آشنایی با تفاوت دسته و برچسب در وردپرس و نحوه استفاده از آنها

استفاده از برچسب در وردپرس | استفاده از دسته در وردپرس برچسب و دسته ها و  در وردپرس

بارها از ما پرسیده می‌شود که چه تفاوتی میان دسته و برچسب ها در وردپرس وجود دارد؟ و کدام یک برای سئو بهتر است؟ در واقع بسیاری افراد حس می‌کنند دسته و برچسب دقیقا یک عمل را انجام می‌دهند ولی تفاوت‌هایی با هم دارند که شاید تشخیص آن کمی سخت باشد. البته باید بگوییم شباهت‌های آن‌ها به مراتب بیشتر از تفاوت‌هایشان است. در این مقاله قصد داریم به این سوالات و سوالات مشابه آن پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید تا به طور صحیح استفاده از دسته و برچسب در وردپرس را یاد بگیرید. اگر تازه شروع راه یادگیری وردپرس هستید، حتما آموزش وردپرس همیار وردپرس را ببینید. برای مشاهده سرفصل‌های آموزش وردپرس اینجا کلیک کنید.

برچسب و دسته ها و  در وردپرس

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • اهمیت استفاده از برچست و دسته ها در وردپرس
  • تفاوت دسته و برچسب در وردپرس
  • نحوه استفاده از دسته و برچسب در وردپرس
  • چه تعداد دسته باید در سایتتان داشته باشید
  • اهمیت استفاده از دسته در وردپرس برای پیوند های یکتا
  • اهمیت دسته و برچسب برای سئو
  • بهترین روش استفاده از برچسب و دسته در وردپرس
  • آیا برچسب‌ها شبیه کلمات کلیدی کار می‌کنند؟

اهمیت استفاده از برچست و دسته ها در وردپرس

خوب است بدانید که استفاده از دسته ها و برچسب ها در وردپرس سبب سازماندهی و انسجام نوشته‌ها و مطالب سایت‌تان خواهد شد. شما با استفاده از دسته ها در وردپرس می‌توانید نظم بهتری به نوشته‌های خود ببخشید. به طوری که کاربران شما زمان زیادی را برای پیداکردن و خواندن مقاله مورد نظرشان صرف نکرده و دچار مشکل نشوند. استفاده از برچسب سبب دسترسی سریع خوانندگان به نوشته های شما خواهد شد و خواندن را لذت بخش‌تر خواهد کرد. از طرفی دیگر وقتی مدتی از شروع کارتان در وردپرس بگذرد و با حجم انبوهی از مطالب در سایت‌تان مواجه شوید اگر برای آنها دسته‌بندی و برچسب‌گذاری درستی نکرده باشید قطعا کارتان بسیار سخت خواهد شد.

تفاوت دسته و برچسب در وردپرس

تفاوت دسته و برچسب در وردپرس
تفاوت دسته و برچسب در وردپرس

استفاده از دسته ها در وردپرس برای گروه‌بندی گسترده پست‌های شما در نظر گرفته شده است. دسته‌ها، موضوعات کلی و سلسله مراتبی هستند که می‌توانید زیر مجموعه‌هایی را برای آنها ایجاد کنید تا مقاله‌های سایتتان سازماندهی و نظم بهتری داشته باشند. اما باید توجه داشته باشید که استفاده از دسته‌بندی‌های زیاد و مشابه اصلا چیز خوبی نیست. از ایجاد دسته‌های زیاد با عناوین مشابه جدا خودداری کنید. این موضوع در سئو سایت شما می‌تواند کاملا تاثیرگذار باشد و موتورهای جستجو اینطور برداشت کنند که شما صفحه‌های تکراری در سایت‌تان دارید.

برچسب‌ ها در وردپرس در واقع جزئیاتی از مطلب و محتوای شما را شرح می‌دهند. برچسب‌ها را به عنوان کلمات موجود در فهرست سایت خود در نظر بگیرید. آن‌ها را می‌توان یک دسته‌بندی کوچک و داخلی در سایت در نظر گرفت که امکان سلسله مراتبی بودن ندارند.

