معرفی شغل های پر درامد برای دانش آموزان

شغل های پر درامد برای دانش آموزان

امروزه با توجه به پیشرفت اینترنت و همچنین رشد روز افزون کاربران اینترنتی، کسب و کار‌های فراوانی در فضای اینترنت به وجود آمده که در صدد پاسخگویی به نیاز کاربران در این فضا قدم برمی‌دارند. بسیاری از کسب و کار‌های سنتی نیز همگام با پیشرفت اینترنت اقدام به راه‌اندازی وبسایت و فروش محصولات خود در بستر اینترنت می‌کنند. این فضای جدید به شما امکان می‌دهد که ایده‌های خودتان را برای ایجاد یک کسب و کار اینترنتی عملیاتی کنید بدون اینکه نیاز باشد سختی‌ها و دشواری‌های عملیاتی کردن آن‌ها را به صورت فیزیکی تحمل کنید. همین امر باعث شده‌ که بسیاری از دانش‌آموزان نیز به فکر افتاده و ایده‌های خودشان را برای کسب درآمد اینترنتی آزمایش کنند. شغل های پر درامد برای دانش آموزان می‌تواند بسیار سودمند بوده و چه چیزی بهتر از اینکه همزمان با تحصیل یک کسب و کار کوچک نیز داشته باشند و علاوه بر آن کسب درآمد، رزومه‌ای نیز برای آن‌ها باشد و بعد‌ها همچون سکوی پرتابی باعث جذب شدن به بازار کار شود. محتوای امروز را به این مسئله اختصاص دادیم که امیدوارم برایتان جذاب باشد.

 

معرفی ۲۵ شغل برای نوجوانان

شاید برخی از والدین با کار کردن فرزندان خود مخالف هستند اما در حال حاضر این مسئله را باید به فال نیک گرفت زیرا سبب رشد فکری، ایده‌پردازی و کسب درآمد شده و از آن‌ها فردی کاملا مستقل می‌سازد. اما شرط اصلی آن، انتخاب درست شغل برای نوجوانان است. برای اینکه ایده درستی را انتخاب کنند ما مواردی را در اینجا درنظر گرفتیم که با هم به بررسی آن می‌پردازیم. فقط قبل از آن پیش‌نیازهایی را با هم مرور می‌کنیم.

ضرورت ایده پردازی و دقت در انتخاب ایده‌ های درست

ضرورت ایده پردازی و دقت در انتخاب ایده‌ های درست
ضرورت ایده پردازی و دقت در انتخاب ایده‌ های درست

در فواید شغل های پر درامد برای دانش آموزان همین بس که بسیاری کسب و کارهای اینترنتی بزرگ حال حاضر نیز در ابتدا فقط یک ایده بودند ولی انتخاب درست ایده و پرورش آن در گذر سالیان آن‌ها را به جایگاه فعلی رسانده است. بنابراین پیدا کردن یک ایده عالی می‌تواند برای دانش‌آموزان بسیار چالش برانگیز باشد! اما اگر در مرحله اول ایده‌ها توسط فرد درست انتخاب شود قطعا در طول زمان تحصیل با افزایش سن و بالا رفتن تجربه این ایده‌ها کاملا چکش کاری شده و به یک پختگی خواهند رسید و درنهایت بعد از اتمام دانشگاه فرد یک کسب و کار اینترنتی دارد که می‌تواند درآمد بالایی برای او در پی داشته باشد. بنابراین اولین نکته در ایجاد کسب و کار اینترنتی توجه به ایده‌ها و دقت در انتخاب ایده‌هایی است که متناسب با علایق شخصی دانش آموز باشد. علاوه بر این دانش‌آموزان در این برهه از زمان و با پیشرفت تکنولوژی می‌توانند راه‌های کسب درآمد از منزل را پیدا کرده و به درآمد برسند.

چند پرسش برای رسیدن به یک ایده‌ کسب کار سود آور

  • تحقیق کنید مردم چه چیزی نیاز دارند و چه می‌خواهند؟ به یک مانع روزمره فکر کنید.
  • با جست و جو در گوگل آغاز کنید.
  • اگر می‌توانستید چیزی اختراع کنید که زندگی را ساده‌تر، بهتر، امن‌تر، عادلانه تر و ارزان‌تر کند، چه خواهد بود؟
  • شما واقعا به چه کاری علاقه دارید یا دوست دارید چه کاری انجام دهید؟ با آن شروع کنید.

