درباره نصب وردپرس در ویندوز سرور چه می دانید؟

سلام همیار وردپرسی های عزیز؛

داشتم به جلسات سپری شده ی مدرسه ی همیار وردپرس نگاه میکردم، دیدم راجع به نصب وردپرس روی لوکال هاست و سپس هاست های سی پنل و دایرکت ادمین که هر دوی اونها لینوکسی هستند صحبت شد و نحوه ی کارکرد اونها گفته شد. ولی جای صحبت برای سرورهای ویندوزی گذاشته نشده. گفتم بهتره امروز گریزی به این قسمت بزنیم ببینیم چه خبره! ۵ دقیقه وقت بذارید تا با هم بریم به دنیای سرور های ویندوزی…

همونطور که می دونید وردپرس بر پایه ی پی اچچ پی نوشته شده و هر دو سرور لینوکس و ویندوز از این زبان به خوبی پشتیبانی می کنند. پس تفاوت اینها چیه؟!
حقیقت اینه که وردپرس در درجه ی اول برای سرورهای لینوکسی ساخته شد و بعدها کمپانی ماکروسافت پشتیبانی از پی اچ پی رو به امکانات وب سرورها اضافه کرد. این یکی از مهم ترین دلایلی هستش که اکثرا وردپرس رو روی سرورهای لینوکس نصب می کنند! حالا به دور از اشکالات جزئی یک سری خطرات نگران کننده ای در استفاده از سرور های ویندوزی برای وردپرس وجود داره! این موارد رو با هم بررسی می کنیم.

۱- قابلیت آپلود

این مورد یکی از رایج ترین مسائلی هستش که سیستم وردپرس رو وادار به دست و پنجه نرم کردن با سرور های ویندوزی میکنه! وردپرس دارای برگه ها، دسته ها، پرونده های چند رسانی و… هستش که هر کدوم احتیاج شدید به آپلود شدن دارند! مشکل اینجاست که سرور ویندوز خیلی محکم در برابر این مورد وایمیسه و نمیذاره به راحتی این فرآیند انجام بشه. دلیل اصلیش هم اینه که کلا فولدر خاصی رو برای این کار در نظر نمیگیره.

۲- مجوز حذف و نصب

ممکنه شما به عنوان یک مدیر وبسایت دلتون بخواد قالب خودتون رو بارها تغییر بدید یا افزونه ها رو کم و زیاد کنید! متاسفانه برای این کار باید در سرورهای ویندوزی از هفت خان رد بشید و احتمال ریسک پذیریش بسیار بالاست و نیاز به طی کردن مسیری طولانی داره.

  چگونه پست ها با بیشترین دیدگاه در وردپرس را  نمایش دهیم؟

۳- بهم ریختن پیوندهای یکتا

اولین کلید طلایی ما در وردپرس برای سئو، درست پیوندهای یکتا و ست کردن اونهاست اما زمانی که شما وردپرس رو بر روی سرور ویندوز نصب کرده اید این امر واقعا با ریسک رو به رو میشه و به مشکل میخورید یا به عبارتی درست و حسابی به موتورهای جستجو معرفی نمیشید.

۴- دیتابیس

شرکت ماکروسافت از SQL سرور و ASP استفاده میکنه در صورتی که وردپرس بر روی MySQL و PHP قابل اجراست و میتونه خودش یک عامل مخرب برای وبسایت و سختی های خاص بشه.

۵- کندی سرعت در نصب افزونه ها

سیستم وردپرس بر روی هاست ویندوز دچار کندی سرعت میشه طوری که شاید حتی برای نصب یک افزونه مدت زمان بسیار زیادی سپری بشه!

۶- عدم پشتیبانی ویندوز سرور از سیستم وردپرس

شاید این موضوع به ظاهر زیاد اصولی نباشه اما واقعا خیلی میتونه مهم باشه. وقتی سروری هیچ پشتیبانی برای کاربرای خودش نداشته باشه نمیشه براش اعتبار قائل شد!

۷- لوکال هاست ویندوزی

کار کردن بر روی لوکال هاست ویندوز مثل LAMP هم کار دشواری است و کلا نصب وردپرس بر روی آن دشواری های خاص خودش رو داره!

با دونستن این مطالب پیشنهاد میکنم که برای سیستم های وردپرسی از هاست لینوکسی استفاده کنید!
البته اینو بگم که این دلایل به معنی ضعف ویندوز سرورها نیست! ویندوز سرور ها به نوبه ی خود دارای امنیت بسیار خوبی هستند اما بهتره از اونها برای سیستم های وردپرسی استفاده نکنید.

شاد باشید

 

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 8 سال عضو همیار وردپرس

    عالی بود ممنون

  2. 7 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام .

    من چندین ماه است با یک سرور ویندوزی سر و کله می زنم تا بتوانم سایت وردپرسی را رو به راه کنم اما راه به جایی نبردم .
    مقاله شما را که خواندم ، متوجه شدم ، علت اشکالات از چیست .

    ممنونم از توضیحاتی که ارائه فرمودید .