به برچسب‌ها به عنوان کلمات اصلی مطالب سایت تان بنگرید. آنها به شما اجازه می‌دهند مطالب خود را به صورت جزئی دسته‌بندی کنید. برچسب‌ها بر خلاف دسته‌ها، سلسله مراتبی نیستند و نمی‌توان برای آنها زیر مجموعه ایجاد کرد.

توجه : اگر در پست‌های خود از دسته استفاده نکنید، وردپرس به طور خودکار آن را به دسته پیش‌فرض اختصاص می‌دهد. که نام آن دسته “دسته‌بندی نشده” است.

در مقایسه دسته و برچسب در وردپرس، بزرگ‌ترین تفاوتی که به چشم می‌خورد این است که حتما باید از دسته‌ها استفاده کنید اما استفاده از هر برچسبی ضروری نیست! زمانی که شما از هیچ دسته‌ای استفاده نکنید، مطلب شما با گزینه دسته‌بندی نشده مواجه می‌شود. گاهی افراد این گزینه را به سایر یا کلمات این‌چنینی تغییر می‌دهند؛ اما به هر حال با این‌کار شما محتوای خود را میان آسمان و زمین رها کرده‌اید و به آن ارزشی نمی‌بخشید.

در تفاوت دسته و برچسب در وردپرس، تفاوت چشم‌گیر دیگری نیز وجود دارد. آن هم تفاوت در آدرس آنهاست. زمانی که از یک ساختار پیوند یکتای استاندارد در وردپرس استفاده کنید، در دسته و برچسب با پسوندی رو به رو خواهید شد که به عنوان نمونه مشاهده می‌کنید:

http://yoursite.com/category/food/

http://yoursite.com/tag/food/

همان‌طور که مشاهده می‌کنید کلمه category برای دسته و کلمه tag برای برچسب قبل از نامک اصلی می‌آید.

در نهایت باید این را بگوییم که مطالب موجود در یک دسته می‌توانند از هم متمایز باشند اما برچسب‌هایی که برای یک مقاله گذاشته می‌شود باید حتما مطالب دیگر مرتبطی را نیز نمایش دهد در غیراینصورت اصلا لازم نیست از برچسب‌ها استفاده کنید.

نحوه استفاده از دسته ها و برچسب ها در وردپرس

بعد از ایجاد یا ویرایش یک نوشته، برای استفاده از دسته و برچسب مطابق شکل زیر به قسمت “سند” در ویرایشگر بلوک خود که در سمت چپ صفحه قرار دارد بروید.

categories in block-برچسب در وردپرس
قرار دادن دسته و برچسب در ویرایشگر بلاک

با کلیک بر روی دسته و برچسب تنظیمات مربوط به آنها باز خواهد شد و شما می‌توانید بر اساس محتوایی که مقاله‌تان دارد دسته و برچسب مناسب برای آن انتخاب کنید. همانطور که در شکل زیر مشاهده می‌کنید در همین قسمت نیز می‌توانید دسته‌ای را به نوشته خود بیافزایید.

categories in block-دسته در وردپرس
قرار دادن دسته و برچسب در ویرایشگر بلاک

البته همانطور که در شکل زیر مشاهده ‌می‌کنید با مراجعه به قسمت پیشخوان وردپرس نیز میتوانید جزئیات دقیقتر مربوط به هر دسته و زیر دسته را تعیین کنید و برای تنظیمات برچسب در وردپرس نیز به قسمت برچسب‌ها مراجعه کنید.

categories and tags in wordpress dashboard
دسته و برچسپ در منوی پیشخوان

چه تعداد دسته باید در سایت‌تان داشته باشید

باید توجه داشته باشید که برای تعداد استفاده از دسته در وردپرس عدد مشخصی وجود ندارد. به طور معمول در بیشتر موارد، به منظور طبقه‌بندی صحیح پست‌ها و مرور آسان‌تر آنها برای سایت خود، در بین 5 تا 10 دسته می‌توانید داشته باشید. البته استفاده از دسته‌های زیاد کاربر را سردرگم ‌می‌کند.

