کسب درآمد از اینترنت5: ساخت پلن‌های تبلیغاتی در وبسایت

ساخت پلن‌های تبلیغاتی

سلام دوستان؛
کسب درآمد از اینترنت به گونه‌های مختلفی امکان‌پذیر است که با انتخاب هر حوزه با توجه به اطلاعات و علاقه‌مندی خود می‌توانید آن را راه‌اندازی کنید. یکی دیگر از روش‌های مرسوم ساخت پلن‌های تبلیغاتی در وبسایت است. یعنی شما می‌توانید علاوه بر فعالیت اصلی خود، بخش‌هایی را برای دریافت بنرهای تبلیغاتی یا رپورتاژها در نظر بگیرید و از این راه کسب درآمد کنید. آیا می‌دانید بسیاری از وبسایت‌ها از همین طریق درآمد ماهانه‌ی خوبی کسب می‌کنند؟ اگر می‌خواهید شما هم یکی از آن‌ها باشید، پیشنهاد می‌کنم حتما مقاله امروز را مطالعه فرمایید.

ساخت پلن‌های تبلیغاتی

گاهی با وبسایت‌هایی روبه‌رو می‌شویم که کل عملکرد آن‌ها بر پایه تبلیغات و بهتر بگوییم نیازمندی‌ها می‌گذرد که در جایگاه خود پیرامون آن صحبت می‌کنیم. امروز مبحث ما متعلق به سایت‌هایی است که در کنار فعالیت‌های دیگر خود به ساخت پلن‌های تبلیغاتی مشغول هستند و از آن کسب درآمد می‌کنند.

چه نوع وبسایت‌هایی می‌توانند پلن‌های تبلیغاتی داشته باشند؟

تمامی سایت‌ها کمابیش می‌توانند امکان ساخت پلن‌های تبلیغاتی را فراهم کنند اما باید بسیار محتاط بود. مشخص کنید حوزه فعالیتی شما چیست و باید تبلیغات را در چه نوع دسته‌بندی بپذیرید و مدیریت کنید. در همان ابتدا این کار را انجام دهید و سعی کنید برای ساخت پلن‌های تبلیغاتی جایگاه‌های مشخصی را در نظر بگیرید که هم در دید کاربران باشد و هم باعث آزار افراد نشود. زیرا شما محتوایی در سایت خود دارید که کاربران باید بتوانند به راحتی آن را مطالعه کنند و چنانچه پلن‌های تبلیغاتی مانع از این امر شود، دچار یک تهدید جدی خواهید شد.

وبسایت‌های خبری، شخصی و فروشگاهی گزینه‌های بهتری را برای ساخت پلن‌های تبلیغاتی فراهم می‌کنند. معمولا جایگاه تبلیغات می‌تواند داخل بنر اصلی، سایدبار سایت، بین پست‌ها در بخش وبلاگ، در فوتر سایت، به صورت یک پست (رپورتاژ) و همچنین در موارد بسیار ضروری و یک روزه به صورت پنجره پاپ‌آپ ظاهر شود.

تعیین جدول زمان‌بندی برای دریافت تبلیغات و رپورتاژها

چنانچه تصمیم به ساخت پلن‌های تبلیغاتی دارید پس حتما باید یک جدول زمانبندی و هزینه‌ای برای هر پلن مشخص کنید و در قسمتی از سایت برای مشتریان قرار دهید. حتما مشخص کنید که هزینه‌ها را به صورت روزانه، ماهانه و سالانه به چه میزان دریافت خواهید کرد.
همیشه جنگ اول به از صلح آخر! با این‌کار تکلیف خود و مشتری را روشن می‌کنید و دیگر جای هیچ بحثی باقی نمی‌گذارید.
در ضمن تمامی توضیحات را در همان قسمت ذکر کنید تا مشتری در زمان تحویل تبلیغات خود بداند که دقیقا چه اطلاعاتی را باید در اختیارتان قرار دهید.

تعیین هزینه‌های دریافتی

معمولا هزینه‌ها را با توجه به اندازه بنرهای تبلیغاتی و زمانبندی می‌توانید دریافت کنید. همچنین می‌توانید برای رپورتاژها که شامل محتوای متنی، تصویری و ویدئویی هستند، هزینه‌های مشخصی را در نظر بگیرید زیرا یک پست از سایت شما را شامل می‌شوند و مسلما هزینه آن متفاوت است.
با توجه به شهرت و محبوبیت وبسایت خود و همچنین تعداد کاربران و بازدیدی که دارید، هزینه‌ها را مشخص کنید. مطمئن باشید مشتریان اطلاعات کاملی در این حوزه کسب می‌کنند و سپس به سراغ شما می‌آیند! پس چنانچه هزینه‌های بی‌موردی را در نظر بگیرید، هرگز موفق نخواهید شد.

محصولات رایگان و حرفه‌ای برای ایجاد پلن‌های تبلیغاتی در وردپرس

در وردپرس نیز محصولات متعددی برای ساخت پلن‌های تبلیغاتی به صورت رایگان و حرفه‌ای موجود است که دو مورد از بهترین‌ها را برای شما انتخاب کردیم که حتما می‌تواند یاری بخش باشد.

افزودن تبلیغات در انتهای پست‌های وردپرسی

insert post - ساخت پلن‌های تبلیغاتی

با کمک این افزونه می‌توانید تبلیغاتی را در پایین پست‌ها قرار دهید.

افزونه تبلیغات گوشه‌ای

corner banner - ساخت پلن‌های تبلیغاتی

با کمک این افزونه حرفه‌ای می‌توانید تبلیغات را در گوشه‌ای از سایت خود قرار داده و به صورت کتاب با یک ورق آن را نمایش دهید. این افزونه به صورت نسخه حرفه‌ای در ژاکت موجود است.

همچنین محصولات متعدد دیگری برای ساخت پلن‌های تبلیغاتی در وردپرس موجود است که می‌توانید با کمی سرچ در همیار وردپرس و ژاکت آن‌ها را بیابید.

جذب مشتری

جذب مشتری در همه موارد اهمیت ویژه‌ای دارد و در اولویت است زیرا بدون مشتری عملا فعالیت شما بی‌مورد تلقی می‌شود. چنانچه وبسایت شما جذاب باشد و حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد، می‌توانید با تمرکز روی محتوا و روش‌های بازاریابی محتوا آن را پربازدید کنید و از این رو وبسایتی که دارای بازدید بالایی باشد حتما فرصت‌های تبلیغاتی نیز به سمت آن روانه خواهد شد. پس گام اول برای رسیدن به موفقیت در کسب درآمد، جذب کاربران بیشتر است که بارها در مورد روش‌های متعدد آن سخن گفتیم.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام خانم کوهستانی.. ازتون کمک می خواستم..
    من افزونه نینجا فرم ریختم
    ورژن جدید
    می خوام چندتا فرم طراحی کنم
    بعد یه دکمه بزارم کلیک شد کل مشخصات ارسال بشه.. یا اینکه اگر این امکان وجود نداشت، همرو مجبور بودم در یک فرم قرار بدهم! اما وسط فرم ها یه خطی.. نوشته متنی چیزی ما بینشون فاصله بندازه.. برای فرم ارسال رزومه می خوام.. ممنون میشم کمک کنید..

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      برای چنین فرم هایی بهتره از qform استفاده کنید