ایجاد پروفایل کاربری در وردپرس با Profile Builder

پروفایل کاربری در وردپرس

هر شخصی که سایت دارد، کمابیش به دنبال امکانی برای ایجاد عضویت کاربران است. برخی فقط نیازمند یک عضویت ساده هستند و برخی دیگر تمایل دارند که کاربرشان بتواند در سایت یک پروفایل کاربری داشته باشد. چنین امکانی در وردپرس برای ما محیاست اما چگونه آن را ایجاد کنیم؟
مسلما ساخت پروفایل کاربری در وردپرس نمی‌توان بدون کمک افزونه دست به چنین کاری زد ولی کدام افزونه قابلیت چنین کاری را دارد؟ امروز به شما خواهم گفت.
افزونه Profile builder همان افزونه خوشبختی است که ما برای شما انتخابش کردیم و می‌خواهیم با آن یک پروفایل کاربری ایجاد کنیم. با ما موافقید؟

پروفایل کاربری در وردپرس

معمولا افزونه‌هایی که پروفایل کاربری در وردپرس می‌سازند، امکان عضویت و ورود نیز دارند. یعنی این موضوع دو جزء به هم چسبیده و لاینفک است. افزونه profile builder نیز قابلیت عضویت، ورود و ایجاد پروفایل کاربری در وردپرس را به ما می‌دهد. با کمک آن می‌توان محدودیت‌های نقشی ایجاد کرد و هر نقش را با توجه به نوع عملکردش مدیریت کرد. بیش از این شما را منتظر نمی‌گذارد و به سمت نصب و راه‌اندازی افزونه هدایت می‌کنم…

نصب و راه‌اندازی افزونه Profile Builder

profile builder- پروفایل کاربری در وردپرس

افزونه profile builder یکی از معروف‌ترین‌هاست که به دو صورت رایگان و پرمیوم موجود است. این افزونه تا امروز بیش از 50.000 نصب فعال داشته و امتیاز خوبی را کسب کرده است. تا امروز به خوبی بروزرسانی شده و دقیقا آخرین بروزرسانی آن دو روز پیش بوده است. پس از این بابت هم خیالتان راحت!

برای شروع کار ابتدا افزونه‌ را که در انتهای مقاله قرار دادیم دریافت کرده و از بخش افزونه‌های سایت، نصب می‌کنیم. بعد از نصب این افزونه در پیشخوان وردپرس، بخشی جدید با نام Profile Builder در پیشخوان ایجاد می‌شود که مربوط به تنظیمات پروفایل کاربری در وردپرس است. 

profile builder menu- پروفایل کاربری در وردپرس

همان‌طور که ملاحظه می‌کنید دارای 4 بخش است که در واقع به تنظیم کردن افزونه کمک می‌کنند. هر کدام را بصورت مجزا با هم بررسی می‌کنیم. 

Basic information

basic information- پروفایل کاربری در وردپرس

در این قسمت، تمامی شورت‌کدهایی که مورد نیاز شماست را مشخص می‌کند. شما به کمک آن می‌توانید هر بخشی را بصورت مجزا بسازید.

  • login form: برای نمایش فرم ورود به سایت می‌توانید از این شورت‌کد در برگه مورد نظر استفاده کنید.
  • Registration form: برای نمایش فرم عضویت در سایت می‌توانید از این شورت‌کد در برگه مورد نظر استفاده کنید.
  • Edit profile Form: برای ویرایش و مدیریت پروفایل کاربری نیز می‌توان از این شورت‌کد در برگه مورد نظر استفاده کرد.
  • Recover password: برای اینکه بتوانید امکان بازیابی پسورد را برای کاربران محیا کنید، می‌توانید از این شورت‌کد در برگه مورد نظر استفاده نمایید.

Extra features

همان‌طور که ملاحظه می‌کنید دکمه‌ای با عنوان “Extra Features” در صفحه به چشم می‌خورد. با کلیک روی آن چه اتفاقی می‌افتد؟ در واقع تنظیمات اضافی دیگری برایتان باز می‌شود:

extra features- پروفایل کاربری در وردپرس

4 بخش مجزا در این صفحه موجود است که هر کدام مربوط به قسمتی از ساخت پروفایل کاربری در وردپرس است. در اینجا به معرفی هر قسمت می‌پردازیم.

General Settings

این بخش مربوط به تنظیمات اصلی افزونه است. که با هم ردیف‌های آن را بررسی می‌کنیم:

Load Profile Builder’s own CSS file in the front-end: نحوه بارگذاری صفحات تنظیم شده با افزونه profile builder با کمک Css
“Email Confirmation” Activated: آیا می‌خواهید ایمیلی برای فعال‌سازی به کاربران ارسال شود. در صورت تمایل می‌توانید Yes یا No را انتخاب کنید.
“Roles Editor” Activated:اگر می‌خواهید محدودیت در نقش‌های کاربری ایجاد کنید، باید تکلیف خود را با این گزینه مشخص کنید.
Allow Users to Log in With: نحوه ورود کاربر را از این بخش مشخص می‌کنیم. آیا با نام کاربری و پسورد وارد شود؟ با ایمیل و پسورد وارد شود؟ یا…
Minimum Password Length: حداقل طولی را برای پسورد در نظر بگیرید. دوست دارید پسوردی که توسط کاربران انتخاب می‌شود چند کاراکتر باشد؟
Minimum Password Strength: کم‌ترین میزان قدرتی که برای پسورد در نظر دارید چیست؟ از فهرست کشویی می‌توانید این گزینه را مشخص کنید.