حال وقت آن رسیده که به بهترین ایده در ایجاد شغل برای نوجوانان بپردازیم و آن را مورد تحلیل قرار دهیم.

۱- کسب درآمد از شبکه های اجتماعی

یکی از روش‌های کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان بهره بردن از بستر شبکه‌های اجتماعی است. خوشبختانه در حال حاضر با وجود شبکه‌های اجتماعی به راحتی می‌توان با جذب فالوور و دیده شدن توسط کاربران، درآمد زایی کرد. دقت کنید این فضا بازیگران متعدد و قدرتمندی دارد که موفقیت در این حوزه را به تلاش و خلاقیت شما منوط می‌کند. شما می‌توانید با قرار دادن مطالب جذاب، ساختن کلیپ‌های جالب، عکس‌ها و تصاویر بامزه و زیبا فالوور های خود را افزایش داده و در نتیجه‌ِی بالارفتن فالوور با دریافت تبلیغات از شرکت‌ها، سازمان‌ها و یا افراد عادی و قرار دادن در صفحه شخصی خود درآمد کسب کنید. در ضمن باید تلاش کنید در همه شبکه‌های اجتماعی حضور موثری داشته باشید و کل کسب و کار خود را وابسته به یک بستر به صورت انحصاری نکنید. زیرا ممکن است آن شبکه به مرور زمان محبوبیت خود را بین کاربران از دست بدهد. مثلا در حال حاضر حضور در اینستاگرام و یوتیوب به عنوان دو قطب پرقدرت رایج بوده و افراد زیادی را به درآمدهای خوبی رسانده است. تنها کافیست ایده جالبی برای اجرا داشته باشید.

۲- ساخت یک سایت

هیچ چیز ساده‌تر از ایجاد یک وب‌سایت مخصوصا با وجود سایت‌ساز‌ی مانند وردپرس نخواهد بود. شما می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان با بهره بردن از وردپرس و صرف اندکی هزینه، وب‌سایتی برای خود داشته باشید و در هر حوزه‌ای مشغول شوید. این می‌تواند بهترین شغل برای نوجوانان باشد که به مرور زمان آن را رشد دهند.  اگر قصد یادگیری وردپرس را دارید، اگر قصد ساخت سایت با وردپرس را دارید؛ آموزش وردپرس همیار وردپرس را مطالعه کنید.
در ابتدا موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید، وبلاگ نویسی کنید و با نوشتن مطالب تخصصی و جذاب در مورد موضوع مورد علاقه‌ی ‌خود، کاربران علاقمند به آن موضوع را نیز به سایت خود جذب کنید. کم کم با بالا رفتن رتبه‌ی سایت، صاحبان کسب و کار مرتبط با آن موضوع برای گذاشتن تبلیغات به سراغ شما خواهند آمد.

۳- کسب درآمد از راه عکاسی

photography-کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان
کسب درآمد از عکاسی

اگر یک دوربین DSLR مناسب داشته و علاقه به عکاسی دارید، می‌توانید با یکی از شرکت‌های تبلیغاتی در حوزه‌ِی عکاسی از محصولات، وارد همکاری شده و عکاس رسمی شرکت شوید. سپس از طرف شرکت برای عکاسی از محصولات یا عکاسی از اماکن خاص فرستاده شده و از این طریق درآمد برای خود کسب کنید. یا می‌توانید وبسایتی ویژه عکاسی ایجاد کنید و عکس‌هایی از مناظر طبیعی، اماکن گردشگری و تصویر های بکر دیگری که گرفته‌اید را در سایت قرار داده و به فروش برسانید. با قرار دادن بهترین نمونه کار‌های خود در شبکه‌های اجتماعی نیز می‌توانید کاربران زیادی را جذب سایت خود کنید. این یکی از بهترین و سالم‌ترین شغل های پر درامد برای دانش آموزان محسوب می‌شود.