منظور از دسته‌ها شامل گروه‌بندی اصلی برای مطالب سایتتان است. برای تقسیم پست‌های خود در گروه‌های کوچک‌تر می‌توانید از زیر دسته‌ها و برچسب‌ها استفاده کنید. به شما توصیه می‌کنیم اگر تازه وبلاگ خود را شروع کرده‌اید، لازم نیست در ابتدای امر نگران تهیه یک لیست طول و دراز برای سایت خود باشید. فقط کافیست 3 تا 5 دسته را انتخاب کرده و با گذشت زمان و افزایش مطالب‌تان، دسته‌های بیشتر را اضافه کنید.

اهمیت استفاده از دسته در وردپرس برای پیوند‌های یکتا

بسیاری از سایت‌ها برای ساختار پیوند‌های یکتا و صفحات بایگانی خود از طبقه‌بندی “نام نوشته” استفاده می‌کنند که این امر سبب نظم بهتر پست‌های سایت شده و دسترسی راحت‌تری برای موتور‌های جستجو ایجاد می‌کند. برای ایجاد این تنظیمات مطابق شکل زیر به قسمت تنظیمات در پیشخوان خود رفته و بر روی گزینه پیوند‌های یکتا کلیک کنید. توجه داشته باشید اگر قبلا از ساختاری دیگری برای پیوند یکتا استفاده می‌کردید و الان قصد دارید بر روی نام نوشته قرار دهید حتما باید موارد مربوط به ریدایرکت کردن را رعایت کنید. البته توصیه‌ما این است اگر سایت‌تان قدمت چندین ساله دارد و سئو خوبی را کسب کرده است از تغیر ساختار پیوند یکتای آن خودداری کنید.

  جدیدترین راهنمای کامل حفظ امنیت وردپرس
Unique link
پیوند یکتا

اهمیت دسته و برچسب برای سئو

اگر از ما بپرسید آیا به طور کلی، استفاده از دسته بر برچسب در وردپرس برتری دارد؟ بالعکس آن چه طور؟

پاسخ کوتاه به این سوال، خیر است. دسته‌بندی‌ها و برچسب‌ها هر دو اهداف مختلفی دارند. حتی اگر نمی‌خواهید از برچسب‌ها استفاده کنید حتما باید از دسته‌ها استفاده کنید. به طور کلی ما توصیه می‌کنیم از هر دو و به طور مناسب استفاده کنید تا خوانندگان بتوانند مقالات مد نظرشان را به راحتی پیدا کرده و مطالعه کنند.

بهترین روش استفاده از برچسب و دسته در وردپرس

10 نکته مهم برای استفاده از دسته و برچسب ها در وردپرس:

1. برای یافتن کلمات کلیدی، جستجوی زیاد و گسترده‌ای انجام دهید.

اگر می‌خواهید رتبه سایت شما در موتورهای جستجو بهبود یابد و به ترافیک با کیفیت بالا دست یابید، شما نیاز دارید کلمات کلیدی غنی و قدرتمندی برای دسته‌ها و برچسب‌ها بیابید. انجام تحقیقات گسترده و عمیق  و تحلیل رقابتی در انتخاب کلمات و اصلاحات مرتبط  با موضوع سایت برای دسته‌ها و برچسب‌ها کمک می‌کند. این کلمات کلیدی میزان دسترسی و امکان بیشتر خوانده‌شدن  پست‌های وبلاگتان را افزایش می‌دهد.

2. یک ساختار نظامند قبل از انتشار ایجاد نمائید.

قبل از انتشار محتوا در سایت‌تان بهتر است مطالب و محتوا دارای ساختار نظامند باشد. زمانی که شما برچسب، دسته و زیردسته‌های مناسبی داشته‌ باشید نیاز به ریدایرکت صفحات از بین می‌رود.

بسته به نوع تحقیقات انجام شده برای کلمات کلیدی، می‌توانید از دسته‌ها و برچسب‌ها برای تقویت تعداد بازدید پست‌های وبلاگتان استفاده نمائید.

لازم بذکر است که تعداد دسته‌ها نباید بیشتر از 5 الی 10 باشد.

3. از برچسب‌های WP.com و WP.org با احتياط استفاده نمائید.

