ساخت فرم بازخورد در وردپرس

 

سلام به دوستای خوبم؛

زمانی که شما صاحب سایت هستید، بنا به هدف سایت بازخورد هایی به صورت مستقیم از طرف کاربران و مخاطبین خودتون دریافت میکنید که میتونه برای شما بسیار ارزشمند باشه!
یکی از بهترین روش ها اضافه کردن فرمی برای دریافت بازخوردهاست.ایجاد چتیت فرمی ساده هستش! برای اضافه کردن آن راه های مختلفی در وردپرس وجود داره که قراره امروز با هم بررسی کنیم.

چرا فرم بازخورد؟

سایت ها میتونن از جهات مختلفی از این نرم افزارها استفاده کنند اما مهم ترین دلایل استفاده از فرم های بازخورد میتونه به این صورت باشه:
۱- سایتی با عنوان نجاری جدید که عملکردی بدون مشکل داره و خواستار افزودن عملکردی جدید هستش.
۲- فروش یا توزیع محصولات وبسایت، ارائه ی نظرات و پیشنهادات در این سایت ها میتونه باعث بهبود عملکرد بشه.
۳- نشریه ای برای کشف خطاها و اضافات
۴- وبلاگ ساده ای که تمایل به جذب کاربران داره.

بدیهی است که، این ۴ مورد تمامی موارد رو شامل نمیشه و ممکنه دلایل بسیار زیادی برای ایجاد این فرم بازخورد وجود داشته باشه. با ایجاد این فرم به کاربران خود اجازه میدیم که احساس خوب و راحتی رو در سایت ما تجربه کنند.

ax-1

خب حالا اگه تصمیم گرفتید که فرم بازخورد رو به سایتتون اضافه کنید بیایید با هم فکر کنیم که این فرم به چه مواردی احتیاج داریم؟
اول، موارد ابتدائی که باید وجود داشته باشه مثل آدرس ایمیل، نام، یک پیغام کوتاه و شاید یک عنوان و یا موضوع! البته در بعضی موارد شاید اصلا احتیاجی به اسم کاربر نباشه، لازم نیست که فرم نظرات به صورت منوی کشویی یا pop-up باز بشه.
برای ایجاد فرم بازخورد میتونیم به صورت کد نویسی در قالب و یا استفاده از افزونه ها اقدام کنیم.

افزودن فرم بازخورد با ساخت برگه

برای اینکار ابتدا به بخش برگه ها>> ایجاد برگه ی جدید در پنل وردپرسی بروید. برای آن عنوان مناسبی مثلا “بازخورد” انتخاب نمایید.بالای انتخاب عنوان، آیکونی با عنوان استفاده از برگه ساز یا “use page builder” خواهید دید.( در همه ی قالب ها وجود ندارد) بر روی آن کلیک کرده و محتوای خود را وارد نمایید. در حال حاضر لایه ی جدیدی در ویرایشگر مشاهده خواهید کرد که ویرایشگر دیداری را به شما نمایش می دهد. بنابراین میتونید با استفاده از ماژول هایی که به شما نمایش میده برگه ی خودتون رو ایجاد کنید.

ax-2

اولین چیزی که میخوایم اضافه کنیم نوشته ای کوتاه در جهت توضیح این برگه است. بر روی آیکون “insert column” کلیک کرده و سپس اولین تنظیمات رو بر روی حالت تمام صفحه انتخاب کنید.سپس، داخل ستون ایجاد شده بر روی گزینه ی “insert modules” کلیک کنید و متن را وارد کنید. تا اینجا میتونید یک ویرایشگر متنی ساده رو داشته باشید، و چند خطی کوتاه درباره ی هدف ایجاد صفحه یا برگه وارد کنید. به عنوان مثال: “لطفا برای بهبود وضعیت سایت و ارتقای سطح آن ما را از نظرات و پیشنهادات خود بهره مند سازید”
در پایین این صفحه بر روی گزینه ی “insert modules” کلیک کنید.این بار، به قسمت پایین صفحه اسکرول کنید تا به contact form برسید. دوباره تصویر جدیدی با تنظیمات جدید برای سفارشی کردن فرم می بینید. اولین مورد “Display captcha” هستش. اگر مابل به ایجاد چنین موردی هستید میتونید این گزینه رو انتخاب کنید.
بخش بعدی مربوط به “Email” هستش که میتونید با وارد کردن ایمیل خودتون از ارسال بازخوردها توسط کاربران باخبر بشید. برای ایجاد تنظیمات سفارشی نیز میتونید کدهای سی اس اس یا شناسه ای رو وارد کنید.

  خطای Googlebot cannot access CSS and JS files + راه حل رفع آن

ax-3

زمانی که همه ی این موارد رو انجام دادید بر روی گزینه ی save کلیک کنید تا به فرم اضافه بشن و سپس این برگه رو منتشر کنید.
حال برای اینکه بتونین تنظیمات رو در قالب مشاهده کنید، اول قسمت نمایش در پنل وردپرس رفته و تب نوار پیمایشی رو انتخاب کنید!

استفاده از افزونه ها

خب برای ایجاد فرم بازخورد، افزونه های زیاد رایگان و غیر رایگانی وجود دارند. خیلی از قالب ها این امکان رو ندارند که با افزودن کد به اونها چنین فرمی رو ایجاد کنیم پس نباید نگران بشیم چون افزونه هایی هستن که به خوبی این کار رو برامون انجام میدن.

افزونه usernoise

ax-6

یکی از ساده ترین افزونه ها در این زمینه هستش. این افزونه به وسیله ی افزودن دکمه ای در سمتی از سایت کار میکنه. زمانی که کاربر بر روی آن کلیک میکنه به صورت پنجره ی pop-up باز میشه و کاربر میتونه نظر خودش رو بیان کنه.

ax-4

 

 

 

دانلود

صفحه افزونه

 

 

افزونه ی Usersnap

ax-7

این افزونه کمی متفاوت تر عمل میکنه. در واقع دارای سرویس ها و امکانات ویژه ای هستش. مثلا کاربر میتونه از صفحه ای که به اون نقد یا دربارش نظری داره اسکرین شات تهیه کرده و در کنار همون تصویر نظر خودش رو اعمال کنه.

ax-5

 

 

 

دانلود

صفحه افزونه

 

 

فرم ارسال بازخوردها معمولا توسط صاحبان وبسایت ها نادیده گرفته میشه اما باید توجه زیادی به این بخش کرد! فرض کنید شما وارد سایتی میشید که جایی برای بازخورد نداره، برخورد شما با این سایت چه جوریه؟!

شاد باشید

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.