طراحی فروشگاه اینترنتی

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی

آیا شما هم جزو افرادی هستید که می خواهند فروشگاه اینترنتی مانند آمازون و دیجی کالا راه اندازی کنند؟

ایجاد فروشگاه اینترنتی یکی از مهمترین مسائل برای افرادی است که قصد فروش و نمایش خدمات خود را از طریق اینترنت دارند.

ساخت فروشگاه اینترنتی موضوع بسیار مهمی برای کسب درآمد و کار از طریق فضای آنلاین است. اگر قصد این را دارید که از طریق اینترنت شروع به کار و کسب درآمد کنید تا بتوانید خدمات خود را در اینترنت به نمایش بگذارید و بفروشید، باید یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنید.

بسیاری از افراد فکر می کنند که برای طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی خود باید پول هنگفتی به شرکت های طراحی سایت بدهند، اما اصلا اینطور نیست، ما به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید با کمترین هزینه یا حتی رایگان سایت فروشگاهی خود را طراحی کنید.

امروزه با پیشرفت و توسعه علم ایجاد وب سایت به ویژه ایجاد فروشگاه های اینترنتی، ایجاد وب سایت یا فروشگاه اینترنتی بسیار راحت تر از گذشته شده است.

شاید در گذشته اگر قصد ایجاد یک فروشگاه اینترنتی را داشتید باید زبان های برنامه نویسی تحت وب را یاد می گرفتید اما با پیشرفت علم می توانید بدون مهارت خاصی و بدون نیاز به برنامه نویسی، فروشگاه اینترنتی خود را ایجاد کنید.

اکنون می توانید به روشی که دوست دارید و مطابق میل خود سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید.

با علم به اینکه اگر کسب و کار سنتی دارید، پیشنهاد می کنیم که کسب و کار خود را از طریق اینترنت شروع کنید، مطمئن باشید زمانی که کسب و کار خود را در اینترنت راه اندازی می کنید، بازار هدف در مقابل شما گسترش می یابد و مخاطبان و کاربران از محصولات شما استقبال خواهند کرد. اما برای رسیدن به این مهم باید حتما فروشگاه اینترنتی خود را ایجاد کنید.

به طور کلی ایجاد یک فروشگاه اینترنتی یکی از مهم ترین وظایف شما برای تبدیل مخاطبان و کاربران شما به مشتری است. حتی اگر کسب و کار سنتی ندارید، نگران نباشید، شما نیز می توانید فروشگاه اینترنتی خود را بر اساس مهارت و تجربه ای که دارید ایجاد کنید، پس از ایجاد فروشگاه اینترنتی، می توانید محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین بفروشید.

اگر به فکر طراحی و ساخت یک فروشگاه اینترنتی هستید و می خواهید یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای را از ابتدا راه اندازی کنید، نگران نباشید!

این مقاله یکی از جامع ترین ها در زمینه آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی می باشد. در این مقاله قصد داریم مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی را به صورت کامل به شما آموزش دهیم.

اما پیش از شروع آموزش باید برخی از کلیشه هایی که در ذهن خود دارید را از میان برداریم، به عنوان مثال؛ به منظور طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی نیازی به مهارت و تخصص خاصی مانند برنامه نویسی و کدنویسی ندارید!

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود لازم نیست هزینه زیادی به شرکت های طراحی سایت و برنامه نویسان پرداخت کنید! اگر مراحل راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی را می دانید، می توانید با کمترین هزینه و یا حتی رایگان فروشگاه خود را بنا به انتخاب و سلیقه خود ایجاد کنید.

در این مقاله با ما همراه باشید تا با نحوه راه اندازی یک فروشگاه کاملا آنلاین آشنا شوید

نحوه طراحی فروشگاه اینترنتی

نحوه طراحی فروشگاه اینترنتی

قبل از شروع راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید هدف اصلی خود را از ساخت فروشگاه اینترنتی بدانید، قبل از هر چیز باید خواسته خود را مشخص کنید. برای ایجاد این فروشگاه باید هدف، برنامه و استراتژی مشخصی برای ایجاد فروشگاه اینترنتی داشته باشید.

