بروز رسانی در تاریخ 6 آذر 1396
سلام دوستان؛
برخی وبسایتها به گونهای فعالیت میکنند که کاربران نیازمند پرسیدن سوالاتی از مسئولین و سایر کاربران میباشند تا به جواب درستی برسند. مخصوصا وقتی فعالیت وبسایت بر پایه آموزش باشد!
در وردپرس بخش دیدگاهها برای قرار دادن نظرات کاربران تعبیه شده و میتواند تا حدی جوابگو باشد اما سیستم پیشرفتهای نیست. در واقع میتوان گفت در حد اعلام یک نظر جوابگو است. چنانچه بخواهیم سیستمی را بدون تنظیمات اضافی و فقط به صورت پرسش و پاسخ درآوریم میتوانیم از سامانههای وردپرس faq یا همان پرسش و پاسخ در وردپرس بهرهمند شویم.
وردپرس faq
سیستمهای مختلفی برای اینکار در وردپرس موجودند. یکی از معروفترین سامانههای وردپرس faq را امروز مورد بررسی قرار میدهیم. البته نسخهای که در این مقاله برای شما قرار گرفته فارسیشده است و کار را برای شما راحت میکند.
افزونه DW Question & Answer
برای نصب افزونه وردپرس faq به پیشخوان رفته و آن را در مسیر خود نصب و سپس فعال میکنیم. پس از فعالسازی گزینهای با عنوان افزونه پرسش و پاسخ در پیشخوان ظاهر میشود که مربوط به تنظیمات است. همچنین در قسمت برگهها، برگههایی مربوط به این افزونه ایجاد شده که با عنوان انگلیسی در دسترس هستند. شما می توانید این برگه ها را به فارسی نیز برگردان کنید.
اولین مورد برای پرسیدن سوال و دومی برای پاسخ دادن است. هم میتوانید به همین صورت آن را باقی بگذارید هم میتوانید فارسی شده آن را بنویسید. مثلا پرسیدن سوال و پاسخ به سوال. این برگهها را میتوانید از بخش فهرستها به عنوان منوی خود در نظر بگیرید و در منوها قرار دهید.
حال به بخش تنظیمات افزونه میرویم…
تنظیمات
در بخش تنظیمات اصلی گزینههای متعددی به چشم میخورد. اعم از انتخاب برگههای مناسب که در جای خود قرار میگیرند. و…
Question List Page: برگه مربوط به لیست سوالات
Archive page show at most: بیشترین تعدادی که در هر برگه بایگانی میشود.
Ask Question Page: صفحه پرسیدن سوال
Private Question: ارسال پیام به صورت خصوصی
Review Question: مرور سوالات
DWQA 404 Page: نمایش برگه 404 در زمانی که خطای 404 رخ میدهد.
Single Question Template: قالب نمایشی سوالات
سایر موارد نیز مربوط به زمانبندی سوالات و قرار دادن کد امنیتی کپچا با کمک API گوگل و… است.
بخش notification مربوط به زمانی است که میخواهید با ارسال هر سوال یا پاسخ به آن نوتیفیکیشن برای کاربران ارسال شود. یعنی به آنها اطلاع داده شود.
در این بخش میتوانید مشخص کنید که چه کسانی حق خواندن، ارسال پست، ویرایش و حذف در وردپرس faq را دارند.
همه سوالات
تمامی سوالات از این بخش قابل مشاهده است. همچنین با کلیک روی دکمه Add New میتوانید پرسش ایجاد کنید و وضعیت آن را تعیین کنید.
انتخاب دسته بندی
در این قسمت میتوانید دستههای مرتبط با سوالات را مشخص کنید. یعنی اگر میخواهید سوالات شما دارای دستههای مشخصی باشند، آنها را اضافه کنید.
انتخاب برچسب
همچنین اگر میخواهید برچسبهای خاصی را مشخص کنید میتوانید از این بخش آنها را اضافه کنید.
همه پاسخ ها
در اینجا نیز تمامی پاسخهای دریافتی نمایش داده خواهند شد.
به این ترتیب میتوانید یک سامانه پرسش و پاسخ وردپرس faq به صورت کامل راهاندازی کنید و کاربران را در آن مشارکت دهید.