کد امنیتی در وردپرس
سلام؛
بارها در مورد استفاده از کد امنیتی در هر جایی از سایت که فرمی وجود دارد، صحبت کردیم و اهمیت آن را برای شما گفتیم. اسپمرها بسیار قوی عمل می کنند و اگر شما مواظب نباشید از آن ها شکست خواهید خورد و با سایتی پر از ایمیل های ناشناس و پیام های متفاوت و همچنین سایر آسیب ها رو به رو خواهید شد. پس حواستان باشد که پس از راه اندازی سایت، قدم های خود را ایمن بردارید.
مدتی است که افزونه های گروه BestWebSoft را معرفی کردیم و آن ها را آموزش دادیم. اتفاقا این گروه افزونه ای برای کدهای امنیتی ساخته که مانند سایر محصولاتش عملکرد خوبی دارد. در آموزش وردپرس امروز را به این افزونه اختصاص می دهیم.
افزونه ی Captcha by BestWebSoft
با کمک این افزونه می توانید امنیت فوق العاده ای را در وبسایت وردپرسی خود حاکم کنید و دیگر نگران اسپمرها نباشید!
افزونه را در وردپرس نصب و فعال می کنیم. حال گزینه ای با عنوان “BWS Plugins” در منوی سمت راست وردپرس، نمایان می شود که متعلق به این افزونه می باشد.
گزینه اول مربوط به تبلیغات افزونه های موجود که تحت نظارت این گروه کار می کنند، می باشد. ما با گزینه ی دوم کار داریم…
معادله امنیتی
در اینجا چهار بخش متفاوت به چشم می خورد که به بررسی آن ها می پردازیم.
Basic
Enable CAPTCHA for>> کد امنیتی را برای چه قسمت هایی می خواهید فعال کنید. با تیک زدن گزینه ها می توانید تعیین کنید که کد امنیتی برای آن ها فعال شود.
Hide CAPTCHA>> در صورتی که می خواهید در دیدگاه ها برای افرادی که قبلا عضو سایت بوده اند، کد امنیتی را غیر فعال کنید، می توانید این گزینه را تیک بزنید.
Title>> در صورتی که تمایل دارید عنوانی در نظر بگیرید می توانید در این قسمت وارد کنید.
نماد الزامی بودن>> برای الزامی بودن این قسمت می توانید کاراکتر مورد نظر خود را وارد کرده تا در کنار فرم نمایش داده شود.
Show “Reload” button>> نمایش دکمه ی Reload و یا همان دکمه ی تلاش مجدد در هنگام اشتباه وارد کردن کد.
Arithmetic actions>> عملیات ریاضی (جمع و تفریق و…)
Complexity>> کد امنیتی شامل چه گزینه هایی شود؟ تصویر، ارقام یا کلمات
حال بر روی گزینه ی “ذخیره ی تغییرات” کلیک کنید. به تب بعدی می رویم…
Advanced
Enable image packages>> در صورتی که می خواهید کد امنیتی شما به صورت عکس نیز باشد می توانید گزینه هایی را مشخص کنید.(به صورت پیش فرض مشخص شده است)
Enlarge images on mouseover>> بزرگنمایی تصاویر در هنگام نگه داشتن ماوس روی آنها
Enable time limit>> ایجاد محدودیت زمانی. یعنی زمانی را برای جواب دادن به سوال امنیتی در نظر بگیرید.
Set time limit>> در صورتی که گزینه ی قبلی را تیک زده اید، می توانید زمان آن را به ثانیه مشخص کرده و در اینجا بگذارید.(120 ثانیه)
Notification messages>> پیام هایی که در حالت های مختلف به کاربر نمایش داده می شود. شما می توانید تمامی این پیام ها را به فارسی برگردانید.
به تب بعدی مراجعه می کنیم…
Whitelist
جالب است! در تمامی نرم افزارها و افزونه ها به بخش هایی که آی پی افراد مزاحم و مشکوک را بلاک می کند، لیست سیاه می گویند اما در این افزونه، به این بخش لیست سفید گفته می شود. شما می توانید آن دسته از آی پی هایی که ناشناس و مشکوک هستند را در این بخش اضافه کنید.
حال اگر موافق باشید با هم ببینیم که این افزونه به چه صورت ظاهر می شود.
پاورقی…
این افزونه با فرم های موجود در بادی پرس و همچین فرم تماس 7 سازگار است.
جمع بندی!
استفاده از کدهای امنیتی در وبسایت ها همیشه توصیه می شود. زیرا اگر از آن ها استفاده نکنید گرفتار اسپمرهایی می شوید که به مرور زمان شما را کلافه کرده و وبسایت شما را تخریب می کند. اگر دوست دارید که از کدهای امنیتی ساده و در عین حال بسیار قوی استفاده کنید که تنظیمات راحتی نیز داشته باشد، پیشنهاد می کنم مطلب امروز را به دقت بخوانید.