حال حاضر بسیاری از ایرانی‌ها مشغول کسب درآمد از همین پلتفرم در ایران هستند. شما هر جای دنیا که هستید فقط باید طی یک سال حداقل 1000 دنبال‌کننده و 4 هزار ساعت بازدید ویدئو داشته باشید. سایت‌ها و منابع کاملا استاندارد و مطمئن واسطه وجود دارند تا درآمد دلاری شما را با دریافت مقدار کمی پورسانت به تومان به حسابتان واریز کنند.

حالا فقط تنها گزینه‌ای که می‌ماند، انتخاب یک ایده درست و حسابی و جذاب از دیدگاه آدم‌هاست تا باعث شود، افراد زیادی به سمت کانال شما کشیده شده و مشغول دیدن آن شوند. پس از آن زمانی که به سقف موردنظر یوتیوب رسیدید، به‌ازای تعداد بازدید ویدئو، تبلیغات بین ویدئویی و … درآمد دلاری به صاحب کانال داده می‌شود. و جالب اینکه وقتی کانال شما به جایی برسد، قرار نیست مدام در آن فعالیت کنید. زمان‌هایی که کانال غیرفعال باشد نیز از مشاهده همان ویدیوهای قبلی شما درآمد خود را خواهید داشت. پس در یک جمله؛ شما هیچگونه محدودیت جغرافیایی برای فعالیت در یوتیوب ندارید و تنها محدودیت ما در ایران استفاده از قندشکن‌ها برای اتصال و استفاده از چنین پلتفرم‌هاییست.

 

چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم در ایران

حالا اگر موافق باشید به اصل ماجرا می‌پردازیم یعنی روش‌های درآمدزایی از یوتیوب! این مسئله بسیار مهم است زیرا اگر شما موضوع نامشخصی را انتخاب کنید، جذابیتی برای دنبال شدن خلق نخواهید کرد. پس این روش‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند را با دقت با روحیات و تخصص خود تطابق دهید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید.

  • ویدیو آموزشی تخصصی بسازید
  • ویدیوهای نقد و بررسی تولید کنید
  • فیلم، سریال و بازی معرفی کنید
  • خدمات یا محصولات تبلیغ کنید
  • دونیت و حمایت مالی دریافت کنید
  • کانال membership بسازید
  • ویدیوکست بسازید
  • برای ویدیوهای خود اسپانسر پیدا کنید
  • ولاگری کنید

 

1- ساخت ویدیو آموزشی تخصصی

یوتیوب به عنوان یکی از مراجع عالی در حوزه تخصصی و آموزشی فعال است. کافیست کمی در آن در زمینه موردنظر جستجو کنید تا به صحت این جمله پی ببرید. اگر در حوزه مشخصی تخصص دارید از برنامه نویسی و طراحی سایت گرفته تا آموزش آشپزی و ساخت چیزی، می‌توانید در پتلفرم یوتیوب شروع به کار کرده و آموزش‌های خود را بصورت ویدیویی قرار دهید. قطعا زمانی که افراد به دنبال آموزشی در آن حوزه باشند، به شما رسیده و زمانی که ویدیوهای شما پاسخگوی مشکلات باشد، قطعا شما را سابسکرایب کرده و دنبال می‌کنند. اینگونه شما دنبال کنندگان زیادی جذب کرده و به درآمد در این پلتفرم می‌رسید.

 

2- ویدیوهای نقد و بررسی بسازید

یکی از جذاب‌ترین نوع محتوا، ساخت محتواهای نقد و بررسی است. شما این کار را در بیشتر زمینه‌ها می‌توانید انجام دهید؛ به عنوان مثال نقد و بررسی گوشی‌های جدیدی که روی کار می‌آیند. نقد و بررسی لپ تاپ و کامپیوتر و تمامی تجهیزات فناوری که از شایع‌ترین انواع بررسی‌هاست. حال شما به هر حوزه‌ای که اشراف دارید بپردازید و نقد و بررسی درست و اصولی داشته باشید. برای این سبک ویدیوها حتما باید محصول را در دست داشته، نشان دهید و تمامی ابعاد آن را بررسی کنید. البته ناگفته نماند که نقد و بررسی تنها مختص محصول نیست، بلکه می‌تواند در زمینه خدمات مختلف باشد، در یک عرصه مشخص مثل بازیگری یا فیلم و سریال باشد.

