سلام دوستان؛
اگر شما یک وبسایت آموزشی و خدماتی دارید مطمئنا دنبال سیستمی هستید تا مشتریان و کاربران شما بتوانند در آن به گفتگو بپردازند. این سیستم می تواند یک سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس باشد. به گونه ای که ارتباط بین کاربران را به راحتی برقرار کند. تقریبا میتوان گفت نمونه ای از تالارهای گفتگو می باشد اما کمی جمع و جورتر.
با جستجویی در مخزن وردپرس به یک افزونه ی کاربردی برخورد کردم که برای ساخت سامانه پرسش و پاسخ بسیار مناسب و متفاوت است. مطمئنم شما هم تمایل دارید زودتر آموزش کار با آن را شروع کنیم.
سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس با HTML5 Responsive FAQ
این افزونه برای ساخت سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس به همراه طراحی واکنش گرا و با کمک HTML5 تعبیه شده است. ویژگی های جالبی نظیر سئوی مطلوب، استایل های پنهان و غیر پنهان، استفاده آسان، پشتیبانی از شورت کد و… را داراست.
نصب و راه اندازی افزونه
برای نصب این افزونه به پیشخوان وردپرس خود مراجعه کرده و افزونه را نصب و سپس فعال کنید. پس از آن با منوی Responsive faQ رو به رو خواهید شد. با کلیک بر روی آن به بخش تنظیمات افزونه منتقل می شوید.
Category/Main title font size: اندازه ی فونت عنوان دسته ها
Text color of question: رنگ متن پرسش
Background color of question: رنگ پس زمینه ی پرسش
(Text size of question (in pixels: اندازه ی قلم پرسش
و سایر موارد این چنینی که به وضوح مشخص است و نیازی به توضیح اضافه نیست. پس از انجام تنظیمات می توانید آن را دخیره کنید. حال چگونه از آن استفاده کنیم؟ یا بهتر است بگوییم چگونه سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس در سایت خود نمایش دهیم؟
نحوه ی نمایش سامانه ی پرسش و پاسخ
در انتهای بخش تنظیمات توضیحاتی مانند تصویر بالا به چشم می خورد که نحوه ی نمایش سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس را به ما می گوید.
- چنانچه میخواهید تمام لیست پرسش و پاسخ را نمایش دهید از شورت کد گفته شده در شماره ی 1 استفاده کنید.
- چنانچه میخواهید دسته ی خاصی را به نمایش بگذارید از شورت کد گفته شده در شماره ی 2 استفاده کنید.
- چنانچه میخواهید دسته ای تلفیقی از پرسش و پاسخ ها را نمایش دهید از شورت کد در شماره 3 استفاده کنید.
- چناچنه میخواهید عناوین در صفحه نمایش داده شود از شورت کد شماره 4 استفاده کنید.
ساخت سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس
حال نوبت به ساخت سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس رسیده. با نگاهی به منوی وردپرس می توانید گزینه ی ” FAQ” را مشاهده کنید.
شما می توانید در قدم اول دسته ای تعیین کنید و بسازید. مثلا من دسته ی سیستم پرسش و پاسخ را ایجاد کردم. حال برای افزودن fAQ اقدام میکنیم.
Add FAQ
برای اینکار به راحتی روی گزینه ی مورد نظر کلیک کرده و در صفحه ای که باز می شود سوالات خود را وارد کنید:
به آی دی دقت کنید. شما باید برای صفت این پرسش آیدی انتخاب کنید. حال یکی از شورت کدهای مورد نظر را در یک برگه بگذارید و منتشر کنید.