قابلیت نوشتن در ویرایشگر قالب

سلام به دوستای عزیزم؛

امروز میخوام راجع به مبحثی باهاتون صحبت کنم که دونستنش خیلی میتونه مهم باشه!
گاهی اوقات وقتی وارد ویرایشگر قالب از پنل ادمین وردپرس میشید میبینید که به هیچ طریقی نمیتونید کدهای قالب رو ویرایش کنید یعنی میتونید داخلش کد بنویسید اما هیچ دکمه ای با عنوان به روز رسانی نداره که ثبت بشه! همیشه هم که دسترسی به پنل هاست ندارید پس باید متوجه بشید که مشکل از کجاست؟
میتونم بگم این مورد یکی از مواردی هستش که راجع بهش خیلی توی وردپرس کم صحبت کردند و یا اگه هم صحبتی شده خیلی مبهم هستش. مثل خود مرجع وردپرس که با یه سری ارقام فقط صحبت کرده که این ارقام متاسفانه برای هر هاستی قابل پیاده سازی نیست!

این مورد رو با عنوان change premissions نام می برند. که برای امنیت بیشتر روی فایل ها و پوشه ها از یک سری ارقام و اعداد استفاده می کنند. اما هاست هایی مثل سی پنل به صورت گزینه ای قابل انتخاب هستند و می تونید نوع دسترسی ها رو تیک بزنید. خب از همین جا شروع میکنیم!

اول از همه برای اینکه ابهامی درباره ی مطلب توی ذهنتون نمونه بد نیست نگاهی به این موضوع بندازید:

ax-1

همونطور که می بینید اینجا هیچ دکمه ای برای بروز رسانی وجود نداره و به هیچ وجه نمیتونم این پرونده رو بروز رسانی کنم!
برای حل این مشکل یا بهتر بگم برداشتن این سد امنیتی وارد پنل هاست میشیم به قسمتی که تمامی پوشه های قالب قرار گرفتند میریم و روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه ی change premissions  رو انتخاب میکنیم:

ax-2

سپس پنجره ای که باز میشه سه حالت : Read,Write,Execute  و در نهایت یک گزینه ای با نام permission که سه باکس عددی رو به روی اون هست رو ملاحظه میکنید:

ax-3

در اینجا به راحتی با تیک زدن قسمت Write میتونید ویرایشگر رو به حالت نوشتاری دربیارید و به عبارتی دیگه دکمه ی بروز رسانی رو بهش اضافه کنید و در ضمن با توجه به قوانین هاست اعدادی نسبت داده میشه، مثلا به این شکل :

ax-4

اینجا شما براساس نظر خودتون میتونید هر بخش رو برای سه گروهی که دارید بلاک کنید یا باز بذارید. انتخاب با شماست و ممانعتی نیست!در پایان هم دکمه ی change permissions رو فشار بدید. همه چی حله و میتونید ویرایش کنید.

  فعالسازی حالت coming soon در وردپرس

خب حالا همیشه هم اینطور ساده نیست و در بعضی سایت ها هیچ گزینه ای برای تیک زدن وجود نداره و باید با اعداد بازی کنیم. در این موارد همونطور که مرجع وردپرس هم توضیح داده باید عدد permission رو تغییر بدیم. اما به چه عددی؟؟

معمولا عددی که برای بلاک کردن ویرایش به کار میره 755 هستش و شما برای برداشتن این سد باید permission رو به 777 تغییر بدید. گاهی وقتا این permission  با کلیک راست پیدا میشه و گاهی هم مثل پنل های دایرکت ادمین روبه روی هر فایل و پوشه نوشته شده که میتونید ادیت کنید.
اگه مایل باشید اطلاعات بهتری داشته باشید یکم از قوانینی که وردپرس راجع به این اعداد گفته صحبت کنم.

ax-6

ax-7

 

این اعداد و حروفی هستش که در مرجع وردپرس برای حل این مشکل به کار رفته! در نگاه اول خیلی سخت هستند و غیر قابل درک! حق دارید، اما بیاید با هم تشریح کنیم.
حروف r ,w, x هر کدوم به معنای r: read  خواندنی ، W: Write  نوشتنی ، x: Execute  حالت اجرایی هستش. که به هر کدوم اعداد مربوط به اون رو نسبت داده که ثابت هستند مثلا به این ترتیب که برای خواندن عدد 4 ، برای نوشتن عدد 2 و برای اجرا عدد 1 نسبت داده میشه. مثلا در ستون دوم در باکس آبی که مربوط به گروه میشه موردی برای نوشتن مشخص نشده که 0 نسبت داده شده. فکر میکنم تا حدی براتون ماجرا ساده شده باشه. به همین ترتیبه که اعداد 755  مربوط به بخش هایی مثل خوندن و اجرا میشه اما فقط یک یوزر میتونه بعضی بخش ها رو ادیت کنه و 744 خیلی محدودتر شده و در کل حالت های خوندنی فقط به وجود میان و در حالت باز از عدد 777 استفاده کردند که تمامی دسترسی ها باز هستش.

امیدوارم براتون مفید واقع شده باشه!

لحظه هاتون زیبا

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.