فریلنسر کیست؟ چگونه فریلنسر شویم؟

فریلنسر کیست؟ چگونه فریلنسر شویم؟ فریلنسر کیست؟ چگونه فریلنسر شویم؟

آیا می‌دانستید که بیش از یک میلیارد کار آزاد در جهان وجود دارد؟ اگر این رقم شما را شوکه کرد، ممکن است بخواهید به این آمار کمی بیندیشید. انتظار می‌رود که این رقم طی 5 سال آینده 65 درصد رشد کند و به تعداد آن‌ها افزوده شود. همان‌طور که این اعداد دیوانه‌کننده به نظر می‌رسند، آن‌ها همچنین اطمینان‌بخش هستند. به‌خصوص اگر رؤیای این را داشته‌اید که چگونه یک فریلنسر شوید و کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنید. به طور خلاصه، رؤیا واقعی است و افراد بیشتری نسبت به گذشته در حال انجام این کار هستند. همچنین در سرتاسر جهان، شرکت‌های کوچک و بزرگ استفاده از فریلنسرها را به میزان قابل‌توجهی افزایش داده‌اند. اگر تصمیم گرفته‌اید که یک فریلنسر شوید، اعداد و ارقام می‌گویند که هدف خوبی را دنبال می‌کنید. چه هدف شما این باشد که مقداری پول به دست آورید یا شغل آزاد حرفه‌ای تمام‌وقت بسازید، باید خود را با دانش، عزم برای یادگیری و پیشرفت، و صبر زیاد مسلح کنید.

فریلنسینگ یک ماجراجویی هیجان‌انگیز است که پر از فراز و نشیب‌هایی است که از هر سفر عالی انتظار دارید؛ بنابراین یک‌نفس عمیق بکشید، ما را در این مقاله دنبال کنید و چند نکته را یادداشت کنید. زیرا ما شما را در مورد اینکه آزاد کار کیست؟ و چگونه می‌توان به یک فریلنسر تبدیل شد؟ راهنمایی خواهیم کرد. برای کامل کردن اطلاعات خود در حوزه فریلنسری با این مقاله همراه باشید.

آنچه که در این مقاله خواهید خواند:

  • فریلنسر کیست؟
  • چگونه فریلنسر شویم؟
    • فریلنسینگ برای شما مناسب است یا خیر
    • پلتفرم خود را پیدا کنید
    • پروفایل خود را بسازید
    • عکس واقعی خود را قرار دهید
    • ارزش و بهای خود را تعیین کنید
    • در جست‌وجوی کار باشید
    • چگونگی برقراری ارتباط با مشتری
  • دو کاری که باید قبل از شروع کار آزاد انجام دهید
    • ‘چرا’ ‘چرا’ نکنید
    • به خود مهلت بدهید

فریلنسر کیست؟

فریلنسر یا کار آزاد، اصطلاحاتی هستند که معمولاً برای شخصی استفاده می‌شود که خود اشتغال است و لزوماً به مدت طولانی برای کارفرمای خاصی کار نمی‌کند و به او متعهد نیست. کارگران شغل آزاد گاهی توسط یک شرکت یا آژانس به طور موقت استخدام می‌شوند که به‌عنوان نیروی کار آزاد محصولات را به مشتریان بفروشند. دیگران به طور آزاد کار خواهند کرد و یا از وب‌سایت‌های مختلف برای پیدا‌کردن کار استفاده می‌کنند. درحالی‌که اصطلاح پیمانکار مستقل در یک ثبت‌نام انگلیسی به گونة دیگری برای تعیین طبقات مالیاتی و شغلی این نوع کارگران استفاده می‌شود.

 اصطلاح ‘کار آزاد’ در صنایع فرهنگی و خلاق رایج‌ترین است و استفاده از این اصطلاح ممکن است نشان‌دهنده مشارکت در آن باشد. رشته‌ها، حرفه‌ها و صنایعی که مشاغل آزاد در آن‌ها غالب است عبارت‌اند از: موسیقی، نویسندگی، بازیگری، برنامه‌نویسی کامپیوتر، طراحی وب، طراحی گرافیک، ترجمه و تصویرسازی، تولید فیلم و ویدئو و سایر اشکال کار قطعه‌ای که برخی از نظریه‌پردازان فرهنگی آن را محور اصلی اقتصاد فرهنگی – شناختی می‌دانند.