۴- طراحی لوگو و بنرهای گرافیکی

Logo-design-and-graphic-banners-کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان
طراحی لوگو و بنرهای گرافیکی

یک شغل برای نوجوانان، طراحی گرافیکی است. تقریبا تمام کسب و کار‌ها اعم از سنتی و اینترنتی به یک طراح برای لوگو و بنر‌های خود احتیاج دارند. یادگیری نرم‌افزار‌های گرافیکی برای دانش‌آموزان امری کاملا آسان و قابل انجام است. فرقی نمی‌کند که شما دوره‌های گرافیک گذرانده باشید یا فقط تجربی نرم‌افزار های گرافیکی را یاد گرفته باشید نکته‌ی مهم اینست که بازار بزرگی وجود دارد که اگر خلاقیت و پشتکار خوبی داشته باشید می‌توانید درآن به درآمد خوبی برسید. می‌توانید با یک وبلاگ یا کانال در شبکه‌های اجتماعی شروع کرده و خدماتی مثل طراحی لوگو، طراحی آگهی، طراحی بنر، کارت‌های ویزیت و غیره را با قیمت های پایین به کاربران خود عرضه کنید. مطمئن باشید کسب و کارهای زیادی به سراغ شما خواهند آمد. اگر می‌خواهید بدانید شروع یادگیری طراحی لوگو از کجاشت و برای حرفه‌ای شدن در این مسیر چه باید کرد حتما مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید

۵- فریلنسر شوید

اگر دو فاکتور تخصص و علاقه را دارید اما سرمایه‌ای برای ایجاد کسب و کار شخصی خود ندارید، می‌توانید در سایت‌های مختلفی که بستری برای متصل کردن خریداران به متخصصین ایجاد کرده‌اند ثبت‌نام کرده و خدمات خود را در ازای دریافت پول به کاربران ارائه دهید. این سایت‌ها مانند سایت “انجام‌میدم” پلتفرم خوبی به منظور کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان و سایر افراد ایجاد کرده‌اند. اگر در رشته‌هایی مثل کدنویسی و طراحی وب‌سایت مهارت خوبی دارید یا تسلط کافی بر نرم‌افزارهای مهندسی دارید اینجا جایی است که می‌تواند به عنوان فریلنسر از تخصص خود درآمد داشته باشید. شما به عنوان دانش‌آموز می‌توانید مدتی در این پلتفرم‌ها کار کرده و سرمایه‌ی لازم برای ایجاد کسب و کار شخصی خود را به دست آورید و همزمان با کسب و کار شخصی خود، از این سایت‌ها نیز به صورت فریلنسری درامد داشته باشید.

۶- اینفوئنسر شوید

Influencer-کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان
اینفلوئنسری

اینفلوئنسر مارکتینگ روش جدیدی است که صاحبان بسیاری از کسب و کار‌ها برای تبلیغات خود از آن بهره می‌جویند. به صورت خلاصه اینفلوئنسر مارکتینگ به معنای بهره گیری از افراد مؤثر برای بازاریابی محصول است. این یک روش عالی انتخاب شغل برای نوجوانان است. اگر در زمینه خاصی توانایی تاثیرگذاری بر دیگران را دارید فعالیت خودتان را به عنوان اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی آغاز کنید. کسب درآمد در این روش به این صورت است که شما به عنوان یه فرد تاثیرگزار در زمینه کاری خودتان محصولی را از یک شرکت دریافت کرده و ویدیوی بررسی کاملی از آن ساخته و برای فالوورهای خود به اشتراک می‌گذارید و به این شکل به صورت غیر مستقیم آن محصول را تبلیغ می‌کنید و در ازای آن از شرکت پول دریافت می‌کنید. در این حوزه می‌توان به عنوان نمونه به مستر تیستر که یکی از افراد تاثیرگذار در صنعت غذا است، اشاره کرد.

۷- فعالیت به عنوان واینر

Wainer-کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان
واینری

یکی از شغل های پر درامد برای دانش آموزان فعالیت به عنوان واینر در شبکه‌های اجتماعی است. اگر استعداد کمدی دارید و می‌توانید با حرف‌های خود مخاطب را از خنده روده‌پرکنید دست به کار شوید. واینر‌ها در واقع کمدین‌های دنیای مجازی هستند. کار اصلی آن‌ها ساختن کلیپ‌های سرگرم کننده و بامزه و اشتراک‌گذاری آن در شبکه‌های اجتماعی است. موضوعات این ویدیو‌ها اغلب شوخی با مسائل و اتفاقات روزمره است. ویدیو‌های طنز که به صورت کوتاه در فضای مجازی تولید می‌شوند اغلب به دل کاربران کم‌حوصله‌ این شبکه‌ها خوش می‌نشینند و بازدیدها و دیدگاه‌های فراوانی را روانه صفحات آن‌ها می‌کنند که این خود باعث توجه شرکت‌ها و صاحبان کسب و کار‌های اینترنتی شده و به سراریز شدن تبلیغات منتهی می‌شود.