در اصل هدف شما از راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست؟ قصد دارید در فروشگاه اینترنتی خود چه چیزی را به مخاطبان و کاربران خود بفروشید؟ هدف شما ایجاد و طراحی فروشگاه اینترنتی برای کسب درآمد دیگران است یا می خواهید فروشگاه اینترنتی خود را بسازید؟ و

چگونه یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنیم

برای راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی تنها دو راه وجود دارد:

1- روش اول: این است که شما از CMSها یا همان سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا، ناپ کامرس، پرستاشاپ و… استفاده کنید؛ که با کمک سیستم های مدیریت محتوای رایگان می توانید بدون نیاز به برنامه نویسی یک سایت کاملا حرفه ای ایجاد کنید. بدون دانش برنامه نویسی و حتی بدون هیچ گونه هزینه اضافی با استفاده از این سایت ها می توانید در بازه زمانی 2 تا 3 ساعت یک فروشگاه اینترنتی با تمامی امکانات ایجاد کنید. 

یکی از مهم ترین ویژگی های ایجاد و ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند ناپ کامرس، رایگان بودن دانلود آن و پشتیبانی از زبان فارسی است. یعنی اگر سایت خود را با استفاده از ناپ کامرس ایجاد کرده اید، افزونه مخصوصی برای زبان فارسی وجود دارد که با استفاده از آن می توانید سایت خود را مطابق با سلیقه خود شخصی سازی کنید، از صفحه اصلی گرفته تا طراحی داخلی، طراحی منو، ساخت انواع مختلف فرم ها …… و غیره

باید توجه داشته باشید که قبل از شروع به ایجاد فروشگاه آنلاین خود، باید سایت خود را از طریق ناپ کامرس ایجاد کنید، پس از اینکه سایت خود را با استفاده از ناپ کامرس ایجاد کردید، باید سایت خود را با انتخاب قالب به فروشگاه آنلاین تبدیل کنید، می توانید سایت خود را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. فروشگاه اینترنتی با نصب و فعال سازی قالب ناپ کامرس در کمتر از 5 دقیقه و با امکانات کامل ایجاد خواهد شد.

یکی از بهترین شرکت های ارائه دهنده فروشگاه ساز ناپ کامرس، شرکت ناپ شاپ می باشد که می توانید برای دانلود این فروشگاه ساز به این سایت رجوع کنید.

۲- راه دیگر ایجاد فروشگاه اینترنتی از طریق شرکت های طراحی سایت می باشد

برای بسیاری از صاحبان مشاغل، راه اندازی یک وب سایت جدید توسط خودشان کمی سخت و دشوار است؛ به همین منظور به شرکت های طراحی سایت مراجعه می کنند و طراحی سایت فروشگاهی خود را به متخصصان این شرکت ها واگذار می کنند تا آسودگی خاطر داشته باشند.

اگر شما هم جزو این افراد هستید باید بدانید که تنها نیستید؛ چرا که بسیاری از کسب و کارها دقیقاً با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند.

به هر حال، وب سایت شما اولین چیزی است که بسیاری از مشتریان بالقوه شما مشاهده می کنند. وب سایت به نوعی چهره کسب و کار شما خواهد بود، و به عبارت دیگر سایت شما عامل محرکی خواهد بود که باعث می شود کاربران تصمیم بگیرند با شما تجارت کنند یا با رقیب شما.

به همین دلیل بسیار مهم است که یک شرکت طراحی وب را انتخاب کنید که به شما کمک کند به مخاطبان هدف خود برسید. آنها همچنین به شما کمک می کنند تا به اهداف تجاری خود دست پیدا کنید.

با وجود ده ها شرکت طراحی فروشگاه اینترنتی که می توانید از بین آنها انتخاب کنید، انتخاب می تواند بسیار زیاد باشد.

اما لازم نیست که تمامی این شرکت ها را بررسی کنید؛ زیرا این کار شما را بیشتر سردرگم خواهد کرد؛ ما این کار را برای شما آسان کرده ایم تا نیازی به جستجوی دیگر نداشته باشید.

مستقیم برویم سراغ اصل مطلب، یکی از بهترین شرکت های طراحی فروشگاه اینترنتی شناخته شده در ایران، شرکت ناپ شاپ می باشد.

شرکت طراحی فروشگاه اینترنتی ناپ شاپ خدماتی را با خلاصه ای از سال ها تجربه و تلاش فراوان به شما ارائه می دهد. ناپ شاپ نیازهای کسب و کار شما را به خوبی می داند؛ پس به راحتی می تواند وب سایتی را مطابق با میل و خواسته شما و کاربرانتان ایجاد کند. 

این شرکت وب سایت های فروشگاهی را مطابق با آخرین استانداردهای بین المللی ایجاد می کند تا با تمامی دستگاه های هوشمند سازگار بوده و با موتورهای جستجوی مختلف سازگار باشد.