چگونه فریلنسر شویم؟

بازار کار آزاد روزبه‌روز درحال‌رشد است و اگر می‌خواهید رقابتی باشید، باید مطابق با آن آماده شوید. برای شروع این هفت مرحله را دنبال کنید.

فریلنسینگ برای شما مناسب است یا خیر

کار آزاد امتیازات و مشکلات خاص خود را دارد اما برای اینکه تحت هر شرایطی یک فریلنسر شوید باید ذهنیت خود را تغییر داده و آن را به‌روز کنید. اگر منظم و قابل‌اعتماد باشید، رئیس خودتان بودن یک چیز عالی است. در کار فریلنسینگ به شما این اجازه داده می‌شود هرزمان که خواستید برنامه خود را تنظیم کنید، بنابراین در هرزمان که نیاز به مرخصی داشتید لازم نیست که از کارفرما اجازه دریافت کنید. اما برای آن زمان حقوقی به شما پرداخت نمی‌شود زیرا چیزی به نام مرخصی استحقاقی وجود ندارد. درصورتی‌که قصد دارید یک فریلنسر باشید، بایست یک کسب‌وکار روزانه پیدا کنید‌، آماده باشید چند طرح را به حالت هم‌زمان انجام دهید و به‌صورت مداوم خواهان پروژه‌‌های نو برای حفظ جریان کار ثابت خود باشید.

 اگر هنوز تمام‌وقت کار می‌کنید، فوراً کار خود را رها نکنید. در عوض، کار آزاد و تمام‌وقت را ترکیب کنید تا زمانی که مشتریان و ارتباطات کافی برای حمایت از خود به‌عنوان یک فریلنسر جمع‌آوری کنید. کارکردن از یک مکان راحت با کار ثابت و درآمد مطمئن، محیط بسیار بهتری برای توسعه تجارت آزاد شماست.

پلتفرم خود را پیدا کنید

اکثر افرادی که کار آزاد انجام می‌دهند از پلتفرم‌های فریلنسینگ برای یافتن کار استفاده می‌کنند. مطمئنا صفحات و کانال‌های موجود در رسانه‌های اجتماعی مانند LinkedIn نیز می‌توانند منبع خوبی برای یافتن کار باشند. علاوه بر آن‌ها سایت ها و برنامه های مرتبط با کار آزاد خیلی محبوب هستند زیرا این امکان را برای شما فراهم میکنند تا بدون هیچ زحمتی با افرادی که جویای کار هستند ارتباط برقرار کنید. همیشه شغل در آنجا وجود دارد. همچنین، بیشتر این پلتفرم‌ها دارای سیاست‌هایی هستند که هم برای کارگران آزاد و هم برای کسانی که استخدام می‌کنند امنیت ایجاد می‌کنند. در پلتفرم‌های حرفه آزاد‌ ، هر کاری را که به عهده‌ می‌گیرید یک قرارداد‌ کوچک‌ خواهد بود و هم شما و هم خریدار متعهد می‌شوید تا شرایط های لازم آن کار را قبول کنید.

انتخاب زیرساخت مناسب همراه با مدلی که متناسب با شرایط و انتظارات دستمزد شما باشد، در کسب موفقیت شما بسیار مهم است. بسیاری از وب‌سایت‌های کار آزاد اصطلاح «پایین آوردن ارزش خود» را بیان می‌کنند. جایی که فریلنسرها در ازای دریافت غرامت ضعیف، کار باکیفیت پایین ارائه می‌کنند. در نهایت، این کار به هیچ‌کس کمک نمی‌کند و خریداران نمی‌توانند کار باکیفیت خوب پیدا کنند. فریلنسرها نمی‌توانند به‌اندازه کافی درآمد کسب کنند.

برخی از پلتفرم‌های کار آزاد، مانند Hiremotely، مدل کسب‌وکار خود را بر پایه پذیرش تنها توسعه‌دهندگان نرم‌افزار فریلنسری برتر و اتصال آن‌ها با مشتریان بر اساس الزامات بسیار خاص استوار می‌کنند. عضویت در چنین پلتفرم انحصاری به شما امکان می‌دهد با مشتریان جدی ارتباط برقرار کنید و برای کار باکیفیت بالا پول دریافت کنید. پروسه پذیرش در این نوع پلتفرم‌ها می‌تواند چندین هفته طول بکشد و شامل چندین دوره از آزمون‌های مربوطه باشد.