۸- فروش صنایع دستی

handmade-کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان
صنایع دستی

شما به عنوان دانش‌آموز می‌توانید در خانه صنایع دست‌ساز مثل دستبند و گردنبند و غیره را تولید کرده و در فضای اینترنت به فروش برسانید. برای موفق شدن در این‌ کار داشتن یک اکانت اینستاگرام و شور و شوق و ذوق کاری کفایت می‌کند. در حال حاضر افراد زیادی در این حوزه در شبکه‌های مجازی درحال فعالیتند و درآمد خوبی نیز دارند. شما نیز می‌توانید به جرگه‌ی این افراد پیوسته و از این فرصت‌های پیش آمده در فضای مجازی برای رشد کسب و کار خانگی خود بهره برده و به درآمد خوبی برسید.

۹- ساخت کتاب صوتی

audio book
کتاب صوتی

بسیاری از افراد نسخه صوتی کتاب را به نسخه کاغذی آن ترجیح می‌دهند زیرا حمل نسخه‌ی کاغذی امری دشوار است در حالی که نسخه‌ی صوتی همه جا‌ می‌تواند همراه فرد باشد و در اوقات فراغت و در مسیر رفت و آمد به محل کار به آن گوش کرد. بنابراین اگر احساس می‌کنید صدا و فن بیان خوبی دارید با کسب اجازه از ناشر و مولف کتاب آن را با بیانی شیوا خوانده و ضبط کنید و فایل صوتی آن را برای فروش در اینترنت قرار دهید. این یک روش خوب برای ایجاد شغل های پر درامد برای دانش آموزان است.

۱۰- ادمین شبکه های اجتماعی

social media admin
ادمین شبکه‌ای اجتماعی

امروزه اکثر کسب و کارها از اهمیت حضور در شبکه‌های اجتماعی آگاهی دارند. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی در دنیای حال حاضر برای هر سازمان یا شرکتی دیگر یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است. اکثر افراد معروف یا شرکت‌ها و صاحبان کسب و کار برای ارتباط مستقیم با فالوورها و مشتریان خود اقدام به تاسیس پیج‌هایی در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌کنند تا با مخاطبین خود تعامل داشته‌ باشند و از میزان رضایت کاربران از محصولات خود آگاه شوند و نظرات و دیدگاه‌های آن‌ها را بشنوند.
این ارتباط دو سویه نیاز به یک فردی دارد که وقت کافی برای مدیریت و کنترل شبکه‌های اجتماعی را داشته باشد. این درحالی است که معمولا این افراد معروف یا شرکت‌ها و صاحبان کسب‌ و کار درگیر مسئولیت‌های مختلفی هستند که به آن‌ها وقت کافی برای کنترل و مدیریت شبکه‌های اجتماعی را نمی‌دهد. بنابراین این یک فرصت کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان است که کنترل و مدیریت شبکه‌های اجتماعی را برعهده بگیرند و از این راه درآمد برای خود کسب کنند. کار اصلی دانش‌آموزان به عنوان ادمین تعریف یک استراتژی مناسب برای جذب فالوور بیشتر و  همچنین رصد دائمی و تعامل با کاربران در قسمت دیدگاه‌هاست.

۱۱- درآمد از نمایندگی سامانه‌ پیامکی

Representation of SMS system
نمایندگی سامانه پیامکی

در حالی که تبلیغات به صورت سنتی از طریق پخش تراکت و یا تبلیغات بیلبوردی علاوه بر هزینه‌های بالا، کارایی لازم را نیز در دنیای امروز ندارد بسیاری از افراد و کسب و کار‌ها به دنبال روش‌های جدید و مدرن‌تری برای تبلیغات می‌گردند. یکی از این روش‌های جدید استفاده از سامانه‌ی پیامکی به منظور ارسال پیامک تبلیغاتی به صورت انبوه است. این موضوع می‌تواند به ایجاد یک شغل اینترنتی برای دانش‌ آموزان منجر شود. دانش‌آموزان می‌توانند نمایندگی یک پنل اس ام اس را دریافت کرده و با بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، مشتریان هدف خود را که در این مورد خیلی هم کم نیستند، پیدا کنند. هر دانش‌آموزی با توجه به وقت و انرژی‌ای که می‌گذارد می‌تواند از پنل اس ام اس کسب درآمد کند. فقط دقت در انتخاب یک شرکت معتبر برای دریافت نمایندگی از اولویت‌های شروع این کار است.

