شاید قبل از روی کار آمدن هوش مصنوعی حس خوبی به آن نداشتیم و فکر میکردیم ممکن است اتفاقات بدی را رقم بزند اما حالا که تقریبا در هر حوزهای رشد کرده شاهد مزایای عالی آن هستیم. یکی از امکاناتی که با کمک هوش مصنوعی در اختیارمان قرار گرفته، طراحی سایت است. سایتی که در گذشته با هزار داستان و به کمک برنامه نویسان طراحی میشد حالا قرار است به راحتی با کمک هوش مصنوعی انجام شود. در این مقاله درباره طراحی سایت با هوش مصنوعی و ابزارهای آن با هم صحبت میکنیم. با ما همراه باشید…
طراحی سایت با هوش مصنوعی به کمک ۹ ابزار کاربردی
در حال حاضر اگر قرار باشد که در فضای مجازی کسب و کاری داشته باشید، قطعا باید سایتی ایجاد کنید. برای این منظور یا باید روی کمک برنامه نویسان حساب کنید یا از ابزارها و سایتسازها کمک بگیرید تا بستر استاندارد و خوبی را ایجاد کنید. و اما هوش مصنوعی چه کمکی به ما میکند؟ ابزارهای هوش مصنوعی خوبی وجود دارند که با کمک آنها به راحتی میتوان سایتهای متناسب برای کسب و کارهای کوچک ایجاد کرد. در ادامه با برخی از این ابزارهای هوش مصنوعی آشنا خواهیم شد.
- هوش مصنوعی Hocoos
- ابزار هوش مصنوعی 10 Web
- هوش مصنوعی Hostinger
- هوش مصنوعی Jimdo Dolphin
- ابزار domain wheel
- هوش مصنوعی Elementor
- ابزار Copilot
- هوش مصنوعی Uizard.io
- Webflow
در ادامه هرکدام از این ابزارهای هوش مصنوعی برای طراحی وبسایت را به شما معرفی میکنیم:
ابزار Hocoos
با کمک Hocoos میتوان یک فروشگاه اینترنتی عالی را ایجاد کرد. برای این منظور فقط کافیست در سایت آن ثبت نام کرد و سپس تمامی امکانات و ویژگیهایی که تمایل دارید در سایت شما به وجود بیاید را انتخاب کنید تا مرحله به مرحله سایتتان را ایجاد کند. با این ابزار میتوانید هر نوع سایتی را ایجاد کنید.
ابزار 10web
این ابزار در واقع برای وردپرس است که بهترین ابزارها را برای طراحی سایت و تولید محتوا ارائه میکند. این ابزار در واقع به شما کمک میکند تا هر صفحه وبی را که دوست دارید تبدیل به قالب وردپرسی کنید و سفارشی سازی لازم را روی آن انجام دهید. تنها کافیست صفحه موردنظر را در وب پیدا کرده و آدرس آن را به 10web بدهید تا کار را آغاز کند. این ابزار تمامی المانها و گزینههای موجود در صفحه موردنظر شما را درنظر گرفته و طراحی میکند و درنهایت در قالب یک فایل زیپ به شما تحویل خواهد داد.
ابزار Hostinger
این ابزار نیز امکان ایجاد یک سایت کامل را برایمان فراهم میکند و طراحی سایت با هوش مصنوعی را امکانپذیر میسازد. توسط وبسایت Hostinger Website Builder میتوانید نام دامنه و ایمیل سایت خود را به طور رایگان دریافت کرده و سایت خود را مدیریت کنید. با این ابزار امکان ویرایش دستی سایت، استفاده از قالبهای متنوع و سرعت بالایی خواهید داشت.
ابزار هوش مصنوعی Jimdo Dolphin
با کمک این ابزار خیلی راحت و سریع میتوان وبسایتی را ایجاد کرد. در واقع امکان طراحی صفحات متعدد در کنار هم و تبدیل کردن آن به یک سایت را به شما خواهد داد. در قدم اول طرح و رنگ سایت را انتخاب کرده و سپس دو طرح و قالب برای انتخاب در اختیارتان قرار میدهد.
ابزار domain wheel
انتخاب نام دامنه مرحله اول در طراحی سایت است که باید با دقت خاصی صورت گیرد. برای این منظور با کمک ابزار کمکی domain wheel میتوانید یک نام دامنه متناسب با برندتان انتخاب کنید. این ابزار برای این کار کاملا رایگان و بدون هیچگونه محدودیتی است. برای نام هر دامنه انواع دامنههای com، net، org و … را مشخص میکند تا بدانید موجود است یا خیر.
هوش مصنوعی المنتور
همه ما میدانیم که صفحه ساز المنتور در حال حاضر یکی از بهترینهاست که میتوانیم بهترین و جذابترین صفحات را با آن طراحی کنیم. حال این صفحهساز با دارا بودن ویژگی هوش مصنوعی قویتر شده و میتواند کد css تولید کند، محتوای متنی بنویسد و حتی تصاویر جذاب ایجاد کند. به راحتی امکان خلق یک سایت با این صفحه ساز در نسخه جدید امکانپذیر است. توضیحات بیشتر درمورد این هوش مصنوعی را در مقاله هوش مصنوعی المنتور مطالعه کنید.
هوش مصنوعی Copilot
به نقل از مقاله طراحی سایت با هوش مصنوعی از ژاکت آکادمی:
ابزار Uizard.io
این ابزار نیز با کمک به طراحان ui/ux امکان طراحی جذاب یک سایت را فراهم میکند. این ابزار برای ایجاد جلوههای بصری و طرحبندی اصلی بسیار مناسب است. تنها کافیست ایدههای روی کاغذ خود را در این ابزار ثبت کنید تا سایت موردنظر را برایتان ایجاد کند.
ابزار هوش مصنوعی Webflow
یک ابزار قدرتمند طراحی سایت با هوش مصنوعی است که تفاوت جالبی با بقیه ابزارها دارد. در واقع دستیار جالبی است که شما طراحی خود را در آن انجام داده و برایتان کد تولید میکند. این یعنی اگر دید گرافیکی خوبی دارید اما کدنویسی بلد نیستید، با کمک این ابزار بهترین سایت را میتوان ایجاد کرد.
طراحی سایت با هوش مصنوعی چه مزایا و معایبی دارد؟
مزایا | معایب |
سرعت بالا در طراحی | عدم کنترل درست روی خروجی |
سادگی در طراحی بدون دانش فنی | عدم کیفیت عالی |
هزینه کم | قابلیتهای محدود |
قابلیت انطباق | عدم وجود فاکتورهای سئو |
امکان شخصی سازی | مالکیت محدود برای شما |
سخن آخر
ابزارهای هوش مصنوعی به عنوان یک دستیار به کمک ما آمده تا کارها را سریعتر و بهتر انجام دهیم اما اصلا نمیتوان به آنها به عنوان یک امکان کامل نگاه کرد. پس برای نیروی کمکی میتوان روی کمک آنها تا حدی حساب کرد. در این مقاله درباره ابزارهای طراحی سایت با هوش مصنوعی صحبت کردیم و انواع آنها را نام بردیم. برای فهم بیشتر و تسلط بر اصول طراحی سایت توصیه میکنیم که در دوره طراحی سایت حرفهای شرکت کرده و مهارتهای خود را در این زمینه گسترش دهید.