  3. 8 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام و احترام
    راه کارهایی که میشه وردپرسو با هاست ویندوز از تمام مواردی که گفتین بهینه کرد و کمتر به مشکل خورد چیه؟ هم برای پیوندهای یکتا و هم هر چیز دیگه ای …

  4. راه اندازی یک وب سرور جهت نصب وردپرس ، جوملا ، فیوژن و یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر:
    بنده خودم با این مشکل مواجه شدم و کلی فروم ها و سایت ها رو گشتم ولی نتیجه نگرفتم ، آخر سر با فروم های خارجی و …. تونستم موفق بشم.
    الزامات:
    ویندوز ؛ هر نسخه ای
    نرم افزار php manager
    دانلود آخرین نسخه php
    دانلود phpmyadmin
    روش کار:
    خیلی راحت تر از اونیه که تو خیلی سایتا توضیح دادن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن هیشکدوم:
    1- ابتدا در ویندوز IIS روفعال میکنیم ( جزئیات هر بخش رو میتونید از اینترنت بگیرید که زیاد سخت نیست) موقع نصب iis حتما گزینه CGI رو پیدا کنید و تیک بزنید.
    2- نرم افزار php Manager رو دانلود کنید و نصب کنید تو سیستم تون
    3- از سایت php آخرین نسخه رو دانلود کنید و تو یه پوشه به اسم php در درایو C بریزید.
    4- از طریقControl Panel\Administrative Tools\iis manager وارد php manager بشید و php رو نصب کنید.
    5- phpmyAdmin رو دانلود کنید و در پوشه C:\inetpub\wwwroot بریزید.
    کار تمومه.
    الان شما میتونید مثلا وردپرس رو دانلود کنید و تو یه پوشه تو C:\inetpub\wwwroot بریزید و از مرورگر فقط آدرس localhost/wordpress رو بزنید. به راحتی میاد بالا و نصبش میکنید. واسه تنظیمات دیتاب بیس هم آدرس localhost/phpmyadmin رو بزنید شاید واسه اولین بار بخواد که پسورد تعریف کنید.
    چند وقت پیش انجام دادم ، جزییات کاملش یادم نیس ولی خیلی خوب یادمه که اصلا جاییش به مشکل بر نخوردم. البته اینم بگم که من زیاد حرفه ای نیستم و تمام کارام رو با سرچ از اینترنت انجام میدم.
    امیدوارم به دردتون بخوره/

  5. سلام دوستان. یعنی به هیچ طریقی نمیشه وب سرور ویندوزی راه اندازی کرد برای وردپرس؟؟ من چندتا آموزش دیدم که php و mysql نصب میکرد و راه اندازی میکرد. مشکلش چیه؟ اصلا میشه اینکارو کرد؟ چطور وردپرس رو روی ویندوز / ویندوز سرور راه اندازی کنم و وب سرور اختصاصی خودم رو راه اندازی کنم؟ نیاز به وب سرور اختصاصی دارم. اطلاعاتم حساس هست و نمیخام از هاست های بیرون استفاده کنم. یه سیستم سرور هم دارم واسه راه اندازی روی اون. ممنون میشم دوستان سریع کمک کنن مشکلم حل شه خیلی عجله دارم. پیشاپیش ممنون از کمکتون

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      چرا نمیشه! میشه ولی خب شرایط خودشو داره. به شرطی که امکانش رو از سمت هاستیگ بگیرید. یعنی باید حتما دیتابیس mysql باشه.

    • میشه یخرده بیشتر توضیح بدین؟؟ من یخرده تازه کارم. یه روند کلی بهم بگین که از اول چه کارایی باید بکنم واسه اینکه یه وب سرور ویندوزی راه بندازم و وردپرس روش نصب کنم و به هاستینگ خودم تبدیلش کنم؟ مرسی

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دوست عزیز توی نت سرچ کنید خیلی خوب توضیح داده شده ولی من سعی میکنم در یه فرصت آموزشش رو بذارم.

  6. لوکال هاست ویندوزی Wamp هست! برای لینوکس از Lamp استفاده میشه

  7. سلامتجربه نصب و کار بر روی سرور مجازی ویندوزی[۲۰۰۸] رو دارم.خیلی خوب بود. یه کم زمانبر بود.شما باید پی اچ پی رو روی ای ای اس نصب کنید نه روی ومپ سرور و …با پالیسی هایی که ای ای اس بهتون میده امنیتش بسیار بالا میرهمشکل اپلود هم با تنظیم سطح دسترسی درست میشهمشکل پیوند یکتا هم نداشتم.

  8. مرسی. مقاله فوق العاده ای بود.

  9. سلام با حرف شما موافقم پروژه ای داشتیم که برای اینترانت قرار بود بدون اینترنت نسخه ای از وردپرس رو توی ویندوز سرور ۲۰۰۸ r2 نصب کنیم که به هر روشی کانفیگ میکردیم با زمپ،ومپ سرور،ایسی پی اچ پی  و حتی نصب جداگانه php  . مای اسکیو ال کلا هر چی میکردیم کندی سرعت را احساس میکردیم! انواع کانفیگ های php.ini و my.ini  تغییر دادیم نتیجه خوبی نمیگرفتیم و آپاچی هم تغییر دادیم!!!!در نهایت winNginx نصب کردیم یه مدت خوب شد و سرعت لود خوبی داشت…ولی لینوکس دبیان بهترین سیستم عامل برای وردپرس هست…!

  10. مثل همیشه عالی بود