بهینه سازی وبسایت با کد description وردپرس
سلام دوستان؛
برای بهینه سازی وبسایت نیازمند مواردی هستیم که در موتورهای جستجو شناخته شویم و در واقع سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنیم. اطلاعاتی که در بهینه سازی وبسایت موثر است عنوان، سربرگ محتوا، متاتگ هایی مانند کد description وردپرس یا کلمات کلیدی می باشند. مقایسه ی کلمات باید به گونه ای صورت گیرد که بهترین نتیجه را حاصل کند.
در این مقاله می خواهیم به بهینه سازی در بخش کد description وردپرس بپردازیم تا بتوانیم نتیجه ی خوبی را در موتورهای جستجو برای وبسایت خود به ارمغان آوریم. امیدوارم ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
برای توسعه دهندگان وبسایت بسیار مهم است که بدانند حالت پیش فرض وردپرس شامل اطلاعات قوی و خوبی برای کد description وردپرس و کلمات کلیدی نیست و کد description وردپرس را می توان به صورت دستی و اتوماتیک اضافه کرد و آن را در قالب ها و افزونه های وردپرسی تغییر داد.
متا تگ چیست؟
معنی کلمه ی متا در واقع همان توضیحات است! متا تگ توضیحات کوتاه و خلاصه ای است که در مورد هر نوشته ای در وبسایت ارائه می شود. اگر بخواهیم لیستی از مواردی که متا تگ شامل حال آن ها می شود نام ببریم عبارت است از: برگه اصلی وب نظیر نویسنده ها، کلمات کلیدی، توضیحات، انواع مستندات، کپی رایت و سایر اطلاعات هسته ی وردپرس.
نمونه ای از متا تگ ها در کد description وردپرس را در زیر مشاهده می کنید:
<meta name="description" content="This is the description sentence or short paragraph about the article or post." />
چرا متا تگ ها فراموش می شوند؟
زمانی که وردپرس را نصب می کنیم به صورت پیش فرض متاتگ شامل کد description وردپرس و کلمات کلیدی در آن موجود نیست.چرا؟
برای پاسخ به این سوال به قطعه کدی که در بالا گذاشته شده توجه کنید. تگ دوم مربوط به تنظیم برگه و تگ سوم مربوط به تنظیم زبان است.به طور مشخص، کاراکتری برای تنظیم زبان انگلیسی برای کشور آمریکا است که برای کدهای ASCII تنظیم شده است. به این معنا است که برگه ممکن است برخی کلمات نظیر Center را به صورت centre مشخص کند و برای جلوگیری از این اتفاق از این متاتگ استفاده شده است.
لیست های اطلاعاتی نویسنده و محتوا برای افراد خاصی است. لیست کدهای description وردپرس در نوشته ها می تواند نوشته ی یکتایی را مشخص کند.
آیا استفاده از متاتگ ها ضروری است؟
ساول بسیار خوبی است زیرا استفاده از متاتگ ها امری ضروری است! زیرا استفاده از آن بسیار یاری رسان و مفید است و باعث افزایش سطح اطلاعاتی و بهینه سازی برای موتورهای جستجو و مرورگرها می شود.
قرار دادن متاتگ ها در سایت
چنانچه تمایل به افزودن متاتگ کد description وردپرس در وبسایت خود دارید می توانید آن را در فایل Header.php قالب وردپرسی خود وارد کنید. شما می توانید پس از وارد شدن فایل header.php که با ادیتور آن را باز کرده اید تگ <title> را پیدا کرده و سپس قطعه کد زیر را پس از آن مشاهده کنید:
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
حال در زیر این قطعه کد می توانید متاتگ های خود را اضافه کنید. متاتگ هایی که حاوی کد description وردپرس برای بخش های محتوا، زبان، نویسنده و… را می توانید اضافه کنید.
