5 ابزار برای تست واکنش گرایی وردپرس در محیط دسکتاپ

5 ابزار برای تست واکنش گرایی وردپرس روی محیط دسکتاپ

سلام؛

در دنیای مجازی امروز همه به دنبال داشتن سایت هایی هستند که قابلیت نمایش بر روی گوشی تلفن همراه و تبلت را داشته باشد تا بتوانند در هر زمان و هر جا که هستند ،سایت خود را به نمایش بگذارند و از آن استفاده کنند. برای این منظور به تهیه ی سایت هایی با خاصیت  Responsive یا واکنش گرا پرداخته شد. اکثر قالب هایی که طراحی یا فارسی سازی می شوند این خاصیت را دارند.
همه ی ما با بررسی دقیق، به طراحی یک قالب یا انتخاب آن می پردازیم و حتما قبل از رونمایی از وبسایت خود تمامی جوانب آن را تست می کنیم.برای این منظور ابزارهایی در مرورگرها برای سایت های وردپرسی ساخته شده تا کاربران این سیستم به راحتی بتوانند در کامپیوتر خود حالت واکنش گرایی را برای تلفن های همراه و سایر دستگاه های هوشمند تست کرده و ایرادات قالب را با کمک  آن ها  برطرف کنند یا قالبی که بدون نقص می باشد را انتخاب نمایند.

چرا باید وبسایت خود را برای گوشی های موبایل  واکنش گرا کنیم؟

آمار نشان داده کاربرانی که از شبکه ی اینترنت بر روی تلفن همراه یا تبلت خود استفاده می کنند و با آن وارد سایت ها می شوند، بسیار بیشتر از افرادی هستند که با کامپیوتر و سیستم های شخصی، صفحات وب را باز می کنند و این آمار روز به روز در حال پیشرفت است.
آیا نباید به این موضوع اهمیت داد و وبسایت ها را برای این بسترهای هوشمند آماده کرد؟

در مقاله ی امروز به بررسی  5  ابزار قدرتمند که به شما امکان تست  پوسته های وردپرسی را بر بسترهای هوشمند می دهد، می پردازیم.

توسعه ی مرورگرها برای ایجاد محیط تست واکنش گرایی سایت

اگر شما تصور می کنید که مرورگرهای موجود روی محیط دسکتاپ، محلی اشتباه برای توسعه ی سایت های واکنش گراست پیشنهاد میکنیم کمی بیشتر تفکر و تحقیق کنید! باید به شما بگویم که دو مرورگر کروم و فایرفاکس دارای ابزارهایی هستند که به راحتی می توانید واکنش گرایی وبسایت وردپرسی را با آن تست نمایید و بر مبنای آن قالب خود را انتخاب کرده و یا طراحی کنید. در واقع نکته ی جالب و کاربردی که در این ابزارها وجود دارد، این است که برای  هر گونه گوشی یا تبلت  هوشمند با هر اندازه ای قابل تغییر و تست است.

در مرورگر کروم ابزاری با عنوان “Device Mode”  و در مرورگر فایرفاکس با عنوان “Responsive Design View” تعبیه شده است. اگر موافق باشید اول به مرورگر کروم می پردازیم و سپس فایرفاکس را مورد بررسی قرار می دهیم.

Device Mode در مرورگر کروم

برای دسترسی به “Device mode” باید ابزار توسعه دهنده (Developer tools) را در کروم فعال کنید. برای اینکار می توانید از مسیر Menu > More Tools > Developer Tools این کار را انجام دهید یا به طور جایگزین و میانبر از کلید های Ctrl+Shift+I به طور همزمان استفاده نمایید.

 

developer tool hamyarwp

اگر تا به حال قالبی طراحی و فارسی سازی کرده باشید، حتما از این بخش بسیار استفاده کرده اید. حال در سمت چپ آیکون کوچکی که به شکل موبایل هست را مشاهده می کنید و می توانید بر روی آن کلیک نمایید. با کلیک کردن بر روی آن، سایت شما در قابی قرار می گیرد که می توانید آن را در اندازه های مختلف تست کنید.

 

device mode hamyarwp

همانطور که ملاحظه می کنید، وبسایت مورد نظر شما در قاب کوچکی نمایش داده شده و شما می توانید آن را به اندازه ی هر دستگاهی (تلفن همراه، تبلت و…) کوچک و بزرگ نمایید.