زمانی که از برچسب یا دسته‌هایی مانند  WP.com و WP.org  استفاده می‌کنید اپراتورها ترافیک زیادی به دلیل محبوبیت این برچسب‌ها به سمت سایت شما روانه می‌کنند. و این موضوع کپی برداری از مطالب محسوب می‌شود. و با توجه به قانون کپی‌رایت، می‌تواند برای سایت‌تان بسیار مخرب و منجرب به بلاک شدن سایت شود. اپراتورها نمی‌توانند تشخیص دهند محتوای شما در راستای توضیحات بیشتر مطالب درباره این برچسب‌ها می‌باشند نه کپی!

4. دسته‌های متفاوت برای نویسندگان ایجاد نکنید.

سایت‌هایی که دارای چندین نویسنده هستند، اکثر مدیران سایت، دسته‌بندی خاصی برای هر نویسنده ایجاد می‌کنند تا پست‌ها تفکیک‌شده و کار آنها آسان گردد. ولی نیازی به این کار نیست. زیرا وردپرس دارای سیستم تفکیک سازی نویسندگان را دارد. زمانی که شما پستی را با نام خود در یک سایت منتشر می‌کنید نام شما در آن صفحه نمایش داده می‌شود.

5. از قرار دادن برچسب‌ها و دسته‌ها بصورت مفرد و جمع اجتناب نمائید.

زمانی که شما محتوایی می‌خواهید منتشر کنید و در آن دو برچسب برای یک کلمه نیاز می‌شود یکی به صورت مفرد و دیگری به حالت جمع مانند سگ و سگ‌ها، در این شرایط نیاز نیست هر دو فرم برچسب‌ها را در یک پست داشته باشید. می‌توانید براساس نیازتان یکی را بدون تردید انتخاب نمائید.

6. از نامگذاری تکراری برچسب‌ها و دسته‌ها خودداری نمائید.

برچسب‌ها و دسته‌ها به کاربران کمک می‌کنند تا راحت‌تر و سریع‌تر محتوای مورد نظرشان را بیایند شما نباید از برچسب‌ و دسته‌های هم نام استفاده نمائید. زیرا این موضوع باعث تکراری شدن مطالب و گیج شدن موتورهای جستجو برای نمایش صفحه مورد جستجو به کاربران می‌شود.

7. برچسب‌ها و دسته‌ها را نادیده نگیرید.

موتورهای جستجو سایت‌هایی که دارای برچسب‌ها و دسته‌های مناسب نباشند جریمه می‌کنند. این موضوع موجی از وحشت را بین اپراتورهای سایت های مختلف ایجاد می‌کند. در غیر اینصورت اپراتورها خودشان را ملزم به استفاده از برچسب‌ها و دسته‌ها در زمان انتشار محتوا نمی‌کنند.

اگر محتوایتان برچسب‌ و دسته‌ نداشته باشد کاربران به سختی می‌توانند مطالب موردر نظرشان را پیدا کنند و در اینصورت عملکرد صفحات سایت نیز تحت تاثیر قرارمی‌گیرند، کمتر در نتایج موتورهای جستجو دیده‌شده و کمتر کلیلک می‌خورند.

اگر در خصوص نحو استفاده و پیداکردن برچسب‌ها و دسته‌ها شک دارید می‌توانید از کارشناسان سئو کمک بگیرید ولی بهیچ عنوان برچسب‌ها و دسته‌ها را نادیده نگیرید.

8. برای دسته‌ها از عبارت‌های ساده، شفاف و توصیفی استفاده کنید.

برای استفاده حداکثری از دسته‌ها، از عبارت‌های شفاف و توصیفی استفاده نمائید. با استفاده از دسته‌های ساده و شفاف به کاربران کمک می‌کند به آسانی محتوای مدنظرشان را بیایند.

در پست‌های چند منظوره خود، بجای پیچیده‌سازی مطالب، بهتر است بر روی ایجاد دسته‌های کاربرمحور و توصیفی تمرکز نمائید.

9. از تعداد برچسب‌های خیلی زیاد استفاده نکنید.

