المنتور (Elementor) چیست – آشنایی با بهترین صفحه ساز وردپرس

المنتور چیست

وردپرس به عنوان یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های سایت‌ساز در جهان موجود بوده که این محبوبیت دلایل متعددی از جمله رایگان بودن، بروز بودن، پشتیبانی قوی، داشتن تعداد بی‌شماری افزونه و قالب رایگان و حرفه‌ای و … است. در این بین دلیل دیگری چند سالی است که به این محبوبیت و شهرت افزوده و آن چیزی نیست جز روی کار آمدن صفحه سازهای حرفه‌ای نظیر المنتور که اختیار زیادی به کاربران می‌دهد. در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم المنتور چیست و اطلاعات کافی درباره آن در اختیارتان قرار دهیم.

 

المنتور چیست؟

المنتور Elementor یک صفحه ساز عالی و منعطف وردپرسی است که با کمک آن می‌توان بهترین صفحات گرافیکی و رسپانسیو را طراحی کرد. امکانات فوق‌العاده‌ای داشته و به کمک درگ و دراپ کردن می‌توان صفحه موردنظر را ساخت. برای تمامی افراد چه مبتدی و چه حرفه‌ای‌ها گزینه مطلوبیست. این افزونه در دو نسخه رایگان و پرو موجود است که در ادامه تفاوت‌های آن‌ها را با هم بررسی می‌کنیم.

 

المنتور پرو چیست‌ ؟

مسلما نسخه رایگان المنتور امکانات خوبی داشته و می‌توان با کمک آن صفحات جذابی طراحی کرد اما در نسخه المنتور پرو قطعا ویژگی‌هایی وجود دارد که امکان طراحی حرفه‌ای‌تری را به ما می‌دهد. مثلا در نسخه رایگان شما به ابزارک‌های محدودی برای طراحی صفحات خود دسترسی دارید اما در نسخه پرو ابزارک‌های بیشتر و حرفه‌ای‌تری موجودند که می‌توان گفت امکان دسترسی شما به بیش از 50 ابزارک را امکانپذیر می‌سازد و این خود یک امکان عالی برای شماست.

  • با ارتقای المنتور به نسخه پرو دیگر هیچگونه محدودیتی برای طراحی صفحات سایت جلوی راه شما نیست.
  • دارای سیستم فرم‌ساز حرفه‌ای و کاملی است که می‌توان به کمک آن هر نوع فرمی را که می‌خواهید ایجاد کنید. (این بخش در وبسایت‌ها یک نیاز اساسی و مهم است.)
  • دارای بیش از 300 الگوی حرفه‌ای و آماده برای به کار گیری در طراحی. مسلما این امکان، طراحی آزادانه و جذاب‌تری به شما خواهد داد.
  • دارای ابزارک‌های فراوان و منحصر به فرد.

در زیر جدول مقایسه و تفاوت المنتور رایگان و پرو را می‌توانید مشاهده کنید:

 

ویژگی‌ها المنتور المنتور پرو
Template Library
Export / Import Templates
Mobile Editing
Shape Divider
Video Lightbox
Box Shadow
Text Shadow
Background Overlay
Hover Animation
Entrance Animation
Heading
Image
Text Editor
Video
Button
Image Box
Testimonials
Icon
Icon Box
Social Icons
Image Gallery
Image Carousel
Icon List
Counter
Progress Bar
Tabs
Accordion
Toggle
Alert
HTML
Shortcode
Menu Anchor
Sidebar
Google Maps
SoundCloud
Divider
Spacer
Columns
Background Gradient Effect
Revision History
Blank Canvas Template
Maintenance Mode
Page Settings
Element Hover
Redo / Undo
Forms x
Slides x
Posts x
Portfolio x
Embed Anywhere x
Global Widget x
Custom CSS x
Pro Templates x
Price Table x
Price List x
Countdown x
WC Products x
WC Elements x
WC Categories x
WC Add to Cart x
Flip Box x
Masonry Layout x
Blog Pagination x
Ken Burns Effect x
Share Buttons x
Form Integrations x
Login Widget x
Animated Headline x
Facebook Widgets x
Blockquote x
Nav Menu x
Media Carousel x
Testimonial Carousel x
Call to Action Widget x
Custom Fonts x
Header & footer builder x
Dynamic single post & archive page design x
ACF & Toolset integration x
Scrolling Effects x
Popup Builder x

در جدول بالا تمامی امکاناتی که المنتور پرو نسبت به المنتور دارد را آورده و در واقع مقایسه‌ای بین هر دوی آن‌ها انجام شده است. شما می‌توانید با توجه به این مقایسه تصمیم بگیرید که کدامیک کارتان را راه می‌اندازد.