یکی از جالب ترین و بهترین گزینه هایی که در این ابزار موجود است، انتخاب  گوشی های مورد نظر از منوی بالایی با عنوان <Select mode> می باشد. شما از این فهرست  میتوانید گوشی مورد نظر خود را انتخاب کنید تا سایت را درون قاب آن به شما نمایش دهد.( در صورتی که شما سایز و اندازه ی گوشی موبایل را نمی دانید این گزینه بهترین انتخاب است.)

  ورود به پیشخوان وردپرس | کار با داشبورد وردپرس

mobile device hamyarwp

سایت وردپرسی خود را می توانید هم بر بستر iOS و هم بر بستر اندروید چک کنید.

همانطور که ملاحظه کردید، مرورگر کروم محیطی کاملا شبیه سازی شده از بسترهای iOS و اندروید را اختیار شما قرار می دهد. حال با هم به سراغ مرورگر فایرفاکس می رویم…

Responsive Design View در مرورگر فایرفاکس

مرورگر فایرفاکس نیز ابزاری برای تست حالت واکنش پذیری سایت وردپرس روی تلفن های همراه و تبلت  دارد اما عملکرد آن مثل کروم آزادانه نیست و امکاناتش محدودتر است و نمیتوان گفت رقیبی برای کروم است. اما به هر حال محیطی استاندارد را برای تست سایت وردپرس ایجاد خواهد کرد.
در فایرفاکس با رفتن به مسیر Developer > Responsive Design View می توانید به محیط توسعه دهنده وارد شوید.

developer responsive fire hamyarwp

همچنین می توانید با باز کردن محیط “Inspect Element” بر روی آیکون “Responsive design view” کلیک کنید. حال سایت در صفحه ای با قاب گوشی موبایل باز می شود که مشاهده خواهید کرد.

responsive mode hamyarwp

 

در اینجا شما می توانید اندازه های مورد نظر خود را انتخاب کنید و یا اندازه ی دلخواه را به آن بدهید و طبق آن عمل کنید و سپس از قالبی که اینجا آماده کرده اید  می توانید اسکرین شات تهیه نمایید. در تصویر زیر توضیحاتی در مورد آیکون های موجود دادیم.

description hamyarwp

تست واکنش گرایی سایت  با کمک گوگل

ابزاری است که با وارد کردن آدرس سایت می توانید ریسپانسیو بودن سایت وردپرسی خود را بررسی کنید. این ابزار نه تنها حالت واکنش گرایی سایت را مشخص می کند بلکه سایت شما را آنالیز کرده و سرعت بارگذاری  آن را نیز به شما نشان خواهد داد.

mobile google test hamyarwp

ورود به وبسایت Mobile-Freindly Test

 

responsinator

با کمک این وبسایت نیز می توانید واکنش گرایی سایت خود را تست نمایید. مزیتی که دارد این است که با وارد کردن آدرس سایت ،می توانید در تمامی دستگاه ها آن را مشاهده کنید یعنی خودش تمامی دستگاه های هوشمند را محیا کرده و سایت مورد نظر را به شما در تمامی آن ها نمایش می دهد.

responsinator hamyarwp

ورود به وبسایت responsinator 

quirktools

این وبسایت نیز عملکردی مشابه سایت responsinator دارد، فقط تنها فرق آن در این است که شما می توانید تغییراتی بر روی سایت در این محیط ایجاد کنید. مثلا آن را تحت چرخش قرار دهید، از آن اسکرین شات تهیه کنید، به اشتراک بگذارید و همچنین در تمامی دستگاه های مد نظر خود مشاهده کنید.

quirktools hamyarwp

ورود به وبسایت quirktools

جمع بندی!

همانطور که گفتیم در دنیای امروز ترافیک وبسایت ها  از سمت گوشی موبایل و تبلت بسیار بیشتر از محیط کامپیوتر و دسکتاپ تامین می شود. از این رو باید به دنبال طراحی و یا انتخاب قالب هایی با امکان واکنش گرایی باشیم.
اگر میخواهید واکنش گرایی سایت خود را بر روی مرورگرهای معروفی مثل فایرفاکس و کروم بسنجید به راحتی بدون نیاز به هیچ افزونه و نرم افزاری می توانید چنین امکانی را برای مرورگرهای خود فعال کنید و از آن ها استفاده کنید. اما اگر میخواهید از سایت های معتبری که به تست واکنش گرایی سایت ها اختصاص داده شده اند استفاده کنید، می توانید سه سایت معرفی شده در مقاله را به کار ببرید اما ما به شما استفاده از responsinator که بسیار کامل و با درصد خطای پایین تری است، پیشنهاد میکنیم.

موفق باشید

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.