پروفایل خود را بسازید

شما مجبور نیستید یک رزومه کلاسیک تهیه کنید، زیرا اکثر وب‌سایت‌های کار آزاد دارای یک الگوی ازپیش‌طراحی‌شده هستند که باید با اطلاعات خود پر کنید. البته حواستان باشد که این رزومه خیلی اهمیت دارد و باید کاملا دقیق پر شود. برای ایجاد یک رزومه قابل‌قبول که مشتریان شما را در مورد تحصیلات، مهارت‌ها، تخصص، شرایط و تجربه شما آگاه می‌کند، وقت بگذارید تا آن‌ها، بهتر شما را بشناسند. لازم نیست رمان بنویسید، آن را کوتاه و شیرین نگه دارید. مهارت‌ها، تجربیات، دستاوردهای خاص خود را فهرست کنید و توضیح دهید که چرا بهترین فرد برای این شغل هستید.

عکس واقعی خود را قرار دهید

پروفایل کاربری شما ممکن است نشان دهد که شما یک فضانورد هستید، اما اگر سلفی خود را از ایستگاه فضایی بین‌المللی آپلود نکنید، مشتریان احتمالی شما را باور نمی‌کنند. بنابراین، هنگامی که یک پروفایل جدید ایجاد می‌کنید، مطمئن شوید، نمونه کار‌ها‌یی را نمایش می‌دهید که مهارت‌ها و تجربه شما را نشان می‌دهد. اگر در زمینه انتخابی خود مبتدی هستید، برای ایجاد یک نمونه کار با نمونه کارهای خود وقت بگذارید یا به‌سادگی چندین شغل را با نرخ تخفیف در ازای تجربه بپذیرید.

ارزش و بهای خود را تعیین کنید

درحالی‌که نرخ ساعتی یا قیمت پروژه شما به‌شدت به مجموعه مهارت و تجربه شما بستگی دارد، برای کاری که سود زیادی ندارد وقت نگذارید. اگر شما فقط چند سال تجربه داشته باشید نمی‌توانید نرخی به‌اندازه فریلنسرهای با چندین سال تجربه کار دریافت کنید. بااین‌حال، اگر در نهایت می‌خواهید شغل آزاد را به یک شغل تمام‌وقت تبدیل کنید، صرف‌نظر از اینکه چقدر تجربه دارید، باید درآمد شما و مخارجتان با هم، همخوانی داشته باشد.

در جست‌وجوی کار باشید

اگر به طور فعال به دنبال انجام پروژه و مشتریان هستید، در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما در یافتن آن‌ها کمک می‌کند. اول، فقط برای مشاغلی که مطمئن هستید می‌توانید انجام دهید، درخواست دهید. هیچ فایده‌ای برای درخواست پروژه‌ای که نتوانید آن را به‌موقع با نتایج رضایت‌بخش تکمیل کنید، وجود ندارد. به‌عنوان یک فریلنسر، شما در حال ساختن شهرت خود از پایه هستید. به‌خصوص در آغاز فعالیت، کسب بازخورد مثبت بسیار مهم است. هنگامی که برای شغل درخواست می‌کنید، مطمئن شوید که یک نامه پوششی مرتبط تهیه کرده‌اید که توضیح دهد چرا شما بهترین انتخاب برای آن شغل یا پروژه خاص هستید. مهارت‌ها و تجربه‌های مرتبط با الزامات را برجسته کنید.

باگذشت زمان، زیرساخت‌های کار آزاد به فریلنسرهای دارای رتبه برتر با هزینه‌های کمتر و دسترسی به پیشنهادهای شغلی خاص پاداش و جایزه می‌دهند. بنابراین به نفع شماست که مشتریانتان را راضی نگه دارید تا بتوانید از این امتیازات ویژه بهره ببرید. برخی از فریلنسرها از بازارهای آنلاین اجتناب می‌کنند، زیرا هزینه‌هایی (معمولاً بین 5٪ تا 20٪ از درآمد شما) را به همراه دارند که می‌تواند تا پایان ماه افزایش یابد. در این صورت سعی کنید از گروه‌های مختلف فیس‌بوک و لینکدین برای یافتن کار استفاده کنید. بااین‌حال، توجه داشته باشید که با این شبکه‌ها، هیچ قراردادی و هیچ تضمینی برای پرداخت به موقع وجود ندارد. بنابراین حتما که کسی کار شما را نگیرد و هرگز هزینه آن را پرداخت نکند.

