انتقال آدرس ها با redirect301 در وردپرس با Quick Page/Post Redirect Plugin

اضافه شدن ویدئوی آموزشی توسط محمدرضا خدری در تاریخ 27 شهریور 1396
با سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی!
همانطور که می‌دانید یکی از راهکارهایی که در سئو مورد توجه قرار دارد این است که اگر بناست لینکی به لینک جدیدتر ریدایرکت شود یا تغییر مسیر داده شود،
حتما باید به صورت 301 باشد. شاید این موضوع برای بعضی از دوستان مبهم باشد و با آن آشنایی نداشته باشند. به همین علت تعاریف و توضیحاتی را در ادامه در مورد انتقال آدرس ها آورده ایم.

ریدایرکت چیست؟

ریدایرکت (۳۰۱ redirect) به معنی انتقال آدرس ها دیگر یا تغییر مسیر لینک ها می باشد.
۳۰۱ redirect هنگامی که شما آدرس دامنه خود را تغییر می‌دهید یا زمانی که می‌خواهید با آدرس‌های دیگر، سایت شما نمایش داده شود کاربرد دارد.
روش اصولی استفاده از چند آدرس برای یک سایت استفاده از ۳۰۱ redirect می‌باشد.همچنین این روش برای انتقال صفحات داخلی نیز کاربرد دارد. برای مثال، اگر صفحه‌ای حذف می‌شود، بهتر است آدرس آن صفحه، به جای نمایش صفحه 404 به صفحه مرتبط دیگر ۳۰۱ redirect یا انتقال آدرس ها صورت گیرد.

Redirect 301

ریدایرکت ۳۰۱ موجب می‌شود اعتبار و رتبه صفحات شما حفظ شود. اگر قصد انتقال دامنه یا صفحه از سایت خود را به آدرس دیگری دارید و آدرس قبلی
خود یا انتقال آدرس ها را ۳۰۱ redirect به آدرس جدید نکنید، کل رتبه شما و اعتباری که صفحات شما بدست آورده بودند، در کوتاه‌ترین زمان ممکن
نابود خواهند شد!

وقتی خزنده‌های موتورهای جستجو، به صفحه‌ای می‌رسند که به صفحه ای دیگر ۳۰۱ redirect شده است، لینک مقصد redirect را دنبال می‌کنند و
متوجه می‌شوند، که صفحه‌ای که به آن مراجعه کردند، به صورت انتقال آدرس ها صورت گرفته است. بنابراین اعتبار آدرس قبلی را به آدرس جدید منتقل می‌کنند.در وردپرس نیز ریدایرکت یا انتقال آدرس ها به صورت 301 وجود دارد. بنابراین در این مقاله از همیار وردپرس قصد دارم به معرفی افزونه‌ای کاربردی بپردازم که
با استفاده از ان قادر خواهید بود تا صفحات خود را در وردپرس به صورت 301 به صفحه‌ای دیگر ریدایرکت کنید.

انتقال آدرس ها با redirect301 در وردپرس با Quick Page/Post Redirect Plugin

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را دارم با نام Quick Page/Post Redirect Plugin و با امکان انتقال آدرس ها در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است
و تاکنون توانسته است تا بیش از 200.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.66 را ازآن خود نماید.

بررسی امکانات و تنظیمات افزونه

پس از نصب و فعال سازی این افزونه منویی در پیشخوان سایت وردپرسی شما با نام Quick Redirect افزوده خواهد شد. روی آن کلیک کنید تا وارد صفحه زیر شوید.

  بهترین افزونه های سئو در وردپرس

حال همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، در بخش Request URL آدرس خود را وارد کنید، سپس در بخش Destination URL عملیات انتقال آدرس ها در وردپرس صورت می گیرد.
در حالت پیشفرض لینک‌های ریدایرکت شده در افزونه ریدایرکت 301 وردپرس به صورت فالو هستند. اگر می‌خواهید تا لینک مورد نظر به صورت نوفالو باشد
تیک گزینه NF را فعال کنید و اگر می‌خواهید تا لینک در تب جدید باز شود نیز تیک گزینه NW را فعال کرده و در نهایت بر روی Add New Redirects کلیک کنید.

مدیریت لینک ها

همچنین از این بخش قادر خواهید بود عملکرد انتقال آدرس ها را مشاهده کرده و آنها را مدیریت کنید. حال از این پس هر کاربری که بر روی لینک مبدا کلیک کند به لینک مقصد به صورت 301 ریدایرکت خواهد شد.
یکی از قابلیت‌های این افزونه این است که در بخش نوشته ابزارک آن نیز قرار گرفته و می‌توانید هنگام افزودن نوشته نیز انتقال آدرس ها را به همراه سایر کارهایی همچون نوفالو کردن لینک و باز شدن در تب جدید را استفاده کنید.

تنظیمات افزونه

با مراجعه به منوی تنظیمات افزونه می‌توانید انتقال آدرس های صفحات خود را سفارشی سازی کرده و مدیریت کنید که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • امکان استفاده از پست تایپ سفارشی برای انتقال آدرس ها
  • استفاده از جی‌کوئری در خاصیت نوفالو و باز شدن لینک در پنجره جدید
  • امکان غیرفعال کردن کلیه ریدایرکت‌ها با فعال کردن تیک گزینه Turn OFF all Redirects
  • امکان استفاده از خاصیت نوفالو و باز شدن لینک در پنجره جدید به صورت پیشفرض
  • انتخاب نوع ریدایرکت پیشفرض به صورت 301، 302، 307 و یا meta redirect
  • امکان استفاده از لینک سفارشی در ریدایرکت لینک‌ها مانند Go
  • حذف کلیه لینک‌های ریدایرکت شده با یک کلیک
  • و..

درون ریزی، برون ریزی و خلاصه گزارشات

از دیگر قابلیت‌های افزونه می‎توان به امکان درون ریزی لینک‌ها برای انتقال آدرس ها و یا خروجی گرفتن از لینک‌های ریدایرکت شده استفاده کرد که با استفاده از آن می‌توانید لیستی از لینک‌ها را در قالب یک فایل CSV. در افزونه ریدایرکت 301 وردپرس درون ریزی کنید تا ریدایرکت‌ها صورت پذیرند.

نتیجه ی کار

و در نهایت می‌توانید گزارشی از تمامی لینک‌های ریدایرکت شده را در صفحه‌ای مجزا در منوی Redirect Summary مشابه تصویر زیر مشاهده کنید.

همانطور که می‌بینید لینک‌های ریدایرکت شده به همراه ویژگی‌های موجود در آن درج شده‌اند که می‌توانید به صورت خلاصه‌ای آنها را مشاهده کنید.

شاد باشید..

ویدئوی آموزشی

دانلود افزونه Quick Page/Post Redirect Plugin

دانلود صفحه افزونه
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.