 

کاربرد المنتور در کجاست؟

همانطور که گفتیم المنتور به عنوان یک صفحه ساز قوی روی کار آمده و در واقع به ما کمک می‌کند تا سایت و صفحات آن را جذاب‌تر بسازیم. انعطاف‌پذیری بیشتری در ایجاد المان‌ها و امکاناتی که تمایل به افزودن آن‌ها داریم به ما می‌دهد. یک قالب وردپرسی هر چقدر هم که پر از امکانات باشد، آنقدری دستمان را در ایجاد فضای دلخواه باز نمی‌گذارد اما زمانی که المنتور به آن اضافه می‌شود کار بسیار راحت و جذاب‌تر خواهد شد.
جالب‌تر از همه اینکه بدون حتی یک خط کد می‌توان هر آنچه که تمایل داریم را اضافه و کم کنیم. تمامی این اتفاقات تنها با کشیدن و رها کردن آیتم و المان‌ها در صفحه امکانپذیر است. از دیگر کاربردهای آن عبارت است از:

  • امکان طراحی یک سایت فروشگاهی با بهترین امکانات نظیر تصاویر و ویدیو محصولات، توضیحات محصول، تجربه خرید و نظرات کاربران و بسیاری از قسمت‌های دیگر را در مدت زمان کوتاهی می‌توان ایجاد کرد.
  • طراحی انواع وبسایت‌های وبلاگی، شرکتی، خبری و …

تمامی امور طراحی صفحات سایت بدون کدنویسی امکانپذیر است که خود از مهم‌ترین و جذاب‌ترین ویژگی‌های المنتور به شمار می‌رود.

 

مزایا و معایب استفاده از المنتور

در بالا به این سوال مهم که elementor چیست کاملا پاسخ دادیم، حال باید بدانیم که این افزونه برای افراد عادی، توسعه دهندگان و طراحان چه مزایا و معایبی دارد که با توجه به آن عملکرد خود را شکل دهیم.

مزایای استفاده از المنتور

  • طراحی کاملا رسپانسیو به ما تحویل می‌دهد

با کمک ابزارهایی که در اختیارمان قرار می‌دهد می‌توانیم ساختار صفحات، فواصل، ترازبندی و سایر عوامل ظاهری را در موبایل، تبلت و دسکتاپ بهینه‌سازی کنیم. همین امر موجب تجربه کاربری عالی خواهد شد و محبوبیت آن را دو چندان می‌سازد.

  • اوپن سورس است 

اوپن سورس یا متن باز بودن به توسعه دهندگان امکان ایجاد تغییرات متعدد در اصل ماجرا را خواهد داد. المنتور به خودی خود بسیار منعطف بوده و با این ویژگی رسالت خود را به پایان رسانده است. در واقع امکان توسعه با این ویژگی فراهم شده است.

  • برخورداری از سرعت مطلوب 

خوشبختانه المنتور سایت و صفحاتی با سرعت بالا به شما می‌دهد و این ویژگی را با توجه به HTML5، CSS3، SVG که در خود دارد، اضافه می‌کند. همچنین دارای قابلیت ذخیره کش و عملیات فشرده سازی بهره می‌برد که خود امر مهمی در بهبود سرعت خواهد بود.

  • ساخت یک صفحه و استفاده چند باره از آن 

امکان ایجاد یک قالب صفحه را با المنتور دارید و از همه جالب‌تر اینکه آن صفحه را می‌توانید به کرات در سایت خود به کار برده و تنها بخش‌های محتوایی و … را تحت تغییر قرار دهید. اینگونه به راحتی می‌توان یک سایت را ایجاد کرد.

  • ویرایش بصورت کاملا زنده 

در همان صفحه‌ای که هستید امکان ویرایش درون خطی را دارید. یعنی نیازی نیست به بخش تنظیمات بروید، بلکه در همان صفحه قادر به ایجاد تغییرات و ویرایش خواهید بود. این یک مزیت عالی از صفحه‌ساز المنتور به حساب می‌آید.

  • مدیریت طرح بندی‌ها 

مدیریت ساختار و طرح در المنتور بسیار راحت و عالی انجام می‌شود. المنتور با ارائه فواصل، ترازبندی، ستون، ردیف، زیر ردیف و سایر موارد به شما امکان مدیریت دقیقی را می‌دهد که اتفاقی غیراستاندارد در طراحی شما رخ ندهد.

  • قابل استفاده برای همه افراد 

المنتور با رابط کاربری ساده‌ای که دارد، کار را برای افراد تازه وارد نیز آسان کرده است. فرقی نمی‌کند تازه کار هستید یا یک توسعه دهنده، هر کدام به اندازه خود می‌توانید با المنتور کار کرده و صفحات خود را بسازید. کمی که با آن کار کنید،تجربیات بیشتری کسب خواهید کرد.

