سلام دوستان؛
اگه در خاطرتون باشه در یکی از جلسات مدرسه درباره ی نصب وردپرس روی لوکال هاست توضیح دادیم.چرا وردپرس رو روی لوکال هاست نصب میکنیم و اصلا چه لزومی داره؟
اگه به طور منطقی و تخصصی به موضوع نگاه کنیم بهتره قبل از اینکه سایتی رو راه اندازی کنیم اون رو روی محیط تست نصب کنیم و به صورت تست باهاش کار کنیم و بعد از رفع نواقص به محیط اصلی منتقل کنیم تا حداقل ایراد رو داشته باشه. افراد حرفه ای همیشه اینطور عمل میکنند و استفاده ی اونها از محیط تست بسیار زیاده و بهتره بگم با محیط تست دوست هستند 🙂
محیط های زیادی برای تست وجود دارند که به صورت نرم افزار و افزونه برخی رایگان و برخی غیر رایگان هستند.در بین تمامی اینها بهترین ها رو جستجو کردیم و تصمیم به معرفی آنها گرفتیم.پس با ما همراه باشید…
MAMP
MAMP لوکال هاستی هستش که از سیستم مک و سرور آپاچی و پایگاه داده ی MySQL و زبان PHP پشتیبانی میکنه و در حال حاضر نسخه ی بتای اون برای ویندوز هم ساخته شده اما کلا تا به امروز کارایی اصلی برای سیستم های مک بوده است. این لوکال هاست به صورت رایگان در دسترس هستش اما نسخه ی پرمیوم آن دارای زبان قوی شده ی PHP هستش که توانایی پشتیبانی از تعداد بیشماری سرور مجازی رو داره.
XAMPP
نرم افزار زمپ نرم افزاری مشهور است که به صورت متن باز و رایگان برای ویندوز، سیستم عامل های مک و لینوکس قابل استفاده است. برای کار کردن با این لوکال هاست باید تنظیماتی رو برای پایگاه داده ی MySQL انجام بدید و وردپرس رو به راحتی بر روی آن نصب و راه اندازی کنید.
سایت سازنده
Desktop Server
این نرم افزار بسیار راحت قابل تنظیمه! یعنی در حد ۵ دقیقه به راحتی میشه وردپرس رو نصب و راه اندازی کرد!
متاسفانه، برای راه اندازی تعداد زیادی سیستم وردپرس نیاز به تهیه ی نسخه ی پرمیوم هستش.ولی نسخه ی رایگان آن قابلیت این رو داره که تا سه سیستم نصب بشه. در ضمن برای تمامی سیستم عامل ها قابل استفاده است.
Wamp Server
ومپ سرور لوکال هاست مشهوری است که برای کاربران ویندوز قابل استفاده هستش که از وب سرور Apache2، زبان پی اچ پی و دیتابیس MySQL پشتیبانی میکنه.
Duplicator
افزونه ی رایگان و مشهوری است که به شما اجازه ی کلون کردن سایت وردپرسی رو در فضای دیگری میده.(همون محیط تست)
به شما کمک میکنه تا یک سایت رو به صورت کپی شده در این محیط راه اندازی کنید اما متاسفانه، این افزونه استفاده از چند سایتی بودن رو پشتیبانی نمیکنه.
Instant wordpress
این نرم افزار به صورت کاملا مستق برای نصب و راه اندازی وردپرس عمل میکنه. به صورت پزتابل و از طریق یک USB قابل انتقال و استفاده هستش! از سرور آپاچی، زبان پی اچ پی و پایگاه داده ی My SQL پشتیبانی میکند.
Bitnami wordpress stack
bitnami مثل پشته ای که به صورت فشره شده هستش میتونه در چند دقیقه وردپرس رو نصب و اجرا کنه. این نرم افزار در حال حاضر برای سیستم عامل های لینوکس و مک قابل استفاده هستش.
مسئله ای مهمی که درباره این نرم افزار وجود داره آپدیت به موقع و در زمان کوتاه است که باعث امنیت بالای نرم افزار میشه.
SandBox
این افزونه یک کپی از وردپرس رو بر روی اکانت هاست ایجاد میکنه که به صورت تست هستش. این محیط تست بستگی به سایت داره و به راحتی از چشم کاربر سایت مخفی میمونه.
این افزونه برای سایت های کوچک بسیار مناسبه و پیشنهاد میشه.
نتیجه گیری :
استفاده از محیطی به عنوان تست به شما در بهبود پروژه ای که پیش رو دارید بسیار کمک میکنه همچنین در وقت و هزینه بسیار موثره!
موفق باشید
رامین
خیلی عالی بود. مختصر و مفید. دوست عزیز من یه سوالی دارم که به این موضوع هم مربوط نمیشه. من میخام روی وردپرسم که در زیردامنه تست هست یه اکانت تست درست کنم با این هدف که بازدید کننده ، قبل از ثبت نام برای وبلاگدهی وردپرسی من، محیط وردپرس رو تست کنه. یه همچین چیزی یه جا دیدم. من با یوزر و پسورد تست وارد میشدم، به همه بخشها دسترسی داشتم، تغییرات هم انجام میدادم ولی وقتی خارج میشدم هیچی سیو نمیشد و مثل اول بود. یه همچین چیزی مد نظرمه. اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
کیومرث
با سلام
چرا نرم افزار محبوب easy php را نام نبردید. من از آن استفاده می کنم و خیلی سبک و کاربردی است.
http://www.easyphp.com
کیومرث
http://www.easyphp.org
آدرس درست نرم افزار است.
سهیل
شاهکار وب سرورهای AIO به نظرم Ampps هستش که خیلی ناشناخته مونده.در قیاس با بقیه بسته های توزیع شده امکانات زیاد و کاربردی زیادتری داره.یکی از اونها، قابلیت نصب اکثر اسکریپت های معروف با فشردن یک کلیک ساده هستش، یعنی بعد از نصب Apache, PHP, MySQL و در صورت تمایل Python Runtime به راحتی میتوان در صفحه مدیریت اسکریپت هاش که در Local ساخته شده بر روی دکمه Install WordPress یا Install Joomla و … کلیک کرد تا شروع به دانلود اون بسته ها کنه و بعد از دانلود اون اسکریپت به صورت خودکار نصب میکنه. خیلی قابلیت های دیگه مخصوصا برای توسعه دهندگان PHP و JS داره مانند کلاس های آماده ی رایگان و پشتیبانی از انواع چهار چوب های کاری (فریم وورک).درضمن میتوان به راحتی بر روی نسخه های مختلف PHP v5.3 v5.4 و v5.6 سوئیچ کرد.
http://www.ampps.com
علی
به نظر من Easy php از همه ی این ها بهتر هست .
Ehsaan
سلام. میخواستم بدونم همیار وردپرس نویسنده قبول میکنه؟ من از طریق “تماس با ما” براتون فرستادم اما پاسخ ندادید.
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام و احترام اگر مطلبی دارید ارسال کنید و اگر مناسب بود به نام شما منتشر می کنیم.
علی جرجانی
سلام
فکر نمی کنین در حق EasyPHP کم لطفی کردین؟
کیومرث
آره بابا من هم نوشتم. http://www.easyphp.org
من باهاش کار می کنم برای تمرین کدنویسی پی اچ پی. خیلی خوبه