استفاده از تعداد برچسب‌های زیاد بر کاربردی بودن و میزان دسترسی سایت تاثیر می‌گذارد.نمی‌توان گفت چه تعداد برچسب‌ برای یک پست کفایت می‌کند ولی باید بدانید که هر برچسبی یک صفحه آرشیو جداگانه‌ای در سایت می‌سازد. اگر تعداد پست‌های زیادی در سایت‌تان دارید بهتر است برچسب‌هایی که در 2 یا 3 پست استفاده می‌شوند ادغام گردند.

10. دسته‌ها را با ساختار درست بسازید.

حتما برای دسته‌های سایت یک ساختار مشخصی را طراحی نمائید. تا همه پست‌های مشابه متعلق به حداقل یک دسته باشند. این موضوع به موتور جستجو و کابران کمک می کند تا پست‌های وبلاگ موجود را در یک دسته خاص پیدا کنند.

آیا برچسب‌ها شبیه کلمات کلیدی کار می‌کنند؟

بسیاری افراد برچسب را با کلمه کلیدی اشتباه می‌گیرند به همین دلیل سعی دارند تا جایی که می‌شود برچسب‌های مشابه و یکسان با کلمه کلیدی انتخاب کنند. اما اشتباه می‌کنند. کلمه کلیدی یکی است و هدف مقاله شما را روشن می‌کند اما برچسب با آن متفاوت است. برچسب‌ ها در وردپرس برای ارتباط دادن مطالب به هم به کار می‌روند.

مقایسه دسته و برچسب در وردپرس

سازماندهی و انسجام نوشته‌ها و مطالب سایت‌تان موضوع بسیار مهمی است و اهمیت این موضوع زمانی دو چندان می‌شود که با حجم انبوهی از مطالب در سایت‌تان مواجه شوید. شما با استفاده از دسته و برچسب در وردپرس می‌توانید نظم بهتری به نوشته‌های خود ببخشید. قطعا رعایت اصول سئو در سایتتان موضوع مهمی است اما خوب است بدانید شما سایت را برای کاربرانتان طراحی می‌کنید پس لازم است که برای دسترسی آسان‌تر آنها دسته‌بندی و برچسب‌گذاری مناسبی داشته باشید. قطعا با رعایت مواردی که در این مقاله گفته شد کاربران‌تان از خواندن مقاله در سایت شما لذت خواهند برد و تعداد آنها روز به روز بیشتر شده و کارآیی سئو سایتتان نیز افزایش می‌‌‌یابد.

از توجه شما به این آموزش سپاسگزاریم. حتما سوالات و تجربیات خود را درباره استفاده از دسته و برچسب در وردپرس برای ما در قسمت دیدگاه‌ها به اشتراگ بگذارید.

منابع: themegrill و managewp

سوالات متداول

خوب است بدانید که استفاده از دسته ها و برچسب ها در وردپرس سبب سازماندهی و انسجام نوشته‌ها و مطالب سایت‌تان خواهد شد. شما با استفاده از دسته ها در وردپرس می‌توانید نظم بهتری به نوشته‌های خود ببخشید. به طوری که کاربران شما زمان زیادی را برای پیداکردن و خواندن مقاله مورد نظرشان صرف نکرده و دچار مشکل نشوند. استفاده از برچسب سبب دسترسی سریع خوانندگان به نوشته های شما خواهد شد و خواندن را لذت بخش‌تر خواهد کرد. از طرفی دیگر وقتی مدتی از شروع کارتان در وردپرس بگذرد و با حجم انبوهی از مطالب در سایت‌تان مواجه شوید اگر برای آنها دسته‌بندی و برچسب‌گذاری درستی نکرده باشید قطعا کارتان بسیار سخت خواهد شد.
در مقایسه دسته و برچسب در وردپرس، بزرگ‌ترین تفاوتی که به چشم می‌خورد این است که حتما باید از دسته‌ها استفاده کنید اما استفاده از هر برچسبی ضروری نیست! زمانی که شما از هیچ دسته‌ای استفاده نکنید، مطلب شما با گزینه دسته‌بندی نشده مواجه می‌شود. گاهی افراد این گزینه را به سایر یا کلمات این‌چنینی تغییر می‌دهند؛ اما به هر حال با این‌کار شما محتوای خود را میان آسمان و زمین رها کرده‌اید و به آن ارزشی نمی‌بخشید.
باید توجه داشته باشید که برای تعداد استفاده از دسته در وردپرس عدد مشخصی وجود ندارد. به طور معمول در بیشتر موارد، به منظور طبقه‌بندی صحیح پست‌ها و مرور آسان‌تر آنها برای سایت خود، در بین 5 تا 10 دسته می‌توانید داشته باشید. البته استفاده از دسته‌های زیاد کاربر را سردرگم ‌می‌کند. منظور از دسته‌ها شامل گروه‌بندی اصلی برای مطالب سایتتان است. برای تقسیم پست‌های خود در گروه‌های کوچک‌تر می‌توانید از زیر دسته‌ها و برچسب‌ها استفاده کنید. به شما توصیه می‌کنیم اگر تازه وبلاگ خود را شروع کرده‌اید، لازم نیست در ابتدای امر نگران تهیه یک لیست طول و دراز برای سایت خود باشید. فقط کافیست 3 تا 5 دسته را انتخاب کرده و با گذشت زمان و افزایش مطالب‌تان، دسته‌های بیشتر را اضافه کنید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 8 سال عضو همیار وردپرس