۱۲- درآمد از سیستم‌ های همکاری در فروش

سیستم‌ های همکاری در فروش
سیستم‌ های همکاری در فروش

بسیاری از کسب و کار‌های اینترنتی و خصوصا فروشگاه‌های آنلاین شروع به نوع جدیدی از بازاریابی اینترنتی کرده‌اند که ابتدا فروشگاه‌های معتبر و بزرگی مثل آمازون از این نوع بازاریابی استفاده کردند و به موفقیت‌های بزرگی نیز رسیدند. حال فروشگاه‌های مناطق مختلف دنیا از جمله ایران با الگوبرداری از این روش اقدام به ایجاد سیستم تبلیغاتی جدید و استخدام بازاریاب در این زمینه کرده‌اند. روش کار در این سیستم که موسوم  به affiliate یا همکاری در فروش بوده به این صورت است که افراد در فروشگاه‌های دارای این سیستم ثبت نام می‌کنند و بعد از ثبت نام لینک اختصاصی خود را به منظور بازاریابی و فروش محصولات دریافت می‌کنند.

حالا این افراد تنها کاری که لازم است انجام دهند این است که به تبلیغ و بازاریابی برای آن فروشگاه در بسترهای مختلف اینترنت اعم از وب‌سایت، وبلاگ، شبکه‌های اجتماعی و غیره بپردازند و لینک اختصاصی خود را قرار دهند. بدین صورت هر کسی که از طریق لینک اختصاصی شما وارد سایت شده و محصولی خرید کند سیستم، پورسانتی برای فروش هر محصول برایتان به صورت خودکار لحاظ می‌کند. کار در سیستم‌های همکاری در فروش، زمان و انرژی زیادی نمی‌خواهد و برای افرادی که به دنبال کار به صورت پاره وقت هستند، بسیار مناسب است. همین مسئله آن را یکی از گزینه‌ها‌ی مناسب در انتخاب شغل برای نوجوانان قرار می‌دهد.  البته این کار هم مانند سایر کار‌ها اگر آن را به صورت تمام ‌وقت انجام دهید درآمد بهتری برایتان خواهد داشت. یکی از بهترین سیستم‌های همکاری در فروش در ایران، سیستم همکاری در فروش دیجی کالاست.

۱۳- کلاس‌ های آموزشی آنلاین و برگزاری وبینار‌های تخصصی

webinar
وبینار و کلاس آنلاین

یکی دیگر از شغل های پر درامد برای دانش آموزان برگزاری سمینار‌های آموزشی آنلاین است. برای این کار لازم است در زمینه‌‌ای که در آن حرفه‌ای هستید اقدام به برگزاری کلاس‌های آنلاین و آموزش‌های راه دور کنید. همانطور که مستحضر هستید در عصری زندگی می‌کنیم که محدویت‌های فیزیکی برای برگزاری کلاس برداشته شده و درحال حاضر بسیاری از کلاس‌ها به صورت ویدیو کنفرانس و از راه دور برگزار می‌شوند. این فرصت مناسب برای هر فردی است که می‌خواهد کلاس آموزشی برگزار کند چون جامعه‌ی بزرگتری از شهر و استان خود را در اختیار دارد و می‌تواند بر بستر اینترنت از تمام ایران، دانشجو ثبت نام کند.

۱۴- خرید و فروش دامنه

Buy And Sell domain
خرید و فروش دامنه

یکی از راه‌های خوب برای درآمدزایی در اینترنت، خرید و فروش دامنه است. این کار به دانش و زمان کمی نیاز دارد و همین موضوع آن را مناسب شغل اینترنتی برای دانش‌ آموزان می‌کند. دانش‌آموز می‌تواند با ثبت نام در سایت‌های حراج دامنه، دامنه‌ها را به صورت حراج با قیمت پایین خریداری کند و با قیمت‌های بالاتر برای فروش بگذارد. این کار اگرچه به مهارت و دانش خاصی نیاز دارد ولی درآمد خوبی را عاید فرد می‌کند.