 

3- بازی و سریال معرفی کنید

یکی دیگر از حوزه‌های درآمدزایی از یوتیوب، معرفی بازی یا فیلم و سریال است. باور کنید علاقه‌مندان به هر کدام از این حوزه‌ها، به شدت درگیر این مسئله هستند که چه بازی‌هایی تازه روی کار آمده و چگونه است. یا چه سریال‌هایی در حال پخش است. بطور کلی این مدل ویدیوها نیز طرفداران زیادی داشته و اگر شما روی این مبحث کار کنید قطعا نتیجه شگفت‌انگیز می‌شود.

 

4- خدمت یا محصول تبلیغ کنید

فرض را بر این می‌گیریم که شما یک فروشگاه، فروش محصول دارید یا خدماتی را می‌فروشید. این پلتفرم برای شما نیز مفید است زیرا می‌توانید با تهیه ویدیو محصولات یا خدمات خود را به راحتی تبلیغ کنید و جالب اینکه هم از طریق تبلیغات مشتری برای فروش محصول جذب می‌کنید و هم از طریق یوتیوب با بازدید گرفتن به درآمد دلاری می‌رسید. در واقع یک سود دو برابری نصیب شما خواهد شد. فقط باید ویدیوهایی که افراد را جذب می‌کند بسازید و برای این منظور اگر تازه کار هستید، پیشنهاد می‌شود اول کمی این سبک ویدیوها را در یوتیوب ببینید و الگوبرداری کنید.

  10 روش برطرف کردن ارور sorry we couldn't complete your request

 

5- جمع آوری دونیت

دونیت روش حمایت مالی از فردی است که ویدیو تولید می‌کند و مخاطبین می‌توانند هر چقدر که تمایل دارند از او حمایت کنند. این نیز خود روشی برای کسب درآمد است که یوتیوب خودش به روش‌های مختلف آن را فراهم کرده است. این دونیت کردن به روش‌های مختلفی در یوتیوب قابل اجراست:

  • سوپر چت: اولین روش، قابلیت سوپر استیکر یا سوپر چت است که به مخاطب امکان می‌‌دهد در زمان استریم زنده مبالغی را تا سقف ۵۰۰ دلار به شما بدهند. سوپر استیکر ویژگی‌های مشابهی دارد با این تفاوت که مخاطب در ازای پرداخت، استیکر دریافت می‌گیرد.
  • دونیت مستقیم: در این روش، شخص یوتیوبر لینک مستقیمی را ایجاد می‌کند تا هر کسی که از محتواهای او لذت برد و خواست کمک کند، بتواند مبلغ را بطور مستقیم برای او واریز کند. که در این روش تنها می‌توان از طریق حساب‌های پی‌پال (PayPal) یا دونر باکس (Donorbox) کار را انجام داد.
  • از طریق عضویت در کانال: این روش دقیقا همان عضویت ویژه است که می‌توان در کانال فعال کرد تا افراد با پرداخت هزینه ماهانه، به امکانات ویژه‌ای نظیر محتوای اختصاصی، ایموجی سفارشی یا نشان‌های خاص دسترسی داشته باشند که برای این منظور کانال موردنظر باید شرایط خاصی داشته باشد.

اگر قصد دارید از این روش برای رسیدن به درآمد، استفاده کنید حتما باید اصولی را درنظر بگیرید:

  • ساخت محتوای باکیفیت
  • تعامل با مخاطبین
  • استریم زنده
  • تبلیغ لینک پرداخت
  • قدردانی از اهدا کنندگان
  • داشتن هدف مشخص

 

6- ساخت کانال membership

ساخت کانال ممبرشیپ در یوتیوب یعنی ایجاد عضویت ویژه برای افرادی که با پرداخت‌های ماهانه خود وارد آن قسمت شده و امکانات و محتوای ویژه بهره‌ می‌برند، درست مانند سایتی که بصورت اشتراک ویژه فعالیت می‌کند. فعال‌سازی ممبرشیپ در یوتیوب به کاربران اجازه می‌دهد کانال خود را به سطوح مختلف تقسیم کنند هر هر سطح دارای مزایای خاصی برای مخاطبین کانال است. (مثل سطح طلایی، نقره‌ای و برنزی).
برای این منظور باید وارد بخش YouTube Studio در یوتیوب شده و از منو گزینه Earn را انتخاب کنید. حالا در این بخش کافیست گزینه Channel Membership را فعال کرده و Tierها یا سطوح را مشخص کنید.

