آموزش سئوی وردپرس 6: استفاده از جلوه‌های بصری در وبسایت

جلوه‌های بصری در وبسایت

سلام دوستان؛
در جلسه گذشته پیرامون محتوا و ارزش تولید محتوا برای وبسایتمان صحبت کردیم. اینکه محتوای متنی شما به چه میزان غنی باشد مسلما تاثیرگذاری آن نیز به همان میزان افزایش می‌یابد. حال تصور کنید در محتوای خود از جلوه‌های بصری در وبسایت کمک بگیرید! به نظرتان زیبایی بهتری به محتوا نمی‌دهد؟
همان‌طور که باید به ظاهر وبسایت خود اهمیت دهید به ظاهر محتوا و جلوگیری از یکنواخت شدن آن نیز باید توجه کنید. امروز می‌خواهیم در مورد جلوه‌های بصری و استفاده از آن در وبسایت و در محتوا به روش‌های مختلف صحبت کنیم.

جلوه‌های بصری در وبسایت

تفکر قدیمی می‌گوید موتورهای جستجو به تصاویر، پیام‌های صوتی، ویدئوها و… توجه نمی‌کنند و در واقع آن‌ها را ایندکس نمی‌کنند در صورتی که این‌گونه نیست! موتورهای جستجو همان‌طور که متون را با دقت بررسی می‌کنند، به بررسی جلوه‌های بصری در وبسایت نیز می‌پردازند. به بررسی مهم‌ترین جلوه‌های بصری می‌پردازیم.

1- تصاویر

تقریبا می‌توان گفت تصاویر جزء جدانشدنی هر مقاله و هر سایتی هستند. وبسایتی را بدون تصویر در نظر بگیرید! آیا تمایلی به مشاهده آن دارید؟ مسلما خیر. ازطرفی اگر مقاله‌ای را بدون تصویر ارائه کنید، انتظار اینکه درصد کمی آن را مطالعه کنند بسیار منطقی است. طراحان حرفه‌ای این موضوع را می‌دانند و در مبحث طراحی وبسایت از تصاویر با کیفیت و به جایی استفاده می‌کنند از طرفی تولید کنندگان محتوا نیز باید چنین رفتاری داشته باشند و بخشی از وقت خود را صرف یافتن تصاویر با کیفیت بگذارند تا محتوای خود را تکمیل کرده تا کاربران و موتور جستجو را راضی کنند.

علاوه بر این باید کلمه کلیدی مرتبط با محتوای خود را بر روی تصاویر در بخش کلمات جایگزین وارد کنید. اصطلاح alt یعنی همان متن جایگزین نباید فراموش شود زیرا برای گوگل بسیار مهم است.

  چگونه تجربه کاربری سایت وردپرس را بهبود دهیم؟

alt - جلوه‌های بصری در وبسایت

2- تصاویر متحرک و ویدئو

بعد از تصاویر یکی دیگر از مهم‌ترین جلوه‌های بصری در وبسایت به تصاویر متحرک و ویدئوها برمی‌گردد. بسیاری از کاربران وقتی با یک مقاله و آموزشی مواجه می‌شوند که در آن ویدئو موجود است، ترجیح می‌دهند از روی آموزش ویدئویی آن موضوع را دریابند. البته این امر طبیعی است! همه ما دوست داریم با سرف زمان کمتر نتیجه بهتری بگیریم. (مختصر و مفید) پس شما هم سعی کنید در محتوای خود از ویدئو استفاده کنید. مثلا اگر یک وبسایت فروشگاهی دارید می‌توانید ویدئویی از عملکرد محصولات خود بگذارید یا اگر یک وبسایت آموزشی دارید، می‌توانید ویدئوهای آموزشی تهیه کرده و برای تفهیم بیشتر قرار دهید.

3- انتخاب قالب مناسب

شاید با خود بگویید انتخاب قالب چه تاثیری در بهینه‌سازی یک وبسایت دارد. یکی دیگر از جلوه‌های بصری در وبسایت انتخاب قالب مناسب با نوع فعالیت شماست. زمانی که وبسایت شما آموزشی است باید گرافیکی مناسب با آن طراحی شود و زمانی که یک وبسایت هنری دارید طبیعتا موضوع متفاوت می‌شود. گوگل به نظرات و علاقه‌مندی کاربران یک وبسایت بسیار اهمیت می‌دهد پس به فکر جذابیت سایتتان برای کاربران باشید.
برای انتخاب یک طرح مناسب با عملکرد خودتان می‌توانید از دسته قالب وردپرس در همیار وردپرس و ژاکت اقدام کنید.

جمع‌بندی

هر وقت صحبت از سئوی سایت می‌شود، احساس می‌کنیم با یک مانع بزرگ رو‌به‌رو هستیم و باید برای موفقیت در آن تلاش‌های عجیب و غریبی انجام دهیم اما این چنین نیست. با رعایت چند پارامتر اصلی و تلاش برای رسیدن به آن‌ها به راحتی می‌توانید وبسایتی بهینه ایجاد کنید و کاربران زیادی را جذب کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.