۱۵- طراحی سایت

web design
طراحی وب

طراحی سایت یک شغل پر درآمد در کل جهان که با وجود سیستم مدیریت محتوا‌های پیشرفته‌ای مثل وردپرس نیازی به دانش برنامه نویسی نیز ندارد. تنها کاری که باید بکنید این است که کارکردن با سیستم‌های مدیریت محتوا را یاد بگیرید و به راحتی به درآمدهای میلیونی در خانه برسید. هر روز صدها و هزاران سایت جدید در فضای اینترنت ثبت می‌شوند که صاحبین این سایت‌ها برای طراحی سایت با افراد متخصص در این زمینه قرارداد می‌بندند. درواقع شما با یادگیری طراحی سایت وارد بازاری خواهیدشد که خریداران زیادی خواهد داشت. هر چه دراین فضا حرفه‌ای تر کار کنید مشتریان بیشتر و بهتری را جذب خواهید کرد و به درآمد‌های بالاتری خواهید رسید.

برای ورود به این شغل پردرآمد می‌توانید با گذراندن دوره طراحی سایت حرفه‌ای از ژاکت آکادمی به این حوزه وارد شده و از طریق وب دیزاین به کسب درآمد بپردازید.

 

۱۶- درآمد از طریق سئو (‌SEO) و بهینه سازی وب‌سایت

make money forom seo
کسب درآمد از سئو

سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت در موتورهای جستجو یکی از مواردی است که بسیاری از سایت‌ها خواهان جذب متخصص در این زمینه هستند. شما با گذراندن دوره آموزش سئو و یادگیری حرفه‌ای ‌سئو می‌توانید به عنوان یک متخصص سئو، به استخدام سایت‌ها دربیایید. همچنین این کار می‌تواند به عنوان یک شغل اینترنتی برای دانش‌ آموزان نیز گزینه‌ی مناسبی به شمار رود. شرط یادگیری سئو این است که زمان و انرژی زیادی روی آن بگذارید. همین عامل نیز می‌تواند موفقیت دانش‌آموزان را به همراه داشته باشد زیرا اغلب دانش‌آموزان انرژی بیشتر و زمان طولانی‌تری برای انجام کارها می‌گذارند.

 

بنر ورود به دوره سئو ژاکت آکادمی
مشاهده دوره seo ژاکت آکادمی

 

۱۷- بلاگری و ولاگری

در حال حاضر کافیست اینستاگرام خود را باز کنید. با تعداد زیادی از بلاگر و ولاگر مواجه می‌شوید که در این شبکه اجتماعی در حال فعالیت  البته رقابتند. بلاگر محتوای خود را در قالب عکس و متن با دیگران به اشتراک می‌گذارد. فعالیت‌های او در هر زمینه‌ای اعم از فناوری، سلامت، آشپزی، مد، سفر، ورزش، فیلم و سینما، موسیقی و … است. اما ولاگر فردی است که تمامی اطلاعات خود را در قالب ویدیو با افراد به اشتراک می‌گذارد. محتوای او نیز می‌تواند در هر زمینه‌ای اعم از آشپزی، مد، سفر، بازی‌های ویدیویی، فیلم و سینما، ورزش و … باشد. حال در این مسیر مسلما هر شخصی که محتوای جذاب‌تری ارائه کند، موفق‌تر بوده و افراد بیشتری را به سمت خود می‌کشد. بلاگری و ولاگری یک شغل برای نوجوانان نیز محسوب شده و در حال حاضر نوجوانان بسیاری در این حوزه فعالیت دارند. معمولا بستر اصلی برای این دو فعالیت اینستاگرام و یوتیوب است.

۱۸- برنامه نویسی

بعضی از نوجوانان علاقه شدیدی به برنامه نویسی داشته که همین امر سبب می‌شود بصورت خودآموز از طریق اینترنت یا رفتن به کلاس‌های متعدد آن را بیاموزند. با توجه به این قضیه، این دسته افراد می‌توانند در این حوزه فعالیت کرده و از آن کسب درآمد کنند. مثلا ساخت برنامه‌های نرم افزاری و فروش آن، ساخت اپلیکیشن و بازی، ساخت برنامه‌هایی برای وب و … .