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی

در این قسمت مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی را به صورت گام به گام به شما معرفی خواهیم کرد، اگر تصمیم به راه اندازی فروشگاه اینترنتی دارید و می خواهید محصولات و خدمات خود را بفروشید، باید فروشگاه اینترنتی خود را بر اساس اصولی ایجاد کنید که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.

اولین قدم تعیین نوع محصول است

اولین مرحله در تهیه و ساخت فروشگاه اینترنتی شما، تعیین نوع محصولات و خدمات شما است، در مرحله اول باید محصولات و خدماتی را که در فروشگاه اینترنتی خود به عموم و کاربران می فروشید، تعریف کنید. راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی درست مانند راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی واقعی است، در فروشگاه فیزیکی برای اینکه بتوانید محصولات خود را بفروشید، ابتدا باید مشخص کنید که چه نوع محصولی را می خواهید در فروشگاه بفروشید.

راه های زیادی برای تعریف محصولات و خدمات شما وجود دارد. یکی از ساده‌ترین و آسان‌ترین راه‌ها برای تشخیص نوع محصول این است که ببینید به چه چیزی علاقه دارید. شما باید در زمینه هایی که در آن توانایی دارید بررسی کاملی انجام دهید، به عنوان مثال اگر در طراحی سایت با استفاده از وردپرس مهارت دارید، می توانید در زمینه وردپرس فعال باشید، با ایجاد فروشگاه آنلاین خود با فروش افزونه ها و قالب های وردپرس شروع به کار کنید. .. یا اگر در زمینه بدنسازی فعالیت دارید می توانید یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید و مکمل های بدنسازی را در سایت خود بفروشید و یا اگر کتاب های زیادی در مورد موفقیت خوانده اید می توانید امروزه یک کسب و کار آموزشی به صورت آنلاین راه اندازی کنید.

البته ممکن است فکر کنید که مهارت خاصی ندارید، نگران نباشید، می توانید با فروش محصولات دیگران نیز کسب درآمد کنید، یعنی محصولات دیگران را در سایت خود قرار دهید و در ازای هر فروش درصدی دریافت کنید که این شکل کسب درآمد را سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ می نامند.

اگر فکر می کنید تجربه ای ندارید پیشنهاد می کنم این مدل را انتخاب کنید و فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید.

نکته بعدی که باید در نظر بگیرید این است که آیا محصولاتی که می فروشید پرفروش هستند یا خیر. شما باید محصولاتی را که می فروشید به دقت بررسی کنید، باید بدانید محصولی که قصد فروش آن را دارید مخاطب و تقاضا دارد یا خیر.

مرحله دوم تعیین مخاطب هدف است

گام دوم در ساخت فروشگاه اینترنتی این است که مخاطبان هدف خود را به خوبی بشناسید، اگر مخاطبان هدف خود را بشناسید، فروش سایت خود را افزایش خواهید داد، شناخت مخاطب به معنای شناخت نوع افرادی است که از فروشگاه اینترنتی شما بازدید می کنند و محصولات و خدمات شما را خریداری می کنند، به عنوان مثال، اگر فروشگاه لوازم آرایش آنلاین دارید، قطعاً مخاطبان هدف شما دختران و زنان جوان یا مردانی هستند که می خواهند برای همسر خود هدیه بخرند. یا اگر یک سایت آموزشی در زمینه سئو و بهینه سازی سایت راه اندازی می کنید، مخاطبان و کاربران هدف شما افرادی هستند که می خواهند سایت خود را به اولین نتایج گوگل برسانند و شما می توانید در توسعه محصول و خدمات به آنها کمک کنید.

مرحله سوم انتخاب نام فروشگاه اینترنتی است

انتخاب نام فروشگاه اینترنتی یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی و ایجاد فروشگاه اینترنتی است. در این مرحله باید نام مناسبی برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید، نامی که انتخاب می کنید بسیار مهم است و باید نامی را انتخاب کنید که در ذهن مخاطبان شما نقش بسته باشد.

در انتخاب نام برای فروشگاه اینترنتی خود بسیار دقت کنید و مطمئن شوید که برای انتخاب خود زمان می گذارید زیرا نامی که انتخاب می کنید باید متناسب با محصولات و موضوع فروشگاه اینترنتی شما باشد.