    bebakhshid baraye man barchasbha balaye post neshon mideh
    mikham zire posta neshon bde chikar konm ? bekhatere posteye sitame ?#mrci

  2. با سلام خدمت شما

    ببخشید یه سوالی ازتون داشتم. چند وقته که یه قالبی رو خریداری کردم.

    در قسمت فهرستها، فهرستهای جدیدی هم براساس برچسب و هم براساس دسته ایجاد کردم. طبیعی هست که یک مطلب در چند دسته قرار بگیره، اعم از اسلایدر، برگزیده، آخرین اخبار و فرهنگی.

    اما وقتی من فهرست رو براساس دسته‌ی “فرهنگی” یا “سیاسی” ایجاد میکنم، تو صفحه ی مربوط به هرکدومشون، همه ی مطالب سایت رو نشون میده. این کارو با برچسبها هم انجام دادم. اما باز همینطوره.

    آدرس: asramol.ir

    مثلا تو فهرست بالا، دسته “سیاسی” ایجاد کردم که وقتی روش کلیک میکنید این صفحه میاد:

    که متاسفانه به جای اینکه فقط مطالب سیاسی رو بیاره، کل مطالب سایت رو نشون میده.

    همینطور مشکل برچسب هم دارم. مثلا شما روی هر برچسبی در انتهای مطلب کلیک کنید، در صفحه ی جدید به جای اینکه فقط مطالب حاوی اون برچسب رو بیاره، باز هم کل مطالب رو میاره.

    نمیدونم مشکلش چیه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

    لازم به ذکر است که فروشنده قالب گفته بود در قسمت پیوند یکتا، این آدرس رو مقابل ساختار دلخواه قرار بدم:

    /%post_id%/%postname%/

    که البته با انتخاب این گزینه و یا گزینه های دیگه باز هم مشکلم حل نشد.

    سپاس از راهنمایی های خوب شما

  3. با سلام و تسکر بابت مطلبهاتون
    پوسته hotmagazin ور دارم
    توی دسته بندی و فهرست گگذاری مشکلی ندارم، منتها تصوییر های شاخصی که از هر مطلب تو صفحه نخست میان دسته هاشون روی عکس های صفحه اول ایندکس و مشخص میشه و با یه رنگی که قابل تغییر هست نشون داده میشه
    چیکار کنم نمیخوام این لیبل ها باشن
    ممنون

  4. با درود فراوان من تازه با وردپرس آشنا شدم ، در بخش دسته ها ، چندین دسته رو ایجاد کردم ، اما مشکلی که دارم چطور میتونم مکان دسته هارو تغییر بدم یعنی فرض کنید سه تا دسته دارم که مثلا با عنوان های ادبیات – ریاضی – فیزیک ایجاد کرده ام که فیزیک پایین تر از همه هستش اما میخوام بالاتر از ریاضی قرار بگیره یعنی بره در مکان سوم ، لطفا کمکم کنید .