۱۹- نویسندگی و ترجمه

یکی دیگر از شغل های پر درامد برای دانش آموزان، نویسندگی و ترجمه است. از آنجایی که بسیاری فرزندان خود را از سنین پایین به کلاس زبان می‌فرستند، بچه‌ها نیز سواد زبان دارند و برخی توانایی ترجمه متون را دارند. پس می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند. از طرفی برخی دیگر در زمینه نویسندگی هم علاقه داشته و هم مهارت خاصی دارند که این نیز گزینه مناسبی برای کار نیمه‌وقت و از راه دور است. در حال حاضر بسیاری افراد از طریق تولید محتوا برای سایت و شبکه‌های اجتماعب مشغول کسب درآمد هستند.

۲۰- پشتیبانی سایت

شغل های پر درامد برای دانش آموزان پشتیبانی سایت است به شرطی که مهارت کافی در این زمینه کسب کرده باشند. از آنجایی که بچه‌ها علاقه زیادی به اینترنت و کار با آن دارند، برخی در زمینه سایت و مدیریت آن نیز مهارت دارند. بسیاری از کسب و کارها نیز نیاز به مدیری دارند که از راه دور مدیریت وبسایت آن‌ها را برعهده بگیرد. افرادی که مدیر سایت می‌شوند باید به مهارت‌های سئو، تولید محتوا، امنیت سایت، افزونه‌ها و … اشراف داشته باشند.

۲۱- گیمر شدن

افرادی که عاشق بازی هستند، گیمر گفته می‌شود. این افراد معمولا تمام وقت خود را صرف بازی کردن با جدیدترین بازی‌های رایانه‌ای کرده و تحلیل حرفه‌ای از آن دارند. گروه‌های سنی متفاوتی در این حوزه فعالند اما بیشتر نوجوانان را شامل می‌شود. گیمرها با حضور در یوتیوب و تحلیل وو معرفی بازی‌ها و همچنین استریم کردن پول درمی‌آورند. شغلی پولساز و کاملا مجازی است که فقط مختص عاشقان گیم است.

۲۲- تدریس زبان

بعضی افراد آنقدر به زبان انگلیسی مسلط می‌شوند که امکان تدریس این علم به شخص دیگری را دارند. اگر دانش آموز هستید و چنین مهارتی دارید به شما تبریک می‌گوییم. زیرا شما به راحتی می‌توانید شاگرد خصوصی گرفته و زبان تدریس کنید. همچنین می‌توانید پیکیج‌های آموزشی یا دوره‌های آنلاین آموزش زبان برگزار کرده و از آن کسب درآمد کنید.

۲۳- صداپیشگی و دوبلری

یکی دیگر از شغل های پر درامد برای دانش آموزان، دوبلری است. افراد در این سنین علاقه خاصی به دیده شدن و شنیده شدن دارند پس اگر صدای خوبی دارید در این زمینه فعالیت کنید. اما سوال اینجاست که چگونه با این فعل به درآمد برسیم و کار کنیم؟
ضبط کتاب‌های صوتی
ساخت پادکست‌های مختلف (مانند پادکست‌های انگیزشی)
تولید محتوای صوتی برای یوتیوب
صداگذاری روی انیمیشن‌ها

۲۴- کسب درآمد ازتایپ

یکی از ساده‌ترین مشاغل تایپ کردن است. این کار نه تنها شغل برای نوجوانان به حساب می‌آید بلکه افراد خانه‌دار نیز می‌توانند آن را انتخاب کنند. به راحتی در خانه می‌نشینید و سفارش تایپ دریافت کرده و سی موعد مقرر آن را تحویل می‌دهید. به همین سادگی درآمد خواهید داشت.

۲۵- تدوین و ادیت ویدیو

شغل اینترنتی بعدی که این روزها بلاگرها و کسب و کارها به آن نیاز دارند، تدوینگر است. در واقع افراد برای ادیت‌های حرفه‌ای و ماهرانه ویدیوهای خود نیازمند فردی جهت تدوین و ادیت هستند. از این رو اگر علاقه به این حوزه دارید یا در این زمینه فعالیت می‌کنید، حتما در این زمینه فعالیت کنید چون درآمدهای خوبی از آنِ شما خواهد شد. فقط کافیست سیستم داشته و نرم افزارهای ادیت را روی آن نصب کنید. همچنین خلاقیت در بحث ادیت مسئله مهمی است.