همانطور که گفتیم نامی که انتخاب می کنید باید در حافظه مخاطبان و کاربران شما حک شود زیرا پس از انتخاب نام فروشگاه اینترنتی خود مخاطبان و کاربران، شما را با این نام خواهند شناخت البته نام فروشگاه شما همان نام تجاری شماست، به همین دلیل باید در انتخاب نام برای فروشگاه اینترنتی خود دقت زیادی به خرج دهید.

باید توجه داشته باشید که نام فروشگاه اینترنتی شما با نام دامنه وب سایت یکی است. شما باید نامی را برای فروشگاه آنلاین خود انتخاب کنید که با نام دامنه ای که می خواهید ایجاد کنید مطابقت داشته باشد.

برای انتخاب و تهیه دامنه مناسب برای فروشگاه اینترنتی خود می توانید از شرکت های هاستینگ استفاده کنید.

فقط باید توجه داشته باشید که پس از راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود نمی توانید نام دامنه فروشگاه اینترنتی خود را تغییر دهید، پس از انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی خود، نباید بعداً پشیمان شوید!

مرحله چهارم طراحی فروشگاه اینترنتی:

انتخاب فضای میزبانی مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی

پس از انتخاب یک نام خوب برای فروشگاه اینترنتی خود باید به فکر فضا و نحوه میزبانی فروشگاه اینترنتی خود باشید، منظور از میزبانی وب و یا هاست فضایی است که تمامی اطلاعات وب سایت فروشگاه شما در آن ذخیره می شود. هاست برای یک فروشگاه اینترنتی بسیار مهم است.

فروشگاه اینترنتی دارای تعدادی افزونه و فایل های اضافی به منظور افزودن امکانات به وب سایت فروشگاه شما می باشد، بنابراین باید یک میزبان وب باکیفیت و سریع انتخاب کنید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید. 

مرحله پنجم طراحی فروشگاه اینترنتی است

همانطور که در ابتدای به آن اشاره کردیم، راه های زیادی برای طراحی سایت فروشگاهی شما وجود دارد، شما می توانید بدون دانش برنامه نویسی و کدنویسی به واسطه CMS ها یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنید و یا می توانید از طراحان وب سایت بخواهید که سایت فروشگاهی شما را ایجاد کنند. که گزینه دوم بسیار شفاف است؛ بنابراین در زیر به طراحی فروشگاه اینترنتی از طریق CMS اشاره خواهیم کرد.

شما می توانید از سیستم های مدیریت محتوای رایگان برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنید. سیستم های مدیریت محتوا (CMS) به شما این امکان را می دهد که بدون دانش برنامه نویسی یک فروشگاه آنلاین حرفه ای ایجاد کنید.

یکی از بهترین و محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای رایگان برای ایجاد فروشگاه آنلاین افزونه WooCommerce است که بر روی وردپرس نصب شده است. اگر سایت خود را با استفاده از وردپرس راه اندازی کنید می توانید سایت خود را به یک فروشگاه آنلاین با تمامی امکانات موجود در سایت تبدیل کنید. کمتر از 5 دقیقه با نصب افزونه ووکامرس.

از تهیه محصول و خرید آن توسط مشتری گرفته تا واریز وجه به حساب شما و ارسال محصول برای مشتری، می توانید با استفاده از فروشگاه ساز ووکامرس هر امکانی را که می خواهید به وب سایت فروشگاه خود اضافه کنید.

ووکامرس یک افزونه کاملا رایگان است چرا که اکثر فروشگاه های اینترنتی دنیا و حتی ایران با استفاده از این افزونه ساخته می شوند.

 اما ووکامرس در کنار ساده بودن معایبی نیز دارد، یکی از بزرگترین معایب ووکامرس سنگین و پر حجم بودن آن است.

این افزونه دارای افزونه های جانبی بسیاری است که نصب همه آن ها بر روی وردپرس قدرت و سرعت سایت فروشگاهی شما را به شدت کاهش می دهد بنابراین اگر قصد ایجاد فروشگاه آنلاین بزرگی را دارید به هیچ عنوان از ووکامرس استفاده نکنید چرا که بعدا دچار مشکل خواهید شد.

پس راه حل چیست؟ شما باید از سیستم های مدیریت محتوای قوی تری به عنوان مثال ناپ کامرس استفاده کنید تا دچار مشکل نشوید. ناپ شاپ بزرگترین ارائه دهنده فروشگاه ساز ناپ کامرس در ایران می باشد که می توانید از آن استفاده کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 2 سال عضو همیار وردپرس

    محتوا عالی بود
    ممنون از اطلاعاتتون

مطالب زیر را حتما بخوانید