استفاده از متاتگ‌ها برای بهینه‌سازی در وردپرس با Add Meta Tags

متاتگ‌ها در وردپرس

بروزرسانی در تاریخ 18 آذرماه 1396
سلام دوستان؛
بهینه‌سازی و سئوی وردپرس مسئله مهمی است که حتما باید به آن توجه خاصی شود. افزونه‌های متعددی برای بخش‌های مختلفی در نظر گرفته شده که به شما کمک شایانی می‌کنند. متاتگ‌ها در وردپرس برای بهبود وضعیت کلمات کلیدی، توضیحات مهم و در نهایت بهینه‌سازی کامل وبسایت مورد استفاده قرار می‌گیرند. شاید بگویید در افزونه yoast seo برای هر نوشته یا برگه می‌توان چنین قسمتی را تکمیل کرد و دیگر نیازی به افزونه جدید نیست. بله می‌توان اما افزونه‌ای که برای شما در نظر گرفتیم به صورت اختصاصی برای متاتگ‌های وبسایت است و پیشنهاد می‌کنیم حتما از آن کمک بگیرید.

متاتگ ها در وردپرس  با Add Meta Tags

برای استفاده از این افزونه فقط کافیست آن را نصب و فعال کنید. پس از فعال‌سازی گزینه‌ای با عنوان Metadata به زیرمنوی تنظیمات در پیشخوان وردپرس اضافه می‌شود. تمامی تنظیمات مربوط به افزونه در همین بخش قرار گرفته است.

Front Page Metadata

front page- متاتگ‌ها در وردپرس

Global Keywords: در این قسمت می‌توانیم کلمات کلیدی که برای وبسایت خود در نظر گرفتیم را وارد کنیم. کلمه کلیدی سایت با توجه به نوع فعالیت انتخاب می‌شود. (به عنوان مثال برای همیار وردپرس می‌توان کلمات کلیدی آموزش وردپرس، آموزش ووکامرس، افزونه وردپرس، قالب وردپرس را در نظر گرفت.) تمامی کلمات را با ویرگول یا کاما از یکدیگر جداسازی کنید.

Site-wide META tags: در این بخش متاتگ‌ها به صورت کدهای اچ‌تی‌ام‌ال باید وارد شوند. این اطلاعات مربوط به کل وبسایت است.
شما با کلیک بر روی گزینه meta tags می‌توانید اطلاعاتی را مشاهده کرده و از آن‌ها برای وبسایت خود با توجه به نیازتان استفاده کنید.

publisher settings

publisher settings-متاتگ‌ها در وردپرس

در تنظیمات متاتگ‌ها در وردپرس در این بخش سه شبکه اجتماعی مهم را نظر گرفته و از شما میخواهد که آدرس خود را در این شبکه‌های اجتماعی وارد کنید. همان‌طور که می‌دانید اشتراک گذاری مطالب در شبکه‌های اجتماعی کمک فراوانی به عملکرد شما می‌کند.

  بهترین افزونه های سئو در وردپرس

Author settings

author settings- متاتگ‌ها در وردپرس

این قسمت مربوط به نوشته‌های نویسنده است. در واقع باید مشخص کنیم که متاتگ‌ها برای هر نویسنده از کدام صفحه خوانده شود. می‌توانید صفحه مورد نظر را انتخاب کنید.

basic meta tag- متاتگ‌ها در وردپرس

Basic Metadata: دو گزینه در این قسمت مشاهده می‌کنید که هر دو علامت خورده‌اند. برای تولید خودکار متاتگ‌ها و توضیحات آن‌ها در سایت است.
سایر گزینه‌ها نیز برای شبکه‌ها و وبسایت‌های مختلف است. در صورتیکه می‌خواهید از آن‌ها استفاده شود حتما علامت بزنید.

Locale

locate- متاتگ‌ها در وردپرس

در این بخش موقعیت مکانی خود را در نظر بگیرید و به صورت مستعار از آن استفاده کنید. مثلا برای ایران باید fa_IR استفاده کنید.

Metabox Features

metabox feathers-متاتگ‌ها در وردپرس

از این قسمت می‌توان بخش‌های موردنظر را برای ورود اطلاعات متاتگ‌ها در وردپرس فعال کرد. هر گزینه‌ای را که علامت بزنید در ویرایشگر برای شما ظاهر می‌شود.