 

کسب درامد برای نوجوانان در خانه

البته ناگفته نماند که برخی مشاغل نیازمند حضور در بیرون از خانه است که برای نوجوانانی که در حال تحصیل هستند، امری سخت و محدودکننده است و باید به دنبال بهترین شغل برای افراد زیر ۱۸ سال باشند. از بین تمامی مشاغلی که در بالا نام بردیم می‌توان همگی را بصورت آنلاین و دورکاری انجام داد اما برخی با توجه به صلاح‌دید کارفرما حتما باید در محیط شرکت انجام شود که این برای افراد محصل مسلما مناسب نخواهد بود. برخی از فعالیت‌هایی که قطعا در خانه انجام شدنی هستند عبارت است از:

  • تایپ و ترجمه و نویسندگی
  • گیمری
  • بلاگری
  • خرید و فروش دامنه
  • کلاس‌ های آموزشی آنلاین و برگزاری وبینار‌های تخصصی
  • درآمد از سیستم‌ های همکاری در فروش
  • درآمد از نمایندگی سامانه‌ پیامکی
  • ساخت کتاب صوتی
  • فروش صنایع دستی
  • فریلنسری

این موارد شغل هایی برای نوجوانان هستند که برای انجامشان اصلا احتیاجی به بیرون رفتن یا کار در محیط دیگری ندارند.

مشاغل مناسب برای دختران

شغل مناسب برای دختر جوان با یک مرد کیست و هیچ محدودیتی در انتخاب وجود ندارد. تنها این مسئله به میزان توان و مهارت فرد برمی‌گردد. البته این مسئله برای کسب درآمد برای نوجوانان دختر با دختران جوان اندکی متفاوت است. زیرا نوجوانان درگیر رفتن هر روزه به مدرسه بوده و تایم کمتری برای کار کردن دارند و باید به دنبال بهترین شغل برای افراد زیر ۱۸ سال باشند. اما دختران جوانی که دانشجو هستند یا تحصیل نمی‌کنند به مراتب تایم آزادتری خواهند داشت.

مسائل مورد توجه در انتخاب شغل برای دختران

مواردی را که باید در انتخاب شغل برای دختران درنظر گرفت تنها با توجه به مکان کاری، ساعت کاری ، علاقه و مهارت‌ها متغیر است. برخی از این مشاغل عبارت است از:

  • تولید محتوا برای وبسایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی که هم بصورت مجازی و حضوری می‌توان انجام داد.
  • نمایش لایف استایل و بلاگری و ولاگری در این حوزه
  • حوزه آموزش آرایشگری و ناخن‌کاری
  • متخصص سئو
  • آشپزی و آموزش آن

و تمامی مهارت‌های تخصصی که در ۲۵ مورد بالا گفته شد.

جمع بندی نهایی

در این مقاله سعی کردیم پیرامون شغل های اینترنتی برای نوجوانان صحبت کنیم تا این دسته از افراد جامعه نیز بتوانند از مهارت‌های تخصصی و عمومی خود مشغول به کسب درآمد شوند. قطعا امروزه شغل هایی برای نوجوانان وجود دارد که نیازی هم به حضور در اجتماع نیست و به راحتی در منزل و در زمان‌هایی که مشغول به تحصیل نیستند با اندک مهارت‌هایی که دارند مشغول شده و پولسازی کنند. قطعا حضور اینترنت در زندگی افراد جنبه‌های مثبتی داشته که یکی از مهم‌ترین آن ایجاد شغل آنلاین برای نوجوانان است.

سوالات متداول

شاید برخی از والدین با کار کردن فرزندان خود مخالف هستند اما در حال حاضر این مسئله را باید به فال نیک گرفت زیرا سبب رشد فکری، ایده‌پردازی و کسب درآمد شده و از آن‌ها فردی کاملا مستقل می‌سازد. اما شرط اصلی آن، انتخاب درست شغل برای نوجوانان است.
۱- کسب درآمد از شبکه های اجتماعی ۲- ساخت یک سایت ۳- کسب درآمد از راه عکاسی ۴- طراحی لوگو و بنرهای گرافیکی ۵- فریلنسر شوید ۶- اینفوئنسر شوید و...
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.