 

معایب استفاده از المنتور

  • محدودیت در نسخه رایگان 

در نسخه رایگان هر افزونه‌ای محدودیت‌هایی وجود دارد، مسلما در المنتور نیز قضیه به همین شکل است! شما با محدودیت‌هایی در ایجاد فرم‌ها، پاپ‌ها و ویژگی‌های این چنینی مواجه خواهید شد.

  • نیاز به نصب افزونه‌های جانبی دارد

برای اضافه کردن برخی ویژگی‌ها نیاز به استفاده از افزودنی‌های جانبی المنتور را خواهید داشت که بطور پیش‌فرض در آن موجود نیست.

  • امکان سنگین شدن سایت 

اگر از این افزونه برای طراحی صفحات و سایت بیش از حد استفاده کنید و استانداردها رعایت نشوند، امکان سنگین شدن منابع وجود داشته و بارگذاری را سخت می‌کند.

  • دارای عناوین و اصطلاحات پیچیده 

راه افتادن افراد مبتدی کمی دشوار است و باید در ابتدا بیشتر وقت بگذارند تا با اصطلاحات و اطلاعات موجود در المنتور آشنا شوند.

 

حتما بخوانید: آشنایی با هوش مصنوعی المنتور

 

بهترین افزودنی های المنتور کدامند؟

المنتور دارای افزونه یا افزودنی‌های مختلفی است که هر کدام عملیات خاصی را انجام می‌دهند. اگر موافق باشید در ادامه برخی از بهترین افزودنی‌های Elementor را با هم مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • پاورپک
  • المنت پک
  • جت انجین
  • هپی اد آن
  • افزودنی پلاس

 

پاور پک (power pack) المنتور

افزونه پاور پک - المنتور چیست

این افزونه برای المنتور بسیار مهم و مشهور است که دارای بیش از 70 ابزارک متنوع بوده و هر کدام کاملا رسپانسیو هستند. این ابزارک‌ها شامل بخش بهینه‌سازی و سئو، نمایش وضعیت و شرایط سایت،  فرم ساز و استایل دهنده فرم نظیر گراویتی فرم، فرم تماس، نینجا فرم، کالردرا، فیلتربندی جهت گالری تصاویر و ویدئو،  پاپ آپ، کوپن تخفیف و… هستند.

 

المنت پک (Element pack) المنتور

المنت پک - elementor چیست

این افزونه نیز دارای بیش از 150 ابزارک منحصربه‌فرد، 135 قالب از پیش آماده شده و بیش از 100 طرح برای هدر و فوترهای اختصاصی است. دارای رابط کاربری بسیار آسان، بهینه و منعطف است. دارای نقشه گوگل پیشرفته، شمارشگر، المنت پارالاکس، فرم‌های تماس و … است.

 

جت انجین (Jet engine) المنتور

افزونه جت انجین

این افزودنی موجب خلق طراحی اختصاصی و شخصی‌سازی خواهد شد. در واقع به شما امکان می‌دهد تا در صفحات طراحی شده، محتوای داینامیک اضافه کنید.

 

هپی اددآن (Happy Addon) المنتور

افزودنی هپی اددآن (Happy Addon) المنتور 

این افزونه امکانات و جذابیت‌های زیادی را در بخش UI و UX سایت شما ایجاد می‌کند. این افزونه امکان کپی کردن المان ها و ابزارک ها به همراه تنظیماتشان به دامنه‌های دیگر را دارد. یعنی یک طرح ایجاد کرده و برای چندین دامنه استفاده کنید!

 

افزونه The plus المنتور

افزونه مذکور نیز دارای المان‌ها و ابزارک‌های متعددی است که به در خلق طرح‌های گرافیکی و جذاب بدون کدنویسی کمک شایانی می‌کند. این افزونه با قالب‌های معروف مانند قالب های آوادا avada، انفولد  enfold، سون seven، فلوکسphlox ، پرتو porto، و بی تم betheme و … کاملا سازگار است.

مواردی که در بالا گفته شد در واقع برخی از بهترین افزودنی‌های المنتوری بوده که کار را برایمان بسیار ساده می‌سازد.

 

کلام پایانی 

وردپرس با وجود امکاناتی که روز به روز هم بر تعداد آن‌ها افزوده می‌شود، محبوبیت و جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده. یکی از این امکانات وجود صفحه‌سازهایی مانند المنتور است که با کمک آن می‌توان صفحات کامل یک سایت را ایجاد کرد. استفاده از این افزونه برای مبتدیان و افراد حرفه‌ای کاملا آسان بوده و در دو نسخه رایگان و پرو ایجاد شده که تفاوت‌های بین آن‌ها را در بالا گفتیم.

سوالات متداول

منظور از المنتور در طراحی سایت این است که یک وب سایت را با استفاده از افزونه المنتور طراحی کنیم.
نسخه پولی و حرفه ای المنتور را المنتور پرو می گویند. در این نسخه شما امکانات بیشتری را نسبت به نسخه رایگان المنتور در اختیار دارید
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.