اما چطور می توانیم به صورت پویا و اتوماتیک متاتگ هایی مانند کلمات کلیدی و کد description وردپرس را به سایت اضافه کرد؟ اطلاعاتی که در بالا به آن اشاره شد برای تمامی سایت ها یکسان است و می توان در فایل header.php قالب قرار داد و قابل تغییر نیست. اما برای حالت پویا و داینامیک دو انتخاب پیش روی ماست:
1- استفاده از کدنویسی اصولی طبق منابع عمومی در دسترس
2- استفاده از افزونه ها
استفاده از منابع عمومی برای متاتگ ها
چنانچه شما اهداف واضح و شفافی برای وبسایت خود دارید، بهتر است از منابع عمومی برای متاتگ کد description وردپرس استفاده نمایید یعنی از عملکرد برنامه نویسان الگو برداری کنید و ببینید برای این موضوع چه اقداماتی انجام داده اند! البته در این مرحله مواظب باشید که از اطلاعات درست و معتبر استفاده کنید تا به مشکل برنخورید.
استفاده از افزونه ها برای متاتگ ها
افزونه های زیادی برای بهینه سازی متاتگ ها موجودند که به مدیران وبسایت ها اجازه می دهند تا کلمات کلیدی و کد description وردپرس وبسایت را به خوبی تنظیم کنند. ابن افزونه ها معمولا به صورت زمینه های دلخواه در بخش ویرایشگر نوشته ها موجود هستند که می توانید آن ها را در مخزن وردپرس مشاهده کنید.
جمع بندی!
چنانچه می خواهید وبسایتی بهینه داشته باشید باید بدانید مهم ترین گام سئوی یک وبسایت است. یکی از عواملی که در مبحث سئو دارای اهمیت بالایی است بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و مرورگرهای اینترنتی است و در این راه کد description وردپرس نقس بسیار مهم و حیاتی ایفا میکند که باید به آن توجه شایانی شود.
علیرضا
سلام
خیلی ممنون
امیدوارم همیشه موفق باشید
پارمیسی
سلام ممنون از ارائه این کد مفید
فقط یه لطف کنید بگید کجای اینfunctions.php
باید قرار داد بعد از کدام تگ یا کدها
ممنون
مهدی رمضان زاده
یعنی این که خودش مثلا قسمت description افزونه all-in-one-seo-pack رو پر می کنه؟
erfan
سلام.ببخشید که اینجا مطرح میکنم. قالب من قسمت کلمات کلیدی که برای پست هام میزنم رو توی سایت نشون نمیده( نه صفحه اصلی نه ادامه مطلب).باید چه کدی رو به قالب اضافه کنم؟ ممنون
Hamza
سلام و خسته نباشید:)
کارتون عالیییییییییه اینقد
دارم از نکات و روش هایی که توی وبتون هست یه قالب برا خودم طراحی میکنم آماتورم اینقد :دی
خواستم ویژه ازتون تشکر کنم زیاد
ممنون
علي
سلام
اين كه نشد اموزش!!! ميايد يه خط كد ميزاري ميگي خداحافظ!!!! يه توضيح بده مقدمه بچين بگو اين كده چيه اصلا معيارش چيه ! كسي كه افزونه اين كارو داره بايد چيكار كنه! اصلا از كجا متا تگ رو تشخصي ميده چي قرار ميده و الي اخر!!! شما فقط مياي يه خد كد ميزاري ميگي باي
هوشنگ آهنگری
عالیـــــــــــــــــ بود 🙂
فوق العاده ، کاش با یه ترفندی هم میشد (Keywords (comma separated رو به صورت اتوماتیک ایجاد کرد !
در کل فوق العاده بود 🙂
Amin
اگر جواب بده بسیار عالیست
زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه؟
علی حاجی محمدی 14 سال عضو همیار وردپرس
مشکلی نباید باشه !
محمد
سلام
خوب این کد چه مزیتی داره؟
افزونه All in one Seo هم اتوماتیک میسازه؟
معین
کد جالبی هست
فقط یه ایراد داره و اون هم اینه که اگر جدول یا تصویر در مطلب داشته باشید ، کد اچ تی ام ال اونو هم تو توضیحات میاره