آیا میدانید چرا از Nofollow در وردپرس یا هر وبسایت دیگری استفاده میکنیم؟ اصلا در کجا باید این تگ را به کار برد؟ آیا وجود آن ضروری است؟
معمولا بعضی از لینکها که ارزش چندانی ندارند اما باید در سایت از آنها استفاده کنیم نیازمند تگ nofollow هستند. مثلا شما به وبسایت دیگری لینک میدهید تا منبع محتوای خود را مشخص کنید. آیا لازم است که خیلی این لینک را تحویل بگیرید و به آن اهمیت بدهید؟ برای اینکه بتوانید به این سوال پاسخ دهید باید بدانید چرا از Nofollow استفاده میکنیم…
Nofollow در وردپرس
چند دلیل اساسی برای استفاده از Nofollow در وردپرس وجود دارد که عبارت است از:
- حفظ اعتبار وبسایت
- مانع ورود اسپمها از سمت لینک وبسایت مورد نظر
- مانع نارضایتی گوگل از تبلیغات و رپورتاژها شدن
اما چطور باید اینکار را انجام دهیم؟ این موضوع در محتوای شما در بخش متنی امکان اضافه شدن دارد و با کمک تگ “rel=”nofollow قابل اجراست. اما برای اینکه بتوانیم این مدل لینکها را به صورت کامل و سادهتر مدیریت کنیم، میتوانید از یک افزونه جالب برای تگهای Nofollow در وردپرس کمک بگیریم.
افزونه Ultimate Nofollow
این افزونه شامل چندین ابزار در یک پکیج است که قادر به کنترل و مدیریت Nofollow در وردپرس است. این مدل تگها را در بلاگ و دستهبندیها استفاده میکند. ویژگیهای افزونه به صورت زیر است:
- نمایش باکسی برای مشخص کردن نوع لینک در مطالب
- دارای چندین شورتکد برای Nofollow در وردپرس
- دارای تنظیمات Nofollow در وردپرس برای افزونه
- افزودن یا حذف کردن تگ Nofollow در وردپرس از تمامی لینکهای بخش دیدگاهها
حال اگر موافقید به سراغ نصب افزونه میرویم…
نصب و راه اندازی افزونه
افزونه را در پیشخوان وردپرس نصب و سپس فعالسازی مینماییم. سپس به بخش نوشته یا برگه یا دسته رفته و هر جا لینکی داریم روی آن کلیک میکنیم تا ببینیم چه تغییری در صفحه لینکها ایجاد شده. با صحنه زیر مواجه میشویم:
همانطور که میبینید میتوان تعیین کرد لینک مربوطه follow باشد یا nofollow.
این افزونه تنظیمات مختصری نیز دارد…
Nofollow
برای مشاهده تنظیمات افزونه از بخش تنظیمات بر روی گزینه nofollow کلیک کنید تا صفحهای مشابه زیر برایتان باز شود:
Nofollow all links in comments: تمامی لینکهای موجود در بخش دیدگاهها در وردپرس را به صورت nofollow تبدیل میکند.
Nofollow all blogroll links: تمامی نقشهای بلاگ را به صورت nofollow نمایش میدهد.
نتیجه گیری
در مطلبی که دیروز برای شما دوستان خوبم منتشر کردم یکی از روشهای شگفتانگیز بهبود سئوی وردپرس، استفاده از Nofollow در وردپرس بود. بعضی از دوستان میخواستند بدانند چگونه با کمک افزونه میتوان این عملیات را انجام داد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم افزونهای کامل را برای استفاده از امکان Nofollow در وردپرس معرفی کنیم که به راحتی لینکهای خارجی و کمارزش را nofollow کنید تا گوگل نیز از این طریق برای شما اعتبار خوبی در نظر بگیرد.