Extra Seo Options

extra - متاتگ‌ها در وردپرس

از این قسمت تنظیمات اضافه‌ای را می‌توان برای سئوی وردپرس در نظر گرفت. با تیک زدن هر کدام می‌توانید آن‌ها را اضافه کنید.

other settings- متاتگ‌ها در وردپرس

سایر تنظیمات مربوط به متن کپی‌رایت، تصویر پیش‌فرض و… نیز در اینجا موجود است که در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را برای بهبود متاتگ‌ها در وردپرس علامت بزنید. پس از انجام تنظیمات آن را ذخیره کنید. سپس به ویرایشگر وردپرس مراجعه کنید تا بخش اضافه شده را ببینید.

mata data result- متاتگ‌ها در وردپرس

جمع‌بندی

چنانچه بهینه‌سازی وبسایت برایتان ارزشمند است و می‌خواهید به رتبه خوبی دست یابید باید از ابزارهای خوب هم استفاده کنید. افزودن متاتگ‌ها در وردپرس گزینه‌ای است که نیازمند نصب افزونه دارد. امروز با کمک یک افزونه خوب این عملیات را انجام دادیم. شما نیز می‌توانید افزونه را دریافت کرده و متاتگ‌ها را به وبسایت اضافه کنید.

دانلود افزونه Add Meta Tags

دانلود افزونه صفحه افزونه دانلود نسخه حرفه ای
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام این افزونه به درخواست سازندش بسته شده و دیگه از خود وردپرس قابل دانلود نیست

  2. سلام خسته نباشد من افزونه yoast seo را نصب کرده ام در ان با خطای صحفه ی اصلی نمیتواند توسط موتور های جستحو ایندکس شود
    برای رفع این مشکل چه کار باید کرد سایت من downloads.gigfa,com است وقتی در گوگل اسم سایت خود
    را واردمکنیم خوب نشون نمی ده ممکنه اشکلال از متغیر های تعریف شده در افزونهyoast seoباشه ممنون میشم راهنماییم کنیید

  3. سلام به همه ی دوستان
    چه جوری باید meta discription رو توی وردپرس تنظیم کنم آیا پلاگین داره – آدرس سایتم هست که متاسفانه وقتی با وورنک بررسی کردم ظاهرا توی قسمت متادیسکریپشن مشکل داره

  4. سلام وقت بخیر.
    سوالی داشتم راجب این افزونه ،اینکه تدخل داره با افزونه Yoast و این ارور رو میده که یکی از افزونه ها پاک شه به دلیل اهمیت افزونه Yoast من سعی کردم افزونه Add Meta Tags رو غیرفعال کنم . تو سایت های چکاپ سئو که ساتم رو میزنم میگه مشکل متا تگ وجود داره ! میدونم که متا تگ هام کامل نیست و اصلا ندارم ، لطفا یه راهنمایی بکنید برای اینکه بشه متا تگ بزنم حالا چه به صورت دستی و تو قالب چه به صورت افزونه که البته تداخلی هم با افزونه Yoast نداشته باشه . ممنونم از وبسایت کامل مفیدتون .

  5. سلام
    من متا تگ ها رو وارد میکنم ولی تو خود سایت view source میکنم هیچی نمیارهانگار متا تگ وجود نداره مشکلش چیه؟

  6. سلام ببخشید من برای meta tag description هرچی می نویسم وقتی تو گوگل سرچ میکنم بجای م ، علامت سوال میذاره چطوری این مشکلو رفع کنم؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خیلی مشکل عجیبیه! قالبی که استفاده می کنید چی هستش؟

    • قالب virtue
      آدرس سایتم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دوست عزیز دیدم. ربطی به قالب نداره. شما دقیقا از افزونه ای که داخل همیار گذاشتیم استفاده میکنید؟
      بررسی کنید چه افزونه های دیگری که مربوط سئو میشه نصب کردید. احتمال تداخل میدم

  7. من از افرونه yoast استفاده میکنم
    ایا با وجود آن نیازی به نصب این افزونه هست؟

  8. سلام
    عذر میخوام،یه آموزش گذاشته بودید که یه برگه میساخت و تمام تگ ها رو توش قرار میداد.میشه لطف کنید آدرسش رو بگید؟تو سایت گشتم نتونستم پیدا کنم.

  9. 10 سال عضو همیار وردپرس

    کد دکمه پیش نمایش رو توی مطلب درست کنید. کدکوتاه مشکل داره

  10. سلام . خسته نباشین . من با وردپرس و ووکامرس یک فروشگاه اینترنتی ساختم ولی ورودی سایتم اصلا بالا نیست . الان حدودا یک سال و نیمه ولی انگار نه انگار بازدید کننده در روز بین 20 تا 30 تاست این طبیعیه !!! از افزونه های مختلف هم استفاده کردم . ولی هیچ فایده ای نداشته . بعضی جاها خوندم بستگی به دفعات گذاشتن پست در روز داره ولی من مثلا 50 تا محصول دارم این 50 تا رو میزارم ، باید منتظر بمونم تا فروش بره دیگه نمیتونم هر روز پست بزارم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
    اینم آدرس سایت : http://www.sarinacharm.com