Admin bar

admin bar- پروفایل کاربری در وردپرس

در این بخش نقش‌های کاربری موجود را به شما نشان می‌دهد. کافیست تعیین کنید که کدام نقش‌ها نوار مدیریت (admin bar) را مشاهده کنند.

Content Restriction

در این قسمت می‌توان محدودیت در دسترسی کاربران به محتوا ایجاد کرد.

content restriction- پروفایل کاربری در وردپرس

Enable Content Restriction: اگر دوست دارید محدودیتی در دسترسی به محتوا ایجاد کنید از این بخش آن را فعال کنید.
Type of Restriction: نوع محدودیت را مشخص کنید. بصورت ریدایرکت به صفحات دیگری منتقل شود یا پیامی درباره اینکه به این صفحه دسترسی ندارید، را نمایش دهید.
Redirect URL: آدرسی را که تمایل دارید صفحه به آن ریدایرکت شود، وارد کنید.
Message for logged-out users: پیامی را که می‌خواهید در صورت محدودیت به کاربران وارد نشده به سایت نمایش داده می‌شود.
Message for logged-in users: پیامی که به کاربران حاضر در سایت نمایش داده می‌شود.
Restricted Posts Preview: پیش‌نمایشی از نوشته‌هایی که آن‌ها را محدود کرده‌اید.

Private website

private website- پروفایل کاربری در وردپرس

اگر می‌خواهید سایتتان برای تمامی کاربران دسترسی محدودی داشته باشد می‌توانید از این امکان بهره‌مند شوید.

Enable Private Website: برای ایجاد محدودیت کامل می‌توانید این گزینه را انتخاب کنید.
Redirect to: دوست دارید در این زمان به چه صفحه‌ای کاربر را منتقل کنید. آن را انتخاب نمایید.
Allowed Pages: چنانچه می‌خواهید به صفحاتی بدون ورود کاربر دسترسی بدهید، می‌توانید از این بخش آن را انتخاب کنید.
Hide all Menus: اگر می‌خواهید تمامی فهرست‌ها را برای کاربران مخفی کنید می‌توانید این گزینه را انتخاب کنید.

تمامی قسمت‌هایی که در بالا گفته شد همگی در بخش Settings موجود است.

Form Fields

form fields- پروفایل کاربری در وردپرس

در این بخش شما می‌توانید فیلدهای پیش‌فرضی که ایجاد شده را مشاهده کنید. در واقع برای ساخت پروفایل کاربری در وردپرس می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. هر کدام دارای فیلدهای سفارشی هستند که امکان ویرایش هم دارند. می‌توانید آن‌ها را به دلخواه خود تغییر دهید. این فیلدها عیناً در فرم ورود، عضویت و پروفایل کاربری در وردپرس نمایان می شوند.

در حال حاضر ما به همین فیلدها اکتفا می‌کنیم اما شما هر طور که مایل هستید با آن‌ها کار کنید. برای نمونه یکی از موارد را به حالت ویرایش درمی‌آوریم تا با عملیات آن آشنا شوید. البته ناگفته نماند که تمامی نوشته‌های داخل آن بصورت پیش‌فرض انگلیسی در نظر گرفته شده و شما می‌توانید بنا به تمایل خود آن‌ها را فارسی کنید.

ویرایش فیلدهای profile builder

default name- پروفایل کاربری در وردپرس

وقتی فیلد را به حالت ویرایش درمی‌آوریم به هیچ صفحه دیگری منتقل نشده و در جای خود امکان ویرایش را به ما می‌دهد. همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید من فیلد Name را به حالت ویرایش بردم و تبدیل به نام و نام خانوادگی کردم. سایر فیلدها را نیز به همین ترتیب می‌توان سفارشی‌سازی کرد.

نکته مهم: هر نوع فیلدی به غیر از موارد موجود بخواهید، با دکمه آبی رنگ Add field می‌توانید اضافه کنید.

شورت‌کدی که در سمت راست مشاهده می‌کنید برای نمایش همین فیلد است. می‌توانید پس از تکمیل فیلدها آن را در برگه‌ای برای نمایش فرم قرار دهید. سه شورت‌کد برای عضویت، پروفایل کاربری در وردپرس و تعیین نقش کاربری است.

نمونه کار

register- پروفایل کاربری در وردپرس

نمونه‌ای را برای فرم عضویت در سایت برایتان با کمک فیلدها ایجاد کردیم که تصویر آن را در بالا مشاهده می‌کنید. شما هم می‌توانید پروفایل کاربری در وردپرس را به همین شکل ایجاد کنید.
اگر می‌خواهید فرم شما هم فارسی باشد، لطفا فایل افزونه را از همیار وردپرس دریافت کنید.

ویدئوی آموزشی

نتیجه نهایی

برای اینکه بتوانیم کاربرانی را در وبسایت خود داشته باشیم نیازمند یک فرم قدرتمند برای عضویت، ورود و ایجاد پروفایل کاربری در وردپرس هستیم. بسیاری از فرم‌سازهای وردپرس اقداماتی را انجام می‌دهند اما از بین تمامی آن‌ها یک بهترینی سر درمی‌آورد و می‌توان روی آن حساب ویژه‌ای باز کرد. این بهترین را می‌توان profile builder دانست که به دو صورت رایگان و پرمیوم موجود است. فقط کمی باید با آن کار کنید تا بتوانید یک فرم جذاب ایجاد کنید. ما در این آموزش سعی کردیم موارد لازم را برایتان توضیح دهیم. همچنین قسمت‌های مورد نظر را در افزونه برایتان فارسی‌سازی کردیم. امیدوارم برایتان مفید واقع شود.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.