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دسته ها برای ترتیب از قانون خودشون پیروی می کنند

  5. سلام
    من میخوام همین قسمت برچسب های محبوب که شبیه به تگ کلود هست رو تو یکی از برگه های سایتم نمایش بدم
    اگه امکان تعیین تعداد و بازه زمانی هم بتونم براش بذارم عالیه

    هرچی سرچ می کنم چیزی پیدا نمکینم
    اگه میتونین کمکم کنین ممنون میشم

  6. درود
    من تازه کارم و نیازمند اطلاعات و تجربیات همچون شما هستم.
    سوالم اینه که چطور میتونم یه مطلب رو بزارم توی دسته مربوطه که توی صفحه اصلی نمایش داده نشه؟
    به عنوان مثال:یه دسته درست میکنم به نام (زبان و مترجمی)بعد یه مطلب رو اختصاص میدم به همین دسته وبعدش انتشار میدم.حالا نمیخوام مطلب بیاد روی صفحه اصلی ویک راست بره توی دسته (زبان و مترجمی) که هرکی روش کلیک کرد بلافاصله مطلبش نمایش داده بشه
    امیدوارم متوجه سوالم شده باشید
    ممنون که جواب تمام سوالات کاربران رو میدین

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      در مرحله ی اول بستگی به قالبی داره که از اون استفاده می کنید. ممکنه قالب شما هر مطلبی که قرار میگیره رو در صفحه ی اول نمایش بده. چه دسته بندی شده چه بدون دسته بندی.
      اما برای دسته بندی، دسته ی مورد نیاز خود را بسازید و اون رو به عنوان منو در نظر نگیرید تا در لیست منوها نباشه.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      سپاس از راهنماییتون
      به نظر شما از چه قالبی استفاده کنم برای همین موضوع؟ چه رایگان چه با هزینه مهم کیفیت و کارایی قالبه نه زیبایی فقط
      اگه مد نظرتون چیزی هست ممنون میشم راهنمایی کنید

  7. سلام
    خواهشا کمکمممممممممم کنین

    چطور بتونم مطلبی رو که منتظر میکنم رو با منوی سایت (فهرست) متصل کنم؟
    یعنی با کلیک روی منو مطالب مرتبط با آن نمایش داده بشه
    خواهشا کمکم کنید

  8. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام خیلی ممنون از سایت بسیار عالی تون .
    لطفا اگر میشه برای منه تازه کار این جمله رو تحلیل کنین.
    “اگر در سایت خود، دسته ها را به عنوان فهرست انتخاب کردید پس با کلیک بر روی فهرست مشخص میتوانید نوشته های مربوط به آن دسته را مشاهده کنید! اما اگر این کار را نکردید، در هر نوشته، دسته ی مربوط به آن در قسمتی مشخص است. (بستگی به نوع قالب دارد!)”

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      زمانی که شما در قسمت دسته ها ، دسته بندی هایی را مشخص می کنید و سپس در بخش نمایش>> فهرست ها اونها رو داخل فهرست قرار میدید در نتیجه دسته های شما همان منوهای سایت شما خواهند شد و هر نوشته ای که ایجاد کنید داخل منوها موجود است.

  9. ممنون مفید بود
    اگه برچسب ها و کلمات کلیدی متا دقیقا یکی باشن مشکلی پیش نمیاد ؟
    http://xmedical.co/

  10. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام…لطفا به من بگید برای ایجاد گالری تصویر یا ایجاد یک لینک باید از برچسب،نوشته یا دسته استفاده بکنم؟لطفا کمکم کنید من خیلی مبتدی ام و میخام یک سایت ساده برای پروژم آماده کنم azad-shirvan.ir

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دوست عزیز برای ساخت گالری که باید از افزونه های گالری تصاویر استفاده کنید و سپس در بخش پرونده های چند رسانه ای تصاویر را در گالری بارگذاری نمایید.
      اما برای ایجاد لینک متوجه منظور شما نمیشم!
      نوشته ها برای اینجاد پست های سایت هست. برچسب ها عباراتی هستند که پست های مرتبط را به هم لینک می کنند. و دسته نیز تمامی مطالب شما را طبقه بندی می کند.