چگونگی برقراری ارتباط با مشتری

روابط با مشتریان شما مهم‌ترین بخش کار آزاد است. با حفظ ارتباط خوب با مشتریان فعلی خود و ارائه کار باکیفیت، به‌احتمال زیاد در آینده مشاغل ثابت‌تری خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید که تمام ضرب‌الاجل‌ها را رعایت کرده‌اید، به دستورالعمل‌ها گوش می‌دهید، هرگونه ویرایش لازم را انجام می‌دهید و به طور مؤثر با مشتریان خود ارتباط برقرار می‌کنید. درحالی‌که به ساعات تعیین شده وابسته نیستید، همچنان باید در صورت داشتن هرگونه سؤال، درخواست یا نگرانی در دسترس مشتریان خود باشید. علاوه بر این، شما می‌خواهید سبد خود را برای جذب مشتریان جدید بسازید. شهرت داشتن به‌عنوان یک فریلنسر خوب بسیار مهم است، درنتیجه سعی کنید که بهترین کار خود را ارائه دهید و نظرات و امتیازات بالایی کسب کنید. شما می‌توانید خدمات خود را در رسانه‌های اجتماعی و وب‌سایت خود تبلیغ کنید که باید به طور مرتب به‌روز شود. حضور دیجیتال قوی بسیار مهم است، زیرا مشتریان می‌خواهند قبل از همکاری با شما احساس کنند که می‌توانند به شما و برندتان اعتماد کنند.

فریلنسر کیست؟

دو کاری که باید قبل از شروع کار آزاد انجام دهید

قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم که چگونه به‌صورت تمام‌وقت یک کارمند آزاد باشید، چند چیز وجود دارد که باید قبل از تأیید اینکه مسیر درست برای شماست چیست آن‌ها را بدانید. در ادامه ما را همراهی کنید.

‘چرا’ ‘چرا’ نکنید

چرا می‌خواهید یک کار آزاد داشته باشید؟ درحالی‌که ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که شما شغل آزاد را جذاب می‌دانید، دلایلی که اکنون شما را به این سمت سوق می‌دهد چیست؟ ‘چرا’ برای شما به‌عنوان ستاره عمل خواهد کرد. این چیزی است که به شما اجازه نمی‌دهد وقتی شرایط سخت می‌شود دست از کار بکشید (همان‌طور که قطعاً خواهد شد). چه برای یافتن مشتری، مدیریت پروژه‌های رقیب، یا صرفاً تلاش برای وادار کردن مشتریان به پرداخت فاکتور، تلاش کنید، «چرا» شما را از انجام پروژه و بازگشت به کار روزانه‌تان بازمی‌دارد.

به خود مهلت بدهید(تایم لاین مشخص کنید)

مهم‌ترین چیزها در زندگی تمایل به پیروی از جدول زمانی دارند. به نظر می‌رسد ذهن آدمی حین کار کردن تمرکز کافی را ندارد و ممکن است به هر چیزی فکر کند. این اتفاق در ابتدای راه آزادکاری بیشتر رخ می‌دهد. به مرور این اتفاق کمتر و کمتر می‌شود. اما تا زمانی که به این مرحله برسید کمی زمان می‌برد. پیشنهاد ما برای شما این است که تلاش کنید برای ارائه پروژه خود تایم لاین مشخص کنید و روند نهایی را بر اساس آن پیش ببرید.

سخن آخر

مهم‌ترین معایب فریلنسر بودن می‌تواند شامل: نداشتن امنیت شغلی، نداشتن بیمه و مزایا باشد. البته، این شغل مزایایی مانند: ساعات کاری مختلف و عدم نیاز به سرمایه و امکانات نیز دارد. تبدیل‌شدن به یک فریلنسر نمی‌تواند بدون مشکل و سختی باشد زیرا موانعی در این مسیر وجود دارد که باید مراقب آن‌ها باشید. اما اجازه ندهید که شما را ناامید کند، زیرا در نهایت ارزشش را دارد. به خود اجازه دهید از دیگر کارهای الهام بگیرید و از اشتباهات آن‌ها درس بگیرید. اگر بتوانید این کار را انجام دهید، در مسیر موفقیت بیشتر در حرفه شغلی آزاد خواهید بود.

منابع :

https://www.business.com/

https://foundr.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.