 

7- ویدیو کست بسازید

ویدیوکست همان پادکست است اما با یک تفاوت که آن المان بصری است. این المان می‌تواند بسیار ساده و بسیار پیچیده باشد و این مسئله کاملا به خودتان بستگی دارد. برای ساده‌تر کردن این تعریف باید بگویم که ویدیوکست، فیلم برداری هنگام گفتگوست که از زوایای مختلف از مهمان فیلم‌برداری می‌شود. تفاوت ویدیوکست با پادکست در نوع برنامه‌ریزی، اجرا و توزیع است.

برنامه ریزی

در ویدیوکست باید ببینید که دقیقا به چه تصاویری احتیاج دارید. اگر گفتگو و ویدیو از افراد باشد که وضعیت مشخص است اما اگر قرار است چند تصویر را نشان دهید باید برای آن از قل برنامه ریزی کرده و تمامی موارد تجهیزات فیلم‌برداری و تدوین ویدئو، تنظیم نور، دکور، تمرین ژست و حالت چهره و سناریو را آماده کنید.

اجرا

شما در ساخت پادکست و ویدیوکست باید تجهیزاتی مانند میکروفون، هدفون و مکانی ساکت را داشته باشید اما برای ویدیوکست علاوه بر موارد گفته شده نیازمند یک یا چند دوربین و برنامهٔ تدوین فیلم، لامپ برای نورپردازی، مکانی با دکور مناسب برای ضبط ویدئو، پردهٔ سبز در صورت نیاز، هولدر در صورت نیاز هستید.

توزیع

ویدیوکست را می‌توان در پلتفرم‌های مختلفی نشر داد مثلا پلتفرم کست‌باکس، آپارات، یوتیوب و تمامی کانال‌های این چنینی. این خود یک برتری عالی نسبت به پادکست است.

 

8- برای ویدیوهای خود اسپانسر بگیرید

یکی از راه‌های درآمدزایی از یوتیوب، جذب اسپانسر است. شما با قرار دادن لوگو، یا یک المان و تبلیغ در ویدیوی خود از یک شرکت و کسب و کار خاص می‌توانید بابت این کار درآمد کسب کنید. اما لازمه این کار، داشتن یک کانال پربازدید و پرمخاطب است تا کسب و کارها به شما اعتماد کرده و برای دیده شدن خودشان اقدام کنند. مثلا فرض کنید فردی در حوزه بیوتی در کانال یوتیوب فعال است، شرکت‌های آرایشی بهداشتی می‌توانند با سپردن محصولات خود به آن‌ها، بخواهند تا محصولاتشان را تبلیغ کنند.

 

9- ولاگری کنید

ولاگری به شخص بلاگری که بصورت ویدیویی محتوا تهیه می‌کند می‌گویند. در واقع این افراد تجربه، دانش و نظرات خود را در قالب محتوای ویدیویی جذاب در اختیار سایرین قرار می‌دهند. در حال حاضر ولاگرها از لحظات مختلف زندگی خود، سفرها، ماجراجویی‌ها، آشپزی، محتوای آموزشی و … برای تولید محتوا در یوتیوب استفاده می‌کنند.ولاگ می‌تواند حوزه‌های مختلف گسترده‌ای را پوشش دهد و محدودیتی ندارد! این شمایید که باید با کمی جستجو و بررسی ببینید مردم به چه حوزه‌هایی علاقه‌مند هستند که شما امکانش را دارید تا ولاگ بسازید.

 

نتیجه نهایی

خوشبختانه امروزه پلتفرم‌های متعددی برای کسب و کارهای آنلاین موجود است که می‌توان با آن کسب درآمد کرد. یکی از این پتفرم‌ها، یوتیوب است که با پیدا کردن یک ایده مناسب و عالی می‌توان ویدیوهای جذاب ساخت و تعداد زیادی دنبال کننده جذب کرد. با این روش می‌توان به درآمد دلاری در همین ایران رسید که خود در فهرست بهترین مشاغل پولساز قرار می‌گیرد. در این مقاله تعدادی شغل عالی و پرطرفدار در این پلتفرم را معرفی کردیم تا چنانچه تمایل به فعالیت دارید، انتخاب راحت‌تری داشته باشید.

سوالات متداول

برای داشتن کسب درآمد از یوتیوب بدون ساخت ویدیو می‌ توانید از یوتیوب موزیک استفاده کنید و در آن پادکست منتشر کنید.
بطور معمول هر 1000 بازدید در یوتیوب بین 18 تا 20 دلار درآمد دارد که در ایران در سال 1403 چیزی حدود 1400000 تومان خواهد بود.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.